Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
A képen emellett még látható vagyok én is. Megpihentem. De éltem vagy 3 kört. 😊 Ata siózott, gyógyultam magam. Amúgy a boss nagyon lassú, de kábé mint egy wolf.
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Gyorsak voltatok 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Boldog Szülinapot kívánok én is!!!
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De hiányoznak még rész infok, mennyi idõ alatt, mennyi befektetéssel, egyedül vagy csapatban?
Egyébként nem rossz lények, bár a medusát még mindig rühellem, de tegnap pl épp csak lekísértem Lostot a serpent bosshoz de már adtak egy medusa shieldet 😊
Knight Legs(Arm:8)
Zaoan Legs(Arm:8, physical +2%)
Zaoan Shoes(Arm:1, speed +5
Zaoan Armor(Arm:13, speed +10)
Zaoan Robe(Arm:11, fire +10%, ice -10%)
Wand of Inferno
Wand of Voodoo
Spellbook of Mind Control(Def:16, magic level +2)
Az írjon 😊
[/spam]™
[/spam]™
Errõl az jutott eszembe hogy lehetne 1 npc (mondjuk a városban a bankosok) akiknél rá lehetne keresni 1 tárgyra a neve alapján és megmondaná hogy melyik városban depoban van és mennyi darab belõle. Esetleg a házadat is belevenné a keresésbe.
Mivel szerver oldalon tárolják ezeket az adatokat meg lehetne oldani. Mivel nem túl gyakran keresgélnének az emberek nem hiszem hogy nagyon megterhelné õket.
Esetleg kaphatnál valami listát a cuccaidról hogy hol mennyi van. (bár ez a lista brutális lenne) Esetleg a reg email címedre elküldhetnék. És esetleg lehetne korlátozni hogy havonta csak 1x lehessen... bár ez nem túl kiforrot ötlet! 😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Boldog születésnapot!