Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bobber
Na azt a jó büdös k******** fajtáját a chipnek. ahogy a forumot olvasgattam csak symbiant meg persze iPhone verziót fejlesztettek meg a javat. WinMobilra nem fejlesztettek hanem használja a paraszt a jáva verzió. és olyat mert irni a chipes hogy semi gond használjon az ember QWERTY billt hiszen már az 1.60 as verziótol támogatott a játékba. na elmennek a jóbüdös francba. költözzek visza az öskorba a telefonommal. szerintem nekem ennyi volt. nem kinlódom vele mert nincs értelme. akkora hátrányban vagyok hogy leirni se tudom és nem is fognak ugynéz ki fejleszteni erre. de legalább nem spamelem teli a topikot.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shiwo
hajrá, reméljük van rá

Bobber
igen közben rájöttem hogy nekem win 6.1 van és nem symbian

Bobber
ahogy nézem a te verziód az S60-ra van korrektül irva. ami meg nekem van az valami vacak java verziós. szóval ez a bibi. az S60 nekem tuti nem jó de lehet keresgélek hátha van valami olyan ami winmobilos. remélem nem enyire gyökerek hogy arra nem fejlesztették ki😞

Shiwo
jah...symbian mint az enyém, 360x640-es felbontás mint az enyém...90%-ban ami megy N97-en az megy az enyémen is (a maradék is csak valami kompatibilitás probléma miatt nem, s nem erõforrás miatt, mert az enyémbe combosabb a proci mint a nokiában)

Bobber
de ez a durva hogy az én telefonom benne van a listában. szóval én az alapján választottam ki a klienst. de kipróbálom mással. remélhetõleg nem lesz semi gond.

Bobber
Shiwo te akkor most az N97 es verzióval nyomod?
mert lehet én is kiprobálom azt hátha normálisabb lesz a kijelzõ

Shiwo
ték ?

Shiwo
próbálj meg leszedni valami másféle verziót, ami tapis (csak van olyan teló, ami hasonló a tiedhez és bennevan a listában)

Bobber
Na szóval azért irok ilyen lassan mert mint irtam nekem nem olyan szép képem van mint amik a screenshotoknálz az iphone ill a mobil képek alatt vannak hanem mint ami a classic screeneknél van. az irányításra ugye nekem nem alkalmas az éríntõképernyõ csak a virtuális billen keresztül tudok beütni bármit is de ott is természetesen csak ugy hogy a szám gombokat nyomogatom, a betükre nem reagál semit. namármost a szám gombokon meg nem tudom hogy melyik szám mi igy egy másik telefonon nézem a kiosztását amire rá vannak irva a betük. Remélem érthetõ. Ezért nem tudok rendesen irni ill alig tudok valamit csinálni mert elég nehézkes. mozogni is ugy mozgok hogy a dpadon huzgálom az ujjam és azt mint 4 irányu egeret ismeri ill ha megnyomom akkor az az enternek felel meg. de ha már egy viszalépés kell akkor kell a billentyüzeten az esc mert az felel meg a C gombnak a telefonon. Ja és azért kell néznem másik telefonon hogy melyik szám melyik betû mert természetesen a virtuális billentyûzet letakarja a szövegmezõt mert az a kép alján van😞
remélem jól irtam a dolgokat

Shiwo
barát lista:

3 vonalas menü - info - communication - friends

ott fel lehet venni, üzenetet küldeni

CattiBrie
Akkor jöhet nekem! 😊)
Bár, ha egyedül maradok Securán, lehet, abbahagyom. 😊

[/spam]™

Bobber
na akkor én is oda is csinálok egyet😊
Bobber lesz ha lehet ha nem akkor Halalhozo

Shiwo
oki, csinálok én is akkor a 3masra egy karit, név Shiwo, a változatosság kedvéért...

