Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tibia.wikia.com/wiki/Rise_of_Devovorga/Spoiler
Level required: 20+
Portálok: PoH, Ghostland, Folda, Edron, Drefia
És a legjobb!!!
There are various level requirements for the different portals: 20-40, 40-60, 40-80, and two portals are level 70+
😄 😄
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
World of Warcraft több fps-el fut a notebook-omon, mint Tibia. Amíg asztali gépem volt, nem vettem észre hogy sokat eszik, de most nagyon zavaró. Még ha leszedem a fényeffektet, akkor is "durván" dolgoztatja a gépemet.
Lesznek grafikai, technikai újítások. Elvileg kb fél év múlva jön ki az új kliens, ami flash alapú és böngészõbõl futtatható. Félek, hogy még nagyobb gép igénye lesz 😞
Nem lehet ezt optimalizálni? Mármint nekik?
Egy ráncfelvarrás nem ártana...nem mondom hogy 3D csilli-villi mert meg van a varázs ennek a jelenlegi kialakításnak...de hát ami régi az régi 😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Vagy mintha le lenne csonkolva a karja.. :S
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
másrészt: megy végig a guildeken, és az összes odatartozó karaktert egyszerre (egyetlen utasítással) frissíti, szóval ha egy karakter ott volt, a többinek is ott kellett volna.
azért ha elõfordul megint, pontos idõvel együtt jelezzétek.
utana rea kerestem a nevere es csak azt a Tawno Vihar-t mutata.
enyi azt nem tudom nalam volt e a hiba vagy mi de nem kapta meg...
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Catti-bia
oldalon ez a script ezt akarja megnyitni:
http://tibia.hu/hu/character/catti-bia_
azaz van a végén egy alul-vonás
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
1. portál: lvl 40
2. portál: lvl 70
3. portál: lvl 100
4. portál: lvl 150
5. portál: lvl 170
😛
[/spam]™
// ezt úgy mondtam, mintha az egész szervernek csak rám lenne szüksége 😄
[/spam]™
Röviden megosztanám veletek mirõl szól a mostani cikk tibia.com-on, mert szerintem elég érdekes 😊
Volt ugye a Lightbearer nevezetû event, amikor az egész szervernek együtt kellett mûködnie, és ha sikerrel jártak, akkor jutalom, ha elbuktak, büntetés járt. (mellesleg aki nem tudná, secura sikerrel járt, ezért jöttek azok a whispek, amik gyógyították az embereket az utcákon).
Most azt írja a cikk, hogy a lightbearer amolyan "teszt" volt, figyelték az embereket meg a közösséget, hogy mennyire jön be ez az együttmûködõs dolog és nagyon jól sikerült az egész, úgyhogy a jövõben lesz egy csomó ilyen "world quest". (world quest = együttmûködésre van szükség, a jutalom vagy büntetés az egész szervert érinti).
Az elsõ ilyen world quest szeptember 1-én indul, Rise of Devovorga néven!
Lényege, hogy megjelenik egy level korlátos portál Vengoth-on, majd az események függvényében még 5 portál Tibia különbözõ területein(edron, ghostland, ice islands, poh, darama). A portálok 7 napig lesznek elérhetõek, a túloldalon pedig mindenféle "gonosz" lények lakoznak. Állítólag ki kell majd állni mindenféle nehéz próbát.
Hogy konkrétan mit kell majd csinálni, arról késõbb lesz infó.
Jutalom:
-50%-al gyorsabb mana és hp regenerálódás 30 napon keresztül!
-Speckó achievementek
-Valami szobor
-Supply, XP, pénz
Állat 😄
Tudtommal most nincs olyan magyar, akinek kéne a quest, de nincs még kész 1-7. missionig, szóval nem kell bevárni senkit.
a 8as mission ig megvagyok vele abba még nem kezdtem bele mert húzós csapat nélkül
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
17:13 Ram Abbalah <246>246>: én meg toronyórát lánccal
17:13 Ram Abbalah <246>246>: ^^
17:14 Vihar <260>260>: azt mi dobja?
17:14 Catti-bia <166>166>: 😄 😄 😄
17:14 Ram Abbalah <246>246>: xÐ
😄
[/spam]™
a dnd-ben sok faj valami mitológiai lény alapján került bele (elf, mino, troll, stb) de a behot õk találták ki, így levédethették
hogy eddig miért nem kardoskodtak a beho használata ellen, azt nem tudni..lehet nem is voltak tisztában a Tibia létezésével
érdekesség, hogy a dnd-ben Halfling (Félszerzet) faj a Gyûrûk Ura Hobbitjainak volt elõször a koppintása, csak a Hobbit név is le van védetve, így azt meg õk nem tudták használni
Nehogymár sehol máshol nincs ilyen? :o
[/spam]™