Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az auto-stack nem a már meglévõ cuccaidra vonatkozik, hanem ezentúl ha kapsz npc-tõl pénzt, potit, rúnát, stb, azokat fogja automatikusan stackeli.
Pedig teaserekben vagy a forum commentben azt írták, hogy a nálad lévõ cuccokat automatikusan stackelik 😊
Tudtommal hétfõn még sosem volt update, de a kedd-csüt esélyes lehet. Akár a jövõ héten is, de az azt követõen szerintem tuti.
Mindenesetre én felkészültem, házban semmi nagy érték, amiért kár lenne, keyringek kiürítve és egyberakva 😊
Tudtommal hétfõn még sosem volt update, de a kedd-csüt esélyes lehet. Akár a jövõ héten is, de az azt követõen szerintem tuti.
Mindenesetre én felkészültem, házban semmi nagy érték, amiért kár lenne, keyringek kiürítve és egyberakva 😊
Valóban jó lenne tudni, hogy mikor lesz az Up, mert kipakolnám a házamat, biztonság kedvéért.
igen itt ez a jó kérdés hogy mikor lesz az up?😊
remélem mire hétfõn hazajövök meglesz és lehet menni tesztelni a dolgokat hogy lehessen újra dühöngeni hogy mit csesztek el<#idiota>#idiota>
remélem mire hétfõn hazajövök meglesz és lehet menni tesztelni a dolgokat hogy lehessen újra dühöngeni hogy mit csesztek el<#idiota>#idiota>
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Mikor lesz update?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Akinek még nem világos (magamból indulok ki 😄), annak leírom még egyszer:
Mi lesz egy keyring-nyi mana potionból up után?
Ez van most:
- 1 keyring (Vol:20)
- 20 mana potion
Ez lesz up után:
- 1 jewelled bp (plusz 2 hellyel) (Vol:22)
- 20 mana potion
- 1 broken keyring
A potionok nem lesznek alapból összesztekkelve, de ne feledjétek, összepakolhatók! 😊
Mi lesz egy keyring-nyi mana potionból up után?
Ez van most:
- 1 keyring (Vol:20)
- 20 mana potion
Ez lesz up után:
- 1 jewelled bp (plusz 2 hellyel) (Vol:22)
- 20 mana potion
- 1 broken keyring
A potionok nem lesznek alapból összesztekkelve, de ne feledjétek, összepakolhatók! 😊
[/spam]™
Aff. Az csak a broken keyring lesz 😞
Ha jól látom, akkor lesz normális key ring a kulcsoknak, nem kell 50 backpackben gyüjteni! 😄
TS TS TS 😄
Lehet jonni
Lehet jonni
Az rendben van, de a régihez képest baromira lecsökkent a scarabok száma. Régen simán rájött a nyakamra 5-6 is egyszerre, most meg alig van pár belõlük.
az ancient scarabok felett ha csak scarabot akarsz olni
Ankrahmun környékén hol érdemes Scarabozni?
Ahogy elnéztem baromira lecsökkentették a Scarabok számát.
Ahogy elnéztem baromira lecsökkentették a Scarabok számát.
Vietkongos outfit, ahelyetthogy betennének Vuvuzelát 😄
BZZZZZZZZZZZ!
BZZZZZZZZZZZ!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Új outfitsrõl mit lehet tudni, mennyire nehéz megszerezni? olyan mint az elõzõ folyamata kb?
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Fagyinak 😊
22:38 Pinoki <218>218>: lol
22:38 Pinoki <218>218>: 21:38 Holy Pharaon <25>25>: ;>
22:38 Pinoki <218>218>: lil cutey
22:39 Pinoki <218>218>: 21:39 Pinoki <218>218>: GL :* GOGO 200
Szegény vajon egyáltalán tudja, mirõl van szó. 😄
22:38 Pinoki <218>218>: lol
22:38 Pinoki <218>218>: 21:38 Holy Pharaon <25>25>: ;>
22:38 Pinoki <218>218>: lil cutey
22:39 Pinoki <218>218>: 21:39 Pinoki <218>218>: GL :* GOGO 200
Szegény vajon egyáltalán tudja, mirõl van szó. 😄
[/spam]™
Kis vietnámi csókák 😄 remélem jön majd a mûanyag papucs meg a napalm is...
http://bexter.hu Szép Fényeket!
a rizs megjelent.. már csak upok kérdése volt, hogy megjelenjenek a termesztõk 😄
[/spam]™
szerintem aranyos outfit 😊
az alsó középsõ kép béna, de a szélsõk aranyosak szerintem 😊
// jobb mintha focimez outfit lenne 😄
az alsó középsõ kép béna, de a szélsõk aranyosak szerintem 😊
// jobb mintha focimez outfit lenne 😄
[/spam]™
Az ilyen képek láttán megjön a kedve az embernek, aztán meg el is megy, mert kb. 5 évig kellene folyamatosan unatkoznom ahhoz, hogy igazából élvezni is tudjam...
