124119
  • A Joco
    Az 19 ed ik pontosan :P
  • CattiBrie
    Vajon hány csítel ezek közül?

• CattiBrie
    Aham. Túl reális. :)
  • rroolli
    Miért? Nem voltak benne filmes effektek? Vagy nem fogtam az ufókra a dolgok hátterét? Nincs benne összeesküvés elmélet?
  • CattiBrie
    Ebben a teóriában semmi izgalmas nincs. :P :) .)
  • rroolli
    Ha tippelhetnék, akkor nem azt mondanám, hogy volt a "bigyózást kedvelő" emberek sokasága amire cip rájött és kielégítette szükségleteiket :)

Inkább olyanra gondolok, hogy az emberek nagy százaléka hunt hunt hunt, meg trén trén trén, és az achievementekkel próbálja egy kicsit "felrázni" őket, hogy van csomó apró szépsége a játéknak, amiket eddig nem vettek észre. :)
  • rroolli
    biztos :)
  • CattiBrie
    De úgy látszik, erre CIP is rájött. :)
  • CattiBrie
    Pedig biztos nem csak én vagyok olyan, hogy a hunt annyira nem érdekel, inkább ezek a kis hülyeségek. :)
  • rroolli
    Pont ezért tartom jó húzásnak az achievementek bevezetését tibiába, mert egy csomó ilyen kis "baromságot" megfigyelnek az emberek, amit egyébként lexarnának 2 hunt között. Persze most is van aki lexarja és nem öcsizik, de én mondjuk magamból indulok ki és egy csomó mindent sose néztem vagy próbáltam volna meg, ha nem jár érte semmi.
  • CattiBrie
    Hátha kell valakinek és használható..

Blueberry bokrok

Edron

Thais
  • CattiBrie
    :D
  • Arcor
    Reggel kelek ébresztőre és így félálomban azon kaptam magam, hogy nézem a telefonon nem kapok-e acsit hogy 3x snoozoltam az ebresztőt :D
  • rroolli
    nehéz termék... enchanted spear is nehéz termék... ha 1000-et akarok venni akkor nehéz, mégis lehet kapni.
  • rroolli
    Ha valakinek megvan a rusty öcsi, akkor egyáltalán nem biztos, hogy árulja a cuccokat, mert mondjuk lehet hogy nem is ő lootolta, hanem szerezte innen onnan haveroktól, vagy ha ő gyakta össze őket, akkor meg usoltatja valami ismerősével aki öcsire gyúr, aztán meg elrakja a knight meg pala armorokat. Én még nem láttam tréden túl sok rusty armor ajánlatot. De piece of marble rock-ból, meg clay of lump-ból is inkább olyanokat látni, hogy "buy". Elég ritka lootok ezek és még ha kap is valaki ilyet, egyáltalán nem egyértelmű hogy trade-re kell menni vele, hanem usolja sajátmaga, mert mondjuk ő is szeretne öcsit vagy rare itemet, vagy odaadja valami havernak aki öcsizik. Aki venni akar, annak elég nehéz dolga van, hiába van nála 10kk, ha nincs eladó akkor nincs eladó. Ezért lehetséges, hogy van olyan kihívás a játékban, amit pénzzel se lehet, vagy nagyon nehéz megvenni. A vampire tokenek is ilyenek... És ebbe az irányba kellett volna nehezíteni az öcsiket, nem betolni 120 pontot amit kilóra meg lehet venni.
  • CattiBrie
    Csak azért nem, mert nehéz termék.

Ha valakinek megvan a rusty öcsi, tuti árulná zsákszámra a rusty cuccokat, csak nagyon nehezek.
    Míg egy összeállított outfit csomag áll 100 valami bőrből, ami meg mondjuk 100 oz.

Esetleg betolhatnád ide azt az url-t ami ahhoz a posthoz vezet, amit .com-ra írtál.
  • CattiBrie
    Ja, nagyon egyértelműen itt kéne lennie. :D
    De valamikor elveszett. :o
    Kell csinálni sajátot. :)
  • CattiBrie
    kulcsfigura vagy :))
  • olattila
    hehe vissza vonulva is eleteket mentek :D
  • Ram Abbalah
    köszi Krapi:)) szerintem az életét mentetted meg:D
  • olattila
    megmondtam neki kicket kapott vagyis elment a netje
  • Ram Abbalah
    Hallod? nehogy lovaggal lépj fel..valaki aki esetleg tud szólni neki, szóljon..nehogy 2-3 grimet kapjon a nyakába egyből
  • Ram Abbalah
    Joci..kiskarival lépj fel előbb...ne a lovaggal...kiléptem én is ott..
  • Badogember
    You have discovered 49 of 88 secret achievements!
  • rroolli
    Szerintem az a tomboknak a titkos lejárata volt. Vagy ha nem, akkor már nincs, azaz én se találom.

