124119
-
Noodlee #116188 Indítsd el a tibiabot.exe programot 1000x ? -
#116187 Ja, dobókockát is toltam, de az sem volt öcsi.
Ez úgy lenne érvényes, hogy amit eddig csináltam már valaha, azt mind számolná.
Most amúgy ezen a játékpók use-oláson gondolkodom. Hogy arra is lehet, hogy van öcsi. :) -
#116186 Amikor én toltam az aratást - a nyári up után - mindenki hülyének nézett, hogy miért tolom. Persze akkor még nem volt öcsi. -.-
Meg szerintem életemben már simáén learattam ezelőtt is 500 blueberry bokrot, de bezzeg akkor még nem volt öcsi. -.-
:( -
#116185 Szerintem akkor még a toplistán sem lennék rajta.
Szerintem Fedes sem úgy tolja. -
#116184 Szép, feltéve ha külső segítség nélkül jöttél rá ilyen sokra. -
#116183 Persze persze.. két lábon.. :) -
#116182 én most éppen ülök:)
de amúgy stabilan szoktam állni 2 lábon:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bocsi nem tudom miért van msot kötex hangulatom:) -
#116181 You have discovered 40 of 88 secret achievements!
Ki hogy áll? :) -
#116180 17:06 Oh noes! It's a mutated pumpkin! -
#116179 Egy karakter egy évben csak egyszer tudja use-olni a tököt! -
#116178 The Mutated Pumpkin
Ekkor érkeztem oda.
Gyakás közben. Valamilyen támadása.
Három irányból.
Kinyírtuk. -
#116177 Még jó, hogy blokkolom azokat. :) -
#116176 És most jobb oldalt szinte csak reklámok vannak -
#116175 Jah kicsit el lett lőve mert oldalba kell reklámozzanak hiszen ezek az oldalak a reklámokból tartják fent magukat:) -
#116174 Igaz nems okat ad.. egy tököt kaptam..
Ráadásul az öcsi megvolt.. ezexerint tavalyról.. csak nem figyeltem. -
#116173 Most lehet tököt skinnelni! -
A Joco #116172 nekem sem tetszik most igy de a keresés gyorsabb :P -
#116171 tibia.wikia.com hogy el lett baszajtva -.- -
#116170 Nemsokára tök event, amiért öcsi jár! :) -
#116169 lol :D -
#116168 Úgy, hogy tettél bele egy szpészt. .) -
#116167 Én tudom, hogy hogyan történt. Hozzájutottam egy beszélgetéshez:
Stephan Börzsönyi: - Héé, srácok. Találtam leltározás közben egy Tibia 1.4-es kliens forráskódot. Mit csináljak vele?
Guido Lübke: - Dobd csak a kukába!
Ulrich Schlott: - Hohó, csak lassan! Nekem van egy ötletem!
Stephan Börzsönyi: - És mi az?
Ulrich Schlott: - Csináljunk belőle Flash klienst! -
#116166 Amúgy tényleg nem értem mit akar elérni a cip a flashes kliense:(
szerintem az értelmesebb szolgáltatok lassan kezdik elfelejteni ezt a vonalat erre a cip meg most akar belevágni?
felfoghatatlan:(
-
#116165 na igen de ezek mögött a botok mögött azért nagyon sok fejlesztési idő áll. Évek ota finomítgatják és elég volt csak azt megnézni régen hogy hány karakter volt 24-ből 24 órát online. nagyon sok. Mert már olyan szinten be lehetett midnent állítani hogy tényleg midnent megcsinált. De hangsúlyozom ezek mögött a botok mögött sok éves fejlesztés áll. Szerintem:)
-
#116164 Az ilyen cheateket is ki lehetne szűrni? Ha mondjuk mindenhol lenne random, és nem az lenne, hogy pont ugyanannyi milisec telik el 2 "akció" között. A mozgás is elég dinamikus, ha megközelített x távolságra egy "walkpoint"-ot(pl egy lény gyakása közben), akkor azt kihagyja, és gyalogol a következő felé. Szóval elvileg azt se lehet mondani, hogy mindig ugyanazokra az sqm-ekre lép. -
#116163 \o/ ...nem tudom a dehogy miként lett nálam két szó... Mindegy, így marad. :) -
#116162 Nem, de hogy. Isten ments, hogy azt mondjam, nem melós. Nagyon is az. Én csak azt mondtam, hogy az alap program (ami egérkattintást és billentyűleütést szimulál és olvas a Tibia kliens memóriájában) az 2 óra. Félreérthetően írtam, elnézést. Az, hogy kiszámolja hova tud állni meg wave-etik és gyógyítja magát automatikusan, az már elég komoly, több hetes munka. Még egyszer sorry, ha félreérthető voltam. -
#116161 Lost Prince-t? Ejj. Hogyan? Több nevet, vagy hogy hogyan?
