Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
Szerintem nem alap program 😄
Teljesen scriptelhetõ. Ügyes scriptel és beállításokkal akár átlóban tartja a távolságot 2 dragon lordtól, ha pedig piros lesz a hp-juk akkor hártafordul és 1 wave-el lekeni õket.. vagy akármi 😊

Mondd azt, hogy megtudnád írni ugyanezt vagy jobbat, én elhiszem. De hogy 2 óra alatt, az túlzásnak hangzik. Meg az is, hogy alap program 😊 Az alap program, az mondjuk legyen a stat, ami csak olvas a memóriából. Vagy egy horgászós cheat.

\o/

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

ritkán írok ide, akkor is minek.

Tegnap este hekkelték Lost Prince-et, Divine Holiness-t, Jiu-t és még ki tudja kiket. Ha tudok többet, megírom...

ez van :/

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Tygep
Kommenteltem a hivatalos hírt is tibia.comon

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=28798023#post28798023

Son Ice
Most bepótlom a sok-sok hónapos elmaradásomat... 😊 Szpemre fel!

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
"A mostani legmodernebb tibia bot úgy gyakik, hogy kiolvassa a szükséges infót a memóriából, majd egérkattintást és billentyûlenyomást emulál. Ezzel semmi nyomot nem hagy maga után, tehát elkaphatatlan."

Nekem van algoritmusom erre a "problémára". Csak a Cipnek nem érdeke, hogy használja... Meg amúgy sem adnám "ingyé". 😊

Továbbá nem éri meg titkosítani a memória tartalmát és sokszor nem is lehet (idõigényes, lassítja a játékot, a guruk úgyis feltörik pillanatok alatt).

"a billentyûzet/kattintás emulálós bot is annyira melós volt, hogy 10 év alatt senki nem fogott bele"
Egy ilyen tök alap program 2 óra programozás.

"undetectable" bot - kíváncsi lennék rá én is. 😊

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Az én telefonomon (puff most jól fejbe vertek), akarom mondani pda-mon fut a flash. Elvileg. Gyakorlatilag pillanatok alatt error-ral kiszáll, mivel megzabálja az összes memóriát. Másrészt az áramot is nagyon fogyasztja. Ergo nem is éri meg, hogy a flash fusson. Arról nem is beszélve, hogy egy dual processzoros asztali gépen is akad, ha mondjuk 10-nél több elemet kell animálni. Ratyi a flash úgy, ahogy van. Látványosnak látványos, de rosszul írták meg már eleve. Ha jól tudom a Windows Mobile 7 már nem is támogatja a flash-t egyáltalán.

Son Ice
Mijaza Tibia? 😄
Amúgy tényleg eszetlenség 5 különféle klienst írni... Egyet kéne (na jó kettõt a Linuxosok miatt), ami mûködik jól. Én már elõre látom a végét: még több (sokkal több) lag.
Én szóltam!

Badogember
Telefon, tibia , meg ilyenek. én a telefonom telefonálásra használom. van egy nagyon jó 3 éves nokiám. smst és hívást tudok fogadni és kezdeményezni. nagyon meg vagyok elégedve vele😛

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
http://iddqd.blog.hu/2010/10/27/ami_marionak_sikerul

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Shiwo
nekem nem számít a telóm a buta kategóriába, flash lite van rajta, de speciel a shakes&fidget, ami egy flashes játék, az nem jön be rajta, gyanítom a tibia sem fog...meg miért is akarná a cip, hogy menjen rajta, arra ott van a tibiame

