Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért remélem írnak vmi értelmeset is rá. De egyébként mindegy, a lényeg hogy kiírtam magamból amit akartam 😊
Kiemelve pár dolgot, hogy mennyire szar a killing task, a sok creature products, a stamina és a flash kliens 😊
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3145466&pagenumber=41
Szerintem szar volt és nem nevezném ezt world questnek.
Sokaknak esélye sem volt megcsinálni, magát a questet sem, nemhogy az achivementeket.
Meg mint ha állandóan meghaltam volna melletted. Ez az igazán xar a halálban, nem a pénz meg az xp. Hogy utána lenézik az embert olyannak, aki mellett parázni kell hogy mikor esik össze.
bár ha Viharral vagyok, ezt mindenhol mérlegelnem kell :S
[/spam]™
Nem gyenge hely, még így Northern Zao mellett is megállja a helyét. Ghastlyknál haladni kell rendesen, különben seggünkbe respelnek 😊 2 egyszerre az természetes, de 3 is becsúszhat(túléltem 😄).
Wikin található ez a képlet:
Armor and Defense
a-b(d*e/100)-(a/100)*c=Averagedamage
ahol
Defense = b
Total Armor = c
Shielding = d
Defense factor = e (attack, balanced, vagy defense)
"e" értékei lehetnek:
Full Attack: 5
Balanced: 7
Defensive: 10
Engem az összehasonlítás során nem érdekel csak az, hogy ha tök meztelenül felveszek egy Zaoan legst, vagy egy Dwarven legst, akkor melyik nyel el több sebzést.
Így a képletet leegyszerûsíthetem erre:
a-(a/100)*c = damage
ahol
a = kapott sebzés(mennyit ütne ruha nélkül)
c = a legs armor-ja
damage = a kapott sebzésbõl kivédett érték(hp-ban)
Példának 500-as sebzésekkel fogok számolni.
Zaoan legs:
500-(500/100)*8 = 33
Tehát az 500-as sebzésbõl 33-at véd ki a Zaoan legs 8 Arm-ja. Ehhez még hozzájön a +2% physical:
500*(100/2)=10
Így a Zaoan legs összesen 33+10, azaz 43 hp sebzést véd ki az 500-as csapásból.
Dwarven legs esetében(ugyanúgy 500-as sebzésnél):
500-(500/100)*7 = 28,25
A 28,25-höz hozzájön a +3% physical, ami 500*(100/3), azaz 15. Így a Dwarven legs összesen 28,25+15, azaz 43,25 hp sebzést véd ki az 500-as csapásból.
1000-es sebzésel számolva:
Zaoan legs: 86-ot véd
Dwarven legs: 86,5-öt véd
3000-es sebzéssel számolva:
Zaoan legs: 300-at véd
Dwarven legs: 300-at véd
Végeredményben, a Dwarven legs és a Zaoan legs majdnem hajszálpontosan ugyanúgy teljesítenek védelem szempontjából.
Lényegesebb különbség:
-Zaoan legs: 66 oz.
-Dwarven legs: 49 oz.
Még gyakran kérdéses, hogy én vagyok-e a blokker, vagy õ. 😄
De a legjobb, hogy felváltva. 😊
[/spam]™
Szerintem a területre ható garázslatommal 200 az esélytelen sebezni. 😊
[/spam]™

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
[/spam]™
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Kb 100 player volt ott, olyan 20-30 halt. És hát elég lassan ment lefele a hpja, pedig kapott minden jóból 😊 De olyan 10-15 perc alatt meghalt. Én asszem úgy kb 5 percig voltam bent.Akkor kezdett halványzöldülni.
Nincs valakinek képe a nagy küzdelemrõl?
Mennyi ideig tartott kinyírni? Hány player ölte?
[/spam]™
Sep 02 2010, 18:50:54 CEST Died at Level 215 by Devovorga.
A 4-5. sorból szedett ki egy lövéssel 😊
😊
It weighs 18.00 oz.
In memory of her - half plant, half demon, incredibly powerful and betrayed by her own creators.
Before you hop on, please have a look at the PvP test board and carefully read the welcome thread there. On this board, you can also find the download links to the test server clients and the link to the test website.
Have fun!
Your Community Managers
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Igen lesz öcsi Devo megöléséért. Premián egy 195ös sorc kaptam meg, 2es szintû öcsi: Devovorga's Nemesis a neve. Steed Nash ez pedig a kari neve, ha csekkolni akarod. Ki van neki pipálva. Sajna azonban erre semmi esélyünk nincs megszerezni😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Ez az elsõ Achivmentem amire büszke vagyok😊 Kiváncsi lennék mennyi lovagnak lesz meg.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Buy from: Angus (Port Hope) 800 gp
Ilyet tudok majd szerezni. Mennyit szeretnél?
[/spam]™
Már múltkor valahol fel is vetettem, hogy van ott egy járat, de aztán nem volt belõle semmi.
És most.. 😊
[/spam]™
tudom hogy vérverejtékkel megszerzett questek kellenek hozzá... de mégis 😊
12:16 The soul of Devovorga has risen again. - PoH
12:17 The power of Devovorga has risen again. - Edron
12:00 The dark knowledge of Devovorga has risen again. - ?
[/spam]™
12:16 The soul of Devovorga has risen again. - ?
12:17 The power of Devovorga has risen again. - Edron
12:00 The dark knowledge of Devovorga has risen again. - ?
[/spam]™
11:43 The hatred of Devovorga has risen again.
11:44 You're entering the lair of Devovorga.
11:46 The power of Devovorga has risen again.
11:49 You're entering the lair of Devovorga.
11:51 The power of Devovorga has risen again.
11:53 The dark knowledge of Devovorga has risen again.
11:53 You're entering Chikhaton's hideout.
11:55 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
11:56 The power of Devovorga has risen again.
11:58 Quaras emerged from the sea to attack Liberty Bay.
11:59 The soul of Devovorga has risen again.
12:00 The hatred of Devovorga has risen again.
12:00 You're entering Chikhaton's hideout.
12:00 The dark knowledge of Devovorga has risen again.
12:01 The power of Devovorga has risen again.
12:01 You're entering Chikhaton's hideout.
12:01 You deal 435 damage to Chikhaton.
12:01 You deal 51 damage to Chikhaton.
[/spam]™
2. A bosst-t minden viszi, nagyon sok hp-ja van, elvileg 800-nal nagyobbat nem ut, nem lehet megolni mivel legyaktuk feketebe es 2 percet kb lotuk ugy is es nem tortent semmi.
3. MIutan meguntuk h nem hal meg kimentunk es belementunk egy tp kapuba ahol volt 2 lada, utana tovabb mentunk meg 1 lada, meg 1 lada es az utolso ladat minden 2 percbe meglehetett nyitani es kaptal 5 gold ingotot es meg valamiket szoval bugos volt 😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"