Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megmondtam neki kicket kapott vagyis elment a netje

Hallod? nehogy lovaggal lépj fel..valaki aki esetleg tud szólni neki, szóljon..nehogy 2-3 grimet kapjon a nyakába egybõl

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Joci..kiskarival lépj fel elõbb...ne a lovaggal...kiléptem én is ott..

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Badogember
You have discovered 49 of 88 secret achievements!

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

rroolli
Szerintem az a tomboknak a titkos lejárata volt. Vagy ha nem, akkor már nincs, azaz én se találom.

itt kéne lennie: http://tibia.wikia.com/wiki/Treasure_Digging

rroolli
437... De ebbõl 122 az ami semmi extra vagy izgalmas vagy érdekes, csak pénz+pénz+pénz, tehát outfit. Jól meg van balance-olva 😊 Nem kell ahhoz pénzesnek lennie, hogy ritka és nehezen megszerezhetõ legyen. Lásd rusty armoros, vagy jég, agyag, stb faragós, lottery ticketes. Hiába van valakinek egy rakat pénze, ki árul traden rusty armort?

Az is furcsa, hogy elõször nem számítottak semmit az outfitek, pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy van valami secret öcsi rájuk, mert annyira szükséges és magától értetõdõ. Erre jött egy update és totál átestek a ló másik oldalára most az egész achievement téma szinte csak az outfitekrõl szól. A megszerezhetõ pontok 1/3-ad része outfitekért jár, 2/3-ad része pedig "egyéb", azaz minden más ami Tibia.

CattiBrie
Ja, írja is 😄

There are ~437 points obtainable from spoiled achievements by one character. However, there are still 14 undiscovered secret achievements.

[/spam]™

CattiBrie
Ha jól számolom, 74 secret öcsi van wiki szerint. A 88-ból.

[/spam]™

CattiBrie
Változó hol vannak. Általában minden tomb lejárata körül van vagy 6-10. Aztán jellegzetesebb helyeken, mint például a minipiramis körül, vagy mint a képen - bár az annyira nem is jellegzetes hely.

Amúgy egészen megéri simán nekiesni lapátolni: ahol fûcsomó van, azt alapból ki lehet hagyni, a többi helyen meg 40%-ban találsz scarabot - mondjuk ha úgy ásol, hogy a lejárat helye még a képernyõn van.

[/spam]™

CattiBrie
Ja, azt akartam megnézni, hogy wikin mennyi secret öcsi van...

[/spam]™

CattiBrie
Szóval például így:

[/spam]™

CattiBrie
Persze, hogy nem. Mármint gondolom, hogy csak az ásott coin számít. 😊

Régen voltak wikin képek, amiken jelölve voltak a scarabok helyei, de ma már senki nem találja (Firi, Ram, Catti). 😊

Jelen pillanatban néhány helyen gp-vel van jelölve a hely. Egy ss-t készítettem.

[/spam]™

rroolli
Ha a scarab dob amit kiástál az számít? Szerintem nem 😊 Bár lehet nem mondtál ilyet, csak mintha.

Meg kéne jelölni ezeket a helyeket is ahol ilyeneket lehet ásni... Mert pl nekem fogalmam sincs hogy hol vannak 😄

Meg kéne rss-t csinálni az újonnan megjelenõ öcsiknek 😄

CattiBrie
11:35 Ram Abbalah <252>: amúgy 100 coint kiásni nem egyszerû:S nem mindig kapsz coint, nem? vagy bizonyos helyeken azt kapsz mindig?

Tényleg elég nehéz. Nem, nem mindig kapsz coint, esetek legalább 90%-ában scarab jön. Ma voltam ásni egy menetet és hát olyan 30 ásásból 1 coint kaptam. Meg egyet meg az egyik scarab dobott.

Viszont azt próbálom ki, hogy mi van, ha a scarabot nem ölöm meg? Akkor ugye az elvileg nem respelhet ott, azaz talán akkor coin jön? Ez persze csak elmélet. 😊

Amúgy egy coin vagy scarab resp legalább 1 óra - ez az aktuális megérzésem. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
500 blueberry bokor use-olás

saját map a blueberrykhez: cattimap20101104.zip

én jelölgettem nem 100%osan pontos

Thais és környéke meg Edron, ahol érdemes.
Fibulára például nem éri meg átmenni (szerintem).

[/spam]&#8482;

rroolli
CM komment a lightbearerrõl:

"And keep in mind that Santa might be watching and reward those who show great effort. 😉"

rroolli
39

rroolli
bannolós öcsi? 😄

CattiBrie
Az is jó!
Kipróbálod? 😛

[/spam]&#8482;

Indítsd el a tibiabot.exe programot 1000x ?

