124119
-
Husosfagyi #117468 Cipi!
A hetvenvalahány dobócsillaggal nagyon szépet lootoltál a Noxious Spawn-ból! :)
Mai termés:
17:10 Loot of The Noxious Spawn: 5 platinum coins
Hát, nem erőltette meg magát :) -
#117467 monthly total: 90h + 25h = 115h
last week: 67h 15m + 24h 15m = 91h 30m
Hmmm :) -
A Joco #117466 :) -
mondjuk ahhoz képest, hogy nem játszom.. elég meredek :o -
#117464 ez csak úgy egy kép
ilyen vagyok mostanában és azon a pontosan is afkolok sokat soul miatt :) -
#117463 Ha változik a játék, az a baj.. ha nem változik, az a baj. :)
Ha unalmas, az a baj, ha túl sok újítás van, az a baj. :)
Biztos van minden újításra valaki, aki kedveli.
Egyszerre mindenkinek kedvezni meg lehetetlen (van, aki azt szereti, ha könnyül a játék, van aki azt, ha nagyobb lesz a kihívás; van, aki szereti a koppintásokat, van aki nem). -
#117462 Mióta így elrontották a kedves játékomat, és még vissza is fogtam magam egy kicsit :) -
#117461 Te mióta beszélsz ilyen csúnyán? :o -
#117460 ja, Help channel :) -
#117459 13:38 Dardani Dornon [70]: ekhm... what world is it? ;D
13:38 Lara Silverbow [74]: Secura. :)
13:39 Dardani Dornon [70]: thanks
13:39 Dardani Dornon [70]: ;D
13:39 Lara Silverbow [74]: No problem.
:))))))) -
#117458 annyira en azert nem mennek vissza (7.6-al kezdtem mondjuk). a wandok/rodok tetszenek peldaul. en ott huznam meg a vonalat, hogy hotkeyre lehet rakni a runakat. -
#117457 Pont ezért van az hogy kb csak Karácsonykor nézek fel beköszönni a népeknek hogy mégis miujság a régebbi arcokkal. Én még mindig a 7.4-et sírom vissza, mikor kezdtem az egészet. Ha lenne egy oldschool szerver tuti megint aktívan tolnám.. -
#117456 -
A Joco #117455 Valakinek kell a The New Frontier quest mortál kombát része?Magic Joco is ott van. -
A Joco #117454 ém sem vagyok minden újítás híve, eddig könnyítették a játékor most meg nehezítették kicsit, de attól most is jól lehet tülni, s persze kicsit izgalmasabb mintezelátt föleg ha kicsit durvább helyzeted van, lovagként ezt vettem észre...de neked is igazad van:) -
#117453 UI.: a world questek helyett nagyon jól működtek a korábbi Orshabal, Ferumbras, poi, inqu meg hasonló questek, bossok.
World questben a lightbearer még úgy ahogy ötletes volt és jó volt. Az első verzió. De aztán ahhoz is hozzápiszkáltak. A devovorgia, meg a többi az tragédia.... -
#117452 Bocsánat, hogy kicsit belepofázok. De ez az újításokat meg lehet szokni... Ehhez kicsit hozzászólnék.
Újabban én sem vagyok sokat, és ennek legfőképpen ez a sok újítás az oka. A korábbi updatek, featurek nagyon tetszettek és hasznosak voltak, de az utóbbi 4-5 az tragédia. Egyre inkább koppintják a hasonló játékokat. Általában a WOW-t szoktam felhozni, mert azt ismerik a legtöbben. És ennek kapcsán tibia.com forumon is összeakaszkodtam már pár noobbal. Szóval a bajom az, hogy koppintják ezeket a játékokat. De a baj az, hogy nem ezért játszottam, szerettem a tibiát, hanem pont azért mert más volt. Ha ilyen funkciókat szeretnék, akkor más játékkal játszanék. Nem véletlenül szokták visszasírni a korábbi verziókat. És az sem véletlen, hogy az egykori törzsjátékosokból, nagy nevekből már alig van 1-2 aki játszik még.
Amik különösen zavarnak: a killing task, achivementek és a world questek. A mountokkal még úgy ahogy kibékülök, de gyorsítani alig gyorsítanak és kurva nehéz megszerezni a többségét. Pl fekete párduc asszem még mindig nincs. Szóval koppintanak ezerrel, de vhogy kurvára el tudják szúrni.
Arról nem is beszélve hogy anno az évi 2 updatet is sokaltam, de már vagy 4-5 is van. Idő sincs megszokni, kihasználni. Plusz még nem láttam olyan updatet, ami után ne lett volna azonnal bug javítás :)
Szóval a szememben nagyon elvesztette már a régi feelingjét és mivel nem tudom ezeket megszokni, így megszöktem :) Pedig jó kis csapatok, meg huntok, questek jöttek össze. -
A Joco #117451 oks remélem még lessz rá idöd, :) amugy meglehet szokni az ujjításokat, s nem mindegyik rossz :D -
#117450 az elmult egy evre gondolsz? :)
tobb oka is van neki, az sem tetszik, amerre elindultak az szabalyok atalakitasaval, meg melom is egyre tobb van. neha azert benezek, meg eddig megtartottam minden cuccom, szoval ki tudja, mi lesz kesobb? -
A Joco #117449 Te mostanában miért nem játszol? :D -
#117448 uj forditani valo hir
http://hu.tibia.hu/news/713/best_royal_painters -
#117447 miatt miatt miatt .. csakis minden mindig a nők miatt .) -
A Joco #117446 hoppá cipinek szolt -
A Joco #117445 oks jó lazulást :) -
kiscipi #117444 nem leszek... kicsit szét van esve az agyam 1 hölgy miatt meg már kicsit sokat is ittam szóval holnap leszek... -
#117443 Ezek voltak a szép idők na de majd nyár fele lehet ismételni ha lessz akivel mert kb nyárig én szünetelek:) -
A Joco #117442 ma leszele a játékban, kéne fejlődeni :D -
kiscipi #117441 hihi most nézegetem ezeket a videókat :D itt volt dupla kickünk
-
#117440 forum.tibia.com Threadid=3306680 -
#117439 így is lehet szöveget loggolni :D -
kiscipi #117438 rengeteg videóm van s le is tudom őket játszani :P igaz ot-scucc kell hozzá, jah és onnan kopiztam ki a chat szöveget -
A Joco #117437 nekem is voltak videók de nem tudtam többet lejátszottatni, kérdte a régi tibia verziókat, mert bina cam el vettem le.
nem lenne rossz megint ilyeneket huntolni csak már nem igen van kivel :( -
#117436 Mati!
Még egy havi pénzem van a GH-ra! Vagy utalj zsét, vagy elveszik! :S
-
#117435 jaok...csak Cipi chat-szöveget írt be, azért gondoltam... -
#117434 "es hogy emlekezzunk a regi szep idokre"
Lejjebb írja Krapi :) -
#117433 de jó ez a kép.. milyen rend van :D -
#117432 Krap megint játszik ? -
kiscipi #117431 az asszem ez a hunt volt :
van másfélórás film róla -
kiscipi #117430 Nagy Krapekk [183]: van 1 woi nalam
Nagy Krapekk [183]: ez fasza volt
a druidoknak ennyi is elég :D -
olattila #117429
Csak hogy kicsit megmutassam h hol kezdodik a brutal es hogy emlekezzunk a regi szep idokre amikor eztet lootoltuk :P
A hely nem mas mint Inqusition-Dark Torturer Seal es voltunk 6-on vagy 8-an mar nem tudom :P