Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó, lehet júniusba is 😊
Update 6.2 (Summer 2001). June 10, 2001
Update 7.0 (Summer 2002). August 28, 2002
Update 7.11 (Summer 2003). June 27, 2003
Update 7.3 (Summer 2004). August 11, 2004
Update 7.5 (Summer 2005). August 9, 2005
Update 7.8 (Summer 2006). August 1, 2006
Update 8.0 (Summer 2007). June 26, 2007
Update 8.2 (Summer 2008). July 2, 2008
Update 8.5 (Summer 2009). July 1, 2009
Update 8.6 (Summer 2010). ???? ?, 2010
Update 6.2 (Summer 2001). June 10, 2001
Update 7.0 (Summer 2002). August 28, 2002
Update 7.11 (Summer 2003). June 27, 2003
Update 7.3 (Summer 2004). August 11, 2004
Update 7.5 (Summer 2005). August 9, 2005
Update 7.8 (Summer 2006). August 1, 2006
Update 8.0 (Summer 2007). June 26, 2007
Update 8.2 (Summer 2008). July 2, 2008
Update 8.5 (Summer 2009). July 1, 2009
Update 8.6 (Summer 2010). ???? ?, 2010
Hand of Cursed Fate:
Note though that when using Haste, the creature can become extremely fast, about the speed of a level 650+ so don't expect to chase it until it has slowed down.
Érdekesség... 😊
Ez pontosan megegyezik egy 354-es casterrel aki strong haste-el.
Note though that when using Haste, the creature can become extremely fast, about the speed of a level 650+ so don't expect to chase it until it has slowed down.
Érdekesség... 😊
Ez pontosan megegyezik egy 354-es casterrel aki strong haste-el.
Nagyon szepen koszonom
Videó linkelés sg-re:
Youtube link így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=ZKlGcbziOCs
Piros résznél kell egy kicsit megbuherálni, hogy így nézzen ki: http://www.youtube.com/v/ZKlGcbziOCs
Lényeg, hogy csak a videót hozza be a böngészõ az átalakított linkrõl.
Aztán jöhet SG-re a szögletes zárójel flash és /flash közé.
Youtube link így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=ZKlGcbziOCs
Piros résznél kell egy kicsit megbuherálni, hogy így nézzen ki: http://www.youtube.com/v/ZKlGcbziOCs
Lényeg, hogy csak a videót hozza be a böngészõ az átalakított linkrõl.
Aztán jöhet SG-re a szögletes zárójel flash és /flash közé.
Koszonom a segitseget Sainak es Cipinek 😊
az eredmeny <#smile>#smile>
Koszi szepen en is erre jutottam, vagyis levettem es a wind7 drivere alatt meg csinaltam es utana ujra visszaraktam az uj verziot 😊
Amikor ránk maradt a HH meg a fury, akkor legfeljebb 3-4 körbõl leszedhettük volna a fury-t, az elég gyorsan hal. Én erre törekedtem.
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Level 1-esre visszaállítani 10es skillekkel, bankszámlát, házat, depókat kiüríteni(a pénz menne a lovagsegély alapba), aztán irl neve alapján házkutatást elrendelni, megsemmisíteni a számítógépét amivel a csalást elkövette, 30 napra lecsukni(úgyse játszhat), majd a szabadulása után 3 évig nem köthet be internetet.
Ha 29 napja hozta létre a karaktert, akkor törölni.
És mivel accról van szó, ezért az összes karakterét visszaállítani 30 nappal korábban lévõ állapotra. 😊
És mivel accról van szó, ezért az összes karakterét visszaállítani 30 nappal korábban lévõ állapotra. 😊
[/spam]™
Szerintem az ilyen karakternek nem 30 nap ban-t kéne adni.
Hanem mondjuk vissza-resetelni 30 nappal korábbi állapotára. 😄
Plusz 30 nap ban. 😄
😊
Hanem mondjuk vissza-resetelni 30 nappal korábbi állapotára. 😄
Plusz 30 nap ban. 😄
😊
[/spam]™
[/spam]™
es a tibia kifa tolle rendesen
a delelott jol ment minden es most<#falbav>#falbav>
Miert csinala ezt valakinek van otlete?
geforce 7300 256m 128bit ddr2 a videokartyam
geforce 7300 256m 128bit ddr2 a videokartyam
itt majdnem belém hasított valami amikor megláttam a helhoundot meg a furyt is 😄
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Amúgy egy kép készítése egy darab billentyû lenyomásával történik. Ez a gombnyomás magában foglalja az aktuális ablakról printscreen készítését és png formátumban való elmentését. Ha nem így lenne, nem tudtam volna három képet is készíteni abban az igen meleg helyzetben. (Mielõtt valaki azt gondolja.) 😊 A csít neve, irfanView. 😊
[/spam]™
Pracli bekerítése
Hand of Cursed Fate
Tudni kell róla, hogy már halványzöld színûre verve szeret elszaladni, néha invisible lesz, és ha hastel, akkor lvl 300 alatt nem érted utol (persze abban az arénában meg sem próbálnám, de olyan gyorsan eltûnt elõször, hogy csak pislogtunk).
Persze kitaláltuk, hogy megöljük, de ahhoz amikor megjelenik nem szabad ölni, mert 3 kör után lelép. De akkor támadás nélkül trappoljuk be.
Manát szív. Nekem egyszer egy kör alatt leszívott 700 manát.
Amúgy nem tudom, milyet sebez.
