Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Rise of Devovorga

http://tibia.wikia.com/wiki/Rise_of_Devovorga/Spoiler

Level required: 20+

Portálok: PoH, Ghostland, Folda, Edron, Drefia

És a legjobb!!!

There are various level requirements for the different portals: 20-40, 40-60, 40-80, and two portals are level 70+

😄 😄

[/spam]™

maerlyn
lehet, hogy optimalizáltabb lesz, de a flash player iszonyúan sok procit eszik - nézz meg egy tower defense játékot, mennyivel egyszerûbb, mint a tibia, de az egyik magomat kapásból pörgeti 100%-on, és hajlamos akadni. látatlanban azt mondom, hogy a flash kliens csak erõgépen lesz játszható.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Ez olyan ismerõs. Ilyet szituban engem PK-zni akartak. :/

[/spam]™

Shiwo
ki tudja, lehet a flash kliens optimalizáltabb lesz, mint a mostani (lévén vadi új, nem egy tíz éve foltozgatott valami)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nah ezekre azt mondom hogy HUJDE <#nyes>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

maerlyn
elvileg megmarad az asztali kliens is. ha csak flashes lenne, sokan hagynák abba a gépigénye miatt.

rroolli
Szerintem is nagyon optimalizálatlan...
World of Warcraft több fps-el fut a notebook-omon, mint Tibia. Amíg asztali gépem volt, nem vettem észre hogy sokat eszik, de most nagyon zavaró. Még ha leszedem a fényeffektet, akkor is "durván" dolgoztatja a gépemet.

Lesznek grafikai, technikai újítások. Elvileg kb fél év múlva jön ki az új kliens, ami flash alapú és böngészõbõl futtatható. Félek, hogy még nagyobb gép igénye lesz 😞

és miért van ez...mármint nem gondolnám hogy egy ilyen játék ennyit "fogyasztan"
Nem lehet ezt optimalizálni? Mármint nekik?
Egy ráncfelvarrás nem ártana...nem mondom hogy 3D csilli-villi mert meg van a varázs ennek a jelenlegi kialakításnak...de hát ami régi az régi 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

maerlyn
mocskosul sokat eszik a tibia motorja, ha ez a grafikan nem is latszik. kiserletkepp kapcsold ki a frame rate limitert, es nezd meg, meddig megy fel - nekem talan 30-ig

hát ha majd fejlesztenek a grafikán akkor jobban fogod látni! 😊)) tényleg! fognak ezen valaha is csiszolni? azért ettõl többet is elbírnának a mai elavult gépek is. lag meg nem lenne tõle gondolom mert az az én gépemen van... vagy mi.. 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

CattiBrie
Az oké.. csak de mégsem úgy néz ki. Hanem mintha nem lenne markolat és a pengét szorítaná, amitõl véres lenne a keze.
Vagy mintha le lenne csonkolva a karja.. :S

[/spam]&#8482;

Shiwo
bezony, az a "tsuba", ahogy a japán kardoknál nevezik

Arcor
Az a kard markolata, ami védi a kezed.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
Tényleg ilyenért lehet szólni, azaz lehet reportolni?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Olyan furcsán véres a keze. :S

[/spam]&#8482;

maerlyn
semmi kirívó nem történt a legutóbbi két frissítéskor, minden rendben ment.

másrészt: megy végig a guildeken, és az összes odatartozó karaktert egyszerre (egyetlen utasítással) frissíti, szóval ha egy karakter ott volt, a többinek is ott kellett volna.
azért ha elõfordul megint, pontos idõvel együtt jelezzétek.

maerlyn
háromóránként frissíti, hogy ki milyen guildhez tartozik, itt lehet a probléma.

CattiBrie
Nekem sem.

[/spam]&#8482;

igen most mutatja nekem is de a del utan nem mutata...

maerlyn

az volt a gond h neztem a guildben h ki hanyas es Ram volt legelol Vihar nem volt ott.
utana rea kerestem a nevere es csak azt a Tawno Vihar-t mutata.
enyi azt nem tudom nalam volt e a hiba vagy mi de nem kapta meg...

maerlyn

és

nem értem a gondot

maerlyn
javítva, tedd fel újra a userscriptet

es nezz utana h Vihar karaktert nem hozza be pg-ben nincs is megjelenitve es ha rakeresel a vihar nevre ki ad egy low lvl-es karit

CattiBrie
Tele

http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Catti-bia

oldalon ez a script ezt akarja megnyitni:
http://tibia.hu/hu/character/catti-bia_

azaz van a végén egy alul-vonás

[/spam]&#8482;

Shiwo
kinézem belõlük hogy 2 ajtó lesz..1 min-es és egy max szintes

rroolli
Szerintem level 40-esen én azt is kétszer meggondolnám, hogy vengoth felszínen ki merjek-e lépni a pz-bõl 😄

alsó vagy felsõ?

