124119
-
#117828 a diszgráfiától nem áll messze a diszlexia, így elnézzük neked -
#117827 őőő lehet hogy nem csak olvasnom kéne hanem értelmeznem is?:)
Visszamegyek ált is 1 osztályba szövegértelmezést gyakorolni:) -
#117826 2010.02.13. - Husosfagyi 112
2011.04.05. - Husosfagyi 123
:) -
#117825 keményen belehúztál akkor:) -
#117824 durva :) -
#117823 Egy év alatt 10 szint.. hümm.. akkor kábé havonta egy.. hmm -
#117822 -
Husosfagyi #117821 2011.04.05. Distance fightong top 10 - Secura
Egy kis ilyen is legyen :)
Hmm, az egy évvel korábbihoz képest eléggé át van rendeződve a mezőny :)
1 Catti-bia 126
2 Husosfagyi 123
3 Lezaxogi 121
4 Euroty Hyypes 120
5 Eldeus 116
6 Alredrion 116
7 Xydoran 116
8 Maniek Paladinio 116
9 Sosyak 116
10 Dark Majar 114 -
#117820 Továbbiakban évszakonta egyszer 'régen látott játékosok betekintenek sg-re' napot fogunk tartani. :)
Minden évszak középső hónapjának első hétfőjén! :D -
#117819 Meg, hogy mennyire vagy tele kajával. :) -
#117818 QQCS...
Sziasztok, csak benéztem... Jöttem, láttam, ledöbbentem. Azért az kicsit furcsa, hogy a WebKliensen jobban lehet látni a HP és a Mana mennyiségét. -
#117817 Hai Legend! -
#117816 Próbálkoztak itt is mounttal, enchanttal, csak komolytalanul állnak hozzá. Gyakorlati haszna nincs se a mountnak, se az enchantnak. Lásd, enchantolt fegyvert nem használ senki, mountot pedig csak a kinézet miatt veszik fel.
Ami jót tenne a játéknak, ott "nem mernek" belenyúlni... Amit nem kéne piszkálni, ott meg...
Nekem is jobban tetszett a játék level 1 és 60 között... manapság, az új helyekkel talán 90-100ig is érdekes. Aztán már csak daráló... Mondjuk az is egy külön tészta, hogy mennyire unalmas egy 30-as lovaggal és egy 30-as palával, de ebbe már nem mennék bele, más téma... -
taj #117815 sziasztok,
az a helyzet, hogy teljesen más irányba fejlesztik a játékot már hosszú évek óta, mint ami kezdetben megfogta benne az embereket
egy darálót csináltak a titkokkal teli nehéz játékból, amit ma már a legidiótább is könnyen abszolvál, és ezzel megindították a polákok térhódítását, akik egyébként kihullottak max. lev 50 környékén (vissza kellene hozni, hogy tilos minden quest spoil pl.: tibiawiki, ennél jobb szűrő sose volt, mert az idiótáknak nem segített senki, aki pedig normális volt, annak segítettek)
azzal, hogy ilyen zuhanó árak mellett is évekig lehetett - könnyen hozzáférhető helyeken - szólóban nagy lényeket gyakni bizonyos kasztokkal, majd megadták ugyanezt minden kasztnak, gyakorlatilag tönkretették a játékot
az egyetlen lehetőségnek ezek után azt látták, hogy akkor fentebb kell tenni a lécet, és rajzoltak néhány új lényt hosszabb hp barral, amiken még gyorsabban lehetett fejlődni, erre mindig újabb és újabb update kellett, hogy a játékban tartsák a fejlődni vágyókat is, így egy egyre gyorsuló spirálba került a fejlesztés, amit még a botolással összehozott exp és gold tovább gyorsított (amit persze szintén évekig tétlenül néztek)
a wowban évekig volt szerintem lev 60 a max, mégsem pártolt el a játéktól emiatt mindenki, szóval lehetett volna más megoldást is keresni, csak a cip fantáziátlan
úgyis mindent máshonnan lopnak, lehetett volna enchantolással, gyógynövényesdivel, mountokkal, arénákkal, battle groundokkal és hasonlókkal húzni az időt itt is, és még tetszett is volna a népnek
