Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
Lehet kölcsönkérem öcsém laptopját és akkor én is nézhetek valamit 😄

Tygep
Én olvastam, korrekt és nekem elég az az egy is, és mivel nálam is két monitor van, így fogom nézni én is 😊

rroolli
Leírásomat olvashatnátok.

Pont azért csináltam, hogy minden egy helyen legyen. Ne kelljen állandóan wikit fejtegetni, hogy akkor ez most mi a francot is akar. Ezt én már megtettem. Több órát elszórakoztam vele, hogy a wiki mondatait mapok, videók és emberek tapasztalatai alapján összerakjam. Ami ott 1 mondat, az nálam sokszor 2 kép, magyarázatokkal.

Azt hittem ezzel majd könnyebb lesz a szervezés. De hát úgy néz ki, hogy inkább csak rontottam a dolgon, mert most nem 2, hanem 3 dolog lesz megnyitva Cattinál 😊

Tygep
Pontosan amit Catti is írt, nem járkálunk oda minden nap, meg annó a gyakó csapatot követtük, respet blokkoltunk így nem nagyon emlékszünk mikor hol mi van, milyen sorrendben stb. Természetesen a szörnyekbõl készüljön fel mindenki, annak megfelelõ rodokat, wandeket runákat pakoljon. Valamint holy tible, blood, oil legyen mindenkinél.

Vezetõt, koordinátort azért javaslom, hogy ne toporogjunk minden lépésnél percekig amíg vki megnézi, hogy mi a köv. lépés, meg hogy ne 5 ember mondja, hogy most akkor ezt vagy azt, erre vagy arra menjünk. Ha egy ember irányít és mondja hogy mi jön, akkor viszonylag gördülékenyen tudnánk haladni, persze rohanni nem fogunk.

A team speakert meglátjuk akkor, de azért szerintem nem ártana. 😊

rroolli
Persze-persze...
Nem azt mondtam hogy ne akarjál vezetni <#crazya>
Szal egyetértünk 😊

CattiBrie
A mazés vezetés! 😊)

Szerintem az elsõ köri karok meghúzásos részben buta vagyok.. ott nekem még nincs mapom. 😄
De például ott anno úgy csinálták, hogy végig spawn blokkerek voltak kitéve, ami most meg nem lesz (ezért volna jobb a hétköznap ss után, mert akkor talán nincs akkora resp :]).

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Öö.. igen. Az a minimum, hogy mindenki ismeri, hogy mi van és mi jön. A koordinátor nem azt jelenti, hogy mindig megállunk 10 percre míg leírjuk, hogy mi lesz, hanem most jön az, amikor sok defiler jön - és ennyibõl már mindenkinek tudnia kell, hogy mire figyeljen oda (mire immu, milyen stratégia). Mondjuk szerintem ettõl még ugyanúgy be kell mondani, hogy hol mire kell odafigyelni, mert tudni valaki azt éppen nem tudja, hogy a gp azért van oda téve, mert arra nem lépünk, hanem átlóban KELL lépni a numlockkal (mert, ha nem, akkor TP szörnyek közé - byebye) Mondjuk az indokot kihagyom, elég annyi, hogy ne lépj oda, ha olvasta a elírást tudja, ha nem és ennek ellenére nem fogad szót, az IJ. 😊

De ugye hiába olvastam el nyolcszor a wikit, nem emlékezhetek mindenre. Viszont biztos nem mindenhol lehet megnyitva egyszerre a Tibia teljes monitoron meg a leírás is teljes monitoron. Ezért segítség kell.

[/spam]&#8482;

team speak szerintem annyira nem fontos ugyanis 1-3 kört mindannyian elbírunk 1 plau vagy destro vagy hff társaságában mire a lovag oda ér^^

annyira meg nem rohanunk hogy ne legyen idõ leírni... de persze nyugodtan lehet használni csak én nem látom túl fontosnak

a vezetõ posztra meg Catti jelentkezett már régen 😊

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
Azért nem ártana ha mindenki tudná mi merre van és nem 1 embert kéne nyaggatni egész végig. Elég erõsen ajánlott, hogy minenki tudja mikor milyen lények következnek, mekkora mennyiségben.

