Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tippeljünk hogy 18kor be lehet majd már lépni😄
\"There is no worse death than the end of hope.\"
A flash kliensel is csak azt akarják elérni hogy még több játékosuk legyen hiszen onnan kezdve nem kell telepítgetned semmit hanem szinte bárhonnan játszhatsz ahol van egy normálisabbnak mondható ámítógép ami elõtt majd ámuldozol hogy milyen szép efekteket raktak a flash alá. szóval akármit is mondanak szerintem elég lényeges nekik mert igy még több embert tudnak arra buzdítani hogy premi legyen, valamint tuti hogy reklámok is megjelennek legalább az indítási oldalon ami szintén plusz bevételt jelent nekik.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ez igaz,
de ez az átlagos játékos számára nem fejlesztés, mert nem fog tõle nagyobbat sebezni, nem fog új területeket megismerni, új questeket találni... szerintem 100-ból 95 játékos így gondolkodik.
Szóval a cél az nemes, de plusz pénzt sokat nem hoz a konyhára - ezért gondolom a prioritását is ennek megfelelõen alakítják...
de ez az átlagos játékos számára nem fejlesztés, mert nem fog tõle nagyobbat sebezni, nem fog új területeket megismerni, új questeket találni... szerintem 100-ból 95 játékos így gondolkodik.
Szóval a cél az nemes, de plusz pénzt sokat nem hoz a konyhára - ezért gondolom a prioritását is ennek megfelelõen alakítják...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Flash kliensért én sem nagyon rajongok. Itt is sok mindent kellenne még optimalizálni, változtatni. Továbbra is azt mondom, hogy tanuljanak meg rendesen programozni és koncentráljanak a fõ projektre, azt csinálják meg végre normálisan 😊
Szerintem most is elég erõforrásigényes... Legalábbis elég jól leterheli a notebook-omat. Max 15-20 fps-t tudok kihozni, pedig egy csomó 3D játék megy rendesen(cod, ut2004, fable, wow).
eros fenntartasaim vannak a flash kliens hasznalhatosagaval kapcsolatban, sebesseg tekinteteben - egyszeruen azert, mert minden platformon szar, eroforrasigenyes a flash player
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Ami számomra érdekes a flash kliensnél:
"There are many many new minor features we will change or add."
"But resolution is not the only point where Tibia's graphics can be improved. For instance, at our news page we have shown a teaser with transparancy effects which are currently being developed for the Flash client. You're in for some more surprises in this direction, so stay tuned for more teasers in the near future."
"There are many many new minor features we will change or add."
"But resolution is not the only point where Tibia's graphics can be improved. For instance, at our news page we have shown a teaser with transparancy effects which are currently being developed for the Flash client. You're in for some more surprises in this direction, so stay tuned for more teasers in the near future."
http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive
50 Answers from the Product Managers
Clients, Servers and other Technical Issues
Q: When you started to develop the Flash client, was your vision to make Tibia a web-browser based game?
<...>
Q: Have you ever thought about creating a high-resolution client for Tibia, in addition to the current client, just like in TibiaME?
<...>
Itt van két kérdés és válasz a tibia.com oldalon, ahol írnak a Flash klienssel kapcsolatban.
50 Answers from the Product Managers
Clients, Servers and other Technical Issues
Q: When you started to develop the Flash client, was your vision to make Tibia a web-browser based game?
<...>
Q: Have you ever thought about creating a high-resolution client for Tibia, in addition to the current client, just like in TibiaME?
<...>
Itt van két kérdés és válasz a tibia.com oldalon, ahol írnak a Flash klienssel kapcsolatban.
[/spam]™
gyakorlatilag semmit nem tudunk a kliensrol, azon kivul, hogy kiserleteznek vele
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
és kliens várható indulásáról tudunk valamit?
telefonon futatható lesz ha támogatja flasht? 😛
telefonon futatható lesz ha támogatja flasht? 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!
On Wednesday, June 30, this year's summer update will be released. Therefore, all game worlds as well as the website will be offline from 13:30 CEST up to 18:00 CEST approximately.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
12:00 Andrej Delany <400>400>: END of the woooooorld - Thank all of you for joining....
12:01 Andrej Delany <400>400>: See all of you in RL Tibia...
12:01 Andrej Delany <400>400>: Testservers end now... Bb
12:01 Andrej Delany <400>400>: See all of you in RL Tibia...
