Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁÁ Joco most kapcsolok😊) mi nem is lehetünk rajta mi az alfa team vagyunk:<#vigyor3>#vigyor3>
es en meik vegyok ?? 😊
nekem is megfelel😊
POI TP aktiválás
Lovagok:
Firilio - 187
Kiscipi - 181
Matias con Toth - 170
Gyudron - 151
Jocoka - 142
Maci Laci - 110
Palák:
Ram Abbalah - 227
Tygep the Paladin - 204
Husosfagyi - 186
Saiax the Paladin - 163
Catti-bia - 159
Lost Prince - 142
Rei of Death - 130
Tets the Paladin - 119
Druidok:
Nagy Krapekk - 168
Doa - 161
Andris the druida - 146
Sorcok:
Arcor Dael - 140
Bebbye - 131
Kinek NEM jó 2010. június 6-án vasárnap a magyar POI?
És kinek jó? 😊
SS után indulnánk..
Terv: Lemegyünk, bejutunk a kasztkapukon, meghúzzuk a 16 kart adott sorrendben, átmegyünk a mazén..
Alfa team kimegy és északról legyakja a termet, míg Béta team (a többiek) meleg kakaót szürcsöl.
Alfa team: Sai, Ata, Jocó, Andris
Lovagok:
Firilio - 187
Kiscipi - 181
Matias con Toth - 170
Gyudron - 151
Jocoka - 142
Maci Laci - 110
Palák:
Ram Abbalah - 227
Tygep the Paladin - 204
Husosfagyi - 186
Saiax the Paladin - 163
Catti-bia - 159
Lost Prince - 142
Rei of Death - 130
Tets the Paladin - 119
Druidok:
Nagy Krapekk - 168
Doa - 161
Andris the druida - 146
Sorcok:
Arcor Dael - 140
Bebbye - 131
Kinek NEM jó 2010. június 6-án vasárnap a magyar POI?
És kinek jó? 😊
SS után indulnánk..
Terv: Lemegyünk, bejutunk a kasztkapukon, meghúzzuk a 16 kart adott sorrendben, átmegyünk a mazén..
Alfa team kimegy és északról legyakja a termet, míg Béta team (a többiek) meleg kakaót szürcsöl.
Alfa team: Sai, Ata, Jocó, Andris
[/spam]™
kezdem unni hogy még mindig melóban vagyok😞
kezdenek tíbia elvonási tüneteim lenni és a saját tibiámat rágcsálom😊
kezdenek tíbia elvonási tüneteim lenni és a saját tibiámat rágcsálom😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
nem mernek hirtelen odacsapni, mert iszonyatosan lecsokkenne a beveteluk
csak remenykedhetunk a szebb jovoben. szebb jovot! 😊
csak remenykedhetunk a szebb jovoben. szebb jovot! 😊
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Azért van bot, mert megéri botolni. Ha már 2000-ben lett volna automatikus detektor és kapásból töröltek volna minden bottert, akkor most nem lenne bot program se 😊
Persze így, hogy 2008 januárig(6-8 évig) "botting-spree" volt, egész más. A tibiás társadalom elég nagy részének ez természetes dolog(nekünk magyaroknak nem, mi különlegesek vagyunk), tehát nem lehet elvárni hogy hirtelen kivégezzenek mindenkit 😊 Fokozatosan kell keményíteni, most ezt csinálják. Csak szerintem egy picit lehetne gyorsítani 😊
Persze így, hogy 2008 januárig(6-8 évig) "botting-spree" volt, egész más. A tibiás társadalom elég nagy részének ez természetes dolog(nekünk magyaroknak nem, mi különlegesek vagyunk), tehát nem lehet elvárni hogy hirtelen kivégezzenek mindenkit 😊 Fokozatosan kell keményíteni, most ezt csinálják. Csak szerintem egy picit lehetne gyorsítani 😊
Talán CIP így próbálja takargatni, hogy aki prémes az szent és bánthatatlan. -.-
[/spam]™
Hehe, én már mióta mondtam hogy a bottereknek legyen 30 nap ban, utána 30 napig disznó outfitben járjanak 😄 És nyilvános criminal record.
pont most olvastam fél perce, kicsit off, mert másik játék...
"A hét elején 3700 accountot tiltottak ki a Guild Warsban "botolás" és "meccsek manipulálása" miatt. A botolás nem más, mint olyan programok futtatása, amelyek automatikusan végeznek a játékos helyett feladatokat. Bármelyik Guild, amelynek botoló vagy csaló tagja volt, azonnal feloszlatásra került.
A "legjobb" az egészben nem ez, hanem az, ahogy a kitiltásokat cisnálják - A csalókat ugyanis nyilvánosan kivégzik. A Nagy Kaszás elõtûnik és mindenki szeme láttára kinyírja a csalót. Érdekes, középkori módszer, akár még mûködhet is 😊"
"A hét elején 3700 accountot tiltottak ki a Guild Warsban "botolás" és "meccsek manipulálása" miatt. A botolás nem más, mint olyan programok futtatása, amelyek automatikusan végeznek a játékos helyett feladatokat. Bármelyik Guild, amelynek botoló vagy csaló tagja volt, azonnal feloszlatásra került.
