Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
Jaja 😄

Druid elég jól tud gyógyítani és támadni is, ez nem téma.

Sorc nem tud másokat gyógyítani csak uh-val, ami durva helyzetekben nem vállalható. Ennek ellenére sokszor érzem, hogy nem baj hogy nincs sió mert cserébe brutálisan leszedem a tömeget energy wave-el és viharfelhõkkel. De mi van, ha olyan helyre megyünk, ahol nem jó az energy? Akkor túrót se ér a sorc... Legalábbis kevesebbet mint druid. Ezen kéne javítani.

rroolli
Nem, Tygep a jó uton ment. Csak túl nagy gázzal futott neki. :S

Arcor
Akkor lehet így számolta el magát Tygep.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Czdano
- Sorcerer és druid közötti különbség kiélezése

Remélem druid megint healer lesz és sorcerer meg támadó..fordítva elég hülyén nézne ki

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Végre lesz értelme energy wallnak és társainak..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

rroolli
Ha felmegy valaki a létrán, akkor 100% hogy attól még nem 'respel' újra a kõ. Viszont ha lelép... Majd teszt.

rroolli
Tervben van:

- Sorcerer és druid közötti különbség kiélezése

- Új spellek high levelek részére

Ezek egyelõre csak tervek/ötletek. Lehet hogy 1 év, lehet hogy 3 év múlva lesznek megvalósítva.

Shiwo
spell változásra annyit ír a wikia, hogy a Field-alapú rúnák hatóideje ugyanannyi lesz, mint a pvp-szervereken (ami mondjuk új gyakási módszereket/lehetõségeket nyújthat)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bobber
új spellekrõl tudtok valamit?
fejlesztettek valami tömegoszlatót a sorcnak ill a druidnak?
mert mintha valami ilyesmirõl is lett volna szó

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Akinek kell TS-en soft boots, az szóljon. 😄

[/spam]™

CattiBrie
Észre lehet venni, hogy melyek az azonos idõben létrehozott questek.. van egy csomó például, amihez barrel kell. 😊

[/spam]™

CattiBrie
2. Ügyesen lúrolva meg lehet.
6. Csak, ha összevissza mászkálnak az emberek, normális esetben sima ügy.
Normális esetben két démon csak egyszer jön, de mi felmappoltuk az egészet, így volt 12 négyzeten (mini cave-ben) 2 démon és 2 player plusz az idézett FE-k. 😊

Összességében azt mondanám, hogy TS-en megcsinálom, de Securán inkább megyek vissza trollokat simogatni. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Érdekesség a tüzek sebzéséhez, hogy nem ám kerek értékek! 😊

Jogos, igaz, oda kell két ember.
Akkor kell egy, akinek van 7000 manája, meg egy aki tudja az utat. ;P

[/spam]™

CattiBrie
<#ravasz1> Visszamegyünk ma és megnézzük.

Aztán, akinek igaza lesz, annak.. a többit majd priviben. 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Két szerintem beszélget:
Szerintem nekem van igazam, szerinted meg neked.

[/spam]&#8482;

rroolli
Emlékeztetõ az uppal kapcsolatban:

Lehet defaultból, privibõl is reportolni!!!
Ha valaki próbálkozik pk-val, lure-al, priviben vagy defaultban kell egy kicsit témázgatni vele, aztán mehet a statement report!

rroolli
Tróntermekbõl ezeket csináltuk:

1. Verminor(plagu, son, blight): 2 pala gond nélkül

2. Infernatil(hellhound, demon, hff): egy darabig mentünk, aztán esélytelen lett.

3. Tafariel(démon, dt, lost soul): Ata + a palám kitakarítottuk teljesen

4. Apocalypse(jugger, destro, fury): Serby blokkolta az elejét, aztán egész jól haladtunk. 2 jugger elbírtunk Cattival. Végül meguntuk vagy elfogyott a poti.