Én legalább 20-szor elolvastam wikit, végigkövettem térképen, meg sajátomat is elolvastam, meg az összes értelmes videót amit csak találtam 😄 Szóval én nem fogok sokat kérdezni 😄

Persze kényelmes 1valaki kezébe bízni magunkat... Csak úgy mondtam 😛

CattiBrie
Nekem megy a leírás másik monitoron (wiki + Saié + saját).
Ellenõrzõ koordinátor lehetek (biztos jó felé megyünk és erre kell a negyedik kart meghúzni; illetve mindenki informálása a következõ lépésrõl).
Illetve a maze-t vállalom, levezetem.

[/spam]&#8482;

Tygep
Nekem egyelõre jónak tûnik.

Viszont 2 nagyon fontos dolog kell még a sikeres túra érdekében:
- egy vezetõ, aki koordinál, navigál jó lenne pl Ram, õ úgy tudom volt már gyakó csapatban is poin, vagy vki aki sok videot látott már errõl, és/vagy tudja nézni másik monitoron a quest leírást 😊
- team speaker vagy hasonló real time hang kommunikáció pár kulcs emberrel 3-5 mondjuk

rroolli
ha nem baj hogy kómás leszek 😄

CattiBrie
- Matinak nem jó ez a hétvége.
- Hétköznap kevés idõ van (talán megoldható).
- Atának 19 nap prémije van.

Akkor június 5. (szombat) SS után?

[/spam]&#8482;

rroolli
jún 6 - Dies Irae
jún 13 - Hades
jún 20 - Hell Patrol

Ez a menü 😊

Matias con Toth
nekem most hétvége tuti nem jó poira

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

CattiBrie
Ja igen, elõbb is így volt. Megfordult a fejemben a szombat SS után és arról meg beugrott, hogy vajon most szombaton SS után melyik team fogja csinálni.. nem ártana felmérni ezt.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nekem tökéletes a magyar team. (Ha tudunk idõt egyeztetni.) Csak felvetettem a lehetõséget..
És persze ez eddig is meglett volna. De oda sem mennék szívesen egyedül. Azaz oda is kéne kis csapat. 😊

És a most szombat SS után? Az kinek nem jó?

[/spam]&#8482;

rroolli
Van még valaki Cattin kívül aki inkább poi teammel szeretne beosonni?

Tygep
Részemrõl mehet akár hétvégén is. Annyi hogy a héten péntek este Kiss koncerten, szombat este Európa kiadó koncerten leszek, hétköznap meg munkahely 😊

A többi idõpont egyelõre szabad 😊

CattiBrie
Én is szeretnék menni POI-ra.
Szerdától szinte bármikor jó.
De mivel általában az emberkéknek csak délután és este, ezért nem is írom le, hogy nekem SS után is jó. 😊

A hétvége végül ejtve lett?

Amúgy például most szombaton lesz POI?
Mert talán POI teammel is beosonhatnánk ingyen.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
A 4 az reggel 4? 😊

[/spam]&#8482;

CsikiAndriss
Én bármelyik nap kivéve a csütörtök 4 tõl 10 ig ráérek.Román idõ szerint😄 de lehet hogy 11 ig is.

rroolli
Muhaha 😄

Tygep
Megnéztem a teleportot, továbbra is ezt mondja: 15:15 The door seems to be sealed against unwanted intruders.