gm excessus szerintem már 2003-ban megnyitotta a proposal boardon a szerverek közti háborús javaslatát, és máig nem jutottak el odáig, hogy ezt megvalósítsák, pedig ez is lassított volna a top playerek fejlődésén, mert biztos élvezni akarták volna a karijaikat (én pl. Ram WoW-os karijával szinte csak arénáztam, mert olyan adrenalinfröccs volt, mint egy fps, de mégis teljesen új élmény) - helyette lett ez a kihívlak csatázni és elbukod két heti munkád (ami valljuk be, egy non-pvp szerveren nem arathat nagy sikert)
nem is érdemes a cipsofttal foglalkozni, komolytalanul állnak az egészhez, de a kezdeti varázsát is elveszíti majd a játék, mert mégis "túl komoly" minden, amit csinálnak, és azt is mindig úgy csinálják, hogy a saját fejük után mennek, előbb-utóbb bele kell bukniuk
ceterum censeo Tibiam esse delendam :-p
ti meg legyetek jók, remélem mindenkivel minden oké :-p
@Cz: részvétem a hackelt kari miatt, a sült monkokat sose felejtem el :-) -
#117814 :D :D :D -
#117813 -
#117812 nekem is így rémlett. piszok botterek... :( -
#117811 De nemsokára megint top5-ben.. :) -
#117810 Talán a negyedik, de inkább ötödik.. azóta meg még többen is lettek 25-ösek.. -
#117809 Régebben nem voltál előrébb a listában? -
#117808 tibia-stats.com / distance toplista
1. Diigoo (botter)
2. Billy Paul
3. Leo Nid'as (botter)
4. Saibim (botter)
5. Shin Eiji (botter gyanús)
6. Galiazzi
7. Catti-bia
8. Elon Arrowhead
9. Mirkaan (botter gyanús)
10. Rodion Palladyn
Férgesek nélkül (TOP 5)
2. Billy Paul (127)
6. Galiazzi (125)
7. Catti-bia (125)
8. Elon Arrowhead (125)
10. Rodion Palladyn (125)
:)
-
#117807 biztos leterheli a processzort -
#117806 Vajon a jelenlegi kliensnek mi köze van a flesshez. Eddig nem tapasztaltam, hogy rosszban lenne a flessel, de most egyik monitoron ff-ban fv, másik monitoron egész ablakos tibia.. és ahogy tölt be a fv, úgy lagol a Tibia. o.0 Vattafakk? :$ -
#117805 majd be lesznek darálva :) -
#117804 Az őrült bárányok átvették a hatalmat!
-
#117803 Ha minden jól megy, akkor jövőre ugyanígy! :)
Persze akkor már nem az első napodon. :) -
#117802 Rájöttem, hogy nekem a Tibia reflex..
Nem is értettem, miért vagyok bent már körülbelül egy órája úgy, hogy eddig csak egyszer néztem rá (mármint a Tibiára, hogy ki ne dobjon). És, de.. észre sem veszem úgy kajálok / gyártom a speart.
Durva.. -
kiscipi #117801 hosszú idő után az első munkanap szerű valami... de pont bolodndok napján? hát normális az ilyen? :DDD -
#117800 Abból is bevételt nyerhetnének az ők felfogásuk szerint :P -
#117799 Hát az körülbelül úgy hogy amennyi eszik van terveznének egy Tibiához való gépet is :)) -
#117798 Vagy mi lenne, ha lenne köd is, meg fény effektek, ahogy azt tervezték? :D -
#117797 Hát ahogy fagyi leirta hogy olyan jó géppel 3 dragival belagolt akkor mi lenne a POI-n? példáúl -
olattila #117796 Ha bejon a flash akkor en kalapot emelek nekik es jomunkat kivanok meg kitartast es a Tibiat berakom a sarokba orokre -
#117795 Nem kizárt :D de ha most bejön a flash akkor a nyári updatet melyik kliensre fogják írni? ez jó kérdés -
#117794 Ütős lesz a kis "Lil' Flashy" :)
Lehet az lesz a vége, hogy ideiglenesen be kell zárni az egész fórumot, meg a facebook oldalukat, mert nem győzik majd törölgetni a sok anyázós kommentet :D -
#117793 .. de maj' csinálunk dábül xp víket és akkor jó lesz :) -
#117792 ..rövid távon, mert hosszú távra már nem látunk -
#117791 .. lényeg, hogy dőjjön a zsé :) -
#117790 Inkább ez:
Tök elcsesztük, béna az egész.. de becsukjuk a szemünket és akkor nincs gond. -
#117789 Hát végül is ennek szerintem minden normálisabb játékos csak örvendeni tudna. És persze annak ha például azt mondanák hogy újraírjuk a jelenlegi kilenset amiben szintén meg lehetnének ezek a dolgok amik a flashben. Ennél jobb hír nem is kellene szerintem:)