itt kéne lennie: http://tibia.wikia.com/wiki/Treasure_Digging
  • rroolli
    437... De ebből 122 az ami semmi extra vagy izgalmas vagy érdekes, csak pénz+pénz+pénz, tehát outfit. Jól meg van balance-olva :) Nem kell ahhoz pénzesnek lennie, hogy ritka és nehezen megszerezhető legyen. Lásd rusty armoros, vagy jég, agyag, stb faragós, lottery ticketes. Hiába van valakinek egy rakat pénze, ki árul traden rusty armort?

Az is furcsa, hogy először nem számítottak semmit az outfitek, pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy van valami secret öcsi rájuk, mert annyira szükséges és magától értetődő. Erre jött egy update és totál átestek a ló másik oldalára most az egész achievement téma szinte csak az outfitekről szól. A megszerezhető pontok 1/3-ad része outfitekért jár, 2/3-ad része pedig "egyéb", azaz minden más ami Tibia.
  • CattiBrie
    Ja, írja is :D

There are ~437 points obtainable from spoiled achievements by one character. However, there are still 14 undiscovered secret achievements.
  • CattiBrie
    Ha jól számolom, 74 secret öcsi van wiki szerint. A 88-ból.
  • CattiBrie
    Változó hol vannak. Általában minden tomb lejárata körül van vagy 6-10. Aztán jellegzetesebb helyeken, mint például a minipiramis körül, vagy mint a képen - bár az annyira nem is jellegzetes hely.

Amúgy egészen megéri simán nekiesni lapátolni: ahol fűcsomó van, azt alapból ki lehet hagyni, a többi helyen meg 40%-ban találsz scarabot - mondjuk ha úgy ásol, hogy a lejárat helye még a képernyőn van.
  • CattiBrie
    Ja, azt akartam megnézni, hogy wikin mennyi secret öcsi van...
  • CattiBrie
    Szóval például így:

• CattiBrie
    Persze, hogy nem. Mármint gondolom, hogy csak az ásott coin számít. :)

Régen voltak wikin képek, amiken jelölve voltak a scarabok helyei, de ma már senki nem találja (Firi, Ram, Catti). :)

Jelen pillanatban néhány helyen gp-vel van jelölve a hely. Egy ss-t készítettem.
  • rroolli
    Ha a scarab dob amit kiástál az számít? Szerintem nem :) Bár lehet nem mondtál ilyet, csak mintha.

Meg kéne jelölni ezeket a helyeket is ahol ilyeneket lehet ásni... Mert pl nekem fogalmam sincs hogy hol vannak :D

Meg kéne rss-t csinálni az újonnan megjelenő öcsiknek :D
  • CattiBrie
    11:35 Ram Abbalah [252]: amúgy 100 coint kiásni nem egyszerű:S nem mindig kapsz coint, nem? vagy bizonyos helyeken azt kapsz mindig?

Tényleg elég nehéz. Nem, nem mindig kapsz coint, esetek legalább 90%-ában scarab jön. Ma voltam ásni egy menetet és hát olyan 30 ásásból 1 coint kaptam. Meg egyet meg az egyik scarab dobott.

Viszont azt próbálom ki, hogy mi van, ha a scarabot nem ölöm meg? Akkor ugye az elvileg nem respelhet ott, azaz talán akkor coin jön? Ez persze csak elmélet. :)

Amúgy egy coin vagy scarab resp legalább 1 óra - ez az aktuális megérzésem. :)
  • CattiBrie
    500 blueberry bokor use-olás

saját map a blueberrykhez: cattimap20101104.zip

én jelölgettem nem 100%osan pontos

Thais és környéke meg Edron, ahol érdemes.
    Fibulára például nem éri meg átmenni (szerintem).
  • rroolli
    CM komment a lightbearerről:

"And keep in mind that Santa might be watching and reward those who show great effort. ;)"
  • rroolli

Featured Article: My Friends the Wild Rotworms
  • rroolli
    39
  • rroolli
    bannolós öcsi? :D
  • CattiBrie
    Az is jó!
    Kipróbálod? :P