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

ahogy õket ismerem ezzel a lvl meghatározásokkal én biztosan be nem mennék a 100-as portálba... max a lvl 40... biztosra megyek! 😊

rroolli
lol

CattiBrie
Tali szeptemberben?
Második vagy harmadik hétvégén?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Akkor tippelek:

1. portál: lvl 40
2. portál: lvl 70
3. portál: lvl 100
4. portál: lvl 150
5. portál: lvl 170

😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Vajon mi lesz a lvl korlát?
170?

[/spam]&#8482;

nem tudom szombaton mikor erek ra de ha olyan 5-6 kozott lessz akkor 80% h leszek

CattiBrie
Szerencséjükre szeptemberben még ráérek.

// ezt úgy mondtam, mintha az egész szervernek csak rám lenne szüksége 😄

[/spam]&#8482;

rroolli
Featured article: Introducing world quests

Röviden megosztanám veletek mirõl szól a mostani cikk tibia.com-on, mert szerintem elég érdekes 😊

Volt ugye a Lightbearer nevezetû event, amikor az egész szervernek együtt kellett mûködnie, és ha sikerrel jártak, akkor jutalom, ha elbuktak, büntetés járt. (mellesleg aki nem tudná, secura sikerrel járt, ezért jöttek azok a whispek, amik gyógyították az embereket az utcákon).

Most azt írja a cikk, hogy a lightbearer amolyan "teszt" volt, figyelték az embereket meg a közösséget, hogy mennyire jön be ez az együttmûködõs dolog és nagyon jól sikerült az egész, úgyhogy a jövõben lesz egy csomó ilyen "world quest". (world quest = együttmûködésre van szükség, a jutalom vagy büntetés az egész szervert érinti).

Az elsõ ilyen world quest szeptember 1-én indul, Rise of Devovorga néven!

Lényege, hogy megjelenik egy level korlátos portál Vengoth-on, majd az események függvényében még 5 portál Tibia különbözõ területein(edron, ghostland, ice islands, poh, darama). A portálok 7 napig lesznek elérhetõek, a túloldalon pedig mindenféle "gonosz" lények lakoznak. Állítólag ki kell majd állni mindenféle nehéz próbát.
Hogy konkrétan mit kell majd csinálni, arról késõbb lesz infó.

Jutalom:
-50%-al gyorsabb mana és hp regenerálódás 30 napon keresztül!
-Speckó achievementek
-Valami szobor
-Supply, XP, pénz

Állat 😄

rroolli
Nekem szombaton bármikor jó. 8astól megyünk, ha megyünk.
Tudtommal most nincs olyan magyar, akinek kéne a quest, de nincs még kész 1-7. missionig, szóval nem kell bevárni senkit.

Mikor?

a 8as mission ig megvagyok vele abba még nem kezdtem bele mert húzós csapat nélkül

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
Felmerült pg chaten, hogy mi lenne, ha most szombaton questelnénk(wrath of the emperor). Firinek, Cattinak, nekem jó lenne. Többiek mit szólnak hozzá?

CattiBrie
Ez lol megint! 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
17:13 Vihar <260>: i wanna loot a cobra crown 😊
17:13 Ram Abbalah <246>: én meg toronyórát lánccal
17:13 Ram Abbalah <246>: ^^
17:14 Vihar <260>: azt mi dobja?
17:14 Catti-bia <166>: 😄 😄 😄
17:14 Ram Abbalah <246>: xÐ

😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Rajta vagyok! .)

[/spam]&#8482;

Shiwo
megteheted, de haszna csak akkor lesz, ha világhírnevet szerez valamilyen úton-módon 😊

Shiwo
úgy, hogy eredetileg elõször a dnd szerepjátékban szerepelt (1975-ben) és utána vált kultikus szörnyé

a dnd-ben sok faj valami mitológiai lény alapján került bele (elf, mino, troll, stb) de a behot õk találták ki, így levédethették

hogy eddig miért nem kardoskodtak a beho használata ellen, azt nem tudni..lehet nem is voltak tisztában a Tibia létezésével

érdekesség, hogy a dnd-ben Halfling (Félszerzet) faj a Gyûrûk Ura Hobbitjainak volt elõször a koppintása, csak a Hobbit név is le van védetve, így azt meg õk nem tudták használni

CattiBrie
Tök jó. Majd kitalálok valami fantazi nevet, azt levédetem. 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hogy lehet már levédett név az, hogy beholder?
Nehogymár sehol máshol nincs ilyen? :o

[/spam]&#8482;

Grat <#taps>

Shiwo
lol..beszót nekik a wizards, hogy mégis csak az õ levédett lényük a behó 😄

Czdano
Bonelord? Wtf? o_0
#115708 gratula

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX