Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb igy nezett ki mikor en bementem elsore es amikor 3-dikszor mentem be + 1 Juggerel tobb volt 😊
nekem nagyon ritka volt hogy nem térült meg a hunt ha oda mentem
Amugy valóban minden kaszt minden szinten meg tudja találni azt ami xp-ben és lootban is megéri. Aki már ismeri a játékot simán tudja hogy melyik karakter melyik szinten kb hol álja meg a helyét. Ill mivel minanyiunknak már van magasabb szintü karaktere igy a kis szintü szuttyogás is felejtõs mert ugyis feltápoljuk az elején cuccal potval pénzel stb. Szerintem az elsõ 40 szintet most bármelyikünk meg tudná csinálni pillanatok alatt
és utána se lenne nehéz. Ennyit számít a helyismeret.
Amugy meg nem csak 100+ felett van élet. Én kifejezetten élveztem azt is amikor kis karikkal játszottam mostanában. És nem feltétlen a kihívás miatt. Hanem mert a helyismeretem miatt gyorsan tudtam fejlõdni, tudtam mire figyeljek stb. nagyon élvezetes volt.
A sorc meg szerintem már 100 felett tömegoszlatónak számít. Ott már tud olyan rendet vágni amit lehet hogy egy 200 as pala se tudna megteni.
Szóval hajrá gyakjon mindenki ezerrel ha már én nem tehetem😊
de hamarosan visszatérek megint csak mostanában egy kicsit sok a dolgom😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
2. tudtommal elég gyakran volt blokkere
Akkor egy lvl 48as free sorc hol gyakjon profittal? 😊)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
///Nem akartam kasztvitát. Pala és lovag között nagy különbség van. Lovag és casterek között is. Pala és casterek között is.
Druid és Sorc között? Hm, aligha... Nem mondom, hogy "rosszabb" az egyik mint a másik, mert ez egy relatív fogalom. Itt jobb, ott rosszabb. Minden szitut egyszerre nehéz értékelni.
Az viszont tény, hogy nem különböznek eléggé Druid és Sorc.
Idézek Tibia.com-ról:
Sorcerer:
In fact, due to the offensive nature of their spells sorcerers are perhaps the most deadly of all vocations. Unlike druids who focus on the creative and benevolent side of magic, sorcerers concentrate on its dark, destructive side, and their spells can become truly devastating in higher levels.
Magyarul: Az agresszív spelleknek köszönhetõen a sorcererek talán a leghalálosabbak az összes kaszt közül. A druidokkal szemben, akik az alkotó és jóindulatú oldalát használják a mágiának, a sorcererek a sötét, pusztitó oldalra koncentrálnak. Varázslataik igen elsöprõek magasabb szinten.
Ez így szép és jól hangzik, csak most ebben a felállásban nem igaz. Ezt a helyzetet kéne elérni, mert ami most le van írva, az így "átverés". Aki ez alapján választja a Sorcot, csalódni fog. Jó, jó durvábban támad mint druid, HA az energy használható a szituban. De fele akkora különbség sincs, mint ahogy a szöveg írja. Ezen kár vitatkozni.
Biztos vagyok benne, hogy úgy is ki lehet élezni a különbséget a két kaszt között, hogy ne sírjon egyik se. (bár úgyis minden up elõtt/után sírás van).
És mégegyszer mondom, hogy most nem kasztvitázok meg sírok hogy ki az erõsebb meg a tápabb, csak azt mondom, hogy nincs meg az elegendõ különbség a két spellcaster között. Úgy látom ez még nem mindenkinek tûnt fel. Egyébként is, errõl Cip írt az egyik cikkében, ez a probléma már régóta a teendõlistán van náluk, nem most találtam/találtuk ki.
nem veszekedni akarok, bár ebbõl mindig az lesz.. Cipi, miért kellene, hogy 1,5-szerest üssön ? akkor már a kettõ különbsége közel a duplája lenne...nem erõsíteni, gyengíteni kell az exorit mindkét spellcasternek ..sorcnál a frigot és terrát, druidnál a flame-t és a vita-t...ha meg olyan lényt akarnak gyakni, ahol vegyes a felhozatal, akkor kénytelenek lesznek hárman menni, nem ketten végiggyakni mindent..
Szerintem nagyjából jól vannak most beállítva, bár azzal egyetértek, hogy a lovagnak high lvlen sokkal kevesebb lehetõsége van mint a többieknek.
