124119
-
#116028 Zak? Gyudron? :) -
What do you know about this long forgotten place?
Forrás: arckönyv.com -
Noodlee #116026 Jah lecsúsztam, mind1 :P -
Noodlee #116025 Nem tudom mikor érek haza, de szívesen adok neked jogokat, ha gondolod.
Tegnap húztam új ágyneműt :) -
#116024 Nem tudom elindítani high-res -t :/
Nokia N95, azt írja hogy kompatibilis. Felrakni még sikerül, de indítás már nem megy, semeddig se tölt be. Próbáltam régebbi verziókat is, raktam kártyára, belső memóriára, sőt, most master reseteltem is a telefont, de ezután se megy sehogy. A classic-ot nem rakom fel, azt már ismerem...
Nem értem hogy miért nem megy, szerintem az n95 az egyik legelterjettebb s60 v3-as, ilyet még nem láttam hogy ezzel ne lenne kompatibilis valami. -
#116023 mingyá...régen voltam és valamit uppol.. -
#116022 az kimaradt hogy szeretnek kérni jogokat, vagy időpontot mikor megtehetnem:)
előre is köszi:) -
#116021 shiwo, son-ice:) szeretnek bemenni a házatokba, valamelyikőtökébe. 100 szor belefeküdni az ágyatokba:) kellene achivment:P -
#116020 high resen van térkép, bár sok mindenre nem jó, mert zoomolni nem lehet rajta -
#116019 Amikor én próbáltam, akkor még nem volt ez a high-res kliens, és úgy volt hogy van egy TibiaME Micro(free) és egy TibiaME Gold(prémis). A micro-ból hiányzott az automap funkció, azaz mindig fekete volt a térkép, ami egy kicsit megnehezítette a dolgokat. Persze lehetett szerezni már akkor is crackelt Gold klienst :) Persze attól a prémis dungeon-ökbe nem lehetett lemenni, de legalább volt map.
Még megvan a lap, ahol erről írtak:
"The TibiaME gold client provides you an automatically drawn map, even if you are currently not Premium. You will never get lost again, and you will know which areas you have already visited."
(link)
Hogy ezt a korlátozást még fenntartják-e az új, high resolution kliensekben is, azt nem tudom, még nem sikerült beüzemelni :) -
#116018 Most azt nem találom, de mintha lett volna olyan, hogy addig nem menti el a mapokat. -
#116017 TibiaME Premium Benefits
- Full Exp for all defeated opponents beyond level 10!
- Lose less experience points when you die (5% instead of 10%)!
- Board ships to explore premium only areas!
- Use all portals!
- Get listed in the Highscores!
- Found a guild and invite your friends to fight at your side!
- More entries in your friends or ignorelist!
- Receive up to 20 letters in your inbox!
- Always get online, even when the game server is full!
- Recover your character via SMS, in case you forget your password!
Eléggé csonkolt a nem prémis verzió. Pláne, hogy a prémi ára majdnem ugyanannyi mint a rendes Tibia prémi ára.
http://www.tibiame.com/?section=premium&lan=en&markup=xhtml -
olattila #116016 Doa!!!
Elkuldtem 1 bp dragon hammot Kazordoonba a druidodnak.
Majd mikor vissza jovok akkor elintezuk (: -
#116015 Én tapisat szedtem le (ami pont az én telefonom), de mégsem megy... Az elején kell választani a 0,1,2,3,4 gombok közül. Csakhogy nincsenek gombjaim (full érintőképernyős), persze a virtual keyboardot nem tudom sehogy előcsalogatni. Mindegy. :S
Kár, hogy nem megy a normál windows-os cucc rajta. :) Pedig a felbontás már-már elbírná. -
#116014 azért kemény, szinte minden dungeon prémis már a legelején is -.- -
#116013 Torio néven futok ott :) -
#116012 fél éve-éve még arról se volt szó, hogy tapis verzió lesz, szóval ne add fel a reményt, hogy készül windózos telóra is -
#116011 na igen akkor már annak van értelme. Csak bosszant mert anno nokián a régi me-t szerettem és tetszett ill a ti verziótokon futo is tetszene de ami nekem van az annyira nehézkes az én telómon hogy játszhatatlan. ill lehet hogy játszani még nehézkesen tudnék is de csak tényleg nehézkesen írni viszont alig. iszonyat lassan stb. szóval amíg nincs valami rendes verzió addig én telórol nem erőltetem szerintem, vagy ha bent is vagyok akkor nem fogok beszélni:( -
#116010 gépen meg inkább az eredetivel játszik az ember... -
#116009 esetleg ugy nyomathatom ha felteszek a számítógépemre egy emulátort amivel telefont emulálok a gépen. elég csúnya lenne ha ezt kéne tennem. szóval bosszant a dolog de nagyon. -
#116008 :( -
#116007 Na azt a jó büdös k******** fajtáját a chipnek. ahogy a forumot olvasgattam csak symbiant meg persze iPhone verziót fejlesztettek meg a javat. WinMobilra nem fejlesztettek hanem használja a paraszt a jáva verzió. és olyat mert irni a chipes hogy semi gond használjon az ember QWERTY billt hiszen már az 1.60 as verziótol támogatott a játékba. na elmennek a jóbüdös francba. költözzek visza az öskorba a telefonommal. szerintem nekem ennyi volt. nem kinlódom vele mert nincs értelme. akkora hátrányban vagyok hogy leirni se tudom és nem is fognak ugynéz ki fejleszteni erre. de legalább nem spamelem teli a topikot. -
#116006 hajrá, reméljük van rá -
#116005 igen közben rájöttem hogy nekem win 6.1 van és nem symbian -
#116004 ahogy nézem a te verziód az S60-ra van korrektül irva. ami meg nekem van az valami vacak java verziós. szóval ez a bibi. az S60 nekem tuti nem jó de lehet keresgélek hátha van valami olyan ami winmobilos. remélem nem enyire gyökerek hogy arra nem fejlesztették ki:( -
#116003 jah...symbian mint az enyém, 360x640-es felbontás mint az enyém...90%-ban ami megy N97-en az megy az enyémen is (a maradék is csak valami kompatibilitás probléma miatt nem, s nem erőforrás miatt, mert az enyémbe combosabb a proci mint a nokiában) -
#116002 de ez a durva hogy az én telefonom benne van a listában. szóval én az alapján választottam ki a klienst. de kipróbálom mással. remélhetőleg nem lesz semi gond. -
#116001 Shiwo te akkor most az N97 es verzióval nyomod?