5. Pumin(hand, demon): 2 pala simán megcsinálja

6. Bazir(phantasm, nightmare, demon): Simán megcsináltuk Catti meg a sorcom. Az eleje nagyon necces, teljesen körbezárnak a phantasmok és nem lehet ue-zni. Elõször a stack-ra gondoltunk, de sehogy se ment, akkor se, ha csak én mentem be. Le kellett szedni wand-al egy summont, majd gyorsan kilépni a tömegbõl aztán már ment az ue. Utána pedig nem gond, csak kell tömegoszlató energy, meg néha 2 démon jön.

7. Ashfalor(undead dragon, demon): Na itt volt az, hogy beléptem a tp-be palával és meghaltam. Az eleje nagyon durva... Késõbb valaki letolta az elejét, aztán elindultunk mappolni, de valami noob hozott vagy 3 dragont meg démonokat és ki kellett jönnünk.

Összességében azt mondanám, hogy a juggeres, hellhoundos és az undead dragonos sealekhez kell nagyon összeszedni magunkat. A többi gyerekjáték.

rroolli
"A POI gyakorlatilag leszólózható. A kasztkapukon való bejutáshoz elég, ha van összesen 7000 HP + manád. Az utolsó elõtti láng sebez a legnagyobbat, körülbelül 6500-at (Sai tudja pontosabban)."

Ez így igaz! 😊

A 'rossz útvonalon' egy darabig 300-at sebezgettek a tüzek, aztán ~600, ~1500, ~3000, ~6500.
Kb egy 200-as spellcaster manashielddel megcsinálja, de akkor a végén már a hp-ját is ledarálja a tûz. Na meg egy kicsit random sebeznek, valamikor többet, valamikor kevesebbet. Ha lovag szeretné hp-ból, akkor a 450-es szintet ajánlom.

Viszont az eltûnõs létra miatt nem szólózható le poi, kell legalább 2 ember.

rroolli
"A maze utáni karhúzogatós, három HFF-s, kõeltûnõs résznél akkor megy vissza a kõ, ha fent északon rálép valaki az elsõ lépõkõre (nem akkor, ha felmegy valaki a létrán). (ez csak erõs megérzés, nem 100% tesztelve)"

Szerintem akkor jelenik meg újra a kõ, ha valaki lemegy a létrán. Azaz, ha mindenki fent van, nincs visszaút.

A lépõköveset nem igazán értettem. Talán azért van, hogy ha tovább megyünk, akkor zárjon be és a következõ team se tudjon egybõl felmenni a létrán.

CattiBrie
cserébe NEM tud gyógyulni*

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Mappoltunk az északi teremben, amikor egyszer csak odalett egy csóka és minden áron PKzni akart minket. Már a fél cavet odahordta (asszem ez nem túlzás).

Nyolc percig álltam a sarokban és a lények csak jöttek jöttek és egyre többen lettek. Nekem fél órának tûnt.

http://iaro.3dmax.hu/kep/tibia-tsnorttrap2.png

Pár perc után kaptam egy privát üzenetet a PKs gyerektõl, hogy élek-e még. -.-

Aztán jött Sai és megmentett. \o/

Aztán kifele menet a lények blokkolták a kiutamat, a defaultból idézek:

És Sai megint megmentett. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
• Teszten van egy olyan lovag armor, amely 100%-osan megvédi a lovagot minden bajtól, cserébe tud gyógyulni.

• Csak nagyon rövid ideig tudok 6 hellhoundot és 2 démont blokkolni. 😉 De az a lovag tudott! Csak szerintem levette az armort! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
POIs érdekességek:

• A POI gyakorlatilag leszólózható. A kasztkapukon való bejutáshoz elég, ha van összesen 7000 HP + manád. Az utolsó elõtti láng sebez a legnagyobbat, körülbelül 6500-at (Sai tudja pontosabban).

• Azt, hogy hogyan kell nyitni a 2 blightwalkeres rész utáni északi termet, az még rejtély számomra.

