Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Son Ice
Nem, sajna nincs meg a pw-je, csak amit elküld ftp-re file-t, ahhoz csatoltam egy progit. remélem eljutott a címzetthez, és már le is futtatta. 😄 Akkor biztos pislog egyet. De este azon leszek, hogy a pw-jét is megtudjam, akkor még egyéb disznóságokra is képes vagyok. 😄

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
ezt mondtam, vagy ezt mondtam?

[/spam]™

CattiBrie
grat! 😄

[/spam]™

CattiBrie
na jó, legyen tûzfal..

de biztos van olyan köztünk, aki nem használ tûzfal és nem hekkelték meg (jó, még)

[/spam]™

Son Ice
Catti: mostmár nem lehet ugyanaz a passod, mint az accountod: nem enged csak számokat beírni passnakm kötelezõ betûket is használni.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
"Feltettem a hacker ftp-jére egy kedves kis programocskát, ami megköszöni a fáradozásait és rendet rak a winyóján, úgyis olyan kevés rajta a hely biztos. Hát most lesz sok. 😊"

Há' LOÁL?!?!?! Ezek szerint meg van a un/pw-je??? 😄

[/spam]™

Gőzgép
a fagyi visszanyal tipikus esete

CattiBrie
én már melítettem, hogy nem bízom a gépemen történõ banki átutalásokban...

[/spam]™

CattiBrie
de ez aért a mindennapokban igaz

bármikor bárhonnan jöhet ilyen progi
nem kell ahhoz Tibia

[/spam]™

Shiwo
wow..ugyanazt használta acc-nak és pass-nak ??

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Son Ice
Az sem lehetett kellemes 😞

CattiBrie
Zak-ot úgy törték fel, hogy végignyomogatták, hogy kinek ugyanaz a acc-a, mint a pw-je...

[/spam]™

Ferro
lol

kiserik
Jelentem a címet tartalmazó komment törölve lett.

Son Ice
Ok, miközben elõzõ hozzászólásomat szerkesztettem, felmerült még néhány kérdés:
Elvileg a Tibia futtatásával nem települ a gépre semmi. sajnos nem tudom, hogy hogyan történt pontosan, mert nem vettem észre, hogy a virkiller megpurcant. 😞
Nem akartam pánikot kelteni, bocsánatot kérek!
Csak azért írtam le, mert az ördög soha nem alszik (ezért karikásak a szemei).
Ha mûxik a tûzfalad/vírusírtód, akkor semmi gáz elvileg. Ráadásul én a WinXP alaptûzfalát is kilõttem, vagyis fogalmazhatunk úgyis, hogy megérdemeltem 😄
Kicsit figyelmetlen voltam és szinte csalogattam az enemit. 😄DD Mintha odaállsz 3 cyclops-hoz, ledobod a pajzsodat, a páncélodat és beállsz a sarokba 😄DD
Persze, hogy legyaknak kapásból. A hacker is olyan buta lény, mint a cyclops. A tudása megvan, hogy jót/okosat alkosson, de nem. Õ akkor érzi jól magát, ha másokkal kib*cik.

Feltettem a hacker ftp-jére egy kedves kis programocskát, ami megköszöni a fáradozásait és rendet rak a winyóján, úgyis olyan kevés rajta a hely biztos. Hát most lesz sok. 😊

Shiwo
az nagyon nagy gáz, ha én máig nem változtattam meg, és azt használom, amit annó adtak ? 😛

Bobber
hat ja johogy mert tollunk is elesg sok banki atutalas megy szal en se urulnek neki ha mondjuk ahoz fernenek hozza
szal eleg gaz lenne mondjuk akkor meg plane lehetne a gyereket cibalni es lesitkozni
de azert nem orulnek neki ha ehez az kene hogy minket is meghekkeljen
mondjuk lehet hogy van annyi esze hogy ezt ne merje megtenni

