Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Még 75 waiter. 😞
Mingyá ingame leszek, még 97 várakozó 😞
hümm...
<csak ámul és bámul... senki sincs online a magyarok közül Tibiában>
akkor most csakazértis online lesz!!!
(axelero meghülyült 😛 megduplázta a netet vagy mifene,most majdnem 2megás a netem, kiváncsi vagyok meddig)
Sejk
Köszi jó éjj volt! ;D <44647>44647>
Örülök, hogy így gondolod! 😊)) <44646>44646>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
DEHOGYNEM SOKAT!!
De elsõsorban csak délelõtt! Persze leszek mindig amikor tehetem, de délután inkább vagy leginkább csak tetõzök! 😊 Bár ha Shaman is úgy akarja hétfõtõl változhatnak a dolgok kissé! 😊))
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Jól látom, hogy csak páran használjuk a GH-t?????
Ram (én ^^)
Huma
Firilio
Tajpan
Vlagyi
Ki szokott még fizetniii?????????????????
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Shiwo: mi történt???
Valaki foglalja mán össze nekem, mert lusta vagyok olvasni...
Min vesztetek össze??
És miért lépett ki Shiwo? Miért léptél ki?
\"There is no worse death than the end of hope.\"