• A maze résznél nincs olyan sqm, amelyik olyan terembe teleportál, amelyik tele van lényekkel. A fenti 3 cavebõl (szerintem már régen) kiszedték az enemiket (ha voltak). Wikin egy csomó SQM jelölt, hogy rossz helyre visz, de nem igaz, sok sqm azért van csak jelölve, mert meg tûz van rajta és ezért ne lépj oda. Általában a rossz sqm-ekre való lépés visszább teleportálást eredményez, mint az irl társasjátékokban.

• A maze részbõl ki lehet jutni nem elõre (de nem meghalva) is, visszafelé.

• A maze utáni karhúzogatós, három HFF-s, kõeltûnõs résznél akkor megy vissza a kõ, ha fent északon rálép valaki az elsõ lépõkõre (nem akkor, ha felmegy valaki a létrán). (ez csak erõs megérzés, nem 100% tesztelve)

• A "Három HSS"-s résznél nem mûködik a 'followollak és lejutok veled', megoldás.

• (POI) A jobb középsõ sealnél nincs olyan hely (rossz szobor, vagy más sqm), ami gonosz lényekkel teli terembe visz. Ha a jobboldali szobor elé lépsz, akkor egy kicsi terembe teleportálódsz, ami tele van körülbelül 12 lövõ toronnyal, de van egy TP kifelé a terem déli részén.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
For which reason?

[/spam]&#8482;

maerlyn
"For this reason you have been automatically dismissed as a tutor."

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

rroolli
Tényleg variáltak a kalapon. Árnyékoltabb egy kicsit, meg van egy pereme, ami függ a színbeállítástól.

Így azért egy fokkal jobb.

maerlyn
kozel nullarol lett ujrairva a tibiahu azon resze, ami a tibia.com-rol gyujti az adatokat, ha az ezutan begyujtott adatoknal (effektive barminel 😊 ) furcsasagot tapasztaltok, szoljatok

rroolli
Jé, ott egy holy tible 😊

CsikiAndriss
Hát elnézést a CIPtõl de ez Tibia nem kincskeresõ ez a quest egy nagy .... már midenki vagy 1 órája itt áll és keresgéli a dolgokat a sárkány álmában.....

CsikiAndriss
Jah csak az a baj, hogy a "Cica" szivatóra vett😄

CattiBrie
Cica! 😊

[/spam]&#8482;

CsikiAndriss

Nah én is eljuttam idáig aztán hogy innen mit kell csinálni azt passolom.

CattiBrie
Calcanea, a GS sziget 😊

http://tibia.wikia.com/wiki/Calcanea

[/spam]&#8482;

rroolli
Max fehér koponyád volt, és az elég sokmindenkinek van.

CattiBrie
Kész gyilkos vagyok, két embert is megöltem. Igaz, mindkettõ koprodukció volt. Ezek után lehet, hogy volt is valami színû koponyám TS-en, amiért engem is brutálisan lemészároltak? :S

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Basszus, megöltem. 😮

Jun 23 2010, 17:05:53 CEST Killed at Level 141 by Catti-bia and Ushuriel.

[/spam]&#8482;

maerlyn
pvp-n ketfele kill van: igazsagos es igazsagtalan, ez az utobbi volt, passzolom, pontosan mit takar

CattiBrie
Nekem rémlik egy olyan pitfall POH-on, amely GS-hez, vagy lurolt GS-ekhez ejt le. De nem tudom, hol van ez a pitfall. Amiket találtam, azt mind sima hole volt.

Port Hope-on könnyû, mert ott szürkével (#999999) jelzi a mapon, ahol pitfall van, de POH-on nem jelez, vagy még nem jártam arra újraszínezni. 😊

Ha valaki tudja, árulja el nekem! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Azt valaki meg tudná mondani, hogy ez mit jelent?

17:08 Warning! The murder of Carlittos was not justified.