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bobber
hát szerintem azt hogy a tibiát a telón futtasuk az még odébb van.
Nekem a sima flash se fut rendesen és ahogy Sai is irta max a reklámok futnak. Elvileg az opera mobil 10 es ben kéne már mennie pl a youtubnak is de az se megy csak kidobálja a böngészõt. legalábbis nálam ill ahogy olvasgattam a fórumokat elég sok embernél. Szóval ami flash lite a telókon van azon szerintem még sokáig reménytelen tibia klienst futtatni. Persze most is van olyan teló amin lehet mert már vagy 1-2 éve olvastam olyan telót (persze nálunk nem lehet kapni) amire win xp-t lehet telepíteni, de azért ez még nem egy elterjedt dolog😊. Szóval maradjanak csak a hagyományos desktop kliensnél meg csinálják a tibia me-t de a legjobb az lenne ha rendesen megcsinálnák a rendes asztali verziót. Persze most nagyon nagy piacot vesztenek azzal ha a telefonos buliból kimaradnak, mert valjuk be sok gyerek van ma már aki okostelefonal szaladgál, és azok lehet hogy ki is tudják sirni a szülõknél hogy de legyen rajta net is. Szóval ebbõl az irányból megértem a cip-et hogy be akar szálni keményen a buliba de szeritnem nem nõtek még mindig fel ehez a feladathoz😞 Félek tõle hogy lesz két külön kliensük és egyik se lesz rendebn😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
Ez pont olyan, mint hogy a linuxos tibia kliens fut-e a linuxos telefonokon. Sajnos nem igazán.
Szerintem a mai mobilokban eléggé le van butítva a flash. Arra jók, hogy megjelenítsenek egy reklámot, vagy egy flash menüt netezés közben, de egy flash-es paddle war játékkal már megizzadnának. Utána kéne nézni, de nem hiszem, hogy a csúcskategóriás készülékek között sok lenne(ha egyáltalán van) olyan, amelyik képes lenne megbírkózni egy tibiával... flash-es tibiával 😄 Õszintén szólva én attól parázok, hogy vajon a notebook-omon fog-e szaggatni, nem hogy mobilon.

De még ha hardver/szoftverileg képes is lenne egy mobil a flash kliens futtatására, akkor is ott van még egy csomó nehézség, pl hogy elfér-e a kijelzõn? Mivel irányítunk? Még ha látszik is nagyjából minden, és mindent tudunk irányítani, akkor se biztos, hogy élvezhetõ/játszható a dolog.

Ha mobilra gondolkoznának, akkor tök másfelõl kéne megközelíteniük...

Tygep
Úgy látom csak nem adják fel a flash kliens ötletét. Sajnos 😞

A kliens újraírásával egyet értek. De natív kliens írásnak jobban tudnék örülni. Cipék eddigi programozói munkáját látva nem vagyok meggyõzõdve a megfelelõ eredményrõl. Ilyen kaliberû játékot eszembe nem jutna flashben írni. A flashnek minden téren korlátozottabbak a képességei mint bármilyen natív programnyelvnek és directxnek, openglnek. Gyanítom hogy a tibia me nem elég a telókra ezért próbálkoznak egy univerzális flash klienssel ami akár a telokon is futhatna. Más értelmes elképzelést nem tudok, ami a flash klienst indokolná.

Szóval, mint szakmabelinek, elégo rossz elõérzetem van ezzel kapcsolatban.

Bexter
ifon nem támogatja flasht 😛 steve bácsi nem szereti

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
Ifonon nem fut, vagy nem számít jobb telefonnak? 😄

[/spam]™

Bexter
Ugytudom igen 😊 ifon nem ide tartozik 😛

CattiBrie
Most fut "job telokon" azaz jobb telefonokon flash? 😊

[/spam]™

Bexter
én arra leszek kiváncsi hogy job telokon flash kliens elfut e majd 😄

CattiBrie
Facebook-on eléggé lehúzta mindenki az ötletet, meg írták, hogy ilyen meg olyan béna ez a flash-es Tibia. Persze csak a kép alapján.

Néha azaz érzésem, hogy túl van reagálva egy-egy újítási, fejlesztési ötlet. Majd, ha már nyomkodtam, használtam, tapasztaltam, meg mondom, hogy xar-e. Persze félni lehet. 😊

[/spam]™

Badogember
pcre persze.

Badogember
ha ez a fajta dolog beön grafiailag ect. töétsd le az amnézia nevû kis frees programot. nekem nagyon bejtt annak idején😛

Ez Stallone féle sírós száj 😛

rroolli
Botot írni mindenre lehet 😄
A mostani legmodernebb tibia bot úgy gyakik, hogy kiolvassa a szükséges infót a memóriából, majd egérkattintást és billentyûlenyomást emulál. Ezzel semmi nyomot nem hagy maga után, tehát elkaphatatlan.