Majd ha küldik a cuccokat fogok xD

Arcor
Törlöm akkor a karim és mivel te vagy a legmagasabb nevezzük ki a 3-ast Secura-nak 😊

Tygep, név?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Shiwo
nyah, menek vonatozni egyet, majd este szhelyrõl töltök fel pár képet ide a játékról

(nem tom mennyire okoz nektek problémát, ha spammelünk a tibiaME-rõl picit, bár úgy se nagyon pörgött a topik 😊

Shiwo
mivel a samu i8910 nem volt a listájukban, így a nokia n97-es verziót szedtem én le...gond annyi volt, hogy nem akart semmilyen szerverre csatlakozni, de az is lehet, hogy azért, mert még nem is mentek a szerverek, csak most, hogy a szifonosoknak is elérhetõ

Badogember
Nem is játszól, minek neked akkor cucc?😛

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Bobber
na igen szóval nekem ha a teló adatkábellel van összekötve a géppel akkor nem megy a szerverre való felcsatlakozás amint wifivel csatlakozom a netre egyböl felcsatlakozik. Amikor telepíti az ember akkor viszont valóban elõször sokat kell várni mert akkor tölti le az infókat. Szóval az valóban sok idõ. Viszont amit nem tudok még hogy alapból hova rakja a játékhoz tartozó adatokat mert ha a rendszerbe pakolja be akkor elég mérges leszek mert csak lezabálja nekem a memóriát. Na majd ezt is kinyomozom😊
ill arra kéne rájönni hogy hogy lehet életre kelteni hogy mûködjön a képernyõn az érintés rendesen és legyenek szép irány gombjaim mert most elég bosszantó hogy a virtuális billen lévõ icinypiciny iránygombokat kell nyomkodnom vagy a dpadon próbálok irányítani ami megint elég nehézkes arról nem is beszélve hogy körbe körbe megy az emberkém ha egyet is lépek és nem arra megy amerre én akarom😊

A ME játékosok a Securás cuccokat küldhetik nekem thx 😛

Bobber
Szerintem megy rajta mert ez egy java alapu progi szóval amin javat tudsz futtatni azon mindenen lehet szerintem futtatni. de ha megnézed a letöltési ablakban hogy ott van e a telod akkor gyorsan kiderül hogy szinte minden mai mobilon lehet futtatni szerintem.

Bobber
én is ezzel szenvedtem hogy nem tudtam semit csinálni mert mindent ilyen 1234 gombokkal kellet. aztán rájöttem hogy azzal annyira nicns is gond a belépõ ablakon mert arra a sima számokat tudom használni a virtuális billentyûzeten. az elsõ meglepit az okozta amikor betüket akartam irni mert hiába volt egy teljes billentyüzet elõttem a képernyõn a szám gombokkal kellet mindent ugyanugy bepötyögni mintha egy telefonbillentyûzetem lenne. nagyon bosszant hogy nem tudom használni az érintõképernyõt, mert nem reagál rá semit ill csak a virtuális billentyüzeten a szám gombokra az enterre meg az escre reagál. Mikor nagy nehezen életre keltettem a játékot utána meg nem is tudtam semit csinálni még odéb lépni se mert 1. a virtuális bill eltakarta a kép egy jó részét 2. annyira kicsi volt minden hogy semit nem láttam. a screenshotok pedig elég megtévesztõek, mert ahogy néztem ami már szép tetszetõs az mind iphneval készült amúgy nekem olyan a képernyõm mint ami a classic alatt látható képeken van. Szóval nem tudok semit csinálni biztos én vagyok a pancser de eléggé bosszant szóval kisérletezek és majd leírom hogyha rájövök valamire. Bár most az is érdekes hogy nem akar felcsatlakozni a szervvre pedig adatkábellel vagyok a géphez kötve és van net a telón. Amikor meg wifivel csatlakoztam a netre akkor simán felcsatlakozott a szerverre is.
Így elsõ benyomásra az a véleményem hogy szeritnem kicsit elkapkodva adták ki ezt a gamet, illetve nem tudom miért kell olyan precízen belõni azt hogy milyen telefonról van szó hogyha nem készülékre szabott a játék. ennek csak olyan oka lehet szerintem hogy egy jó kis adatgyûjtés a chip részérõl valakinek hogy a mai fiatalok milyen készülékekkel rendelkeznek.

Bexter
Ha megy androidon veszek uj telot 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Arcor
Már régóta várom az iPhone klienst, a többi készüléken nem tudom hogy megy :/ Néztétek a faq-ot?

