124119
-
#117388 Hiányzó achivmentek amikről tudok:D
Obtainable by finishing 1 journey in A Pirate's Death to Me.
http://tibia.wikia.com/wiki/A_Pirate%27s_Death_to_Me
Obtainable by skinning The Mutated Pumpkin's dead body.
Obtainable by finishing 5 journeys in A Pirate's Death to Me.
Obtainable by using 100 Costume Bags of Stan.
Obtainable by making a Pretty Clay Statue from Clay Lump.
Obtainable by using 50 Dry Pieces of Wood on the slide during the Bewitched event. (5 van meg)
His true face
It is still unknown how to complete this achievement.
Obtainable by sculpting an Ice Mammoth from Ice Cubes by using an Obsidian Knife on it.
Obtainable by making a Beautiful Marble Statue from a Piece of Marble Rock.
Obtainable by making five Pretty Clay Statues from Clay Lump.
Deep Sea Diver
Green Thumb
Obtainable by watering plants unknown amount of times.
Obtainable by throwing 500 ingredients into the witches cauldron during the Bewitched event.
Lucky Devil
Obtainable by making five Beautiful Marble Statues from a Piece of Marble Rock.
Obtainable by successfully polishing 1000 rusty armors or rusty legs.
Castlemania
Obtainable by completing Demon Oak Quest.
Illetve van pár embernek meg valami dustos achi is de leírás sajna még nincs róla. -
#117387 lényegébe ugyanezt akartam mondani.. -
#117386 vizsgaidoszakban -
#117385 Szervezd meg.. de küldj pénzt is! :) -
olattila #117384 gyertek at Gorogorszagba s szervezzunk ott egy tault 3 hetest utana meg Olaszorszagba folytatjuk 1 hetet :P -
#117383 Nu, mikor ne legyen Tibia tali? -
Bunyózgatunk óraszám...
-
#117381 hajrá hajrá... :P -
kiscipi #117380 :DD oksa -
#117379 Akkor ez a lovagokhoz képest magas distance skill miatt lesz. Gyúrjál még! :) -
kiscipi #117378
ez már majdnem pala loot -
kiscipi #117377 Ki mondta h nem lehet power gamelni?
-
#117376 09:05 Your last visit in Tibia: 23. Jan 2011 08:37:45 CET.
Már csak 5 perc. :) -
#117375 Mondjuk én jobban örültem volna és szerintem sokkal szórakoztatóbb lenne, ha a mountok érzékelhetően több sebességet adnak, de cserébe nem tudnánk támadni, csak az állat valami gyenge melee-vel(ami arra jó, hogy eltakarítsa az utunkba álló noob lényeket). Sokkal hasznosabb lenne, mert hosszabb gyaloglásokon, questeléskor elő lehetne kapni és időt spórolnánk. És lehetne még érdekesebb a kínálat, pl egyik állat kisebbet sebez, másik nagyobbat, egyik jéggel, másik tűzzel, stb.
Az biztos, hogy gyakáshoz túl sok speedet nem adhatnak, mert azzal nőne az xp/h, könnyebb lenne a fejlődés, stb.. Cip ezt úgy oldotta meg, hogy lehet huntolni mountokkal, de egységesen kb 0 érzékelhető sebességet adnak... Emiatt meg csak dísz az egész, +1 addon semmi több... -
#117374 De a kettő nem zárja ki egymást (: -
#117373 Gyorsabban lépsz 10 szintet mint összeszeded a zsét a mount itemre. :)) -
#117372 Egyébként hasznosságba ezek a mountok a 0-t verdesik... "Elvileg" +10 szint gyorsaságot adnak és 40-es druiddal semmi változást nem vettem észre, akárhogy gúvasztottam a szemem... -
#117371 valahogy úgy vannak "balancolva" a víz alatti helyek, hogy az xp/resp valamilyen szinten kompenzálja a lassúságot(legalábbis így kéne lennie)... Pl Firi elég jó xp-t hoz ki sea serpentektől. De egy kis plusz gyorsaság biztos nem ártana :) Az biztos, hogy a föld felett lebegő rája érdekes látvány :D De én arra szavaztam, mert tetszik :D -
#117370 szóval te is szereted a scifit :D -
Noodlee #117369 Nem hülyeség, ha egy kicsit gondolkoznak cipék, akkor lehet, hogy ez lesz a vége. -
#117368 nem Bebe, Noodlee :)) -
#117367 na mondjuk ez (is) jól hangzik.. hogy direkt víz alá mountot.. ott amúgy is tök lassúak vagyunk -
#117366 és én voltam a gyorsabb, bebe :D -
#117365 Én pacira szavaztam. :) -
#117364 mondjuk szárazföldön repkedő manta érdekesen nézhet ki...úgy lenne király, ha csak víz alatt lenne használható (quaráknál) de ott mondjuk gyorsan lehetne haladni vele, nem csak vánszorogni, mint most... úgy még jó is lenen quara hentre, mert így próbálkoztam vele, de qva szar xp-t hoztam össze, mert egy év volt, mire eljutottam a köv ellenfélig, ha egy respet letoltam... -
#117363 Ez jól hangzik. :) -
Noodlee #117362 #117361 :D -
Noodlee #117361 Skeleton Servant messze veri a többit, így concept art szinten, az más kérdés, hogy ingame gagyin fog kinézni :) -
#117360 én is arra szavaztam
mondjuk concept-arttal nem sokra megyünk, bármelyiket megcsinálhatják úgy, hogy tök jól nézzen ki a játékban, meg úgy is, hogy totál béna -
Noodlee #117359 Titanica kivételével tuti, hogy már láttam mindet. -
#117358 szal akkor nem fogják törölni a lvl 1-es karijaimat, ha nem lépek be hónapokig ? :) -
#117357 Azt írja a message of the day, hogy prémit lehet nyerni a szavazással és az első 2 legtöbb szavazatot kapott mount bekerül a jétékba!!
Szal ez most számít :D -
#117356 poll_mounts_collection_big.jpg nagyban a kép -
#117355 Itt van link a szavazáshoz az olyan lustáknak mint amilyen én vagyok. :D
http://www.tibia.com/community/?subtopic=polls -
#117354 ja, ami még fontos lehet.. bebaszajtanak :) -
-
#117352 13:10 You see a spectral scum. -
13:10 The darashian journey will begin in 15 Minutes! -
#117350 Ezt várod, Cipi?
13:05 Spectral scum is invading the towns! Ask a fortune teller for help!
Kilépve? :D -
#117349 A manta se rossz, vagy a skeleton servant(mert azt nehezen tudom elképzelni) :D