Mert volt egy ilyen üzenet, de nem tudom, miért. Arra tippelek, hogy mivel területre hatót sebeztem (az most mindegy, miért - mert tök ideg voltam a blokkolás miatt 😄) és ugye megjöttek a gyökerek és gondolom ezt a Carlittos-t sebeztem. Bár most nézem, hogy csak egyetlen egyszer.

17:08 You deal 104 damage to Carlittos.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Special extra hits:

17:08 You lose 37 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 300 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 291 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 331 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 239 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 355 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 262 hitpoints due to an attack by Mice.
17:08 You lose 30 hitpoints due to an attack by Mice.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ushuriel

Minimum hit: 1
Maximum hit: 1049
Average hit: 366
Average hit (except low hits): 457
Rounds when get hit: 155
Sum: 56776

TOP 10 maximum hits: 812, 847, 851, 875, 905, 924, 941, 999, 1000, 1049

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szerintem olvasgass, ennél többet én sem tudok (és szerintem nem is fogok). 😞

[/spam]&#8482;

Matias con Toth
Az outfitrõl tudunk már valamit?

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

CsikiAndriss
Megvan😄

CsikiAndriss
irom a djinnek, hogy exit de nem változtat át vajon miért?😞(

CattiBrie
A HFF-k csak azért voltak összelúrolva, mert TS és mindenki arra mászkált összevissza. Szerintem azért Securán ez annyira nem van így.

[/spam]&#8482;

CattiBrie

Update után a kveszt:

- NPC-nél felveszed a küldetést
- HOLE-nál lesz egy X, ott kell lemenni, lent kell a create-t használni, azaz doboznak álcáznod magad
- A Lizard towernél jössz fel, innen a HOLE-ig rengeteg monszta jön, de még nem sikerült ott meghalnom.
- És ott a HOL-nál kell lemenni.

És ha mész, vigyél: rake, pick, showel.. meg amiket írtam korábban (bár asszem csak ez a 3 kell)

[/spam]&#8482;

rroolli
Ushuriel

Oda vezetõ út:

Hff-ek simán lehetnek összelurolva, akár 4-5 is, utána pedig számítani kell rá, hogy jön 2-3 behe és minimum 1 jugger. Mikor mi voltunk, asszem nem jött egyszerre 2, viszont volt olyan, hogy hátulról berespelt.

A folyósó végén van a teleport, ami egybõl Ushurielhez visz. Bent van egy csomó Eye of the Seven. FELTÉTLENÜL szükséges, hogy mindenki LÁTHATATLAN legyen, amikor belép, különben meghal.

Én gyûrût használtam a láthatatlanságra, de a többiek spelleztek. Ha "utana vid"-el megy be valaki, akkor nagyon figyeljen rá, nehogy lejárjon a láthatatlanság, mert akkor "left the party" lesz.

Maga a boss:

Cattit kérdezzétek, hogy mekkorát ütött 😄 Látszólag, ha a blocker elkerüli a wave-eket, nem sokkal durvábbakat sebez, mint egy jugger. Viszont rohadt szívós.

Rengeteg élete van és mindenre strong:
Physical (-50%), Holy (-25%), Fire (-30%), Energy (-30%), Ice (-30%), Earth (-30%)

SD-vel nem lehet lõni, mert arra immun. Mi Atával Iciclével lõttük, én még néha küldtem rá energy wave-et. De a wave-el kicsit nehéz volt, mert a tesztszerver PVP és így ha rosszul csinálom, akkor sebzem szegény Cattit is 😞

Ha meghal a boss, a teleport Crystal Caves-be visz, ahonnan lehetne folytatni a questelést, de akár vissza is lehet menni Inq teleport szobába.

Egy kis illusztráció:

CsikiAndriss
Ill megvan a helz jel0lve csak nem tudom hol kell odamenni

CsikiAndriss
Valaki nem tudja hogy az új küldetésnél hogy mehessek az uj hejre az elsõ missionban hol kell usolni a marked crate-t?