Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a broken keyring sztekkelhetõ
08:31 You see 3 broken key rings.
They weigh 1.50 oz.
08:31 You see 3 broken key rings.
They weigh 1.50 oz.
[/spam]™
18:32 Loot of a lost soul: a blank rune, 27 gold coins, 100 gold coins
18:32 You see a slain lost soul (Vol:18).
10 körös lag után nem tudtam, hogy most akkor én halok vagy õ. 😊
18:32 You see a slain lost soul (Vol:18).
10 körös lag után nem tudtam, hogy most akkor én halok vagy õ. 😊
[/spam]™
18:28 You lose 70 hitpoints due to an attack by an undead dragon.
18:28 You lose 303 hitpoints due to an attack by an undead dragon.
18:28 You lose 385 hitpoints due to an attack by an undead dragon.
18:28 Loot of an undead dragon: 6 gold coins, 100 gold coins, a platinum coin, a broadsword, 3 power bolts, 2 blank runes
Nyertem! 😊
18:28 You lose 303 hitpoints due to an attack by an undead dragon.
18:28 You lose 385 hitpoints due to an attack by an undead dragon.
18:28 Loot of an undead dragon: 6 gold coins, 100 gold coins, a platinum coin, a broadsword, 3 power bolts, 2 blank runes
Nyertem! 😊
[/spam]™
Sai
új rekord!!
<#nevetes1>#nevetes1>
új rekord!!
<#nevetes1>#nevetes1>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Grat! 😊
Futtatni kellett volna nekem/nekünk is, de inkább a "blokkoljunk 3 démont" módszert teszteltük 😄
Futtatni kellett volna nekem/nekünk is, de inkább a "blokkoljunk 3 démont" módszert teszteltük 😄
Jelentem, sikeresen megérkeztünk Korfuról.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Igy kell csinalni 😄

http://www.kephost.com/images3/md16xh1nmfy5wxptb9e1.jpg
Igy kell csinalni 😄
http://www.kephost.com/images3/q6353qp20vgsu5djwoq4.jpg
Igy kell csinalni 😄
http://www.kephost.com/images3/q6353qp20vgsu5djwoq4.jpg
Megnéztem és nem lehet jobban mapolni. Körbejártam teljesen és pixelre pontosan úgy néz ki a fekete rész mint nálad.
Erre válaszolt valaki? 😛
Amúgy hogy lenne, ha mindenki az én mapomat használja? 😛
Amúgy hogy lenne, ha mindenki az én mapomat használja? 😛
[/spam]™
A képen azok nem HFF, hanem FE hullák.
Arra nem is emlékszem, azt ki tudtuk nyitni?
Arra nem is emlékszem, azt ki tudtuk nyitni?
[/spam]™
<#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
Azért vannak ilyen hülye skinjeim, mert mániám mindent magamra nyomni, amit az utcán találok. De halál után minden lejött rólam. 😊 Minden rosszban van valami jó. 😊
[/spam]™
21:12 Catti-bia <160>160>: PKztam Sait
21:12 Catti-bia <160>160>: elvolt 2 demonnal és hoztam neki még egyet 😊
21:13 Catti-bia <160>160>: de utána kedves voltam és én is meghaltam vele 😊
21:12 Catti-bia <160>160>: elvolt 2 demonnal és hoztam neki még egyet 😊
21:13 Catti-bia <160>160>: de utána kedves voltam és én is meghaltam vele 😊
[/spam]™
megjegyzés:
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Pits_of_Inferno_Quest/Spoiler
Levers után
Up in the ladder you will find a few Blightwalkers, 15 levers and a book with the following riddle.
összesen 2 az a few 😊
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Pits_of_Inferno_Quest/Spoiler
Levers után
Up in the ladder you will find a few Blightwalkers, 15 levers and a book with the following riddle.
összesen 2 az a few 😊
[/spam]™
csudijó, szép a csilli villi bp ^^
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
[/spam]™
Tele!
Nem lehet valahogy visszakérõdzni magunkat a Google szívébe? Hogy engedje újra a reklámokat az oldalon? Vagy hogy mûködik ez?
Nem lehet valahogy visszakérõdzni magunkat a Google szívébe? Hogy engedje újra a reklámokat az oldalon? Vagy hogy mûködik ez?
