Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
de melyik hatóságnak???

[/spam]™

Son Ice
Igen, jól látod, ez a progi csak a tibiasuite-ba épül be, de ezen keresztül minden infót küld, vagyis ha banki tranzakciókra használod a gépet, akkor azt is. Ha egyszer elindítottad a progit, akkor beépül a rendszerbe.
A tibia-nak, mint szolgáltatónak kötelessége megõrizni minden adatot x napig, és azt a hatóságnak átadni kérésre!

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
figyu!!!

ha a képernyõ 1024x-es felbontásra van állítva... böngészõ ablakban jobbról, balról 2-2 px vész el, és további 1-1 px a keret miatt... így lesz 1018px széles a kép!

tehát, aki 1024-es felbontásra tervet, annek 1020px szélesre kell mindent csinálnia...

[/spam]™

CattiBrie
Szia!

[/spam]™

CattiBrie
jól látom, h ez a progi nem tibiára specializálódott???

bármit ellop, bármilyen acc+pw-t...

[/spam]™

CattiBrie
ezt mondom.. sehol

a tibia.com meg majd bisztos kiadja az ip-t...
te mondtad! nem foglalkozik az egésszel!

[/spam]™

Ferro
Jó reggelt mindenkinek! 😊

Son Ice
Bobber: van egy rossz hírem: a routeren is keresztülmegy, nem fogja meg!

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Catti: ez nem jó, ha az összes spamet stb-t forwardolod Neki, mert most pont az a cél, hogy Õ ne sejtsen semmit ebbõl az egészbõl. Csak így van esély ellene.
Most amit én tenni fogok: Tudom, hogy tegnap 16h-kor léptem ki és 22-kor be. Kilépéskor minden ok, belépéskor gáz 😞
Szóval ezalatt a pár óra alatt történt a hackelés. A tibia-tól kikérem azokat az ip-címeket, ahonnan a belépés megtörtént a karakteremmel. Ezt lehet, hogy nem adják ki közvetlenül, csak hatóságnak, de azért írok Nekik, hogy logloják és nehogy véletlenül letöröljék a bejelntkezéseket. Annyira nem volt körültekintõ a csóka, hogy mindent elrejtsen, ebben reménykedem. Na mármost. Ha megvan ez az IP, akkor megnézik, hogy még hány karakterrel léptek be ugyanarról az IP-rõl. Persze tegyük fel, hogy nem módosítgatja közben. De szerintem örült, mint majom a farkának, és nem foglalkozott ezzel. Ha mégis, akkor is nyoma van, hogy a fent említett idõpontban, melyik gépnek volt ez az IP-je. Innen a szolgáltató felé haladunk tovább és így eljutunk a "célszámítógéphez". Persze ez már a hatóság dolga. Én a rendelkezésemre álló információkat továbbítom és ez alapján megteszem a feljelentést. Hogy hol? Annak még utána kell nézni.

CattiBrie
Esetleg azt is meg lehetne csinálni, hogy létrehozni egy freemailes címet, feliratkozni az összes létrezõ vírusra, meg szpemre!!! És az oda érkezõ méleket egy az egyben forwardolni az õ mailcímére!

[/spam]™

CattiBrie
Naszal. Tegyük fel, tudunk egy nevet/mail címet/ftp címet... Naés?
Ok, jelentsük fel, de hol?
Adatopás... rendõrség.

Igen, ilyent a magyar rendõrségen kell feljelenteni. Nade ennek mien eredménye lesz?

Ami viszont egy jó ötlet, hogy küldeni egy e-mailt a címére, hogy fel lett jeletnve..

Ami még jobb lenne, hogy ha egy hivatalosnak tûnõ angol (merthogy CIPSoft is angol, gondolom lengyelül nem tudunk) címrõl lenne neki írva egy mailt, hogy eljárás indult ellene...

[/spam]™

CattiBrie
Jó, mert default nincsen a C:\WINDOWS\system32 könyvtárban olyan file, ami bp*-vel kezdõdik.

[/spam]™

CattiBrie
de miért nézted meg az oldalt????

