124119
  • A Joco
    xd
  • rroolli
    Player: Buy Flying Carpet
    Chemar: Do you want to buy a flying carpet for 5000 platinum coins?
    Player: Yes
    Chemar: Oh, I am sorry, but you have no pilot licence.
  • A Joco
    Köszi :D
  • CattiBrie
    Nem tudja valaki, hol elérhető a ki van online a guildből userscript? vagy esetleg Tele, erről mit tudsz?
  • Shiwo
    sorcnak is nyomogatni kell elég sok mindent..
  • CattiBrie
    Hát valamit nyomogatnom kell, hogy lője a lényt. :)
  • rroolli
    Lehet, hogy félreértettem, csak fórumon minden 2-3. oldalon előfordul egy gyökér aki azt mondja, hogy semmi kihívás nincs ue-vel gyakni, világ legegyszerűbb dolga, nem veszélyes, nem waste, stb... meg hogy ha elfingok pár ue-t, akkor minimum 2-3kk/h lesz az xp/h és óránként 100k pénzt keresek... :/

De még ha valaki látott is életében sorcot gyakni és látta, hogy minden egyes körben piros az élete és élet halál között táncol, plusz látja hogy mekkora wastet csinál, az is beszélhet úgy, hogy "túl könnyű" fejlődni, mert
    1. vagy irígykedik rá, mert ő nem sorc
    2. sorc, de irígy, mert nem elég ügyes hozzá vagy nincs rá pénze
    3. nem tudja elviselni, hogy valaki többet/jobban játszik és gyorsan fejlődik
  • Shaman
    a pala céloz?
  • rroolli
    Nem céloztam, de cserébe irányba kellett fordulni, hogy a beam eltalálja a lényt, amivel sokkal nehezebb a játék és még van is rá esély, hogy a levegőbe megy a spell és wasteltem egy kört, meg 110 manát.

Ezekután az a különbség, hogy ugyanúgy irányba kell állnom, csak pluszba még be is kell céloznom, mert 4-5 féle spellt kell használnom cooldown miatt.

Egyébként wave-el, beam-el, ue-vel huntolni ezerszer bonyolultabb és nagyobb ügyességet, tapasztalatot, jobb reflexeket igényel, mint pl palával becélozni valamit aztán várni hogy a csillag leszedje.

Nem akarok agresszív lenni, csak mielőtt ilyeneket mondasz, szerintem gondold át mégegyszer, hogy melyik a nehezebb, ha 1szer becélzod és nyomogatod a gombot, vagy minden egyes lövésnél hátrafordulsz, irányba állsz, és követed a léyn hülye mozgását.
  • CattiBrie
    Szerintem az, hogy eddig a sorc nem célzott csak lőtt és viharzott az elég durva volt. :)
  • CattiBrie
    "új külsős kinyírja a teljes csapatot"
    :)))
  • Tygep
    Az összefogásosra írtam annó, hogy a lightbearer az tök jó volt, a tavalyi verzió, de idén azt is változtatták. A Devovorgia se lett volna rossz, ha kicsit több időt adnak a felkészülésre és pontosabb, teljesebb infokat kapunk előtte valamint nem rakják tele achievementekkel. Valamint azt nem nevezném csapat huntnak ahova most e miatt a cooldown miatt be kell vonni idegen külsősöket. Kialakultak jó kis összeszokott csapatok azok most szívni fognak e miatt. Plusz idegenekkel elég óvatosan bánik a rutinos játékosok többsége. Arról nem is beszélve ha akár véletlenül, akár szándékosan az új külsős kinyírja a teljes csapatot...

A balance-t most borítják megint. Ahogy olvastam a druidok kaptak fizikai sebzéses spellt a sorcok meg csak erősebb energiát és tüzet. A sorcot kellett volna durvítani. A többi kaszt jó volt most ahogy volt.
  • CattiBrie
    Biztos arra szavazott a nép, hogy több olyan kvesztet, amihez közös összefogás kell és csak csapatban lehessen gyakni. :)
    Meg a balance.

Meg még ki tudja.. :)
  • Noodlee
    Dolgozom, illetve melóban vagyok :(
    4-5 körül leszek online.
    Amúgy nem feltétlenül mára gondoltam, hanem a közeljövőben.
  • Tygep
    Nem tudom mi értelme volt ennek a cooldown rendszernek. Eléggé szkeptikus vagyok, és ahogy hallottama testserveres visszajelzésekből nem alaptalanul. Így most jó eséllyel 2-3x annyi embert kellenne vinni a komolyabb helyekre, akiknek az összegyűjtése, időzítése eddig sem volt zökkenőmentes. Plusz borítja a jól összeszokott csapatokat is. Több embert nem biztos hogy mindig mindenki össze tud szedi, meg a loot is akkor többfele oszlik és nem biztos hogy megérősek lesznek így a huntok. Valszeg a quest servicek is árat fognak emelni. De jó eséllyel a szóló és a kisebb huntok is költségesebbek lesznek, több poti, több rúna fog kellenni. Ettől nem lesz izgalmasabb, pörgőssebb a játék...sőt...
  • CattiBrie
    Kvesztelnél?

