Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nagyobb százalékbeli változást, mint az én két példányom között)
[/spam]™
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
*sütit oszt,)*
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Nekem tegnap jött freemailre egy levelem, ami vírus volt, de a tûzfal blokkolta..amúgy én is Kerio tûzfalat használok (alapbeállítás - kell vmi spéci beállítás mellé, hogy megfogja ? ) Sonic : Nem tudnál írni vmi progit , ami kiszûri ezt a szart , vagy automatán keresi és törli ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
[/spam]™
[/spam]™
1018 széles, 40k és semmi minromlás nem látszik...
minnyá tesztelem...
[/spam]™
na jó a jelszót igen, de mivel belépésnél auto kiegészítés van, így soha nem írom be a teljes loginnevet 😊))
(jó, persze közelebb van a megoldáshoz, de akkor sem tudja 😊) )
[/spam]™
Catti: a tibiasuite a progam neve, ami-ben a keylogger is csücsül. 😄
Keriora visszatérve: van egy beállítása, ahol meg tudod adni, hogy melyik program-ot engedje ki automatikusan, melyiket ne, és melyikre kérdezzen rá mindig. Nah, pl. a totalcommandert kiengedheted, a tibiat-t mindig kiengedheted stb, de ha pl. egy mail-t vagy ftp-t akar kiküldeni, arra kérdezzen rá. Ott a címzett mezõben a lent említett cím van. Ha ilyet talál a kerio, akkor bajban vagy. DE! Ha nem engeded ki a mailt, akkor nincs semmi gáz, akkor nem jut el hozzá! És az ftp-t is bemásoltam alulra, vagyis, ha oda próbál ftp-zni, azt is tiltani kell!
Ha kell, leírom majd a kerio beállítását pontosabban.
Vigyázzatok magatokra, és az adataitokra!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
[/spam]™
progiból onnan kimásolja a neveket és automatikusan send nekik a reklám üzi - szerintem
[/spam]™
[/spam]™
Teir meg nyûgött amiatt, hogy túl nagy a kép mérete (K😎.. így küldött egy tök torzot, amelyik tök csúnya, de azt nem fogom feltenni
monnyuk a 100 kb valóban elég sok
[/spam]™
PHP-vel ezt hogyan lehet megcsinálni?
[/spam]™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n