Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Bazz...te mennyi ideig tanultál ki programozónak? én is akarok ilyeneket tudni..."
Úgy 17 éve programozok 😄
"az Ad-aware vagy a Spybot kiszûri?"
Nem, az ad-aware nem szûri ki sajnos 😞 A Spybot-ot nemtom, de szerintem az sem szûri ki, mert teljesen "legális" csatornát használ kifelé.
"hogy én bemásolgatom a passom, relatíve nagyobb biztonságban vagyok, mintha begépelném"
Ehh, nem éppen, mivel a CTRL+C, CTRL+V billkombokat éppen úgy veszi, és a vágólap tartalmát is bemásolja magának. 😞
"Kérd Tajpan vagy Shaman segítségét biztos segítenek, ha angolul kell valamit írkálni!"
Ok, asszem majd jóljönne egy kis angol help. 😊
Reggel korán felkeltem, és folytattam a kutakodást:
Az e-mail-eket, amiket elvileg kifelé küld, átirányítottam magamnak. Írtam egy smtp-servert, vagyis mostmár a mail-eket én kapom meg 😊))
Bazz, nagyon gáz, ez tényleg minden lóf*szt elküld. Igaz, kódolva, de mindent küld.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Ezek nem nyugszanak...
És hogyan tudnak ilyen üzit küldeni???
És a GM-ek miért nem teszek semmit???
[/spam]™
pláne, ha semmilyen linkre nem megyek rá?
[/spam]™
Kérd Tajpan vagy Shaman segítségét biztos segítenek, ha angolul kell valamit írkálni!
[/spam]™
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nah, további fejtegetésektõl megkímélem magam, menek szunya..bye all
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FIGYELEM!!! Nem tudom, hogy az én hozzáférésemet hogyan tudták meg, mert nem töltöttem le a programot, csak most, amikor már úgyis meghackeltek!
Mindenki legyen nagyon óvatos!!!
Amire rájöttem:
Ez a kis genya, telepít egy BlazingTools Perfect Keylogger nevû programoz, ami a C:\Windows\System32 könyvtárba teszi magát. Az exefile neve: bpk.exe
Még néhány állományt odapakol, amelyeknek létrehozási ideje: 2004.05.23. vagyis a hónap/nap a mai, de az év 1-gyel korábbi. (Cseles, mert így nehezebb megtalálni)
Ezenkívül: amiket lelopott a gépedrõl információkat (összes billentyûleütés a gép bekapcsolásától számítva), elküldi egy e-mail file-ban a [email protected] címre a poczta.onet.pl SMTP serveren keresztül!
Ezenkívül a tibiaprotools hozzáféréssel ftp-re is felpakol egy-két infót, az ftp.republika.pl FTP serverre!
Vagyis elég profinak tûnik a csóka! A jelszavát még nem sikerült kideríteni, csak annyit, hogy 6 karakter. Az email-en és az ftp-n is.
Gondoltam, hogy várok ezzel az infóval, amíg többet meg nem tudok, de mégis beírom, hogy mindenki legyen nagyon óvatos!
Azonkívül már a nyomokat nem tudja eltüntetni, mert minden szerverem logolva van sok-sok infó, vagyis az illetõ ezalapján már megfogható.
Az, hogy belépett a nevemben, az még ok, de az, hogy illetéktelenül hozzáfért az adataimhoz, vagyis keylogger-t használt, hiba volt. Nem tudom pontosan, de asszem 2-tõl 8 évig terjedõ az, amit kap ez a szerencsés nyertes ezért a mókáért!
A további lépéseket megteszem: hivatalos feljelentés és hasonló.
Felhívom mindenki szíves figyelmét, még mielõtt azt mondaná, hogy ez túlzás, hogy nem az! Itt nem a Tibia nevû játékról van szó, hanem az összes többi adatról is. Az e-mail címek, a jelszavak, minden-minden, amit begépeltél a program feltelepülése óta, az valószínûleg már egy ftp oldalon csücsül!
Amint megtudok többet, jelentkezem!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Általában lenyom hozzád valami keyloggert vagy ilyesmit,aztán úgy meghackelnek,hogy öröm nézni....
Thou art a very pleasant little rabbit.
Én szoktam,de jelenleg inaktív vagyok. Illetve én mindig rúnát adtam Zaknak anno. 1 bp UH-t.
Nem tom ti mivel húztátok így el az idöt,nekem olyan 4 óra alatt megvolt:-p
Ha jobban megfigyeljük pl Inferna soha nincs full. Átlagosan egyszerre 480 karakter van online. Így nem is fognak új szervert indítani...
"Currently 403 players are online.
The maximum on this game world was 762 players on Jan 29 2005, 20:00:30 CET."
Marad Inferna...
[/spam]™
Több módja is van, hogy elkapjam a baromarcút.
Minden cuccom odalett, kivéve ami rajtam volt. A pénz, nyilak, kaja, mindennek lõttek.
Catti segített most ki kajával. Most asszem egy jópár napig nem leszek. 😞((
Jobb ötletem támadt. 😄
Nem szoktam gyanús linkekre menni. Van tûzfalam is.
Nem tudta az okos, hogy kivel kezd ki 😊
Catti: nem ugyanz a jelszavam 😊
ismerõs volt a hely, vagy pl egy vad idegen város?
mivel volt más rajtad?
most miért nem tudsz visszalépni?
Próbálkozol?
a tibia.com nekünk sem megy
de ha be tudsz lépni, azonnal változtasd meg a weboldalon a pw-det!!!
[/spam]™
Sejk
Utána kiléptem, hátha csak a server kutyult össze valamit. Utûna már belépni sem tudtam 😞
Most próbálok valamit tenni 1000-rel, de a tibia.com-ra sem tudok belépni 😞
Majd még jeletkezem 😞((