124119
-
#116948 Tygep the paladin-t, köszi :) -
#116947 melyik karater(eke)t engemdjem be? :)) -
#116946 persze, már csak oda kell jutnom és adok jogot
Kazban kelt fel a karakterem :D -
Colossus
-
#116944 Catti, a libes házban aludhatok még achira? -
#116943 Nyugi, kivárjuk amíg lecsapkodod :) -
#116942 én benne vagyok mindben:)
és ha jösz akkor szerencsére a tisztogatás szerintem elég jól meg lesz oldva:)
föleg ha jön tygep is akkro szerintem egyik helyen se lehet olyan nagy gondunk. max én nem tudom megölni a bogokat:(
-
#116941 Az jól tele van. :) -
#116940 oks
Tudod csak hogy el ne vesszen. de ha kell másnak akkor nyugodtan adhatod másnak is mert nekem most nem annyira lényeges. Tényleg csak az elveszés miatt veszem át:) -
#116939 oksi...majd valamelyik nap belépek és kicuccolok belőle
-
#116938 Oké. Elnézést. -
#116937 úgy értettem hogy egy karakteremnél érdekes hogy milyen öcsik vannak.. -
#116936 ja bocs -
#116935 Kis Cattinak már legalább 3.. mert ablakot is nyitogatott meg feküdt is.. -
#116934 Dehogy 1 karakter :D
Kicsi Cattinak is van 1 pontja :P Nem szabad megfeledkezni szegényről :( -
#116933 az nekem is kéne :) -
#116932 Oké, elnéztem.
Nekem csak egy karakterem van, egyértelmű. :)
Esetleg nem módosítottak valamit ezzel kapcsolatban az up folyamán? :) -
#116931 Tudok segíteni yalaharosban, sőt akkor ha már így megvan a yalaharos csapat(Jocó, Bebb, Zak), akkor majd lehetne tolni blood brotherst is, ami meg nekem kell.
Piratosban is tudok segíteni, szerintem az elejével nem lehet gond, de majd szólj ha nehezedik.. Meg tudok adni pirate set-et is, amivel be lehet menni a kocsmába. Azt hiszem van 4 vagy 5 full pirate set-em és csak 1szer kell felvenni, szal nem gond. -
#116930 Tippelni kell... :P -
#116929 nekem nem is az a problémám hogy be tudom rakni hozzá hanem ha tényleg kicsilányt nyomatom márpedig nagyon ugy néz ki akkor ki kell találnom hogy vajon bebbel vagy kicsilányal csináltam e meg valamit. ez fokozottan szivacs mondjuk a secret questeknél. vagy elkezdem most szépen beklikkelgetni hogy legalább lássam és nézegetem szépen mindig hogy na vajon történt e változás és ha igen akkor meg elkezdek gondolkozni hogy mi is lehetett az. Szóval ez így elég cinkes. Vagy az is lehet hogy szépen az összes ancit kimentem egy excelbe és ott klikkelgetem őket sorba vagy nem tudom szóval ez nekem elég fejetlenégnek tűnik. főleg ha elkezdek én is gyúrni mondjuk az öcsire és nem fogom tudni hogy mi az amit meg kell még csinálnom mi az ami már megvan. remélem ezen javítanak vagy van valami rendesen nézhető verzió is. -
#116928 Ez meg emlékeim szerint a blood brothers questben van. -
#116927 Igen ezt a problémát annó én is felvetettem amikor bejöttek az achik, hogy milyen alapon rakhatok achit olyan karihoz aminek köze nincs hozzá. -
#116926 amugy tök poén hogy a His True Face achivements is megvan de a wikia azt irja hogy ezt nemtudja hogy lehet megcsinálni:) -
#116925 ÁÁÁÁÁÁÁÁ
ezt tudom:)
de ott elvileg mondjuk kicsilánynak is ki tudom pipálni hogy letolta mondjuk djin questet miközben nem is láttam még djint:)
de pl harcimarcinaél aki rooki kari is bármit be tudok pipálni szóval ebből nem derül ki csak akkor ha rendszeresen megyek és ha valami megvan akkor pipálom rendszeresen folyamatosan én magam.