[/spam]™
Össze kéne majd gyûjteni, hogy akkor up után milyen tárolók lesznek, mert én már meg vagyok zavarodva. <#circling>#circling>
alap:
- backpack (20 vol, 18 oz)
és ami ezektõl eltérõ:
- backpack of holding
- jewelled backpack
- crown backpack
- dragon backpack
- minotaur backpack
- santa backpack
És akkor hogyan is lesz up után? 😊
alap:
- backpack (20 vol, 18 oz)
és ami ezektõl eltérõ:
- backpack of holding
- jewelled backpack
- crown backpack
- dragon backpack
- minotaur backpack
- santa backpack
És akkor hogyan is lesz up után? 😊
[/spam]™
legalább ha pecázik az ember, akkor a halakat is automatikusan stackeli ? valaki esetleg kipróbálhatná 😊 mindig is azt utáltam legjobban a pecában, mikor a halakat egybe kellett pakolnom, mert egyrészt az is elvesz sok idõt, másrészt tuti meg-megevett belõle a nájtom, pedig a sorcnak szántam õket
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
És tök jó lesz, hogy ha van egy kockán 100 potionon, akkor használat közben mellépakolja az üreset és azt már sztekkelve. 😊
Bp:
<100 mana>100 mana> <10 ham>10 ham>
Bp:
<2 üres vial>2 üres vial> <98 mana>98 mana> <10 ham>10 ham>
😊
Bp:
<100 mana>100 mana> <10 ham>10 ham>
Bp:
<2 üres vial>2 üres vial> <98 mana>98 mana> <10 ham>10 ham>
😊
[/spam]™
Most tesztelgettem teszt szerveren. Bár itt-ott volt már infó ezekrõl a dolgokról, hírekben, fórumon.
Igen. 1 bp-be berakhatsz 2000 sd-t. Hogy hogy hirdetik, azt nem tudom, lehet hogy 100-asával, ki tudja, ez csak a 'néptõl' függ.
Igen. 1 bp-be berakhatsz 2000 sd-t. Hogy hogy hirdetik, azt nem tudom, lehet hogy 100-asával, ki tudja, ez csak a 'néptõl' függ.
Ezek az infok honnan?
Amúgy ha jól értem 1 bp sd 2000 sd-t jelent majd? 😄DDDD Vagy ugy kell majd hirdetni hogy sell 50 sd sell 20 sd stb?
Amúgy ha jól értem 1 bp sd 2000 sd-t jelent majd? 😄DDDD Vagy ugy kell majd hirdetni hogy sell 50 sd sell 20 sd stb?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Rúnák:
-Több töltéses rúna mint olyan, megszûnik. Helyette lehet sok 1 töltéseset egy kockába stackelni. Azaz, ha most van egy darab 5 töltéses icicléd, akkor helyette lesz 5 darab egy töltéses, ami egy slotba(kockába) lesz pakolva. Max 100 lehet egy slotban.
-Rúnagyártás: ha van 1 darab blank rúnád és nyomsz egy adori frigót, akkor lesz belõle 5 darab icicle rúna egy slotban(5 darab rúna 5 lövés, tehát ugyanazt gyártod mint eddig).
Nem kell kézbe venni az üres rúnát, csak legyen a karakterednél. A gyártott rúna a legelsõ szabad slotba fog kerülni(mint amikor itemet veszel). Sõt, automatikusan stackeli a legyártott rúnákat.
-Rúnavásárlás: az NPC-k ezentúl 1 darabonként árulják a rúnákat, ami az up elõtti rendszerben 1 lövésnek felel meg. Ezzel arányosan változott az ár is. Egy 5 töltéses icicle eddig került 150 gp-be, ezután 30 gp-ért lehet venni 1 darabot. Veszel amennyit akarsz, majd stackeled 100-asával õket.
-Több töltéses rúna mint olyan, megszûnik. Helyette lehet sok 1 töltéseset egy kockába stackelni. Azaz, ha most van egy darab 5 töltéses icicléd, akkor helyette lesz 5 darab egy töltéses, ami egy slotba(kockába) lesz pakolva. Max 100 lehet egy slotban.
-Rúnagyártás: ha van 1 darab blank rúnád és nyomsz egy adori frigót, akkor lesz belõle 5 darab icicle rúna egy slotban(5 darab rúna 5 lövés, tehát ugyanazt gyártod mint eddig).
Nem kell kézbe venni az üres rúnát, csak legyen a karakterednél. A gyártott rúna a legelsõ szabad slotba fog kerülni(mint amikor itemet veszel). Sõt, automatikusan stackeli a legyártott rúnákat.
-Rúnavásárlás: az NPC-k ezentúl 1 darabonként árulják a rúnákat, ami az up elõtti rendszerben 1 lövésnek felel meg. Ezzel arányosan változott az ár is. Egy 5 töltéses icicle eddig került 150 gp-be, ezután 30 gp-ért lehet venni 1 darabot. Veszel amennyit akarsz, majd stackeled 100-asával õket.