A server váltást ha jól emlékszem az elsõ npc ajánlotta fel de már eljöttem arról a szigetrõl. Majd megnézem hátha vissza lehet menni.

Nekem eddig bejött az me 😊

Son Ice
Omnia II-n nem megy... vagyis elindul, de amikor meg kéne nyomni 1-2-3-4-0 gombokat... ?!?! 😞

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Tygep
Én is kipróbáltam, generált névvel a 3-ason vagyok, 7-es mage 😊

Nekem is iphonem van, azon gond nélkül megy, bár elég lassan indul el.

Grafikája is és a játékmenet, kezelés is eléggé eltér a nagy tesóétól. Gyakorlatilag szinte teljesen más. 😊

Bobber
na elindult de semmit nem tudok csinálni mert lehet hogy én vagyok a béna, de ez a tapiképernyõ ill az azon megjelenõ képernyõ valahogy nem nagyon jön nekem össze😞
ill ami képeket látok a screenshoton nekem nagyon nem hasonlít ahoz a kinézete a játéknak😞
Catti ne lázadj hogy ide spamelek😊
legalább egy kicsit felpörög a topik😊

Bobber
na lehet hogy lesz belõle valami de nem egyszerû az elindítás a a dolognak😞

Bobber
😞((

lehet hogy én nem tudok valamit de sajna nálam nem megy az ME rendesen😞
minden egyes alkalommal ugy tudom futtatni hogy letöltöm wapon a telefonon és utána indítom. illetve mivel tapiképernyõm van így nem tuok neki rendesen beütni semmit amikor a menüben vagyok😞
a karaktergenerálásra nehezen de bejutottam de már ott nem tudok adni karakternevet semmit😞
Neked mi volt a gond Shiwo?
ill hogy oldódott meg?
még lehet, hogy majd egy másabb verziós omnia klienst megpróbálok leszedni hátha azzal megy de nem tudom mi lehet a probléma😞

Bobber
GGYYYAAAAAAAA ezt ki kell probálnom😊
a régi ME is jó volt de nem volt senki de ezt meg kell néznem😊
majd kereslek titeket😊

Arcor
Én is csak kipróbáltam 😊 Ha nem leszek fent hagyj itt üzenetet h mikor érsz rá.

Shiwo
majd megkereslek tán holnap akkor...bár én lvl 1 vagyok 😄 kábé 10 percet szórakoztam még csak vele

Arcor
29-esen vagyok de asszem valamelyik npc-nél lehet váltani 😊

Lev 4 xD

Shiwo
nah, én is jókor írom....kábé 2-3 hete próbáltam, akkor nem ment...most megpróbáltam, és megy 😊

Arc, melyik szerveren leszel, lehet majd elhülyülök vele picit és megkereslek 😄

Shiwo
nekem nem akaródzik menni a telómon -.- nem hajlandó felcsatlakozni a szerverre

Arcor

Arcor
Végre! 😊

Shiwo
BSZ Tele

Doa
nem tudok belépni s mikor benn voltam gambe piszkosul lagzott

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

A kocka?

Doa
Valami nem kerek<#wow3>

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Badogember
COCONUT SHRIMP BAKE, 90 SPIDER SILK, 7 BAR OF CHOCOLATE, 10 MAGIC SILPHUR,VAMP DUST, 50 GREEN POC

ezekre lenne szükségem, akinek van az kerresen meg😊 köszi

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
Ezt feljegyzem! Késõbbiekben is jól jöhet! 😊)

[/spam]&#8482;

ahogy Sai mondja ugy van 😛

CattiBrie
lökött karakter 😊😊😊😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Ha lököd, a mozgása az egyik sqm-rõl a másikra olyan sebességgel történik, amilyen az õ mozgási sebessége 😊

1 körben 1-et lehet lökni. 1 kör 2 másodperc 😊

Tehát nem rohangál körülötted, max 2 másodpercenként lép egy gyorsat.

CattiBrie
Olyan idõ, mintha átlóba lépne a lökött karakter, nem?

[/spam]&#8482;