124119
-
#123359 2004-től 2011-ig játszottam. :) -
#123358 Secura
Experience
1 Dark Drevon 775 7725274534
Van olyan, hogy Loyalty Rank.
Enyém Loyalty Points: 2318 -
#123357 Nyár van. -
#123356 -
Husosfagyi #123355
Hiányoztok ám :( -
TZson #123354 Szia Fagyi! :) -
#123353 :-) -
Husosfagyi #123352 Hihaho. :)
Created: May 17 2006, 19:16:01 CEST
:P
És majdnem öt éve tiszta ;) -
TZson #123351 Sikerült valamit találni? :) -
#123350 de jó az a megkötözött kutya :o :D -
#123348 Sikeresen felavattuk!:D
-
#123347 "kulipintyó" :) :) :) -
Hammerlex1 #123346 Shadow Towers ha minden igaz a miénk lett Ab'dendriel mellett. Sajnos delutan 3ig nem tudom ellenorizni mivel az összes szerver down jelenleg de mindent megtettem érte hogy megszerezzem nekünk! Ennek örömére várok mindenkit oda hogy feldiszitsük a kis kulipintyòt :) -
Noodlee #123345 Régebben is szokás volt kis karival licitálni házakra, mert akkor a másik fél azt hihette, hogy ha rá licitál egy nagyobb összeggel, akkor a low lvl nem fogja tudni elvinni, és hátra dőlhet ;)
-
#123344 Valoszinu:( beszeltem a taggal akie jelenleg. Vicces, 31.en alapult a guild,elegge gyanus volt szamomra foleg hogy harminc valahanyas a guild leader es megis tobb millioja lehetett... -
TZson #123343 Ma reggel próbáltam bemenni a GH-ba, de látom, hogy mégse lett a mienk - rálicitált valaki az utolsó pillanatban, vagy mi történt? -
Noodlee #123342 Persze tedd ki nyugodtan. -
#123341 Szerintem jó ötlet. Én pl tibia me-vel kezdtem (2007-ben, symbian os-en nagy dolog volt még az mmorpg). Az is úgy indult, hogy kerestem a telefonomra programokat egy Nokiás fórumon és láttam, hogy a tibia me topik mennyire pörög és szimpatikus volt, ahogy mások beszéltek a játékról (pl. "jól volt a tegnap esti közösség hunt", stb..)
Kipróbáltam, és tetszettek az rpg elemek (szabad szintlépés, fejlődés), a szabadság és a térkép felfedezése.
Ahogy olvasgattam utána interneten, hamar megláttam, hogy ez csak egy "mini" verzió és a valódi, "nagy" játék pc-n futtatható. Persze akkor még nem érdekelt, játszottam inkább az me-vel, de néhány nap múlva már túl egyszerűnek, túl kevésnek éreztem. A 2D világ nagyon bejött, de hiányzott az, hogy lehessen "lőni" is, ne csak ütni.
Úgyhogy megpróbáltam a PC változatot egy random szerveren és már az első nap összefutottam egy magyarral így már a társaság is megadta az extra élményt :)
Egy szónak is száz a vége, szerintem ma is lennének, akiknek pont ez a 2D világ és 2D harcrendszer jönne be. Jól átlátható minden, és ha rááll az ember szeme, akkor még hangulatosabbak is a helyszínek, mint egy akármilyen 3D világ. Pl az az érzés, ahogy megyünk lejjebb és lejjebb Kazordoonban és egyre durvább lények jönnek. Érzi az ember, hogy egyre sötétebb van és egyre messzebb van a biztonságos felszíntől. Legalul pedig ott a pókháló és a GS. Ezt az érzetet nehéz máshogy visszaadni. Nagyon jól van megtervezve a világ. Valamelyik tomb-ban pl szinte klausztrofób érzésem volt és úgy jottem fel a lépcsőn néhány perc múlva, hogy dobogott a szívem és el se hittem, hogy túléltem.
Egy játéknál az élmény a fontos és a Tibia maximálisan megadja azt a játékosnak, nem kevésbé, mint a mostani divatos grafikájú, felkapott játékok. -
#123340 nemengedte már szerkeszteni, ilyen gomb irányitana ide
szerk hopp elirtam, tárházá:D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.03.23. 22:35:37 -
#123339 Hamár aktivkodsz, twitch csatornámra kirakhatom ennek a fórumnak a linkjét? Hirdetgetném a játékot pár facebook csoportban, nameg a stream is a játék terjesztésére készül/készült. Hátha ránktalálna pár uj magyar vagy esetleg régi játékos is. -
Noodlee #123338 Emlékeim szerint nekem el van mentve a PG Guildes weboldal. Majd előhalászom valamelyik régi vinyómról, ha el nem felejtem ;)
-
#123337 Dying mondta hogy töltsem fel szépen elrendezett depóját, hát megtettem:D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.03.23. 00:04:26 -
#123336 Végre sikerült, amivel már azóta próbálkozok, hogy van flash kliens. Beléptem mobilról:
Hentelni nem érdemes, de pl offline trainhez tökéletesen elég :D -
TZson #123335 A PG újraalakulása kapcsán felvetődött a kérdés: nincs meg valakinek valahol a régi guild logó? Ha esetleg valaki elő tudná kotorni a gépe mélyéről, azt megköszönnénk :) -
#123334 képet! kik vannak online? :D -
Hammerlex1 #123333 Ami azt illeti lehetnénk többen is -
#123332 You are Rooker of the Pannon Guardians, which has 32 members, 8 of them online.
vagyunk páran -
#123331 Páratoknak ismerős lehet Szechenyi Istvan, mint tibia játékos:D, ma pont észrevettem english chaten, úgy rémlik PG-s volt, beinveltem. -
#123330 Sok szeretettel Rózsabimbónak!
-
#123329 Vagy a juggeres lépcsős se rossz. Kezdetnek... :P -
#123328 szoktunk destrozni, simán fekszenek, a behóknál az volt a nagyobb probléma hogy dávid barátom beált a falhoz, a maradék meg rámjött hirtelen énmeg persze csak az ő életét néztem, sajátomat nem :D -
olattila #123327 de a destrok nem 4-en jonnek egyszerre :)) es meg dragonok is :)) -
#123326 de a behóknál is halál lett a vége :)
-
olattila #123325 miert? lementek behemotozni es destroyerezni nem tudnak? :D ugyan azon a szinten van mindketto :P -
#123324 kicsik még oda :)
-
olattila #123323 menyjetek a banyaba van egy hely ahol van vagy 20 destroyer 1 demon es vagy 4 plaugesmith nagyon jo hely lootnak jo -
#123322 Behemoth quest, alapbol csak lenéztünk behózni, kipróbáltuk, hát, a hunt nemvolt valami kifizetődő, se jó xp/h de a quest meglett nekik legalább:D -
#123321 Ez milyen quest volt?
Erről eszembe jutnak a régi szép idők, amikor meghaltam és mérges voltam. Az idő még ezt is megszépíti :D -
#123320 valami element, mielött felmentünk ráléptem egy fire fieldre ami ugye tüzet sebez, de lehet valamelyik mérgez is, az is beleszámit, vicces volt, ugye nem néztünk utána hogy mi lesz fenn csak emlékeztem hogy rohadt sok behó, dyingdreamer felment beált a falhoz én meg nem tudtam hogy kibirja e, gondoltam felmegyek healelem, hát egyből rámfordult a maradék sari meg beho, persze őt sióztam szóval 2 kör alatt lekombóztak :D -
Xing #123319