124119
-
Noodlee #116708 Jeweled bp lett a key ringből?
Akkor olyanom van egy, de az nagyon csúnya, olyan nem kell, de azért köszönöm :P -
olattila #116707 tudok adni jeweleed bp-t ugyan az mint a bp of holding es van olyan cobram is de azt nem tudom oda adjam e :P -
Noodlee #116706 A Questet elnézve soha nem lesz meg. :P
Price listben benne sincs :( -
#116705 Pikk-pakk letolod a kvesztet és meg is van! :) -
#116704 mivel én is itt nézném meg, ezért
New Securan Pricelist!
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2940329
Backpack of Holding 15 K - 20 K
De nem tudom a gyakorlati árakat. Mármint ami tréden van. -
Noodlee #116703 Black Jade Cobra is kell! :D -
Noodlee #116702 Backpack of Holding milyen árban van?
Szoktak eladni egyáltalán? -
#116701 én is csak aktív afk vagyok :)) -
#116700 ja, Bexter kap egy mini target dummy-t :D -
#116699 Szegény te.. küldtem e-mailt! :) -
#116698 tréning bábú (: -
#116697 nekem a druidás macifejes outfit teccik, de ha nem leszek prém, akkor tökmind1 :S -
#116696 több mint egy évet huztam le trén teremben lövésem sincs milyen itemek vannak :D -
olattila #116695 nem tudom mit tudnek neked adni olyasmim nincs ami neked tetszik szoval inkabb kerem a te velemenyed h mit adjak :P -
#116694 lepj meg :D -
#116693 -
#116692 amúgy esetleg nem kell valakinek egy depo közeli ház ph-n (Cattié volt, Sonicé mellett) ? dec 31-én lejár a prémim, és sanszos hogy nem hosszabbítom (perpill meló nélkül már erősen a "tartalékot" fogyasztom) -
olattila #116691 azt vedd ugy mintha ajandek lett volna :) -
#116690 pedig még jövök neked 100k-val... -
olattila #116689 ugy e ahogy a GH-ban egyszer? :P
na jo csak vicc :P ha te is fogsz aktivan jatszani kerhetsz valamit :P -
#116688 Megörzöm te dolgaid is ahogy többiekét ha gondolod :) -
#116687 "a barátságos, jóságos, gyógyító, fehér mágiát használó druid az, aki mindent tud zúzni" -
#116686 druid update lesz! -
A Joco #116685 Kata üzeni,hogy neki jók a free itemek is -
A Joco #116684 Hát szia sajnálom h abba hagyod. Ha nem gon kipofátlankodnék valami cuccokat a druidnak ha lehet :D S Köszi. -
#116683 ó :( -
olattila #116682 Sziasztok
Nos ideje bucsuzni lassan :)
Nagyon szepen koszonok mindent nektek amit tettetek ertem (:
Rengeteg tapasztalatot szereztem tolletek, rengeteg segitseget kaptam :), jol ereztem magamat veletek.
Kicsit nehez bucsuzni de muszaly megtegyem...
Mar a jatek elvezete a multe foleg ezzel az uj update-vel... es nem csak ez miatt hagyom itt a tibiat es titeket hanem egyebb dolgok is kozbe jottek mar mondtam jo parszol szoval megint nem irom le itt is aki kivancsi annak kulon elmondom :P
Nos ugy gondoltam hogy az lenne a legjobb h en is mint Ram elosztogassam a cuccaim szoval akinek kell valami es van nekem csak szoljon.
Ja es van 2 soft bootsom es kb 2,8kk-m ebbol Joco kert 200-300-at es Cipinek igertem 700-1000k-t mivel o ujra kezdi elvileg... nos a tobbi penz ami megmarad szivesen oda adom "regi jatekosnak" akiket regen megismertem :P
Nehanyszor belepek h lassuk hogy s mint vagytok, mit csinaltok stb :) de csak ritkan kiveteles esetekben csak olyankor mikor megyek Magyarorszagra akkor belepek h szoljak hatha tudunk egyet talizni :P
Nem tudom meg mit mondhatnek (: ha valamit kihagytam szoljatok :P
Meg ebben az evben leszek joparszor online de mar 2011-tol mar nem igazan.
Megegyszer koszonok mindnent mindenkinek
Jo szorrakozast nektek, probaljatok nem meghalni, sok lvl lepest, gazdagodjatok meg :P
Sziasztok legyetek jok es vigyazatok magatokra
Puszi a csajoknak :*
Pacsi a fiuknak -
#116681 Akit érdekel, megnézheti milyenek az új sorc spellek, meg hogy hogy próbáltam boldogulni teszten a cooldown-al:
-
#116680 physical strike 8 sec-ről lett levéve 2 sec-re.....
ez azt jelenti, hogy ugyanúgy használható, mint a többi exori strike, azaz innentől megszűnik az a fogalom, hogy "pala lény", vagy "lovag lény", és nem lesz olyan dolog tibiában, amit a druid nem fog tudni vígan gyakni.
Szép és jó, csak azt nem értem, hogy miért pont a barátságos, jóságos, gyógyító, fehér mágiát használó druid az, aki mindent tud zúzni, és miért nem a sorcerer, ami elvileg csak támadásra jó. -
#116679 az dec 3-án lett módosítva... de most tették közzé/javították ki a táblázatban, tehát gondolom most már valamivel véglegesebb, bár még mindig minden változhat. -
#116678 Még 2 ember kéne és akkor mehetnénk. -
#116677 pala izé ilyen volt már most délben is -.- -
#116676 Teszt szerver bezárt.
Eddigi módosítások:
Knight:
-exori: 6 sec -> 4 sec
-exori/exori gran használható felváltva az exori min-el
Druid:
-mass healing: 8 sec -> 2 sec
-physical strike: 6sec(?) -> 2 sec
-ue: 60 sec -> 40 sec
Sorcerer:
-great energy beam: 4 sec -> 6 sec
-ue: 60 sec -> 40 sec
Paladin:
-exevo mas san: 2 sec -> 4 sec, erősebb lett -
#116675 igen, az is azt jelenti :) -
#116674 nem is...
az így szólna:
nem nem, wowozok
(csak hogy már én is kötekedjek :) -
#116673 nem mindegy, hova kerül a vessző.. ha egyáltalán van benne
így most azt jelenti, hogy vovozol :P -
#116672 nem nem wowzok:)
-
#116671 vov -
#116670 Sai kész vagyok az 50 pontal szóval majd ha össze tudunk egyeztetni időpontot mehet a questelés:)
-
#116669 Egy full set jöhet mert semmim sincs :D