Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bring back a buddy mit ad?



CattiBrie
Ez jó lenne nálam, de én léptem be azóta. :/

Gondolkodom egy hó prémin is a hideg napokra 😊

[/spam]™

rroolli
Tell-a-Friend:

Ha új embert hívsz meg (link, e-mail, vagy facebook útján) tibia.com-on keresztül, "Recruiter" (toborzó) outfitet lehet szerezni. A meghívott pedig kap egy bérelt lovat, amit 1 hétig használhat.

"Hívj vissza régi barátot" funkció: Ha meghívsz valakit, aki legalább 1 egy éve nem lépett be, és prémiumot vásárol, akkor te is kapsz valamennyi prémium bónuszt.

De csak prémiumosok regisztrálhatnak. 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli
Indulni fog 2 új optional pvp (non-pvp) szerver. "Jelentős ideig" zárt lesz world transfer szempontjából.

Tehát mindenki nulláról kezdi.

CattiBrie
neked te nem confon vagy? 😊

[/spam]™

maerlyn
felvettem mind... és egyúttal kiszúrtam, hogy nem működik a frissítés és megjavítottam 😊

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

rroolli
Nekem még monoton öldökléshez is lenne kedvem.

Jani Hun
No ez egy jóötlet,
Huncut
Dyingdreamer
add hozzá még Stief-et is hátha rátudom venni hogy játszon ö is

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

maerlyn
Ha mondotok karaktereket, felveszlek a listára és követni fog a minimal.tibia.hu

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Jani Hun
Mi jövőhéttől jövünk Dyingdreamerrel megint !😄

Én sajnos főleg olyan években játszottam, amikor kevesen voltak online, így a csetelés csupán elenyésző részét képezte a játéknak.

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

CattiBrie
Az nem a csetelés?

[/spam]™

Ilyenkor mindig kicsit megjön a kedvem, aztán eszembe jut, hogy a játék 99%-a monoton öldöklés 😄

<#eljen>

CattiBrie
<#eljen>

[/spam]&#8482;

rroolli
Azt hiszem, hogy mindent leírtam a leendő winter update-ről 😊

rroolli
A képek linkjeiből kiderül, hogy a 7 boss az a 7 démon lesz, akikről a poi termek kapták a nevüket (pumin, verminor, stb).

Ebből kiindulva biztos nem lesz gyengébb a quest, mint a poi.

rroolli

rroolli
Valami új quest is lesz.
Talán egy fegyver 7 darabját kell megszerezni 7 bosstól, amik poi-hoz hasonló helyszíneken vannak. Elvileg mindegyik "teremnek" lesz valami jellegzetessége (kb mint poi) és lesz pár "fejtörő".
És a 7 fegyver darab ahhoz kell, hogy meg lehessen állítani Ferumbrast (?), hogy még erősebb legyen.

Erről van 3 teaser képekkel.

CattiBrie
Na, sor került a nagy fejlesztésre. :-)

[/spam]&#8482;

rroolli
Azonnal nyúzhatók lesznek a holttestek a tulajdonos és a csapata számára, nem kell 10 másodpercet várni. Nyúzás után viszont bárki lootolhat.

rroolli

Global depot:

17 számozott doboz kerül a depoba, melyek tartalma minden városból elérhető.
Free felhasználók 2000, prémiumosok pedig 10 000 itemet tárolhatnak. A dobozok tartalma "lapozható".
Update után minden város depojának tartalma 1-1 számozott dobozba kerül.

rroolli
-5 városban lesz aréna: Ankrahmun, Kazordoon, Thais, Edron, Rathleton
-lesz nézőtér, kb mint svargrondon
-nem érvényes a szokásos büntetés az itteni halál után
-nem jár koponya, nem számít bele a guild warba se
-a nevezési díj a bankszámláról kerül foglalásra. ugyanide kerül a nyeremény is
-nevezés után a résztvevők egyszerre teleportálódnak az arénába
-PRÉMIUM szükséges

rroolli

Aréna harc:

-2 játékmód: mindenki-mindenki ellen (last man standing) és csapatok egymás ellen (team death match)

-beállítható a nevezési díj, ami a harc végén a győztes(ek) számlájára kerül.

CattiBrie
😊 😊 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Néhány napja én is azt álmodtam, hogy egymás után többször meghalok. A végén blessing nélkül és 2 szintet vesztettem.

Ez valami utóhatása lehet a szernek 😊

Badogember
meg megtalálom a kulcsokat....

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
max fibulára megyek át márha megvan még a hely😄

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
jön a tél, aktívkodik a gamer 😊

[/spam]&#8482;

amire vissza koszontem mar hult helyedet sem talaltam 😊

Badogember
13:48 You see Nagy Krapekk (Level 270). He is a druid. He is a Warden of Tibia.

én most sem hagyom ott 😊))

Ennek az újra meg újra meghalásnak van alapja 😊 amikor még kicsi voltam, de Te már megmutattad, hol kell fejlődni, és lejjebb is merészkedtem, elhalódás után kétszer futottam vissza kötél nélkül a scarabokhoz, na, akkor ott léptem meg talán a 41-40-39-et 😄

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Én a rotikat is simán lootoltam 😛

CattiBrie
😄 😄

Én is mindig meghalok és újra meg újra.
És egy bless sem jut soha eszembe és aol sem. 😊

[/spam]&#8482;

Sziasztok!

Fagyi vagyok. Négy éve és 5 hónapja jöttem le a szerről.
Tegnap azonban mégis azt álmodtam, hogy játszok, és meghalok. Konkrétan 96-os voltam álmomban Husival, és vagy 3-4-szer is meghaltam. Utoljára már blessingem sem volt. Csak a Spark of the Phoenix jutott eszembe hogy mit kell megvennem 😊
Van már álmoskönyv, hogy ez mit jelenthet? Vajon újra játszani fogok? 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Hát igen. Amikor utoljára játszottam ilyen 1 millió fölötti pénz már soknak számított, ahogy mondja is a bankos. Most meg 10-20-al dobálóznak az emberek. Gondolom aranyat nem nagyon lootolnak már pedig én azt még 140 fölött sem tudtam elengedni 😊

&#63743;

Badogember
Mint a való életben. 😊

Milyen durva árak vannak. Házak meg itemek ilyen 10-20 millióért.

&#63743;

Bobber
gratula a csöpségekhez 😊 szoktad őket már most a tíbiára 😊 nem lehet elég korán elkezdeni 😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Jani Hun
szoktunk igen, de most igy hogy énis éretségizek, ö meg reggel 4 töl esig szakon van, nincs sok időnk, de télen lehet mi is benevezünk kicsit.

Badogember
14:54 Naji: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 3372905 gold!

Néha Huncut és Dyingdreamer szoktak még játszani, és közvetítik is a Twich csatornájukon.

Badogember
21:13 Channel participants: Ginnie, Margareta.

Shiwo
nem kellett volna a hátsójába csípni, és akkor nem kerültél volna korházba <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Badogember
Épp most töltöm le a klienst, bár 2 gyerek mellett tuti nem lesz rá időm, de benézek. 😛

En amiota hazajottem azota nem vagyok jol... Olyan jol telt es jo volt talalkozni Cattival hogy korhazba kerultem 😄 Majd a tel fojaman ha othon leszek akkor Jocoval tervezzuk hogu vissze terunk egy kis idore.

Bobber
néha vannak az embereknek kisebb fellángolásai, de a régi nagy játékok már nem mennek 😞 Bár tavaly karácsony környékén egész komoly gamelés ment 😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.