Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://showexpo.hupont.hu/34/
Lehetne Tibia tali itt.
Durván mondjuk ha 15 fõ eljön a talira, akkor 2k fejenként, de egy egész hétvégére. Persze ezt lehet módosítgatni úgy, hogy aki ott alszik, meg aki nem alszik ott.
Mondjuk november 5-6-7 az egy p-sz-v. És talán elég messze van. De majd most jön, hogy kinek nem jó... 😊
De még azt is fel kéne mérni, hogy kit érdekel a tibia tali és ki mikor ér rá. Meg kinek kell szállás. Meg még egy csomó minden. De a talit Firi szervezi. 😊
Meg az is, hogy senki nem olvassa sg-t. 😊
[/spam]™
18:41 Znozel: Very well. You have transferred 100000 gold to Matias con Toth.
kis kamattal nesze😄 valamiért megfeledkezhettem a dologról😄
\"There is no worse death than the end of hope.\"
MitörténtCipivel? o.O
Nya mindegy, majd egyszer.. 😊
Majd egyszer, ha lesz idõm és gazdag leszek. 😊)
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Könnyes búcsú abbahagytam Tibiát jó volt veletek, megismertem pár nekem kedves srácot és lányt(Bex külön kategória).Örültem hogy veletek játszhattam két kurta évecskét sajnos már nem nagyon tudok játszani sok a családi jellegû gond bár már régóta nem játszottam ettõl még mind a mai napig ott figyel a kis ikon reménykedve hogy egyszer visszatérek.Remélem lesz még rá lehetõségem hogy leülhessek pár nyugodt órára játszani már ha lesz mit ennem, hol laknom... Sziasztok fiatalok további szép életet és jó játékot sok sikert az életben.
Maradok Tisztelettel: Lex
[/spam]™
Ha valakinek még nincs meg a New Frontier Quest 9. része (Mortal Combat)
az pls vegye fel velem a kapcsolatot, mert én szívesen megcsinálnám, csak nincs kivel.
pvp: Furora
Csak az érdekes, hogy ezt a kérdést CipSoft tette fel arckönyv-ön. 😊
Lehet, hogy végre kezdenek valamit azzal a szigettel.
Bár azon kívül is marad még néhány sziget... 😊
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
[/spam]™
Tegnap húztam új ágynemût 😊
Nokia N95, azt írja hogy kompatibilis. Felrakni még sikerül, de indítás már nem megy, semeddig se tölt be. Próbáltam régebbi verziókat is, raktam kártyára, belsõ memóriára, sõt, most master reseteltem is a telefont, de ezután se megy sehogy. A classic-ot nem rakom fel, azt már ismerem...
Nem értem hogy miért nem megy, szerintem az n95 az egyik legelterjettebb s60 v3-as, ilyet még nem láttam hogy ezzel ne lenne kompatibilis valami.
elõre is köszi😊
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Még megvan a lap, ahol errõl írtak:
"The TibiaME gold client provides you an automatically drawn map, even if you are currently not Premium. You will never get lost again, and you will know which areas you have already visited."
(link)
Hogy ezt a korlátozást még fenntartják-e az új, high resolution kliensekben is, azt nem tudom, még nem sikerült beüzemelni 😊
[/spam]™
- Full Exp for all defeated opponents beyond level 10!
- Lose less experience points when you die (5% instead of 10%)!
- Board ships to explore premium only areas!
- Use all portals!
- Get listed in the Highscores!
- Found a guild and invite your friends to fight at your side!
- More entries in your friends or ignorelist!
- Receive up to 20 letters in your inbox!
- Always get online, even when the game server is full!
- Recover your character via SMS, in case you forget your password!
Eléggé csonkolt a nem prémis verzió. Pláne, hogy a prémi ára majdnem ugyanannyi mint a rendes Tibia prémi ára.
http://www.tibiame.com/?section=premium&lan=en&markup=xhtml
[/spam]™
Elkuldtem 1 bp dragon hammot Kazordoonba a druidodnak.
Majd mikor vissza jovok akkor elintezuk (:
Kár, hogy nem megy a normál windows-os cucc rajta. 😊 Pedig a felbontás már-már elbírná.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.