A "legjobb" az egészben nem ez, hanem az, ahogy a kitiltásokat cisnálják - A csalókat ugyanis nyilvánosan kivégzik. A Nagy Kaszás elõtûnik és mindenki szeme láttára kinyírja a csalót. Érdekes, középkori módszer, akár még mûködhet is 😊"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ha gondoljátok keresek 1 ot szervert hirtelen s megnézem ott a dolgokat
akár video igény is lehet
akár video igény is lehet
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
A régi rendszer idejében még nem volt kész a poi csak utalások voltak rá.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
én ennyire nem néztem utána a dolgoknak. CSak tudom hogy kb mire képes egy sorc és nem hiszem hogy ezt igy tulélné akárki is.
egyszerüen a régi rendszerben szerintem a lehetetlen megkisértése. inni szerntem egyáltalán nem iszik a videó alatt és olyan nincs hogy valakinek ennyi manája lenne.
fõleg mikor azokat a részeket nézük mikor körbe is álják a lények. Egyszerüen túl sok sebzést kapna körönként hogy 5-8 körnél többet éljen a csóka.
ettõl függetlenül hogyha hitelesen van felépítve a dolog akkor ugródeszkának jó hogy mire lehet számítani. remélhetõleg az a része korrekt a videónak.
egyszerüen a régi rendszerben szerintem a lehetetlen megkisértése. inni szerntem egyáltalán nem iszik a videó alatt és olyan nincs hogy valakinek ennyi manája lenne.
fõleg mikor azokat a részeket nézük mikor körbe is álják a lények. Egyszerüen túl sok sebzést kapna körönként hogy 5-8 körnél többet éljen a csóka.
ettõl függetlenül hogyha hitelesen van felépítve a dolog akkor ugródeszkának jó hogy mire lehet számítani. remélhetõleg az a része korrekt a videónak.
Hátööizé.. Szerintem OT. Mondjuk ha felmegyek arra a honlapra, akkor máris lejövök, mert HACK szagú és kifejezetten OT-ról szól. Illetve a csóka által feltöltött videók (3 darab) közül egyhez oda is van írva, hogy OT. :S Senkinek nem ajánlom a weblap megnyitását, egy gagyi .com utánzat. :S
Legyen noob. Sõt: noob vagyok. De az szerintem ot. 😊
Legyen noob. Sõt: noob vagyok. De az szerintem ot. 😊
[/spam]™
- Akiknek már megvan a POI, de nem mûködik a TP
- Akiknek már megvan a POI és a TP is mûködik (Alfa team)
- Akiknek még nincs meg a POI, soha nem is jártak erre
Lesz olyan a csapatban, akinek még egyáltalán nincs meg a POI?
Például Bexter.
- Akiknek már megvan a POI és a TP is mûködik (Alfa team)
- Akiknek még nincs meg a POI, soha nem is jártak erre
Lesz olyan a csapatban, akinek még egyáltalán nincs meg a POI?
Például Bexter.
[/spam]™
Jajj ne noobkodjatok már! 😊
Ez mateusz dragon wielki az élõ legenda, 351-es szintû volt a videón.
Õsrégi videó, még a régi rendszerbe, amikor lazán 1000+ sebzett SD.
Ez mateusz dragon wielki az élõ legenda, 351-es szintû volt a videón.
Õsrégi videó, még a régi rendszerbe, amikor lazán 1000+ sebzett SD.
Hátöö.. igen.. van ott egy hole a semmibõl.. illetve nincs 2 Magicthrowers. :o
😊
😊
[/spam]™
és ez rendes szerevren van mert nekem nagyon ot íze van a dolognak😊
nem tudom hanyas szintü sorc lenne erre képes de szerintem dave is meggondolná hogy ilyenbe igy belevágjon mert ez anyira régi rendszerben volt hogy a vis csak az elõte lévõ kockára ment a runákat kézel kellet lõni és inni is kézzel kellett. Szóval nem tudom ki az aki igy odaálna a lények elé és ennyi midnent tudna egyszerre nyomni mint ami itt kell.
ill nem is nyomni hanem használni ennyi dolgot.
nem tudom hanyas szintü sorc lenne erre képes de szerintem dave is meggondolná hogy ilyenbe igy belevágjon mert ez anyira régi rendszerben volt hogy a vis csak az elõte lévõ kockára ment a runákat kézel kellet lõni és inni is kézzel kellett. Szóval nem tudom ki az aki igy odaálna a lények elé és ennyi midnent tudna egyszerre nyomni mint ami itt kell.
ill nem is nyomni hanem használni ennyi dolgot.
Mondjuk kicsi az esélye, hogy ne sikerülne az A terv, de nem ismerem a poh alatti részt így mi van ha pl a slime caven keresztül nem lehet kijutni a felszínre, akkor nincs más hátra mint elõre 😊 De adott esetben a takarító csapattal is történhet baleset...
De én bízom magunkban és az A tervben! 😊
De én bízom magunkban és az A tervben! 😊
Supplyról jut eszembe odalett több 10 bp might ringem és ssa-m is 😞
Még mindig fáj ha belegondolok mennyi cuccot vesztettem...
Még mindig fáj ha belegondolok mennyi cuccot vesztettem...
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Milyen esély van arra, hogy nem sikerül ez az 'A' terv? 😊
Mondjuk, ha bemegy az Alfa csoport TP-n és kihal? :S
Mondjuk, ha bemegy az Alfa csoport TP-n és kihal? :S
[/spam]™
mondj 2 okot miert nem jonne ossze? 😛
Igen, ez az A terv, Catti, Sai és én is ezt mondtuk, hogy elsõre így kellenne megpróbálni, csak ha vmiért nem jönne össze, akkor legyen B terv is 😊
😄 😄 😄
Így születnek a hõsök!
Már Cipi is leszólózza, Te is, Krapi is...
csak én vagyok nyúlláma.. én tuti nem esnék neki. 😊
Így születnek a hõsök!
Már Cipi is leszólózza, Te is, Krapi is...
csak én vagyok nyúlláma.. én tuti nem esnék neki. 😊
[/spam]™