Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
\"There is no worse death than the end of hope.\"
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
itt kéne lennie: http://tibia.wikia.com/wiki/Treasure_Digging
Az is furcsa, hogy elõször nem számítottak semmit az outfitek, pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy van valami secret öcsi rájuk, mert annyira szükséges és magától értetõdõ. Erre jött egy update és totál átestek a ló másik oldalára most az egész achievement téma szinte csak az outfitekrõl szól. A megszerezhetõ pontok 1/3-ad része outfitekért jár, 2/3-ad része pedig "egyéb", azaz minden más ami Tibia.
There are ~437 points obtainable from spoiled achievements by one character. However, there are still 14 undiscovered secret achievements.
[/spam]™
Amúgy egészen megéri simán nekiesni lapátolni: ahol fûcsomó van, azt alapból ki lehet hagyni, a többi helyen meg 40%-ban találsz scarabot - mondjuk ha úgy ásol, hogy a lejárat helye még a képernyõn van.
[/spam]™
Régen voltak wikin képek, amiken jelölve voltak a scarabok helyei, de ma már senki nem találja (Firi, Ram, Catti). 😊
Jelen pillanatban néhány helyen gp-vel van jelölve a hely. Egy ss-t készítettem.
[/spam]™
Meg kéne jelölni ezeket a helyeket is ahol ilyeneket lehet ásni... Mert pl nekem fogalmam sincs hogy hol vannak 😄
Meg kéne rss-t csinálni az újonnan megjelenõ öcsiknek 😄
Tényleg elég nehéz. Nem, nem mindig kapsz coint, esetek legalább 90%-ában scarab jön. Ma voltam ásni egy menetet és hát olyan 30 ásásból 1 coint kaptam. Meg egyet meg az egyik scarab dobott.
Viszont azt próbálom ki, hogy mi van, ha a scarabot nem ölöm meg? Akkor ugye az elvileg nem respelhet ott, azaz talán akkor coin jön? Ez persze csak elmélet. 😊
Amúgy egy coin vagy scarab resp legalább 1 óra - ez az aktuális megérzésem. 😊
[/spam]™
saját map a blueberrykhez: cattimap20101104.zip
én jelölgettem nem 100%osan pontos
Thais és környéke meg Edron, ahol érdemes.
Fibulára például nem éri meg átmenni (szerintem).
[/spam]™
"And keep in mind that Santa might be watching and reward those who show great effort. 😉"
Ez úgy lenne érvényes, hogy amit eddig csináltam már valaha, azt mind számolná.
Most amúgy ezen a játékpók use-oláson gondolkodom. Hogy arra is lehet, hogy van öcsi. 😊
[/spam]™
Meg szerintem életemben már simáén learattam ezelõtt is 500 blueberry bokrot, de bezzeg akkor még nem volt öcsi. -.-
😞
[/spam]™
Szerintem Fedes sem úgy tolja.
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
de amúgy stabilan szoktam állni 2 lábon😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ekkor érkeztem oda.
Gyakás közben. Valamilyen támadása.
Három irányból.
Kinyírtuk.
[/spam]™
Ráadásul az öcsi megvolt.. ezexerint tavalyról.. csak nem figyeltem.
[/spam]™
Stephan Börzsönyi: - Héé, srácok. Találtam leltározás közben egy Tibia 1.4-es kliens forráskódot. Mit csináljak vele?
Guido Lübke: - Dobd csak a kukába!
Ulrich Schlott: - Hohó, csak lassan! Nekem van egy ötletem!
Stephan Börzsönyi: - És mi az?
Ulrich Schlott: - Csináljunk belõle Flash klienst!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
szerintem az értelmesebb szolgáltatok lassan kezdik elfelejteni ezt a vonalat erre a cip meg most akar belevágni?
felfoghatatlan😞
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
LP guild tag? Házakra vigyázni!
[/spam]™