12:01 Andrej Delany <400>400>: Testservers end now... Bb
Mi a karaktered neve?
2007 decemberben kezdtem a játékot, és azóta itt ragadtam 😄 Jó, néha volt egy kis megszakítás, de eddig még nem sikerült végleg letenni a lantot 😄 És én a többiekhez képest újonc vagyok. Semmi más nem tudott még ilyen tartósan lekötni 😊 Egyrészt, mert nagyon jó a társaság, maga a chat is itt tart, na meg a közös "mókázások". Másrészt pedig vannak olyan lehetõségek, amik miatt akkor is "hasznos" belépni, ha épp netezel, msn-ezel, tanulsz, filmezel. Afk(away from keyboard=nem vagy gépnél) is lehet bizonyos skilleket fejleszteni, vagy pénzt keresni. Végül, de nem utolsó sorban pedig maga a játékélmény is olyan, amit nem lehet semmi máshoz hasonlítani.
Azzal egészíteném ki Bobber hozzászólását, hogy a többségünk több éve játszik a játékkal, ez alatt szívünkhöz nöttek a kedvenc karaktereink.
Van egy viszonylag stabil 20-30 fõs magyar társaság, ennek a fele elég aktív is. Szívesen segítjük az újoncokat is. Nagyrészt irl is ismerjük egymást. És a sok sok közös küldetés és kalandozás a játékban összekovácsolt minket 😊 Csupán annyit szoktunk elvárni, hogy a szabályok szerint játszon mindenki. Tehát ne használjon bot programot, ne lopjon, verjen át másokat.
Az elsõ 8 szint elsõre kicsit unalmasnak és hosszúnak tûnhet, de túl kell esni rajta mert jó alapozást ad a késõbbiekhez 😊
Van egy viszonylag stabil 20-30 fõs magyar társaság, ennek a fele elég aktív is. Szívesen segítjük az újoncokat is. Nagyrészt irl is ismerjük egymást. És a sok sok közös küldetés és kalandozás a játékban összekovácsolt minket 😊 Csupán annyit szoktunk elvárni, hogy a szabályok szerint játszon mindenki. Tehát ne használjon bot programot, ne lopjon, verjen át másokat.
Az elsõ 8 szint elsõre kicsit unalmasnak és hosszúnak tûnhet, de túl kell esni rajta mert jó alapozást ad a késõbbiekhez 😊
Secura
Infernán futottam össze vele a depoban ácsorgott.
21:35 You see Depostayer (Level 8). He is a knight.
21:35 You see Depostayer (Level 8). He is a knight.
Köszönöm a választ! Ki is próbálom,igazából lehet akármilyen jó grafikája egy játék-nak ha unalmas és semmirevaló..
nincs semmi probléma😊
amúgy élvezetes játék sok kihívás nagyon jó csapat kellemes játékmenet stb stb. Sokan szidják hogy 2010ben miért kell ilyen grafikás játékkal egyáltalán foglalkzni és az elsõ 10 perc játék után abbahagyják, mert nem érzik át a játékot. pedig igenis lehet vele azonosulni és nagyon jókat szórakozni. Csak azt tudom mondani hogy ki kell probálni meg kell nézni játszani kell vele és utána eldönteni az embernek hogy tetszik e vagy sem. Van szebb van jobb bizots de itt ezen a forumon tõlünk csak jót fogsz hallani😊
(na meg a zsörtölödésünket hogy mit változtatnánk meg mégis ezen a tökéletes játékon😊)
amúgy élvezetes játék sok kihívás nagyon jó csapat kellemes játékmenet stb stb. Sokan szidják hogy 2010ben miért kell ilyen grafikás játékkal egyáltalán foglalkzni és az elsõ 10 perc játék után abbahagyják, mert nem érzik át a játékot. pedig igenis lehet vele azonosulni és nagyon jókat szórakozni. Csak azt tudom mondani hogy ki kell probálni meg kell nézni játszani kell vele és utána eldönteni az embernek hogy tetszik e vagy sem. Van szebb van jobb bizots de itt ezen a forumon tõlünk csak jót fogsz hallani😊
(na meg a zsörtölödésünket hogy mit változtatnánk meg mégis ezen a tökéletes játékon😊)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Üdv.
Szeretném megtudni megtudni mit ad ez a játék,nem tudom elképzelni miért is játszanak oly sokan ezzel,mennyien vannak magyarok stb.. most nem kötekvésbõl h ilyen szar meg olyan szar,hanem csak kíváncsiságból 😊
(ha valami probléma van a hozzászólásommal akkor del.)