[/spam]™

CattiBrie
melóhelyrõl... hát ja, mivel nem a tibiához van kötve..

nézd meg, h meg vannak-e a fájlok!!

[/spam]™

Bobber
mondjuk halistenek meg nincs a gepemen olyan alomany amiket Sonic irt

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
ja
de szerintem azt a rohadt hozzaszolast tor9olni is kene a topikbol hogy mas ne tudja megnezni mert igy is eleg bajt csinalt mar😞

Bobber
na bakker en is megneztem bar most meg nem lattam halistenek semmit ami arra utalna hogy nekem is bejott volna a dolog
mondjuk en abban remenykedem hoyg ruter mögott vagyok es akkor lehet hogy az megfogja mert hat az is egy tuzfal vegulis
remelem hogy nem jott be mert akkor eleg ideges leszek

CattiBrie
melóhelyen?

[/spam]™

CattiBrie
most kérdeztem megy kollégámat errõl...

[/spam]™

Bobber
lol en megneztzem az oldalt es eleg komoylnak tunik remelem senki nem szedi le mert szar lenne egy ilyen szarsag miatt megbukni😞

Son Ice
Megvan, amiket elküld ftp-n:
Elküldi a program nevét, hogy hol történt a billentyûleütés, és, hogy mi volt az. Óra, perc pontossággal.
Ha vágólapra történt a másolás, akkor azt is feljegyzi plusz infóként.
Elküldi továbbá a látogatott weboldalak nevét, pontos címét és idejét, hogy mikor voltál ott.
Ebbõl a két állományból minden adatodhoz hozzáfér: felhasználónevek, belépési jelszavak, egyszóval minden.
Ezenkívül készít a gépedrõl screenshotot 10 percenként. Hogy ne haszbáljon mindig internetet, megvárja, amíg a képek összmérete eléri az 1MB-ot és ekkor küldi csak. 😄
Szóval megvan az ftp-hely, a mail-címm és az, hogy mit is csinál a progi. Ez alapján lehet továbblépni. Még nemtom pontosan, hogy hova 😄DD

Most el meló, majd jeletkezem.

CattiBrie
Köszönjük mester!

<#worship>

[/spam]&#8482;

Son Ice
Ok, igazad van Catti:
Nem, az AltCtrlDel hatástalan, elrejti magát. Ez profi program. 😊
Aki megtalálja a progit mégis, az indítsa újra a gépet csökkentett módban és akkor tudja csak törölni, különben még a törlést is megtagadja!
Amiket kell keresni a C:\Windows\System32 könyvtárban:
bpk.exe <- ez maga a kémprogram
bpk.dat <- ide gyûjti a screenshotokat és a bill-leütéseket
bpkhk.dll <- segéd dll
bpkr.exe <- gépindításkor ez indítja a bkp.exe-t
web.dat <- a webrõl beszerzett adatokat tartalmazza

Amit e-mailben és ftp-n is elküld, az a bpk.dat és a web.dat
Aki teheti, tegye fel a Kerio tûzfalat, az megfogja! Figyelem! Telepítésnél Advanced (learning - tanuló) módot kell választani.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Huma
mentem meló :S 😞
Majd este Re!

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Huma
Nem, annyit fejlõdnél, mert a Tibián kívül mást nem tudnál csinálni :o)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

CattiBrie
Ctrl-Alt-Del feladastkezelõben benne van???

[/spam]&#8482;

CattiBrie
azért gyorsan nyomhatnál egy ellenszert.. pl micsináljon, akinél ott figyel az exe. Müxik az egyszerû delete??? ...

[/spam]&#8482;

Son Ice
Jah és 10 percenként automatikusan küld egy screenshotot, akkor is, ha nem nyomtál PrintScreent (ekkor csinál magának egyet) 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Uff, ez többet tud, mint gondoltam:
Amit elküld:
1. Billentyûleütések
2. chat-folyamatok =nemcsak tibia)
3. látogatott weboldalak listája
4. Screenshot-ok

Nah ez a komoly, még a PrintScreen-t is elküldi 😄DD

CattiBrie
hule 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
börtönbõl game...