Szóval nem ússzuk meg a lemenetelt 😊

Bexter
nem kicsit, én rajta se vagyok 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rroolli
Nekem kedd, szerda és jövõ hét hétfõ, szerda vizsgák, azon kívül megoldható 😊

rroolli
Tygepnek hétköznap este 7 után. Andrisnak gondolom 9 vagy 10-ig, az talán egy kicsit kevés idõ 😄

szerintem hetkoznapra vagy akar pentekre delutan/este 6-tol 10-ig raerek akar melyik nap az elott is csak kell tudjam az idot akkor szoval ha mindenki raer valamelyik nap este a heten akkor szoljatok es mehetunk is felolem... csak legyen egy konkret idopont es arra az idopontra legyen kesz mindenki

rroolli
TOP Distance
Ez még egy kicsit le van maradva 😄

rroolli
Doa és Bex nem tudnak reward roomba menni, szóval trónterem. Csak valakinek akinek eddig nem mûködött a tp ki kéne próbálnia, hogy most megy-e.

de ha már ott vagyunk akkor teljesen mind1 hogy reward roomba megyünk vagy tron erembe szerintem 😊

rroolli
Nem írta hogy új tp, hanem hogy amihez eddig a reward roomot kellett érinteni, ahhoz most már elég bemenni egy trónterembe.

A kérdés az, hogy a régieknek is mûködik-e. Ki kéne próbálni.

Tygep
És ez az új rövidítés egy új tp? Az én értelmezésemben új tp-t jelent. És úgy tudom, hogy a régieknek ehhez is újra le kell mennie aktiválni.

igen jol ertelmezed eleg bemenni egyik tp-be es maris tudsz menni a roviditon

CattiBrie
ha megvan mind az 5 blessed akkor nem kell hordani aolt

Hogy van ez az új AOL dolog?
Már nem kell hordanom, és megmarad a cuccom, ha meghalok?

You see Dran Subex (Level 153). He is an elite knight. szegény ott áll a fal mellett és nem éri el a dummyt hát a fairplay nem segíti vissza menni... 😉

tren terembe lefekvés elõtt:

00:01 Kiscipi <181>: afk kick good night
00:01 Dran Subex <153>: nn
00:01 Kiscipi <181>: w8 15 min 😉
00:02 Dran Subex <153>: y
00:02 Dran Subex <153>: ^^
00:02 Kiscipi <181>: after u can put something your hotkey...
00:02 Dran Subex <153>: fairplay only
00:02 Dran Subex <153>: :3
00:02 Kiscipi <181>: ...

nem cáfolta meg

rroolli
Sõt, ha jól értelmezem nem is kell ráülni a trónra? Elég bemenni meg kijönni? Ez érdekes 😊

rroolli
"The Pits of Inferno shortcut is now enabled for everybody who enters a random throne room." 2010 Márciusi patch
(wiki link)

Vajon ezzel mindeninek mûködik a tp akinek a questlogjában van egy seal? Vagy csak annak, aki a patch után érint egy sealt?

Szerintem ezt ki kéne próbálni, mielõtt nekifogunk bárminek is 😄

Doa
Nekem nincs meg POI

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Tygep
jövõ szombaton este európa kiadó koncerten leszek, de a du az jó lehet úgy hatig, más hétvégére egyelõre nincs programom.

rroolli
Akkor melyik szombat este legyen? 😄
Következõ? 😊

Jó lenne, ha többiek is nyilatkoznának. Arcor, Bobber... Esetleg Ram 😄 Sõt, talán Gyud is megjelenhetne, van még prémije és mint ha õ is mondta volna, hogy kell neki 😊

szombat ha hetvege vasarnap mar nem leszek

rroolli
Akkor valamelyik hétvégére ki lehetne tûzni idõpontot.
Javaslatok? 😊

CattiBrie
Ki mondta, hogy magas a distance skillem? :o

Kattints rá a teljes kép megtekintéséhez!

😊 😊

[/spam]&#8482;

Tygep
Jah és régi motoros vgyok, poi megvan, de a tp nincs aktiválva 😊

Tygep
Nekem általában hétköznap este 7 után jók, illetve a hétvégék is ááltalában szabadok.

ha nem megy utana sem csengess meg es felhivlak 😛