ÉRTI?:) -
#116924 https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement
Characters
Catti-bia Secura online [[szin=blue]Edit[/szin]] // katt
Account Management
Display Character Achievements
Az van kipipálva, amelyik megjelenik a karakterlapon.
és ha már itt tartunk
You have discovered 51 of 120 secret achievements!
:) -
#116923 én lb-n adok el egyet -
#116922 írtam
"Adatlap.."
:P
Írjam lassabban? >:D -
#116921 Kazban a magyar utcában van eladó ház ami vasárnap jár majd le doa szomszédságában. én indítottam a licitet de egy makkmarci elkezdet rá licitálni lehet csak szivatásból:)
ugyhogy tessék szétnézni tibiacomon:)
amugy kazban sok ház van eladó:)
az hogy meg tudod e venni már más kérdés:) -
Noodlee #116920 Én Kazban keresnék nagyobb házat, mint a mostani.
Ha netán van valaki, aki ott kinőtte, vagy tervezi lecserélni, szóljon plz. -
#116919 hát ez az hogy az accon bármelyik karakternél meg tudom jeleníteni de honnan tudom hogy melyik karakterrel csináltam meg az adott öcsit? -
#116918 Afraid of no Ghost!
You passed their test and helped the Spirithunters testing equipment, researching the supernatural and catching ghosts - it's you they're gonna call.
ez nem secret, de nincs infóm és nincs is kész -
#116917 Accon bármelyik karakternél meg tudod jeleníteni, de amúgy karakterenként számolja.
Adatlap.. -
#116916 Catti ezek az öcsik most végülis hogy is mennek?
mert néztem és Kicsilanynal is láttam ugyanzokat az öcsiket mint amiket beb csinált meg. szóval ezek acchoz vanak rendelve de a pontok karakterenként vannak gyüjtve?
ill hol lehet megnézni hogy az adott karakter melyik öcsiket csinálta meg?
mert az nekem elég cinkes lenne ha nem tudnám hogy melyik beb ill melyik kicsilany -
#116915 Quest log
Rottin Wood and the Married Men
Mission 1. Lucky Charms (completed) // 7 nyuszicsülök :)
Mission 2. In a State of Disreapair
nekem eddig van meg -
#116914 secret öcsi (2 pont)
Bunny Slipped
Indeed, you have a soft spot for rabbits. Maybe the rabbits you saved today will be the rabbits that will save you tomorrow. When you are really hungry.
Obtainable by completing Rottin Wood's daily task "Lucky Loop".
-
#116913 frissítettem a spells listát a tutor fórumról - hátha érdekel valakit -
#116912 Ha még aktuális a dolog én lehet hogy átveszem tőled a kérót Shiwo és ha kell majd valakinek akkro annak továbbadom szívesen. elvileg van még 70 nap premim ugyhogy addig elvagyok benne hogy fogok e hosszabbítani az meg majd kiderül:) -
#116911 13:26 You see a helmet of the ancients (Arm:8).
It weighs 27.60 oz.
The gem of the helmet is burned out and should be replaced.
13:26 Congratulations! You earned the achievement "Hidden Powers".
13:28 You see a helmet of the ancients (Arm:11).
It weighs 27.60 oz.
The gem is glowing with power. -
#116910 én szívesen várom majd a segítségedet más questekben is:)
a piratot ill az exp socot is le akarom majd tolni ugyhogy ha esetleg valakit érdekelnek ezek a questek akor meghirdetem hogy le kéne nyomni őket. Ugyanez igaz a djin questre is:)
természetesen minél hamarabb szeretném majd a piratot ill a djint is mert addig nem tudom felvenni a taskot Grizliadamstól:)
multkor megpróbáltam de azt mondta hogy nagyon nyubi vagyok és nem küld a halálba:) -
#116909 lol