LP guild tag? Házakra vigyázni! -
#116160 váo :)
-
#116159 Söpammörz :) -
#116158 Szerintem nem alap program :D
Teljesen scriptelhető. Ügyes scriptel és beállításokkal akár átlóban tartja a távolságot 2 dragon lordtól, ha pedig piros lesz a hp-juk akkor hártafordul és 1 wave-el lekeni őket.. vagy akármi :)
Mondd azt, hogy megtudnád írni ugyanezt vagy jobbat, én elhiszem. De hogy 2 óra alatt, az túlzásnak hangzik. Meg az is, hogy alap program :) Az alap program, az mondjuk legyen a stat, ami csak olvas a memóriából. Vagy egy horgászós cheat. -
Husosfagyi #116157 \o/ -
Husosfagyi #116156 ritkán írok ide, akkor is minek.
Tegnap este hekkelték Lost Prince-et, Divine Holiness-t, Jiu-t és még ki tudja kiket. Ha tudok többet, megírom...
ez van :/ -
#116155 Kommenteltem a hivatalos hírt is tibia.comon
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=28798023#post28798023
-
#116154 Most bepótlom a sok-sok hónapos elmaradásomat... :) Szpemre fel! -
#116153 "A mostani legmodernebb tibia bot úgy gyakik, hogy kiolvassa a szükséges infót a memóriából, majd egérkattintást és billentyűlenyomást emulál. Ezzel semmi nyomot nem hagy maga után, tehát elkaphatatlan."
Nekem van algoritmusom erre a "problémára". Csak a Cipnek nem érdeke, hogy használja... Meg amúgy sem adnám "ingyé". :)
Továbbá nem éri meg titkosítani a memória tartalmát és sokszor nem is lehet (időigényes, lassítja a játékot, a guruk úgyis feltörik pillanatok alatt).
"a billentyűzet/kattintás emulálós bot is annyira melós volt, hogy 10 év alatt senki nem fogott bele"
Egy ilyen tök alap program 2 óra programozás.
"undetectable" bot - kíváncsi lennék rá én is. :) -
#116152 Az én telefonomon (puff most jól fejbe vertek), akarom mondani pda-mon fut a flash. Elvileg. Gyakorlatilag pillanatok alatt error-ral kiszáll, mivel megzabálja az összes memóriát. Másrészt az áramot is nagyon fogyasztja. Ergo nem is éri meg, hogy a flash fusson. Arról nem is beszélve, hogy egy dual processzoros asztali gépen is akad, ha mondjuk 10-nél több elemet kell animálni. Ratyi a flash úgy, ahogy van. Látványosnak látványos, de rosszul írták meg már eleve. Ha jól tudom a Windows Mobile 7 már nem is támogatja a flash-t egyáltalán. -
#116151 Mijaza Tibia? :D
Amúgy tényleg eszetlenség 5 különféle klienst írni... Egyet kéne (na jó kettőt a Linuxosok miatt), ami működik jól. Én már előre látom a végét: még több (sokkal több) lag.
Én szóltam! -
#116150 Telefon, tibia , meg ilyenek. én a telefonom telefonálásra használom. van egy nagyon jó 3 éves nokiám. smst és hívást tudok fogadni és kezdeményezni. nagyon meg vagyok elégedve vele:P
-
#116149 http://iddqd.blog.hu/2010/10/27/ami_marionak_sikerul