Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Son Ice
Jó reggelt! Nah, akkor szépen sorjában:
"Bazz...te mennyi ideig tanultál ki programozónak? én is akarok ilyeneket tudni..."
Úgy 17 éve programozok 😄

"az Ad-aware vagy a Spybot kiszûri?"
Nem, az ad-aware nem szûri ki sajnos 😞 A Spybot-ot nemtom, de szerintem az sem szûri ki, mert teljesen "legális" csatornát használ kifelé.

"hogy én bemásolgatom a passom, relatíve nagyobb biztonságban vagyok, mintha begépelném"
Ehh, nem éppen, mivel a CTRL+C, CTRL+V billkombokat éppen úgy veszi, és a vágólap tartalmát is bemásolja magának. 😞

"Kérd Tajpan vagy Shaman segítségét biztos segítenek, ha angolul kell valamit írkálni!"
Ok, asszem majd jóljönne egy kis angol help. 😊

Reggel korán felkeltem, és folytattam a kutakodást:
Az e-mail-eket, amiket elvileg kifelé küld, átirányítottam magamnak. Írtam egy smtp-servert, vagyis mostmár a mail-eket én kapom meg 😊))
Bazz, nagyon gáz, ez tényleg minden lóf*szt elküld. Igaz, kódolva, de mindent küld.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
07:30 Tutiro: y0,vote for the new vocation called "Assasin" at http://www.geocities.com/mammahundpapa/Tibia.html

Ezek nem nyugszanak...
És hogyan tudnak ilyen üzit küldeni???
És a GM-ek miért nem teszek semmit???

[/spam]™

CattiBrie
de most akkor hogyan lehet hozzájutni ehhez a programhoz?
pláne, ha semmilyen linkre nem megyek rá?

[/spam]™

CattiBrie

Nagyon Boldog Szülinapot Firilió!

[/spam]™

CattiBrie
😊))

Kérd Tajpan vagy Shaman segítségét biztos segítenek, ha angolul kell valamit írkálni!

[/spam]™

CattiBrie
😄DDDD

[/spam]™

CattiBrie
gondolom folyamatosan egymásra vártunk.. mert mi 3 an csinltuk nem egyedül...

[/spam]™

Shaman
Én nem mondom,hogy túlzás,teljesen igazad van. Én a netbankomat is használom,s ha valami gecó hozzáférne ahhoz a passhoz,akkor nyugodt szívvel lenyúlhatná a pénzemet,aminek maximálisan nem örülnék...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shiwo
jah, meg ah jól veszem ki, ez is csak a leütött bilentyûket figyeli, ügye ? ergó az által, hogy én bemásolgatom a passom, relatíve nagyobb biztonságban vagyok, mintha begépelném ?

Nah, további fejtegetésektõl megkímélem magam, menek szunya..bye all

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
megnéztem..nálam nincs ilyen exe..amúgy elvileg az Ad-aware vagy a Spybot kiszûri ? Meg feltod úgyis jelenteni, ha külföldön él ? (annyira nem vágom a dolgot)

kiserik
És a címet nem azért tettem be, hogy bárki nézegesse, hanem hogy eccerûen felháborító, hogy nyilvánosan ilyet kiabálnak.

kiserik
Bazz...te mennyi ideig tanultál ki programozónak? én is akarok ilyeneket tudni...

Son Ice
Szóval, valóban arról a linkrõl való a program, ami lent található.
FIGYELEM!!! Nem tudom, hogy az én hozzáférésemet hogyan tudták meg, mert nem töltöttem le a programot, csak most, amikor már úgyis meghackeltek!
Mindenki legyen nagyon óvatos!!!

Amire rájöttem:
Ez a kis genya, telepít egy BlazingTools Perfect Keylogger nevû programoz, ami a C:\Windows\System32 könyvtárba teszi magát. Az exefile neve: bpk.exe
Még néhány állományt odapakol, amelyeknek létrehozási ideje: 2004.05.23. vagyis a hónap/nap a mai, de az év 1-gyel korábbi. (Cseles, mert így nehezebb megtalálni)
Ezenkívül: amiket lelopott a gépedrõl információkat (összes billentyûleütés a gép bekapcsolásától számítva), elküldi egy e-mail file-ban a [email protected] címre a poczta.onet.pl SMTP serveren keresztül!
Ezenkívül a tibiaprotools hozzáféréssel ftp-re is felpakol egy-két infót, az ftp.republika.pl FTP serverre!

Vagyis elég profinak tûnik a csóka! A jelszavát még nem sikerült kideríteni, csak annyit, hogy 6 karakter. Az email-en és az ftp-n is.

Gondoltam, hogy várok ezzel az infóval, amíg többet meg nem tudok, de mégis beírom, hogy mindenki legyen nagyon óvatos!
Azonkívül már a nyomokat nem tudja eltüntetni, mert minden szerverem logolva van sok-sok infó, vagyis az illetõ ezalapján már megfogható.

Az, hogy belépett a nevemben, az még ok, de az, hogy illetéktelenül hozzáfért az adataimhoz, vagyis keylogger-t használt, hiba volt. Nem tudom pontosan, de asszem 2-tõl 8 évig terjedõ az, amit kap ez a szerencsés nyertes ezért a mókáért!

A további lépéseket megteszem: hivatalos feljelentés és hasonló.