Ha csak nem titkosítják valahogy a memória tartalmát, akkor ez ugyanúgy mûködni fog flash-en is(egy kis átalakítással). De ha totál kiolvashatatlanok az adatok(hp, mana, battle ablak tartalma, stb), akkor jöhet a pixelfelismerõ. De arra nem sok esélyt látok 😄 Még a billentyûzet/kattintás emulálós bot is annyira melós volt, hogy 10 év alatt senki nem fogott bele. Már rég volt anti-bot detector, és még mindig maradtak a jó öreg kliensbe beleturkálós, belülrõl irányítós botoknál. Asszem pár hónapja jött ki ez az "undetectable" bot. Meg szoktam nézni a fejlesztéseket, mert ha nem is használom, azért érdekel, hogy mivel szoktak csalni manapság 😊

Bobber
<#fejvakaras><#nemtudom><#conf><#integet2>

CattiBrie
Hát, ha olyan lesz, amire már én is tudok csítet írni, akkor tökön szúrom magam.. és mivel nekem nincs tököm.. így lelkes jelentkezõket várok.. 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😄 😄 😄 😄 😄 😄

[/spam]&#8482;

Bobber
kíváncsi leszek amúgy a flashes kliensere mert sajna én is Catti álláspontján vagyok és a Cip eddigi munkájából kiindulva úgy meg fogja enni a gépet hogy még egy kalkulátort se lehet mellette elindítani szerintem😊
illetve aki eddig nem akarta felinstalálni a játékot a gépére az szerintem ez után se fogja mert ez is tuti instalos lesz csak a keret egy böngészõben vagy egy flashes ablakban fog futni.
bár lehet hogy azért akarják igy átvariálni mert nincs kedvük szórakozni a mostani botprogikkal igy egy szerintem még támadhatóbb platformra teszik át az egészet
<#fejvakaras><#idiota>

Bobber
és nagyon hamar végig lehet járni az elsõ rendes szigetet és csak vagy 2 labirintusba lehet bemenni mert minden más premi.

rroolli
és nincsenek rendes fák, csak bonsai-ok

CattiBrie
Ez a D nem olyan nevetõs szájat csinál. :/

[/spam]&#8482;

rroolli
Én is felraktam a mini tibiát:

CattiBrie
na nee

[/spam]&#8482;

Bexter
flash kliensnél ujra kell mappolni mindent! 😄

rroolli
<#wave>

CattiBrie
A lovagok a legtápabbak, nincs mit ezen vitatkozni. .)
Természetes, hogy létezett.

Ja, Saiba kötöttél, akkor én kiszállok.. 😊

[/spam]&#8482;

tudom hogy létezett csak gondoltam belekötök picit 😊

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
ja

CattiBrie
Lord'Paulistinha was the first to reach level 348 to 467.

persze hogy lovag <#kacsint>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Character Lord'Paulistinha does not exist.
Fake 😊

<#wave>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
Pont most 1 éves a gépem, +- pár hónap, és a mostani kliens jó esetben 30 fps-el megy, de ha sokat megy a gép restart nélkül(stand by-al kapcsolom ki), akkor ez csökken akár 10 fps-re is. Ez azért furcsa, mert ha indítok egy 5-6 éves 3D játékot, ami tele van fényekkel meg árnyékokkal meg minden, annak semmi baja nincs 😄 Nem tudom elhinni, hogy az normális, ha egy Tibiának nagyobb a gépigénye, mint egy GTA-nak 😛

CattiBrie
<#eljen>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De ha hozzátesszük, hogy CIP-rõl van szó.. 😊

Persze reméljük a legjobbakat! 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Lord'Paulistinha ingame:

Lord'paulistinha irl:

Shiwo
bár a flash gépigényes tud lenni, de mivel az alapokról írják újra, lehet, hogy sokkal optimalizáltabb is lesz ezáltal...nekem az a gyanúm, hogy azért egy átlagos gépen / noteszen menni fog (mondjuk 5+ éves gépeken, amin a mostani még elfut, már lehetnek problémák)

CattiBrie
Jó, de amíg megvan mindkettõ..

[/spam]&#8482;

Shiwo
írtam is, hogy az is átrendezhetõ

rroolli
Szerintem azt sehogy.
Még 1 indok, amiért el fogják törölni vagy a régit, vagy az újat 😊
De az újba sok pénz meg munka van, úgyhogy valószínûleg a régit.

CattiBrie
multikliens ..

[/spam]&#8482;