[/spam]&#8482;

CattiBrie
loál 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
úgy értem, nem nekik jelenteni

[/spam]&#8482;

Huma
Elgondolkodtam, lehet, Alfonzo is így nyomta fel egy hét alatt a kariját 174rõl 182re? 😄

Bobber
de igenis meg lett beszelve ket napon at errol irkaltunk a Panon guardianon es en is soxor ill tobszor is beirtam hogy akkor majd szoljon akkor ha neki jo mert en mar keszen vagyok
szal errol ennyit ennyit ert a PG

Son Ice
"Ha mégis bekerülnél, on-lájn Tibioid lennél, tutira, napi 2-3 szint 😄"
???
Ezt nem értettem.
Napi 2-3 szintet esnék? Vagy mi? 😄DD

Son Ice
Én nem is nagyon akartam belekeverni a CIPSoft-ot, mert ez már nem rájuk tartozik. Csak széttárnák a karjukat, hogy ez van. 😞 Nem, ezzel nem akarom õket "bántani", hiszen tulképp nem õk tehetnek róla, és tényleg nem tudnának mit csinálni.
Persze, hogy nem akarom felhasználni ez, csak azért elemzem, hogy a gyanúból bizonyíték legyen.
Nemsokára sikerül az ftp-t is átirányítani magamhoz 😊
Akkor még többet megtudok (talán).

Huma
Ha mégis bekerülnél, on-lájn Tibioid lennél, tutira, napi 2-3 szint 😄

Huma
Ez így biztos nem bûn, ha felhasználná mások hackelésére, az lenne, de gyanítom nem azt akarja ,)

CattiBrie
Szvsz a feljelentéssel nyugodtan ki lehet kerülni a Tutorokat, GM-eket, meg a CIPSoftot...

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😄DD

[/spam]&#8482;

Huma
Bódog szülinapot! :o)

Son Ice
Catti: a programelemzés egyáltalán nem bûncselekmény. 😊
De, ha csücsülök énis, akkor legalább a hûvösön szét tudom rúgni a nemesebbik felét annak, aki ezt csinálta. 😄
Jah, és a cellámba csak egy laptopot kérek Tibiaval 😄

Son Ice
Csak a saját adataimat kapom meg, amiket a program küldene kifelé. Ezt akarom elemezni, hogy megtudjam, milyen adatokhoz fért hozzá (ez szükséges lesz a feljelentéshez).
Ha nincs ilyen exe-d, akkor valószínûleg biztonságban vagy, de azért csak óvatosan. Idáig, ami most bevált, az a Kerio tûzfal, az megfogta a kimenõ mailt! Ajánlom mindenkinek, hogy ezt telepítse, ez tuti.
Sajnos én is ludas vagyok egy kicsit a dologban, mert tegnap 2 órára elászállt a vírusírtóm, mert nem regisztáltam, és nem vettem észre, hogy nem mûxik. 😞
Valószínûleg ekkor jött be a vírus!

Jah, amúgy írtátok, hogy tegnap köszönt is a Sonic ingame. Ki mit tud? Mikor volt fent? Én 16 órakor léptem ki kb. és 22 órakor vissza. Ha közben volt, az nem én voltam. Tud valaki ebben segíteni?
Amikor belépte, akkor északkeleten "tértem magamhoz", a wolfok környékén, a kis házikónál. Ráadásul, néhány napja itt szállt rám a sok idióta is.

CattiBrie
Vajon bûn-e, amit most Sonic csinál??? Nehogy az legyen, hogy a végén õ lesz büntibe, mert elemezte egy hecker programját!?!?!?!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
És, ha én nem találtam ilyen nevû exe-t, abban a könyvtárban, akkor én bisztonságban vagyok?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Beléd is jó reggelt! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Valaki derítse már ki, hogy hol van leírva, hogy a fasthand és a teleport illegális!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
de itt most csak a saját adataidat kapod meg, vagy most mindenkiét, amit kap?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Character Information
Name: Tutiro
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Secura
Residence: Rookgaard
Last login: May 23 2005, 07:29:05 CET
Account Status: Free Account

Account Information