Felhívom mindenki szíves figyelmét, még mielõtt azt mondaná, hogy ez túlzás, hogy nem az! Itt nem a Tibia nevû játékról van szó, hanem az összes többi adatról is. Az e-mail címek, a jelszavak, minden-minden, amit begépeltél a program feltelepülése óta, az valószínûleg már egy ftp oldalon csücsül!

Amint megtudok többet, jelentkezem!

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Nah figyeljetek jól, mert egy pár dolgot már kiderítettem a kedves kis programról...

Shaman
nem nagyon ismerem mondjuk a keylogger progik müködését...az hogy szüri ki,hogy épp passwordöt írok,vagy mondjuk egy levelet?? Logolja minden billentyü leütésem,s abból hogy találják ki,hogy mi a password???

Shiwo
gondolkodtam rajta én is hogy átszokok..de így lehet nem kéne...

Shiwo
mondjuk ha jól értem Sonic azon cuccai megmaradtak, amik rajta voltak, de a depoból eltünt minden...és melyik ért többet ?

Shaman
Jaja én is régen állandóan vágólapoztam,de aztán má gyorsabb vót beütni,ment vágólapra tenni:-p

Shaman
:-(((

Shiwo
sztem Sonic is így járt...még jó hogy nálam trükkös a dolog...bemegy az account, majd passnál shift+insert 😛 a vágólapot úgysme figyelik külön...

Shaman
ilyen oldalakat MEG NE NÉZZ!!!! MEG SE NYISS!!!!

Általában lenyom hozzád valami keyloggert vagy ilyesmit,aztán úgy meghackelnek,hogy öröm nézni....

Shaman
tsá,még nem járok itt várjá!:-p

Shaman
Látszik nem nézel TV-t. Mióta a matáv T-Com lett azt nyígják,hogy megemelték az axeleró sávszélességét.

Szia Shámli :p

Thou art a very pleasant little rabbit.

Shaman
"Ki szokott még fizetniii?????????????????"

Én szoktam,de jelenleg inaktív vagyok. Illetve én mindig rúnát adtam Zaknak anno. 1 bp UH-t.

Shaman
"nekünk 8 óra alatt lement az egész 😊)"

Nem tom ti mivel húztátok így el az idöt,nekem olyan 4 óra alatt megvolt:-p

Catti: lev 30 körül járt már és Dark knithe of secura másik accountja, de azt is hackelték + ezt is :p

CattiBrie
Rájöttem arra, hogy várhatjuk, hogy új PVP-enforced szerver induljon...

Ha jobban megfigyeljük pl Inferna soha nincs full. Átlagosan egyszerre 480 karakter van online. Így nem is fognak új szervert indítani...

"Currently 403 players are online.
The maximum on this game world was 762 players on Jan 29 2005, 20:00:30 CET."

Marad Inferna...

[/spam]™

CattiBrie
😊))

[/spam]™

Son Ice
Most 10 óra felé én voltam ingame, elõtte nem!
Több módja is van, hogy elkapjam a baromarcút.
Minden cuccom odalett, kivéve ami rajtam volt. A pénz, nyilak, kaja, mindennek lõttek.
Catti segített most ki kajával. Most asszem egy jópár napig nem leszek. 😞((
Jobb ötletem támadt. 😄
Nem szoktam gyanús linkekre menni. Van tûzfalam is.
Nem tudta az okos, hogy kivel kezd ki 😊

Shiwo
van sonic ingame..de hogy õ-e az ?

Sonic: milyen cuccot buktál? vmi szar volt rajtad, amikor beléptél most? Semmit nem csináltál, ami gyanús linkhez kapcsolódik? forum.tibia.com/forum.tibia.go-tól kezdve bármilyen honlap lehet hacker site...

Son Ice
Próbálkozom

Son Ice
Nem, nem is láttam semmilyen hírdetést!
Catti: nem ugyanz a jelszavam 😊

Shiwo
Sonic..nem nézted meg azt a site-ot, ahol a makrót hírdették ?

Megy a tibia.com, most próbáld!

CattiBrie
hol álltál, amikor beléptél?
ismerõs volt a hely, vagy pl egy vad idegen város?
mivel volt más rajtad?
most miért nem tudsz visszalépni?
Próbálkozol?
a tibia.com nekünk sem megy
de ha be tudsz lépni, azonnal változtasd meg a weboldalon a pw-det!!!

[/spam]™

Tibia.com nekünk se megy Sonic 😞

Sonic meg volt hívva a gh-ba?

Sejk

CattiBrie
ugye nem léptél fel ingame reklámozott más szájtokra???

[/spam]™

CattiBrie
ugye cseréltél jelszót, azutám, miután elõször beléptél???

[/spam]™

CattiBrie
Ugye nem ugyanaz a jelszavad, mint az account számod?????

[/spam]™

Son Ice
Ezt nem hiszem el!!! Meghackelték a karakteremet! Beléptem, és nem ott voltam, ahol kiléptem és nem azok a cuccok voltak nálam, amiknek lenniük kellett volna 😞
Utána kiléptem, hátha csak a server kutyult össze valamit. Utûna már belépni sem tudtam 😞
Most próbálok valamit tenni 1000-rel, de a tibia.com-ra sem tudok belépni 😞
Majd még jeletkezem 😞((

Shiwo
hú..ez fárasztó..

CattiBrie
te jó ég

[/spam]™

kiserik
A bird, az nagyon kész 😊

Ferro
Aranyos... 😊

Ferro
Reméljük valaki kiiktatja ez a pöcst! ;D