Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
asszem.. 😄

[/spam]™

CattiBrie
te a jobb oldalról csípted a pikszeleket???

én 50-50%

[/spam]™

CattiBrie
itt hüjüjjek meg de nem látok semmilyen különbséget 😊))

(nagyobb százalékbeli változást, mint az én két példányom között)

[/spam]™

Ferro
De abszolút rajtad áll, hogy a 3 változat közül melyiket illeszted be! 😉

Ferro
70% 1018px

80% 1018px

CattiBrie
az FTP címeket egyesével engedélyezd

[/spam]™

CattiBrie
sûtí! 😄

[/spam]™

CattiBrie
még újra is frissítettem, mert aszittem valamit elcsúnyázott kessbõl, de nem (remélem)

[/spam]™

Shiwo
jó lenne..meg azt az FTP-címet is, amit lekék tiltani (meg azt, hgy hogy állítsam be, hogy tesóm gépére tudjak FTP-zni, mert nem jöttem rá, mindig megfogja azt is :S )

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
én errõl és errõl beszélek mindn belenagyítás nélkül!!!

[/spam]™

CattiBrie
ezt? és mi lesz a többivel?? 😊

[/spam]™

Badogember
köszönöm mindenkinek hogy emlékeztet ma letettem negyed évszázados😛P

*sütit oszt,)*

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
olvasd végig!!! tudják!!

[/spam]™

Ferro
Modjuk rendesen belenagyítottam! 😄DD

Shiwo
Reggeltet!
Nekem tegnap jött freemailre egy levelem, ami vírus volt, de a tûzfal blokkolta..amúgy én is Kerio tûzfalat használok (alapbeállítás - kell vmi spéci beállítás mellé, hogy megfogja ? ) Sonic : Nem tudnál írni vmi progit , ami kiszûri ezt a szart , vagy automatán keresi és törli ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
van egy ilyen "szabvány", hogy weboldalon megjelenített képek normális mérete (kb) 20-30 kb lehet, de 60-ig elfogadható (pontos infókat kérek majd egy kollégámtól)

[/spam]™

Ferro
Megnéztem nagyon csúnya! 😞 Így letömörítve...

Badogember
megnéztem de nekem jegyzettömben van az accountom már régóta és nem irom hanem ctrl c mg ctrl v vel teszem be,)))) szal hiába tudják a passomat az accountot ebbõl nem derítik ki,)) legalább is így gondolom de menek meglesem azt a progit,)

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
IrfanView-val követtem el és szerintem tökéletes (annnyira minimális a minõségromlás, hogy elsõre, másodikra észrevehetetlen...)

[/spam]™

Ferro
Nézem! Mellékesen miért nagy a 100k? 😊

CattiBrie
Szia Ünnepelt! 😊)

[/spam]™

Badogember
jóreggelt,)

CattiBrie
hát nem tudom.. nézd meg ezt!

[/spam]™

CattiBrie
most alkottam valamit

1018 széles, 40k és semmi minromlás nem látszik...

minnyá tesztelem...

[/spam]™

CattiBrie
Minek? 😊))

[/spam]™

CattiBrie
jöhet ide, fér a szpem! 😊)

[/spam]™

CattiBrie
tök jó, metr ez a program nem tudja meg soha az email címemet + jelszót (freemail)

na jó a jelszót igen, de mivel belépésnél auto kiegészítés van, így soha nem írom be a teljes loginnevet 😊))

(jó, persze közelebb van a megoldáshoz, de akkor sem tudja 😊) )

[/spam]™

Ferro
levegyem 1018ra? és le is tömörítem ha kell de az minõségromlással fog járni! :S

kiserik
Sztem valakinek dógzania is kell néha 😛

kiserik
Azt megköszönném, de ha mást nem érdekel, akkor lehet priviben is 😊

CattiBrie
ez nagyon búcsúzóul hangzott :S

[/spam]™

Son Ice
Jaja, ha nincs ott a file, akkor nincs mitõl tartanod.
Catti: a tibiasuite a progam neve, ami-ben a keylogger is csücsül. 😄
Keriora visszatérve: van egy beállítása, ahol meg tudod adni, hogy melyik program-ot engedje ki automatikusan, melyiket ne, és melyikre kérdezzen rá mindig. Nah, pl. a totalcommandert kiengedheted, a tibiat-t mindig kiengedheted stb, de ha pl. egy mail-t vagy ftp-t akar kiküldeni, arra kérdezzen rá. Ott a címzett mezõben a lent említett cím van. Ha ilyet talál a kerio, akkor bajban vagy. DE! Ha nem engeded ki a mailt, akkor nincs semmi gáz, akkor nem jut el hozzá! És az ftp-t is bemásoltam alulra, vagyis, ha oda próbál ftp-zni, azt is tiltani kell!
Ha kell, leírom majd a kerio beállítását pontosabban.

Vigyázzatok magatokra, és az adataitokra!

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

kiserik
Ja, és ne felejtsük el, hogy: BOLDOG SZÜLINAPOT FIRI! 😊

CattiBrie
próbáld meg a Moderátoroknak topicban

[/spam]™

CattiBrie
A tibia.com -on van egy aktívan a szerveren bentlévõk névsora karakteres formában

progiból onnan kimásolja a neveket és automatikusan send nekik a reklám üzi - szerintem

[/spam]™

kiserik
Ha írok moderátornak õk is törlik, nem?

CattiBrie
Noodlee az illetékes

[/spam]™

CattiBrie
nekem otthon ZoneAlarmom van - szvsz nekem múltkor, amikor a tibia.com-ra nagyon hasonló oldalra felnéztem, akkor ZA miatt nem jött be vir...

[/spam]™

kiserik
teljesen egyetértek, és már bénom, hogy beraktam ide :S

CattiBrie
most próbálom 1018px szélesre megcsinálni, de túl tökéletesen akarom, így nem sikerül 😊

Teir meg nyûgött amiatt, hogy túl nagy a kép mérete (K😎.. így küldött egy tök torzot, amelyik tök csúnya, de azt nem fogom feltenni

monnyuk a 100 kb valóban elég sok

[/spam]™

kiserik
Ha átnéztem a gépet és nincsenek ilyen filék akkor nem kell fosnom? Felrakatam a Keriot, de most folyamatosan minden szarért beugrál egy hülye ablak, hogy tilt vagy enged, erre én az elején tiltottam mindent, s még a net se akart elindulni 😛 Honnan fogom tudni, hogy mit kell tiltani és mit nem

CattiBrie
nem tud valaki oylan progit, eljárást, vagy mivel oldható meg az, hogy van egy tárhely, ott van egy könyvtár, és azon könyvtáron belül lévõ összes fájlt szeretném mindig aktuálisan összegyûjteni

PHP-vel ezt hogyan lehet megcsinálni?

[/spam]™

Ferro
Étem! 😊

Aquir
remélem jól 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kiserik
Napot!

Aquir
meghackeltek? :/

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
Hogy sikerült???

[/spam]™

CattiBrie
Szervusz!!! 😊

[/spam]™

CattiBrie
és mi az a tibiasuite???

[/spam]™

Aquir
hali