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Son Ice
Nem, csak vicceltem. Nem kell semmi egyelõre. Max majd egy pár nyíl, a többit beszerzem.
kisErik: nem te vagy a hibás, de akkor leírom mégegyszer, aztán beszéljünk szebb/jobb dolgokról:
Szóval nem jártam semmilyen oldalon a tibia.hu-n és a tibia.com-on kívül. A vírusírtóm deaktivizálódott, mert nem regisztáltam. Valószínû, ekkor jött be a cucc (talán a tibia portját használva). Amikor beléptem, akkor az említett programnak a nevét tartalmazó üzi vár egy csomagban a Tibian, és teljesen ki voltam fosztva. Ami érdekesebb, hogy a karakterem éppen mozgásban volt a belépés pillanatában, alig tudtam átvenni az irányítást. Ekkor került szóba itt a fórumon, hogy van valami link.
Ekkor töltöttem le a programot, hogy jobban szemügyre vegyem. Nem tudom, hogy hogyan került ki az accountom és az adataim, mert csak a hackelés után töltöttem le a programot. Lehet, hogy valahogy már elõbb bekúszott vagy franctudja.
Az is lehet, hogy ez két, egymástól teljesen független hackelés. Csak már a végére akarok járni a dolognak.
Felmerült Catti-ben, hogy esetleg gagyi jelszót választottam: a Sonic-ot, vagy az accountomat.
Nem, elég jó kis jelszót szoktam használni, amit le is írhatok ide: annak a fejlesztõeszköznek a nevébõl néhány karakter, amiben programozok, és a régi diákigazolványom sorszámának néhány számjegye. A régi diákom a fiókban van, vagyis senki nem férhet hozzá. 😄 Ez a kombináció pedig kizárja a találgatás esélyét. Ezt csak keylogger-rel lehetett megszerezni.
Majd a végsõ fejleményeket leírom még, hogy történik-e valami egyáltalán.

Shiwo
ok, majd kiprócálom

Ferro
azért csak próbázd ki! 😊

Shiwo
nálam ez úgy müxik, hogy van 2 gép, köztük 1 router, és azon keresztül megy mind2 a netre..és mind2 gépen Kerio van jelenleg..szval itt elvileg a router az átjáróház, nem ? ...de vmit a Kerioban kell állítani, mert mikor kilöttem mind2 gépen, akkor mûködött ServU-val a kapcsolat (a sima az nem, és nem értem miért...régebben mûködött,oszt 1 idõ után már nem..ráadásul úgy, hogy én látom tesóm gépét, csak nincs jogom hozzáférni, õ meg nem is látja az enyémet..már vagy kismilliószor végigpróbálatam minden lehetséges beállítást a hálózatokon bellül...)

Shiwo
mert máshogy nem tudták megoldani..vagy így volt a legkönyebb..amúgy mittomén..nekem is úgy mondták, hogy illegális..elvileg programhibának számít ez is

CattiBrie
😊))

hogy meg van ijed mindenki 😊))

[/spam]™

Ferro
Ha azon a gépen haszálod a keriot amelyiken van a net és leosztod a netet egy másik masinára, akkor a hálózatbiztonság/speciális fülön kapcsold be az átjárómód engedélyezését! 😊

CattiBrie
"teleport elvileg azt a hibát használja ki, hogy nem tudsz hova megjelenni, így a városodba dob (mint amikor vmi bug-ot használsz ki, és ezért ütközik a tibia rules-szal)"

De ez miért bug? Így írták meg a progit!!!

[/spam]™

Bobber
lenne egy kerdesem en nem talatam meg a gepemen a cuccot amit mondtal viszont meg nem is inditottam le atibiat
van e arra esely hogy ugy van irva ez a kocsog progi hogy csak akkor instalalja magat ha a tibiat elinditjuk?
bar idebentrol mostanaban nem nagyon nyomom
de azert szeretnek tisztanlatni
bar nyomtam neki olyat hogy csokkentetmod es keresot lefutattam es nem talat semmit elvileg de azert eleg gaz lenne ha a benti gepemen lenne egy ilyen fos😞

Shiwo
lehet õ is szimplán kapott 1 levelet vírussal ? mert még mondta is ,hogy pont lehalt neki a virker

kiserik
Kazba vagyok, szal vagy elküldjük egymásnak, vagy majd ha talizunk akkor kicseréljük 😊

Shiwo
nem bizti, viszont tucc akkor olyat, hogy személyessé teszed az accountod és kapsz 1 kódot, amivel "visszaszerezheted" ha meghackelnek..szval asszem akkor azzal új pass-t és accountot kérhetsz, és arra átmegy a prémi, meg ami a karidnál maradt..

kiserik
Ha gondolod én küldhetek valamit, úgy is hibásnak érzem magam, bár te azt mondod, hogy nem jártál az oldalon, csak akkor jó lenne tudni, hogy hogyan került hozzád a cucc.
Szal írd meg, hogy mire van szükséged, mit vittek el. Nyugodtan írhatsz ruhát, meg mindent, mert van pénzem és úgyse tudom mire költeni, szal...