Az alap probléma abból adódik, hogy nincs max lvl, így növöget szépen mindenki. És a mostani felállásban kialakított helyek nagy része úgy kb lvl 100-ig van értelmesen kalibrálva. 150-200 felett már szinte mindegyik kaszt annyira táp, hogy szinte mindent le tud szólózni. (ma pl 5 reapert oldottam meg, jó be tudtam állni egy egy sqm-es folyosóra és egyesével le tudtam szedni, de odáig el kellett jutni, körberohanni és beállni,vagy pl szerdán ketten Matival felmentünk Ferumbras terembe, Matin volt 3 demon 2 dl, rajtam 1 dl, a dlek leölése után az elsõ demon sárgában volt már, mikor az egyik rámállt és úgy szedtem le Matiról azt amelyiket elkezdtem és utána vette csak át rólam)
Cipivel is egyet értek abban, hogy a pala gyakorlatilag át tudja venni a helyét a lovagnak mint blokker, azon kívül meg jó shooter is. Ahogy Catti és Sai és blokkoltak már sok mindent 😊
"Ill úgy értemm hogy ha egy lovag és egy druid elmegy huntolni akkor egy lényt 2x annyit kellene lõjenek mind egy sorcal akkor ez megint nem lenne igazságos."
Ehhez meg annyit, hogy ne olyan helyen huntoljanak, ahol energyvel és firerel kell lõni, menjenek jég érzékeny lényekre 😊 Van elég lehetõség midnenkinek.
Most pl ott tartok a palámmal, hogy gyakorlatilag bármit, bárhol ölhetek, nagyon sok mindent túlél (ha nem rohan bele eszetlenül midnenféle tûzbe 😊 Kezd nagyon könnyû lenni már a játék ezen a szinten és így unalmassá is válni egy kicsit.
Druidnak néhány support spell, sorcnak néhány támadó spell és kész.
Majd Cip kitalálja, hogy mik legyenek ezek... Szerintem nem fogják megkopasztani a druidot, nem kell parázni.
hmm high lvl magek stb.. mit is huntoljaknagy nyereséggel 4-5-600k xp\óráért? hmm mondjuk reaper? vagy bánya? vagy hff? vagy spectre? vagy warlock? vagy infertalist? vagy akár demon? vagy golemek minden fajtája? hányat írjak még? legyen nektek bõven elég ez! ne akarjatok 1000+ot sebezeni, meg a fél világot meghódítani, így is már túl táp minden kaszt sebzés terén valamilyen szinten(már csak a lovagoknak hiányzik 55 attackos 1 kezes fegyver.. 😛)
Druid kell ha csak 2en huntoltok, vagy nagyobb team huntokon
Sorc kell ha olyan helyekre megyünk ahol darálni kell
Pala szintén
Lovag ? 1-2 high lvl pala simán megoldja azt amit neki kéne: #115042
ha valami nem tetszik lehet kötözködni, úgy is nekem van igazam... 😛
<#bohoc>#bohoc>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
a wave, az ue/ros és druida megfelelõik max akkor megérõs, ha egyszerre sok lény jön...csak az meg necces tud lenni, ha nincs blokker és nincs elég hp... ha mana/sebzés tekintetében nézzük, akkor még a wand is waste a strike-okhoz képest...a strike amúgy is túl ultimate, mert a leggazdaságosabb gyakó vari, és minden elembõl (jó, holy-ból nem) tudják alkalmazni a spellcasterek..és ez miatt nincs is igazán különbség...én tuti betenném, hogy a druid mondjuk tûzzel/energy-vel fele annyit sebezzen, míg a sorc a terrávak/frigoval...sokkal nagyobb különbség lenne akkor, mert nem gyaknák "egymás" lényeit...
azon meg el lehet filózni, hogy most az a 20% "manaspórolás" területre ható spelleknél megéri-e a gyógyítás hiányát... (amúgy a legerõsebb az mindkettõnél 1200 mana)
Tény és való, hogy a sorc energy wave-je és energy ue-je sokkal hasznosabb, erõsebb és kevesebb mana. Na de tényleg, mi van ha nem jó az adott helyen az energy? Akkor sd, icicle, exori, stb, ezt meg druid is tudja.. Kéne egy kicsit fejleszteni a sorc tárházát. Nem azt modnom hogy erõsíteni, csak többfelé tudjon alkalmazkodni.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
amugy valóban tud a druid is durvulni a sorc meg nagyon durvulni
de valóban ha energy imu lények vannak akkor viszont kalap kakit se ér a sorc és még gyógyítani se tud😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
"Notes: This item will be implemented in the Summer Update 2010.
Stats changed to shielding instead of extra health points because of extra health points causing immortality."
[/spam]™
Rossz útvonalon egy darabig 300, aztán pár tûz valami 50-70et sebzett(lehet csak teszten ilyen fura), aztán hirtelen durvul és minden lépésnél a dupláját égeti. És persze egybõl jön az üzenet, hogy "rossz úton mész".
Serby azt mondta, hogy ott az npc körül valami sziklához kell menni egy embernek, és addig a másik meghúz valami kart/karokat északra. Elég ködösen mondta, ezt is tesztelni kéne 😄