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
simán mehetünk!
9 nap prémim van most, lesz hosszabítás csak elõtte ~1hónap retired mert szükség van 1 kis pihenésre, remélem megértitek addig tudtok nélkülözni😉
9 nap prémim van most, lesz hosszabítás csak elõtte ~1hónap retired mert szükség van 1 kis pihenésre, remélem megértitek addig tudtok nélkülözni😉
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Hm, akkor nekem csak a megtiszteltetés jut hogy találkozhattam vele, meg talán némi xp, amit a spellcasterek hagynak 😊
enyem a lootja 😄
hat oooo ize ne 😊
majd ha vege a vizsgaknak megnezhetjuk csak nagyon kicsi az esely h elve kijovunk onan foleg h csak egy ut vezet kifele a ferumbras terem ahol egy-ket demon (~6) var 😛
majd ha vege a vizsgaknak megnezhetjuk csak nagyon kicsi az esely h elve kijovunk onan foleg h csak egy ut vezet kifele a ferumbras terem ahol egy-ket demon (~6) var 😛
[/spam]™
TSTSTSTS!
Teszt szerver holnaptól!
Ma reggeli állapottal fog kezdeni minden olyan játékos, aki ma reggel SS-kor tutor volt.
Aki frees, az valószínûleg a TS idejére prémiumot kap (csak TS-en)
hajrá 😊
Teszt szerver holnaptól!
Ma reggeli állapottal fog kezdeni minden olyan játékos, aki ma reggel SS-kor tutor volt.
Aki frees, az valószínûleg a TS idejére prémiumot kap (csak TS-en)
hajrá 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Majd otthonról ránézek, köszi!
Thread #3070487
Nezd meg h mit arulok es majd gyere ingame es meg mutatok cucokat mert vanak addon cucaim
Nezd meg h mit arulok es majd gyere ingame es meg mutatok cucokat mert vanak addon cucaim
Csak azért mondtam, mert ez rengeteg pénz. Fõleg sapkával együtt(30-40kk). Ehhez már minimum hackelni kell, miközben 10 gépen fut a botfarm 😊
Mimterát(akinek securán van feru hat) nem ismerem, de benne van valami worldtrade bizniszben. A world trade-esek általában hackerek.
Mimterát(akinek securán van feru hat) nem ismerem, de benne van valami worldtrade bizniszben. A world trade-esek általában hackerek.
Nem mondom, hogy mindet megveszem, pláne, hogy pénzem sincs rá.
Ha van valakinek valami eladó motyó hozzá, akkor mérlegelem, hogy érdekel-e.
Ha van valakinek valami eladó motyó hozzá, akkor mérlegelem, hogy érdekel-e.
Nem akarok túl sokat mondani, de olyan 10-15 millióba biztosan belekerül az összes outfit meg addon. Ferumbras hat nélkül. Ezt a mai árakkal saccoltam. Ha valaki még a task-os rendszer elõtt vette a nose ringet, dragon claw-ot, mandrake-et, pirate cuccokat, stb, akkor az messze nem úszta meg ennyibõl. Ferumbras hat olyan 20kk körül szokott elkelni.
Elvileg Ramnak megvan mind.
Kivéve Ferumbras.
Kivéve Ferumbras.
Szerintem nem is egy 😊 Kivéve a ferumbras hat addont, mert az úgy tudom hogy csak mimterának van meg.
Az összes? 😊
Hm.
Errõl jut eszembe a kérdés: létezik olyan karakter Securán, akinek mindegyik of + addonz megvan?
Hm.
Errõl jut eszembe a kérdés: létezik olyan karakter Securán, akinek mindegyik of + addonz megvan?
[/spam]™
Amúgy meg minden outfit, és addonhoz való cuccra vevõ vagyok.
Flask of Warrior's Sweat vagy Warrior Helmet nincs valakinek eladó?