Nem is vagy online (Zakkal legalábbis). :)
  • Noodlee
    Yalaharra keresek kísérő/idegenvezető hostesst.
    Fényképes jelentkezéseket "Newbie" jeligére várom.
  • CattiBrie
    Ja, az előző maps az 669 db fájlból állt, ez már 677. :)
  • CattiBrie
    Ha valakinek kell map, ami elég friss és egész sok minden benne van - főleg up utáni dolgok, akkor innen letöltheti:
    cattimap20101207.zip
  • Bobber
    szerintem ennyivel nagyobb szenvedés sajna. az hogy a sorcok nem tudnak olyan ütemben takarítani azért nagyon sokat számít. az energy wave azért sokkal keményebben sebez mint az avalance.

ja és igazad van Fagyi meg Andris is ott volt:)
  • rroolli
    Én is ott voltam palával, Fagyi is, meg Andris druiddal.

Azt el is fejeltettem, hogy az up a sebzésbe is bekavar... Fórumon olvastam, hogy gyakorlott poi huntolós csapatok haltak meg a cooldown miatt. Még úgy is durvább, hogy a gyógyulás változatlan. Csak gyűlnek, gyűlnek a lények, ott van 2 sorc akik wave-el már régel leszedhették volna őket, de mindeki csak avalanche-t lő, a lovag nem tud rendesen exorizni, aztán valami ledúrja a druidot és hal mindenki. De nem tudom mennyire igaz, hogy ennyivel nagyobb a szenvedés, csak többen is írták.
  • CattiBrie
    Ne feledd, hogy up jön.. már nem biztos, hogy menne.
  • Bobber
    Annó poi szobákat nyomtuk erre én is emléxem. hogy melyikeket azt nem tudom de az biztos hogy több szobát is letoltunk. Ill az is igaz nekem is ugy rémlik hogy az egyik nagyon kemény szobát ugy toltuk le hogy szerencsénk volt mert pont előtünk takarította ki valaki és nekünk csak fent kellet tartani a látszatot.
    Amugy emlékeim szerint Catti Krapi Joco Cipi Arcor Tygep és én voltunk lent, de lehet hogy rosszak az emlékeim.
    viszont szerintem ha megint össze állna a hunt team akkor megint le tudnánk tolni csak mondjuk mivel nem vagyok rutinban nem biztos hogym ost ugy tudnám tolni a spelleket mint annó, ill ha bejön az up akkor már ugyse tudok minden körben területet takarítani :(
    De én tudom hogy menne igy is mert felnőtt a csapat a feladathoz:)
  • Noodlee
    Arról is volt szó :)
  • CattiBrie
    Á, szépen lassan az összes itemet felsorolja. :))
  • rroolli
    Én meg azt hittem, hogy a backpack of holdingról van szó :) Nem nyitogattam végig hogy mi mire válasz :)
  • CattiBrie
    Jó, mert pont suliban leszek. :D
  • CattiBrie
    Igen, így jobban hangzik. :)
  • rroolli
    pontosabban: Tomorrow, December 08, this year's winter update will be released. Therefore, all game worlds as well as the website will be offline from 13:00 CET up to 19:00 CET approximately.
  • rroolli
    Az megmaradhat, de ha elmész messzire, akkor visszaáll a helyére... Tehát ha frissen érkezel egy helyre, akkor annyi idő alatt túl sokat nem tudnak mozgólódni, szóval nagyjából mindig ugyanazzal a helyzettel nézel szembe és nem az lesz, hogy egyszer csak 1 wyrm van lent, máskor meg 4 :)
  • CattiBrie
    Szerintem nem azonnal mennek vissza.. persze ezt sem teszteltük..

Vagy gondolod, hogy amint nincs enemi, azonnal visszamegy és megáll a helyén?

Akkor mi van azzal, hogy ha egy szinttel altatta vagy akkor mozgolódik a lény?
  • rroolli
    ja, kevés a druid :))

A juggeresnél úgy rémlik, hogy ott volt Serby is, de csak az elején blokkolt. Amúgy elég változó, mert ha nincs összelurolva, akkor lehet hogy meg tudjuk csinálni az egészet, de ha lent van 4 jugger, akkor már szívás. Viszont up után meg elvileg visszamásznak a lények a helyükre, ha eltűnik a célpont, szóval nem lehet lurolni.
  • CattiBrie
    Főleg TS-en. Securán nyuszibogyó vagyok. :))
  • Noodlee
    Te nem POI questről beszélsz?
    A cobra az a Wrath of the Emperor Quest lootja.
  • rroolli
    Holnap winter update!
  • olattila
    hat nem hinnem h bajba lennenk mert En cipi es andris letoltuk a hellhoundos reszt, a juggerest meg en, te es Catti, az undeadest szinten en Cipi es Andris letoltuk szoval nem veszes simman menne mindegyik csak hat nincs eleg ember :)
  • CattiBrie
    Wrath of the Emperor Quest
  • rroolli
    Vagy lehet várni amíg a magyarok felnőnek hozzá, de még a juggeres, hellhoundos és undead dragonos tróntermekkel bajban vagyunk :D
  • rroolli
    quest-et egy hétvégén kell letolni, 50k körül kell befizetni egy csapatnak, aztán általában server save-kor indulnak és 2-2,5 óra múlva már veszed ki a rewardokat(soft boots, bp of holding, arcane staff stb) :)
  • CattiBrie
    Zak a dizájnra megy :)