124119
-
#115988 Nem is játszól, minek neked akkor cucc?:P -
#115987 na igen szóval nekem ha a teló adatkábellel van összekötve a géppel akkor nem megy a szerverre való felcsatlakozás amint wifivel csatlakozom a netre egyböl felcsatlakozik. Amikor telepíti az ember akkor viszont valóban először sokat kell várni mert akkor tölti le az infókat. Szóval az valóban sok idő. Viszont amit nem tudok még hogy alapból hova rakja a játékhoz tartozó adatokat mert ha a rendszerbe pakolja be akkor elég mérges leszek mert csak lezabálja nekem a memóriát. Na majd ezt is kinyomozom:)
ill arra kéne rájönni hogy hogy lehet életre kelteni hogy működjön a képernyőn az érintés rendesen és legyenek szép irány gombjaim mert most elég bosszantó hogy a virtuális billen lévő icinypiciny iránygombokat kell nyomkodnom vagy a dpadon próbálok irányítani ami megint elég nehézkes arról nem is beszélve hogy körbe körbe megy az emberkém ha egyet is lépek és nem arra megy amerre én akarom:) -
Noodlee #115986 A ME játékosok a Securás cuccokat küldhetik nekem thx :P -
#115985 Szerintem megy rajta mert ez egy java alapu progi szóval amin javat tudsz futtatni azon mindenen lehet szerintem futtatni. de ha megnézed a letöltési ablakban hogy ott van e a telod akkor gyorsan kiderül hogy szinte minden mai mobilon lehet futtatni szerintem. -
#115984 én is ezzel szenvedtem hogy nem tudtam semit csinálni mert mindent ilyen 1234 gombokkal kellet. aztán rájöttem hogy azzal annyira nicns is gond a belépő ablakon mert arra a sima számokat tudom használni a virtuális billentyűzeten. az első meglepit az okozta amikor betüket akartam irni mert hiába volt egy teljes billentyüzet előttem a képernyőn a szám gombokkal kellet mindent ugyanugy bepötyögni mintha egy telefonbillentyűzetem lenne. nagyon bosszant hogy nem tudom használni az érintőképernyőt, mert nem reagál rá semit ill csak a virtuális billentyüzeten a szám gombokra az enterre meg az escre reagál. Mikor nagy nehezen életre keltettem a játékot utána meg nem is tudtam semit csinálni még odéb lépni se mert 1. a virtuális bill eltakarta a kép egy jó részét 2. annyira kicsi volt minden hogy semit nem láttam. a screenshotok pedig elég megtévesztőek, mert ahogy néztem ami már szép tetszetős az mind iphneval készült amúgy nekem olyan a képernyőm mint ami a classic alatt látható képeken van. Szóval nem tudok semit csinálni biztos én vagyok a pancser de eléggé bosszant szóval kisérletezek és majd leírom hogyha rájövök valamire. Bár most az is érdekes hogy nem akar felcsatlakozni a szervvre pedig adatkábellel vagyok a géphez kötve és van net a telón. Amikor meg wifivel csatlakoztam a netre akkor simán felcsatlakozott a szerverre is.
Így első benyomásra az a véleményem hogy szeritnem kicsit elkapkodva adták ki ezt a gamet, illetve nem tudom miért kell olyan precízen belőni azt hogy milyen telefonról van szó hogyha nem készülékre szabott a játék. ennek csak olyan oka lehet szerintem hogy egy jó kis adatgyűjtés a chip részéről valakinek hogy a mai fiatalok milyen készülékekkel rendelkeznek. -
#115983 Ha megy androidon veszek uj telot :D -
#115982 Már régóta várom az iPhone klienst, a többi készüléken nem tudom hogy megy :/ Néztétek a faq-ot?
A server váltást ha jól emlékszem az első npc ajánlotta fel de már eljöttem arról a szigetről. Majd megnézem hátha vissza lehet menni.
Nekem eddig bejött az me :) -
#115981 Omnia II-n nem megy... vagyis elindul, de amikor meg kéne nyomni 1-2-3-4-0 gombokat... ?!?! :( -
#115980 Én is kipróbáltam, generált névvel a 3-ason vagyok, 7-es mage :)
Nekem is iphonem van, azon gond nélkül megy, bár elég lassan indul el.
