Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gyaktatok ott?
ki volt a blokker?
miket öltetek?
stb stb részleteket pls😊
ha majd birok mozogni benne vagyok egy hentbe😊
ki volt a blokker?
miket öltetek?
stb stb részleteket pls😊
ha majd birok mozogni benne vagyok egy hentbe😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Jah meg nezem koszi
Valaki tud erre megoldast?
Na ki akar jonni velem olni Formorgar minesba? 😛
Ezt a lootot 2-en Andrissal szedtuk ossze kb 2 es fel ora alatt 😊
Ezt a lootot 2-en Andrissal szedtuk ossze kb 2 es fel ora alatt 😊
csak el olvastam és van benne sok sok mellébeszélés😊
hehe el akartam olvasni erre a tüzfalam tiltja az atw oldalait😊
lehet megvárom a tibia.hu-s verziót😊
lehet megvárom a tibia.hu-s verziót😊
Andris nem biztos hogy ma sikerül mennem gyakni😞
egyelõre még melóban vagyok de ha haza is érek lehet hogy az ágyba kötök ki😞
szétment a derekam és nem nagyon tudok mozogni😞
boci elõre is ha nem lennék😞
egyelõre még melóban vagyok de ha haza is érek lehet hogy az ágyba kötök ki😞
szétment a derekam és nem nagyon tudok mozogni😞
boci elõre is ha nem lennék😞
jaja. ügyvéd, ügyész, bíró meg ilyesmi az jogász. unokatesóm felesége ügyvéd, de évek óta nem láttam õket.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Please note that the name, ranks and titles of a guild also have to be in compliance with the name rules. The guild leader is held responsible for the name, ranks and titles of his guild. In case of e.g. a racist guild name the guild leader will be banished and the guild will be disbanded by a gamemaster.
Names that are sentences ("Go home", "Johnrox") are not allowed as names.
Names that are sentences ("Go home", "Johnrox") are not allowed as names.
08:44 You see Ando Fala (Level 74). He is an elite knight. He is Deadly Warrior of the Inhuman Fighters (Iwanttobe Gapoin mynextlife).
Ilyen title lehet?
Mert bár három szó, mégis mondat.
Nem gondolom, hogy nem lehetne mondat.. de mégis valamiért csak 3 szót engednek alapból.
Ilyen title lehet?
Mert bár három szó, mégis mondat.
Nem gondolom, hogy nem lehetne mondat.. de mégis valamiért csak 3 szót engednek alapból.
[/spam]™
Hát a CIP szerint felérne én szerintem nem de mellesleg a Tibiába sem lenne rossz ha lehetne valami vizi lényen utazni szigetekrõl szigetre akinek nincs pénze az azzal mehetne persze több idõt tartana amig odaérne mind hajóval de nem elképzelhetetlen.
Átbuherált tibia 😊
De azért odacsesz, hogy õk már madárháton repkednek, meg jetskiznek a vízen, 5 vs 5 duelt tolnak. Itt meg leoltják az ember fejét, ha felveti hogy miért nem lehet egybõl nyúzni a lényeket. Mert ugye fixálni azt a bugot felérne egy nyári update-el... :/ Nevessek, vagy sírjak ezen, nem tudom...
De azért odacsesz, hogy õk már madárháton repkednek, meg jetskiznek a vízen, 5 vs 5 duelt tolnak. Itt meg leoltják az ember fejét, ha felveti hogy miért nem lehet egybõl nyúzni a lényeket. Mert ugye fixálni azt a bugot felérne egy nyári update-el... :/ Nevessek, vagy sírjak ezen, nem tudom...
egyik lehetõség, tán a könnyebbik, hogy egyszerûen jól összevágott képek (videók), melyek photoshoppolva lettek. De léteznek rpg-maker progik is, melyekbe áttehettek számos, a tibiából lenyúlt grafikát.
Basszus ezt meg hogyan tudták megcsinálni? mert gondolom a tibiát vették alapul vagy nem is tudom..
Köszi!
<p style="font-weight:bold;"><span style="color:#FF8000">NEW!</span>Blabla bla bla.</p><br /><br />
😊
Félkövérnek hívják. .)
<p style="font-weight:bold;"><span style="color:#FF8000">NEW!</span>Blabla bla bla.</p><br /><br />
😊
Félkövérnek hívják. .)
[/spam]™
Ezeket a sorokat nem tudja értelmezni:
<b><font color="#FF8000"><i>NEW!</i></font> Q: What do you as game developers feel about the opinion that a lot of new features are actually copies from some world famous 3D games?</b><br /><br />
Helyette gyorsba:
<p><span style="color:#FF8000">NEW!</span>Blabla bla bla.</p><br /><br />
<b><font color="#FF8000"><i>NEW!</i></font> Q: What do you as game developers feel about the opinion that a lot of new features are actually copies from some world famous 3D games?</b><br /><br />
Helyette gyorsba:
<p><span style="color:#FF8000">NEW!</span>Blabla bla bla.</p><br /><br />
[/spam]™
A közösségi oldalak használata egyre jobban terjed az internetes társadalom körében. A Facebook az egyik legnépszerûbb közösségi oldal, amely lehetõvé teszi az online kapcsolattartást. Csatlakozni lehet különféle csoportokhoz, vagy meg lehet osztani érdekes webhelyeket, képeket, videókat.
http://hu.tibia.hu/news/397/tibia_a_facebookon_es_a_twitteren
ford: Catti
http://hu.tibia.hu/news/397/tibia_a_facebookon_es_a_twitteren
ford: Catti
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
50 Answers from the Product Managers - updated May 12. Nagyon jó lenne ha ezt valaki le tudná fordítani
ami neked kell az az apps/frontend/modules/user/templates mappa
a usernévnek mindenképp, a mailra nem emlékszem, de otthon majd ránézek
Amikor hozzá szeretnék adni egy karaktert, akkor talán célszerû lenne, ha leellenõrizné, hogy már hozzá van-e az adott karakter adva valamilyen felhasználóhoz.
- Lehetne nézni, hogy neme duplareg. Korábban már regisztrált, de most újra és kiderül, hogy az õ karaktere egy korábban létrehozott felhasználóhoz hozzá van már adva.
- Ne lehessen, hogy egy karakter több felhasználóhoz van hozzáadva. Most úgy érzem, hogy ezt meg lehet tenni. Persze nem tudom. Próbáltam Heu/Heux/Tele the druid-dal és ha beírnám a kódot. Óvatosan kell eljárni a hülyére share-elt accok miatt. 😉
- Nem, õt én adom hozzá! Nem, õt én! 😄
Én ezeket nem tudom tesztelni, de lehet, hogy meg van oldva.
Hm. Karaktert nem lehet eltávolítani?
- Lehetne nézni, hogy neme duplareg. Korábban már regisztrált, de most újra és kiderül, hogy az õ karaktere egy korábban létrehozott felhasználóhoz hozzá van már adva.
- Ne lehessen, hogy egy karakter több felhasználóhoz van hozzáadva. Most úgy érzem, hogy ezt meg lehet tenni. Persze nem tudom. Próbáltam Heu/Heux/Tele the druid-dal és ha beírnám a kódot. Óvatosan kell eljárni a hülyére share-elt accok miatt. 😉
- Nem, õt én adom hozzá! Nem, õt én! 😄
Én ezeket nem tudom tesztelni, de lehet, hogy meg van oldva.
Hm. Karaktert nem lehet eltávolítani?
[/spam]™