124119
-
Noodlee #116868 "Bolondozol, mókázol?" -
Orc Marauder-t szerintem senki nem öl -
#116866 Szerintem valamit bolondoztál.. de én nem emlékszem, mi volt a téma. :)) -
Gyudron #116865 Azt hiszem valami hotkeyekről volt szó.... -
#116864 11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
:))))) -
Noodlee #116863 Silkweaver Bow mennyire szerezhető könnyen?
Mennyire lehet campelni az Orc Marauder respet? -
#116862 lol -
#116861 most hogy mondod.. :) -
Noodlee #116860 Ilyenkor már rég a TOP 10 első helyén voltunk.
Kapjuk már össze magunkat :P -
Gyudron #116859 Még nem, de mindenki nyomkodja ezerrel a logint... -
#116858 megjelent a hivatalos tájékoztató:
Dec 08 2010 -
All game worlds are currently down for an emergency bugfix. They will be again online soon. Thank you for your patience!
Vajon mi a bug? Nem tapasztalt senki olyat, hogy pl vett 100 speart npc-től és spear helyett 100 mpa-t adott? :D -
#116857 tegyék meg tétjeiket: lesz reset 13 órára vagy sem? -
#116856 eltűnt a szpem, csak nem fut a játék? :D -
HellScream #116855 Igazad van. Közben a tibia.com már regenerálódni látszik :D -
#116854 Legnépszerűbb, mert mindenki lovagot csinál... De amúgy a pala freesen veri a lovagot szerintem. Annyi a zökkenő, hogy ha elérted a 25. szintet, akkor kell valaki aki prémis városból vesz neked royal speart. De ha tudsz royal speart szerezni, akkor onnantól legjobb frees kaszt szerintem. Nagyobb sebzés, lehet futtatva erősebb lényeket ölni és nincs rászorulva a prémis spellekre. Lovagnak akkor jön meg igazán az ereje, amikor megveszi az exori meg exori gran spelleket, amik prémisek. De persze ez is stílus kérdése, mert van aki nem szeret állandóan lőszert venni, meg tetszik neki a sok cap.
És most főleg low level frees ként hasonlítottam össze palát meg knightot, prémisen meg nagyobb szinten már más. -
Noodlee #116853 Nagy cucc, bukott pár órát, amit afk visszaszed, szinte észre sem veszi. Neked nagyobb meló kinyiratni, mint neki visszaszedni bottal a veszteséget :P -
HellScream #116852 Viszont egy valamit nem tilt. Éspedig, hogy ráköszönj és kussban rálureolj néhány berserkert vagy mittom milyen szörnyet és kinyirasd :D -
#116851 Nagyobb enemi a kick. :) -
#116850 Gondolom ez annak az elvnek a továbbfejlesztése, hogy nem látszik a karakterlapon, hogy "banned". Egyre inkább haladnak afelé, hogy ha valaki botter, akkor arról nekünk nem szabad tudni, nem szabad észrevenni, nem szabad beszélni róla... Nem szabad semmilyen módon kiközösíteni, büntetni őket, mert elég ha Cip tud róla és büntetik ők.
Halandó ember szemében ez csak újabb képmutatás, mert folyton arról van szó hogy így meg úgy le fognak számolni a botterekkel, meg hogy tibiában nincsenek szívesen látva, aztán meg ez is csak újabb kedvező intézkedés a csítereknek. -
Noodlee #116849 Az UH elbacása nekem is nagyon fájt, ezért is álltam le a játékkal anno. -
HellScream #116848 Amit hiányolok még régről... ugyebár a healelés... UH-val történt, kivéve sorc meg druid, meg néha pala de azért na. A másik meg hogy kattintással. Nem hogy kényelmesen f5 s telik az életed... hanem runára kattintás magadra kattintás... elcseszted --->meghaltál. Skilled player vagy? nem halsz meg :D -
Noodlee #116847 Korai volt ez a 6 órai start a 7 helyett, gondolták lelövik a szervereket 1-2 órára -
HellScream #116846 Nyilván... de azért a knight messze menően a legnépszerübb free accos kaszt, ebben azt hiszem egyet érthetünk. Ahhoz képest a többi is elég játszható. -
#116845 Lehet fejlődni pacc nélkül is, csak nagyobb szenvedés... Rod-al lősz mindent, vagy veszel rúnákat... Meg van az az ice wave, amire most már ráraktak 4 sec cooldown-t.
És freesen nem lehet gyógyítani másokat, szóval ha ilyen célra kell druid és nem tervezel prémit venni, akkor nem jó. -
Gyudron #116844 Tankecsön -
Noodlee #116843 Ment SG-s mailben, hála a csatolmány opciónak. -
HellScream #116842 Druid pl pacc nélkül tud: invisbility summon monster (ezekbe szinte biztos vagyok h régen paccos spellek voltak) És akkor Avalanche meg Uh rúna is megy pacc nélkül... -
#116841 mondjuk lehetne jobban mögénézni annak amit mondtam :)
Firi 220, Jocó 75-ösen hasznos segítőtárs a druiddal
Ha Firi 220-as druid lenne, Jocó mit blokkolna neki 75-ös lovaggal? :) -
Husosfagyi #116840 én ezt olvasom belőle...
Valahol érthető, tele van a fórum azzal, hogy noname level 2 karakterek spammelnek fórumra azzal, hogy ki hogy csal...
Ugyanakkor, még inkább besúgós rendszer lesz...
Nem vagyok biztos baan, hogy ez a legmegfelelőbb módszer a botolás visszaszorításában.
Ezzel a húzással az én olvasatomban azokat büntetik, akikben akár jóhiszeműen felmerül, hogy xy botol és erről beszél/kérdez.
Mindenesetre megnézem, hátha van a belső tutoros fórumon valami erről...
Not like eddig :| -
#116839 pala játszható -
Noodlee #116838 Meg is van :)
470 KB -
HellScream #116837 All game worlds are currently down for an emergency bugfix. -
#116836 -
Noodlee #116835 Dobj privátban egy mail címet, és előkotrom. -
A Joco #116834 Amúgy h én is hozzá szóljak a kasztokhoz, szeretem a lovagot s azért lehet a lovaggal is szépen fejlődni mint a többivel mert ugye Friri te is huntolsz 400k/h felett s ha nagyon bedobod magad sokkal fenneb is megy erre bizonyíték Cipi de költségesebb úgymint a többi karinak ha jobban akarnak fejlődni.
Másik szerintem is elbaszták a sorsot, meg hagyhatták volna nekik azt az elöny mi volt h nyomták az uet 1000 el, mert így tényleg szinte szükségtelen lett sajnos, vagy berakhatták volna h csapathuntban tudjon valamilyenféleképpen jobban szerepelni. -
#116833 "sorc, pala, druid pacc nélkül egyáltalán nem játszható"
Ez nekem is így rémlik. :) -
Noodlee #116832 "én még nem tudok belépni"
én megnek olvastam, majdnem írtam rá a szarvast :D -
Gyudron #116831 Tyűha Kopter, elküldenéd e-mailben ? -
#116830 "Mi van, már senki sincs itt?"
:)) -
#116829 kilöktél :/