Hand of Cursed Fate
Tudni kell róla, hogy már halványzöld színûre verve szeret elszaladni, néha invisible lesz, és ha hastel, akkor lvl 300 alatt nem érted utol (persze abban az arénában meg sem próbálnám, de olyan gyorsan eltûnt elõször, hogy csak pislogtunk).
Persze kitaláltuk, hogy megöljük, de ahhoz amikor megjelenik nem szabad ölni, mert 3 kör után lelép. De akkor támadás nélkül trappoljuk be.
Manát szív. Nekem egyszer egy kör alatt leszívott 700 manát.
Amúgy nem tudom, milyet sebez.
[/spam]™
Catti: - Délen mi van?
Válasz: - Semmi.
Erre elindultunk a déli vonalon.
Hopp egy jugger..
A jugger pirosban, jön mellé egy hellhound
Még nem halt meg a jugger már északról jött egy fury. Ezen a képen éppen a juggert temetjük
Válasz: - Semmi.
Erre elindultunk a déli vonalon.
Hopp egy jugger..
A jugger pirosban, jön mellé egy hellhound
Még nem halt meg a jugger már északról jött egy fury. Ezen a képen éppen a juggert temetjük
[/spam]™
Most hirtelen arra gondoltam, hogy készítek egy scriptet, amivel össze lehet pakolni ezt a leírást. 😄
lenyílómenü: she/he
lenyílómenü: do/doesn't
lenyílómenü: walking/killing/spelling ...
...
és így tovább
😄
lenyílómenü: she/he
lenyílómenü: do/doesn't
lenyílómenü: walking/killing/spelling ...
...
és így tovább
😄
[/spam]™
Teljesség igénye nélkül, valószínûleg helyesírási és egyéb hibákkal, teljesen angoltalanul:
Ugyanazon az útvonalon járkál.
-He/she is walking on the same path over and over.
Minden lénybe beleüt, attól függetlenül, hogy kié és nem kap belõle lootot.
-He/she attacks all monsters, doesn't mind whose monsters they are and if he/she won't get loot.
Minden percben nyom egy varázslatot.
-He/she casts in every minutes.
Nem reagál semmire.
-He/she doesn't answer to anything.
Nem rakja el a lootot.
-He/she doesn't loot the monsters.
Nem kap xp-t és lootot, de öli a lényeket.
-He/she is hunting, even though he/she doesn't get any xp or loot.
Ugyanazon az útvonalon járkál.
-He/she is walking on the same path over and over.
Minden lénybe beleüt, attól függetlenül, hogy kié és nem kap belõle lootot.
-He/she attacks all monsters, doesn't mind whose monsters they are and if he/she won't get loot.
Minden
-He/she casts
Nem reagál semmire.
-He/she doesn't answer to anything.
Nem rakja el a lootot.
-He/she doesn't loot the monsters.
Nem kap xp-t és lootot, de öli a lényeket.
-He/she is hunting, even though he/she doesn't get any xp or loot.
Módosítottam a hibákat a botreportolós cikkben, illetve egy kicsit jobb fazonja lett.
http://hu.tibia.hu/article/3/hogyan_reportold_a_botokat
Beleírtam a cikkbe az eredeti oldal linkjét, de ez nem fordítás, így nem kell ahhoz igazodni.
Bárminemû véleményt/ötletet/tapasztalatot szívesen fogadok a cikkel kapcsolatban!
Egyértelmû javításokat (hibás ékezet, helyesírás-, nyelvhelyességi hibák) e-mailben, megbeszélõs (van olyan állapot, hogy accepted.. stb.) módosításokat ide a fórumra.
http://hu.tibia.hu/article/3/hogyan_reportold_a_botokat
Beleírtam a cikkbe az eredeti oldal linkjét, de ez nem fordítás, így nem kell ahhoz igazodni.
Bárminemû véleményt/ötletet/tapasztalatot szívesen fogadok a cikkel kapcsolatban!
Egyértelmû javításokat (hibás ékezet, helyesírás-, nyelvhelyességi hibák) e-mailben, megbeszélõs (van olyan állapot, hogy accepted.. stb.) módosításokat ide a fórumra.
[/spam]™
szombaton 100% leszek vasarnap meg nem tudom mikor jonnek a kereszt szuleim mert jonnek unnepelni most lepem a 21-es lvlt 😊
Ha leszel hétvégén akkor mehetnénk lejjebb, ahol plague is van. Ma befejezem a beadandómat aztán lesz idõm pár napig 😊
igen 😊
hogy gyaktunk ott? lementunk es egyszerien oltunk <#idiota>#idiota>
ki volt a blokker? hat csak is en ki mas 😛
miket oltunk? ami jott mint pl: destroyer,nighmare,crystal sider, lost soul, cult
a reszletek: 20 bp manat vittem en abbol megmaradt 6 bp es kb 2 es fel orat voltunk lent, az xp 100k/h fejenkent nem sok de lootert mentunk szerintem 😊
tovabbi reszletekert keresen meg ingame vagy a 000000 telefonszamon <#zavart1>#zavart1>
ki volt a blokker? hat csak is en ki mas 😛
miket oltunk? ami jott mint pl: destroyer,nighmare,crystal sider, lost soul, cult
a reszletek: 20 bp manat vittem en abbol megmaradt 6 bp es kb 2 es fel orat voltunk lent, az xp 100k/h fejenkent nem sok de lootert mentunk szerintem 😊
tovabbi reszletekert keresen meg ingame vagy a 000000 telefonszamon <#zavart1>#zavart1>