CattiBrie
Ja, dobókockát is toltam, de az sem volt öcsi.

Ez úgy lenne érvényes, hogy amit eddig csináltam már valaha, azt mind számolná.

Most amúgy ezen a játékpók use-oláson gondolkodom. Hogy arra is lehet, hogy van öcsi. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Amikor én toltam az aratást - a nyári up után - mindenki hülyének nézett, hogy miért tolom. Persze akkor még nem volt öcsi. -.-
Meg szerintem életemben már simáén learattam ezelõtt is 500 blueberry bokrot, de bezzeg akkor még nem volt öcsi. -.-

😞

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szerintem akkor még a toplistán sem lennék rajta.
Szerintem Fedes sem úgy tolja.

[/spam]&#8482;

Arcor
Szép, feltéve ha külsõ segítség nélkül jöttél rá ilyen sokra.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
Persze persze.. két lábon.. 😊

[/spam]&#8482;

Bobber
én most éppen ülök😊
de amúgy stabilan szoktam állni 2 lábon😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocsi nem tudom miért van msot kötex hangulatom😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
You have discovered 40 of 88 secret achievements!

Ki hogy áll? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
17:06 Oh noes! It's a mutated pumpkin!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Egy karakter egy évben csak egyszer tudja use-olni a tököt!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
CattiBrie
Még jó, hogy blokkolom azokat. 😊

[/spam]&#8482;

CsikiAndriss
És most jobb oldalt szinte csak reklámok vannak

CsikiAndriss
Jah kicsit el lett lõve mert oldalba kell reklámozzanak hiszen ezek az oldalak a reklámokból tartják fent magukat😊

CattiBrie
Igaz nems okat ad.. egy tököt kaptam..
Ráadásul az öcsi megvolt.. ezexerint tavalyról.. csak nem figyeltem.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Most lehet tököt skinnelni!

[/spam]&#8482;

nekem sem tetszik most igy de a keresés gyorsabb 😛

CattiBrie
tibia.wikia.com hogy el lett baszajtva -.-

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nemsokára tök event, amiért öcsi jár! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lol 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Úgy, hogy tettél bele egy szpészt. .)

[/spam]&#8482;

Son Ice
Én tudom, hogy hogyan történt. Hozzájutottam egy beszélgetéshez:
Stephan Börzsönyi: - Héé, srácok. Találtam leltározás közben egy Tibia 1.4-es kliens forráskódot. Mit csináljak vele?
Guido Lübke: - Dobd csak a kukába!
Ulrich Schlott: - Hohó, csak lassan! Nekem van egy ötletem!
Stephan Börzsönyi: - És mi az?
Ulrich Schlott: - Csináljunk belõle Flash klienst!

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Bobber
Amúgy tényleg nem értem mit akar elérni a cip a flashes kliense😞
szerintem az értelmesebb szolgáltatok lassan kezdik elfelejteni ezt a vonalat erre a cip meg most akar belevágni?
felfoghatatlan😞

Bobber
na igen de ezek mögött a botok mögött azért nagyon sok fejlesztési idõ áll. Évek ota finomítgatják és elég volt csak azt megnézni régen hogy hány karakter volt 24-bõl 24 órát online. nagyon sok. Mert már olyan szinten be lehetett midnent állítani hogy tényleg midnent megcsinált. De hangsúlyozom ezek mögött a botok mögött sok éves fejlesztés áll. Szerintem😊

rroolli
Az ilyen cheateket is ki lehetne szûrni? Ha mondjuk mindenhol lenne random, és nem az lenne, hogy pont ugyanannyi milisec telik el 2 "akció" között. A mozgás is elég dinamikus, ha megközelített x távolságra egy "walkpoint"-ot(pl egy lény gyakása közben), akkor azt kihagyja, és gyalogol a következõ felé. Szóval elvileg azt se lehet mondani, hogy mindig ugyanazokra az sqm-ekre lép.

Son Ice
\o/ ...nem tudom a dehogy miként lett nálam két szó... Mindegy, így marad. 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Nem, de hogy. Isten ments, hogy azt mondjam, nem melós. Nagyon is az. Én csak azt mondtam, hogy az alap program (ami egérkattintást és billentyûleütést szimulál és olvas a Tibia kliens memóriájában) az 2 óra. Félreérthetõen írtam, elnézést. Az, hogy kiszámolja hova tud állni meg wave-etik és gyógyítja magát automatikusan, az már elég komoly, több hetes munka. Még egyszer sorry, ha félreérthetõ voltam.

CattiBrie
Lost Prince-t? Ejj. Hogyan? Több nevet, vagy hogy hogyan?

LP guild tag? Házakra vigyázni!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
váo 😊

<#wave>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Söpammörz 😊

[/spam]&#8482;