mert lehet én is kiprobálom azt hátha normálisabb lesz a kijelző -
#116000 ték ? -
#115999 próbálj meg leszedni valami másféle verziót, ami tapis (csak van olyan teló, ami hasonló a tiedhez és bennevan a listában) -
#115998 Na szóval azért irok ilyen lassan mert mint irtam nekem nem olyan szép képem van mint amik a screenshotoknálz az iphone ill a mobil képek alatt vannak hanem mint ami a classic screeneknél van. az irányításra ugye nekem nem alkalmas az éríntőképernyő csak a virtuális billen keresztül tudok beütni bármit is de ott is természetesen csak ugy hogy a szám gombokat nyomogatom, a betükre nem reagál semit. namármost a szám gombokon meg nem tudom hogy melyik szám mi igy egy másik telefonon nézem a kiosztását amire rá vannak irva a betük. Remélem érthető. Ezért nem tudok rendesen irni ill alig tudok valamit csinálni mert elég nehézkes. mozogni is ugy mozgok hogy a dpadon huzgálom az ujjam és azt mint 4 irányu egeret ismeri ill ha megnyomom akkor az az enternek felel meg. de ha már egy viszalépés kell akkor kell a billentyüzeten az esc mert az felel meg a C gombnak a telefonon. Ja és azért kell néznem másik telefonon hogy melyik szám melyik betű mert természetesen a virtuális billentyűzet letakarja a szövegmezőt mert az a kép alján van:(
remélem jól irtam a dolgokat -
#115997 barát lista:
3 vonalas menü - info - communication - friends
ott fel lehet venni, üzenetet küldeni -
#115996 állóképeket linkelek, fekvő módban nem akaródzik normálisan működni a fényképezőprogi a telómon...
köszöntő, chat-felülettel..
bogár üt, Shiwo puffan...alul a hátizsák látható
szintén bugos kép, invertory-val
ez látszódik, ha felveszünk egy tárgyat
a 2-es a szintszükség (ha nem éri el a kari, elvileg kisebbeket sebez) a 12-es meg az attackja a fegyvernek (ha minden igaz:)
ilyen jelenik meg, ha valahol hosszan taperáljuk a kijelzőt
kígyó vs Shiwo
útmutató tábla.. meg egy másik játékos, aki épp arra mászkált
tájkép...kigyóval...
prémisnek áll a világ...itt is
egy NPC
kikosaraztak...már megint..
ebben is vannak raid-ek
farkas
másik kari vizsgálata
farkas..már megint
a változatosság gyönyörködtet...de legalább a szint és XP csík is megtekinthető :)
NC -.-
a választék..
nem kötelező a kari mellett taperolni az irányt, a lenti nyilak is használhatóak (fekvőbe jobb oldalra kerül (mint minden, ami alul van állóban)...
városnéző
depó
a helyi vajákos..
dándzsön
így elsőre ennyi :)
-
#115995 Akkor jöhet nekem! :))
Bár, ha egyedül maradok Securán, lehet, abbahagyom. :) -
#115994 na akkor én is oda is csinálok egyet:)
Bobber lesz ha lehet ha nem akkor Halalhozo -
#115993 oki, csinálok én is akkor a 3masra egy karit, név Shiwo, a változatosság kedvéért... -
Noodlee #115992 Majd ha küldik a cuccokat fogok xD -
#115991 Törlöm akkor a karim és mivel te vagy a legmagasabb nevezzük ki a 3-ast Secura-nak :)
Tygep, név? -
#115990 nyah, menek vonatozni egyet, majd este szhelyről töltök fel pár képet ide a játékról
(nem tom mennyire okoz nektek problémát, ha spammelünk a tibiaME-ről picit, bár úgy se nagyon pörgött a topik :) -
#115989 mivel a samu i8910 nem volt a listájukban, így a nokia n97-es verziót szedtem én le...gond annyi volt, hogy nem akart semmilyen szerverre csatlakozni, de az is lehet, hogy azért, mert még nem is mentek a szerverek, csak most, hogy a szifonosoknak is elérhető