Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkodom egy hó prémin is a hideg napokra 😊
[/spam]™
Ha új embert hívsz meg (link, e-mail, vagy facebook útján) tibia.com-on keresztül, "Recruiter" (toborzó) outfitet lehet szerezni. A meghívott pedig kap egy bérelt lovat, amit 1 hétig használhat.
"Hívj vissza régi barátot" funkció: Ha meghívsz valakit, aki legalább 1 egy éve nem lépett be, és prémiumot vásárol, akkor te is kapsz valamennyi prémium bónuszt.
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Tehát mindenki nulláról kezdi.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Huncut
Dyingdreamer
add hozzá még Stief-et is hátha rátudom venni hogy játszon ö is
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Ebből kiindulva biztos nem lesz gyengébb a quest, mint a poi.
Talán egy fegyver 7 darabját kell megszerezni 7 bosstól, amik poi-hoz hasonló helyszíneken vannak. Elvileg mindegyik "teremnek" lesz valami jellegzetessége (kb mint poi) és lesz pár "fejtörő".
És a 7 fegyver darab ahhoz kell, hogy meg lehessen állítani Ferumbrast (?), hogy még erősebb legyen.
Erről van 3 teaser képekkel.
Global depot:
17 számozott doboz kerül a depoba, melyek tartalma minden városból elérhető.
Free felhasználók 2000, prémiumosok pedig 10 000 itemet tárolhatnak. A dobozok tartalma "lapozható".
Update után minden város depojának tartalma 1-1 számozott dobozba kerül.
-lesz nézőtér, kb mint svargrondon
-nem érvényes a szokásos büntetés az itteni halál után
-nem jár koponya, nem számít bele a guild warba se
-a nevezési díj a bankszámláról kerül foglalásra. ugyanide kerül a nyeremény is
-nevezés után a résztvevők egyszerre teleportálódnak az arénába
-PRÉMIUM szükséges
Aréna harc:
-2 játékmód: mindenki-mindenki ellen (last man standing) és csapatok egymás ellen (team death match)
-beállítható a nevezési díj, ami a harc végén a győztes(ek) számlájára kerül.
Ez valami utóhatása lehet a szernek 😊
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Én is mindig meghalok és újra meg újra.
És egy bless sem jut soha eszembe és aol sem. 😊
[/spam]™
Fagyi vagyok. Négy éve és 5 hónapja jöttem le a szerről.
Tegnap azonban mégis azt álmodtam, hogy játszok, és meghalok. Konkrétan 96-os voltam álmomban Husival, és vagy 3-4-szer is meghaltam. Utoljára már blessingem sem volt. Csak a Spark of the Phoenix jutott eszembe hogy mit kell megvennem 😊
Van már álmoskönyv, hogy ez mit jelenthet? Vajon újra játszani fogok? 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????


Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../