Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz nem olyan fíling mint cattival, de jobb híján... <#kacsint>#kacsint>
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Bejutni + 1 sealbe bemenni/kijönni + haza
De ha bele akarsz ülni a trónszékbe... Nem vagyok én semmi jónak elrontója 😄
Bár, ha valaki ilyenre kíváncsi, akkor nála is meg lehetne nyitva..
[/spam]™
Bejutni + 1 seal (egy trónra rácsüccs) + reward roomba bejutni?
[/spam]™
Egyébként, ha esetleg menet közben elfelejtõdne mi mire weak vagy resist, akkor jól jön. Mert én a noob azokat nem írtam át 😛
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
Sonic és Sonicné!
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
de 5.ik e tokeletesen megfelel ha minden igaz 😊
(numpadom csak hétvégén van :p)
Persze azt is megértem, hogy valakinek csak a kézzelfogható "reward" számít, mint az, hogy a teddy beart vajon el lehet-e adni annyiért ahány bp poti elmegy az annihilátorra. Vagy hogy a justice seeker ér-e annyit, ahány poti elmegy az arénára. Vajon melyik az olcsóbb/kényelmesebb, ha hell patrol levisz, vagy ha mi takarítunk? Persze, az sokkal olcsóbb és biztonságosabb, ha mi afkolunk, más meg gyakik. De hát akkor meg minek játszani? :S
amugy szerintem 4-5 ora kell annal tobb nemhiszem mivel nem megyunk be minden tronterembe es nem kell mulekre varni meg hasonlo dolog mint a "nagyoknal" 😊 szoval szerintem hamar fog menni foleg ha mindenki oda figyel mindenre es teszi a dolgat

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
szóval kicsit idõrabló dolog lesz szerintem de ha meg tudjuk csinálni akkor nagyon kemények vagyunk😊))
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Vezetõ: Eddigi quest szervezési tapasztalataim alapján fontos, hogy valaki össze tartsa, jobb hozzá egy knight mert mindig az megy elõl, és pl egy lyukba tudja mondani ha lenézet hogy hányan jöjjenek le meg ki merre mozduljon mert pl 4 hff jön lent.
Érdemes nézni mindenkinek a quest leírást de elõte is többször átnézni.
Én jártam a kar meghúzós résznél is, csináltam meg már a 4 kasztos dolgot is. Nem egy bonyolult a knight csak fut és meghúz 😊
Június 5. nekem jó.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"