Szeretném megtudni megtudni mit ad ez a játék,nem tudom elképzelni miért is játszanak oly sokan ezzel,mennyien vannak magyarok stb.. most nem kötekvésbõl h ilyen szar meg olyan szar,hanem csak kíváncsiságból 😊
(ha valami probléma van a hozzászólásommal akkor del.)

Igy nez ki az uj quest ami up utan lessz 😊
Fagyival probajuk megcsinalni eleg szep tomegek vanak egy-egy helyt 😊
Ha szoltal volna trade chanelen ugyan ezt ugyan enyi ido alatt megcsinaltam volna 😛
Szakember kell az ilyenekhez 😊
KOvetkezokor szolj h mi kell es beszerzem hamar
Szakember kell az ilyenekhez 😊
KOvetkezokor szolj h mi kell es beszerzem hamar
Mindenkinek ajánlani tudom trade boardot...
Ami trade channelen 2 hétig lehetetlen volt (magma coat, magma legs) az trade boardon 5 perc alatt megvalósult (topic megnyit, 5 percre rá visszatértem afkbol már arra eszméltem hogy 2-3 premis akar velem tradelni egyszerre venoreban.) Durva, nem gondolná az ember mennyien fórumoznak.
Ami trade channelen 2 hétig lehetetlen volt (magma coat, magma legs) az trade boardon 5 perc alatt megvalósult (topic megnyit, 5 percre rá visszatértem afkbol már arra eszméltem hogy 2-3 premis akar velem tradelni egyszerre venoreban.) Durva, nem gondolná az ember mennyien fórumoznak.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Miért hinném? Azért, mert az elsõ ami eszedbe jutott, hogy meghaltam?
És ha annak nézel?? 😄 Én úgyis tudom, hogy 21 halálból 10 pk, 11-nél pedig csak túl laza voltam 😊
És ha annak nézel?? 😄 Én úgyis tudom, hogy 21 halálból 10 pk, 11-nél pedig csak túl laza voltam 😊
16:56 Catti-bia <160>160>: Map Maniac 😄DDDDDDDDDDDDDDD
16:56 Husosfagyi <186>186>: gyáááá
16:56 Husosfagyi <186>186>: hol mi? 😄
16:56 Catti-bia <160>160>: ez a secretem 😄DDDDD
16:56 Saiax the Paladin <163>163>: bakker
16:56 Husosfagyi <186>186>: hogy a péróba? 😄
16:57 Saiax the Paladin <163>163>: honan tudja?
16:57 Catti-bia <160>160>: 'Your map is your friend - always in your back pocket and covered with countless marks of interesting and useful locations. One could say that you might be lost without it - but luckily there's no way to take it from you.'
16:56 Husosfagyi <186>186>: gyáááá
16:56 Husosfagyi <186>186>: hol mi? 😄
16:56 Catti-bia <160>160>: ez a secretem 😄DDDDD
16:56 Saiax the Paladin <163>163>: bakker
16:56 Husosfagyi <186>186>: hogy a péróba? 😄
16:57 Saiax the Paladin <163>163>: honan tudja?
16:57 Catti-bia <160>160>: 'Your map is your friend - always in your back pocket and covered with countless marks of interesting and useful locations. One could say that you might be lost without it - but luckily there's no way to take it from you.'
[/spam]™
Ezt a mondást az után az esemény után szültem, amikor Testa éppen non PVP volt és PKzni akart a gyerek de nem sikerült. kép 😊
[/spam]™
Ja, hogy Cipi. Nem ismertem fel. 😄
Szerinted bénának nézlek? <#circling>#circling> <#crazya>#crazya>
Szerinted bénának nézlek? <#circling>#circling> <#crazya>#crazya>
[/spam]™
Nem, ez kb a 10. odaérkezésem, mert stairhoppoltam. Cipi hullája van a földön. A halott és sárga/piros lényeket én csináltam ue-vel. Full manából pont belefér 2 ue mire lecsapnak ~1000 mana alá.
Amúgy nem veszem indiszkréciónak, mert elégszer haltam(21) ahhoz, hogy feltételezd 😊 Nyugodtan lehet bénának nézni 😊
Amúgy nem veszem indiszkréciónak, mert elégszer haltam(21) ahhoz, hogy feltételezd 😊 Nyugodtan lehet bénának nézni 😊