Shiwo
jah, volt kérdés, hogy hol volt leírva a teleport meg a fast hand..
én még nem láttam sehol.de:

teleport elvileg azt a hibát használja ki, hogy nem tudsz hova megjelenni, így a városodba dob (mint amikor vmi bug-ot használsz ki, és ezért ütközik a tibia rules-szal)

fast-hand...alap esetben elvileg nem tilos...de van, aki makrót használ közbe (innentõl kezdve tibia-rules sértõ), vagy csal és mást dob ki (community law-sértõ)

Szerintem ez a felállás a két ügyben..

CattiBrie
a premisség ezen nem változtat

adok husit, mert te is adtál egy csomót - ez nem kédrés

illetve adok nyilat... ha adsz halat .)

[/spam]™

CattiBrie
miért?

[/spam]™

Son Ice

Nekem is küldhetnétek valamit, mint az árvízkárosultaknak.
Egy kevéske nyíl, egy kevéske kaja 😛PP

Nah, remélem gyorsan helyrepofozom a karakteremet és nem lesz vele több gubanc. Most rendettenni a holmijaim között is elég nehéz feladatnak tûnik. Elég nagy a káosz. Amit meghagyott, azt is csak visszahányta a batyúmba. Lehet, hogy kidobok mindent 😄 Ami érték volt, azt úgyis elvitte a cica 😄
Az a szerencsém, hogy elég sokat költöttem elõtte varázslatra, vagyis az az enyém. Mint ahogy mondani szokás: "Mindent elvehetnek Tõled, a pénzedet, a házadat, de a tudást, amit megszereztél, azt soha!" Hihi, ezt lefordítva tibia-ra, a varázslatot nem tudták elvenni tõlem. 😄
Csak azon gondolkodom, hogy ezekután elõfizessek-e egyáltalán. Ha elõfizetõ lennék, akkor csinálna valamit a CipSoft? (Jó, remélem, hogy így is fog tenni valamit)

Shiwo
jah, Catti..a tibia.hu-n a szörnyeknél az idézés költsége frissítésre szorul..

CattiBrie
hol vagy.. mert egy héten belül járok Kazban.. lehet, h már ma; mert megyek Ankba...

[/spam]™

CattiBrie
finn gomb sincs róla, hogy ez hol van leírva

[/spam]™

Son Ice
Most miért nevetsz ki? Fé óráig fogalmaztam azt a 10 sort 😄DD
Amúgy igen, a vágólap is mentésre kerül, szal a CTRL-C nem jó. Ráadásul a képernyõd tartalmát is 10 percenként lelopja. Ha éppen nyitva van a jegyzettömb, akkor hiába nem is mented vágólapra, elég az, hogy látszik 😞

kiserik
Tényleg Catti. Ha kész vannak a nyilvesszõk, akkor elküldheted õket, és meg küldöm a bp-ket.

Bobber
firi az elobb volt irva hogy sajna ebbol is tudja ugyanis logolja a vagolapot is😞
szal ebben ne bizz😞

CattiBrie
haha

[/spam]™

Shiwo
amúgy honnan lehet leginkább megtanulni ilyen netes dolgokat ? (könyv, site.. ? ajánlásokat kérnék)..mert pl. azt sem t'om, hogy hogyan lehet ilyen FTP-szerverekre felnyomni cuccot (képet tok az sg-fórummal a saját galériába, meg van vmi netes oldal, azzzal).szval elég hiányos a tudásom a nettel és illene tudnom ezeket...

Shiwo
ok, thx

Son Ice
Shiwo: Ok, le fogom neked írni privibe (asszem délután vagy este).

Más: A CipSoft-nak elküldtem a mailt, remélem gyorsan válaszolnak és nem azt, hogy nem tudunk tenni semmit.

CattiBrie
én eszt a progit nem ismerni.. 😞

[/spam]™

CattiBrie
ááá, értem 😊))

[/spam]™

Ferro
ok 😉

Shiwo
ööö..nem régóta van netem, szval ehhez még hüle vok..Kerioban hol ? Meg hogyan ? Meg mi az FTP-cím, azt honnan t'om (IP alapján prócáltam, de úgy nem jó..amúgy ServU-t használok a 2 gép közé (normál hálózat vmiért az istennek nem müxik még az összes tûzfal tiltásával sem ))

Ferro
A jobb oldalról de belülrõl, hogy a széle vastagsága ne változzon! 😊

CattiBrie
egyébként akkor meg sem mutatom, mit küldött Teiran... (enyhén szétmosódott képet elsõ elõtti ránézésre)

[/spam]™