Grafikája is és a játékmenet, kezelés is eléggé eltér a nagy tesóétól. Gyakorlatilag szinte teljesen más. :) -
#115979 na elindult de semmit nem tudok csinálni mert lehet hogy én vagyok a béna, de ez a tapiképernyő ill az azon megjelenő képernyő valahogy nem nagyon jön nekem össze:(
ill ami képeket látok a screenshoton nekem nagyon nem hasonlít ahoz a kinézete a játéknak:(
Catti ne lázadj hogy ide spamelek:)
legalább egy kicsit felpörög a topik:) -
#115978 na lehet hogy lesz belőle valami de nem egyszerű az elindítás a a dolognak:( -
#115977 :(((
lehet hogy én nem tudok valamit de sajna nálam nem megy az ME rendesen:(
minden egyes alkalommal ugy tudom futtatni hogy letöltöm wapon a telefonon és utána indítom. illetve mivel tapiképernyőm van így nem tuok neki rendesen beütni semmit amikor a menüben vagyok:(
a karaktergenerálásra nehezen de bejutottam de már ott nem tudok adni karakternevet semmit:(
Neked mi volt a gond Shiwo?
ill hogy oldódott meg?
még lehet, hogy majd egy másabb verziós omnia klienst megpróbálok leszedni hátha azzal megy de nem tudom mi lehet a probléma:(
-
#115976 GGYYYAAAAAAAA ezt ki kell probálnom:)
a régi ME is jó volt de nem volt senki de ezt meg kell néznem:)
majd kereslek titeket:) -
#115975 Én is csak kipróbáltam :) Ha nem leszek fent hagyj itt üzenetet h mikor érsz rá. -
#115974 majd megkereslek tán holnap akkor...bár én lvl 1 vagyok :D kábé 10 percet szórakoztam még csak vele -
#115973 29-esen vagyok de asszem valamelyik npc-nél lehet váltani :)
Lev 4 xD -
#115972 nah, én is jókor írom....kábé 2-3 hete próbáltam, akkor nem ment...most megpróbáltam, és megy :)
Arc, melyik szerveren leszel, lehet majd elhülyülök vele picit és megkereslek :D -
#115971 nekem nem akaródzik menni a telómon -.- nem hajlandó felcsatlakozni a szerverre -
#115970 -
#115969 Végre! :)
-
#115968 BSZ Tele -
#115967 nem tudok belépni s mikor benn voltam gambe piszkosul lagzott
-
Noodlee #115966 A kocka? -
#115965 Valami nem kerek -
#115964 COCONUT SHRIMP BAKE, 90 SPIDER SILK, 7 BAR OF CHOCOLATE, 10 MAGIC SILPHUR,VAMP DUST, 50 GREEN POC
ezekre lenne szükségem, akinek van az kerresen meg:) köszi -
#115963 Ezt feljegyzem! Későbbiekben is jól jöhet! :)) -
olattila #115962 ahogy Sai mondja ugy van :P -
#115961 lökött karakter :):):):) -
#115960 Ha lököd, a mozgása az egyik sqm-ről a másikra olyan sebességgel történik, amilyen az ő mozgási sebessége :)
1 körben 1-et lehet lökni. 1 kör 2 másodperc :)
Tehát nem rohangál körülötted, max 2 másodpercenként lép egy gyorsat. -
#115959 Olyan idő, mintha átlóba lépne a lökött karakter, nem? -
#115958 Erre én is gondoltam. :):)
Az már elég különbség lenne. :)) -
#115957 De jó, hogy ennyien olvassál sg-t! :) :) -
olattila #115956 kiprobaltam a kiskarimal es a nagyal is ugyan ugy lokom a kicsivel is mint a nagyal is a karikat...
van egy bizonyos ido (1,2 masodperc) ami el kell teljen h ujra tudd lokni a karit es mindegy h mekkora csak a mozgasa gyors. -
A Joco #115955 kicsikariddal lökdösd meg Sait probaként :P -
#115954 Én is így gondoltam, de akkor nézzük tovább.
Ha én lvl 10 vagyok és van egy lvl 300, akkor én azt magam körül tök gyorsan tudom lökdösni? Mintha ő körülöttem rohangálna? Avagy két lökésem között meg kell várnom a saját köridőmet (amennyi idő alatt én mozdulnék egyet)?
// Minden hülye kérdést fel fogok tenni, hogy legalább legyen élet. .) -
#115953 Nekem nem rémlik, hogy amikor barikat lökdöstünk akkor level 100+ sebességgel mozdultak volna :)
-
olattila #115952 sajat sebessegevel -
#115951 Ha odébb lökünk valakit, akkor az a saját sebességével fog odébb menni, vagy a lökő karakter sebességével? -
#115950 40 Ape Fur ,53 Lizard Scales , 14 Magic Sulphur , 24 Vampire Dust , 50 Pieces of Green Cloth ,62 Iron Ore , 1 giant sword, 4 w helmet:)
ezekre lenne szükségem. Akinek van olcsón az keressen csatin:) -