Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Son Ice
Felõem a guild-bõl is kirakhattok (egy idõre, vagy végleg).

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Már visszavettem az irányítást a karakterem felett 😄
Nem tudom, mirõl beszéltek (guild ház), de szerintem se legyen hozzáférésem. Asse tom mi az 😄

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Bobber
ja egy kerdes Taj szerinted a kriminal report eltunik idovel vagy az veglegesen ott marad a karakterlapon?

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

kiserik
Az könnyen elképzelhetõ 😞((

Bobber
hat remelhetoleg nem oda es remelhetoleg nincs joga a belepesre
bocsi de azt kell hogy mondjam hogyha volt is jogod remelem Ram gyorsan leszedi es nem tudnak onnan semmit kiszedni bar ugyse tud bemenni csak a kozos reszekbe de akkor is ciki lenne😞

Son Ice
A hova??????

CattiBrie
vagy lehet, hogy Sonic a guild házhoz igyekezett???

[/spam]™

CattiBrie
most meg tudod változtatni!!!

mail címet tudod... vagyis meg van a pass.. változtasd meg megin valami tök másra!!!

[/spam]™

Son Ice
Ok, akkor így már érthetõ. Akkor lehet, hogy mindne el akartak lopni, csak nem volt rá idõ, mert közben beléptem. Csak akkor ezt ne ma depot-ban tették, hanem valahol máshol, esetleg, ahol éppen mászkáltam. Azért nem tudott engem kilökni utána, mert megváltoztattam a jelszót 😄

CattiBrie
😊)))

[/spam]™

Son Ice
Mert itt is hibát követett el, csak a jelszót változtatta meg, de a mailcímet nem. Erre jó a tibia.com-on az elveszett jelszó menüpont. 😄 Kértem egy újat a mailcímemre és már kész is volt. Azzal beléptem, és persze egybõl megváltoztattam a kapott jelszót. A kérdés márcsak az, hogy ekkor még aktív volt-e a keylogger 😄DDDD Mert, ha igen, akkor bachatom 😄 Majd este kiderül.
De valaki azt mondta ingame a chat-en, hogy az elõbb már köszöntem. Csak nem emléxem, hogy ezt ki írta. 😞 Nem tudjátok véletlenül?

Free accountnál is kilököd egybõl. Ha valaki online veled, akkor be tudsz lépni abba a karidba azonnal, és õt kidobja. Erre õ is belép megint és téged rúg ki stb.

Thou art a very pleasant little rabbit.

Igen, de nem tudom, hány karakterben, valósazínûleg egy kis ablaknyi, az meg kb. annyi, ami most oda van írva. Az én panaszaimnál is ez volt, és nem tudtam olyan röviden elsírni a bajom...

CattiBrie
"Catti: lehet, hogy épp ki akart végezni a kis mókamester."

Itt pont nem téged kérdezlek, hanem a törpieket, hogy vajon.. meg mi szokott ilyenkor lenni...

[/spam]™

CattiBrie
"úgy jött le számomra, hogy õ be volt lépve, csak amikor én beléptem, akkor õ elveszítette a sessiont."

Ez pontosan így van... Bobber is csinált mér ilyen, mikro vele voltam belépve...

[/spam]™

CattiBrie
de ha õ alapból megváltoztatta a jelszót...

akkor te hogyan tudtál belépni?????

[/spam]™

Bobber
hat ha mazlid van akkor kilokod es te veszed aat a helyet
de hogy ez pontosan hogy is mukodik nem premiknel azt nem tudom anni tom hogy shaman meg darel lokdostek ki egymast mert shaman karakterevel akartak midn a2 en bejelentkezni😊😊

Shiwo
meghalni...lehet nem is oda tartott...vagy lurerolni akart..ki tudja..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Son Ice
Catti: lehet, hogy épp ki akart végezni a kis mókamester. Csak talán éppen közbeléptem, de nem tudom. Tényleg, ha bent vagyok ingame, és egy másik géprõl is be akarok jelentkezni, akkor mi van? Mert úgy jött le számomra, hogy õ be volt lépve, csak amikor én beléptem, akkor õ elveszítette a sessiont. Szerencsére megváltoztattam a jelszót is. 😄

CattiBrie
de nem õ az egyetlen...

[/spam]™

CattiBrie
makszimálva van a hossz?

[/spam]™

CattiBrie
Szerintetek:

Sonic, amikor belépett magával, a cyc hill felé tartott.
Szerintetek mit akart ott???

[/spam]™

Shiwo
a default XP tûzfal nálam is kivan lõve...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bobber
hat az XP tuzfal nem sokat er sajna de azert telleg tobb a semminel
bar en is ki szoktam kapcsolni szal en se sok ertelmet latom😊
amugy anno nekem is volt tuzfal is meg vir irto is de ma mar egyik sincs mert az elmult 5 evben kb csak a feregvirus volt amit benyaltam az meg hogy esetleg anno egy par akcios oldal beirta magat a kedvenceim koze az nem izgatott annyira
viszont az zavart hogy alandoan beugatott a tuzfal ha valmi nem tetszett neki😊
szal azt is kilottem alandoan innen kezdve ma mar fel se teszem😊
szal en most ugy alok egyszal pocsben a net elott ahogy elo van irva 😊
ill van felteve valami spysweeper de az is csak az idegeimre megy mert alandoan beugat minden szarert😞
na szal en ezert fosok ill inkabb azert mertz ezt mostz spec a benti geprol neztem
ha az othoniu szal el azt nagyon nagy ivben kakikalom le de azeret a benti az nem lett volna jo poen ugyhogy ezert izgultam

ugyhogy ha sikerul akkor remelem jol meg lesz szivatva a kis kocsog
es meg azt is megbanhja hogy megszuletett

Nem fér oda még a High Guardos rész le nem fordításával sem 😞

CattiBrie
nem.. megyek 😊))

[/spam]™

CattiBrie
hát asszem félünk a hekktõl

nem reklámozzuk

csak ismerõsöknek

Teiran meg Beedo-nak simán mehet, meg Harry Marrynek is...

de az uccsó kis figyelõ br-swe-nek nem

[/spam]™

Son Ice
Catti: olvastál ma már mailt? 😄

Akkor kivegyem? Zak vajon miért vetette ki? Más guildnál is láttam ilyesmit, például a red crossnak is tutira van egy saját honlapja.

Son Ice
Köszönöm a segítõ szándékot Neked is és mindenkinek. Egyelõre majd elvegetálok így, ahogy vagyok. Van páncélom, meg pajzsom is, azt nem nyúlta le.

CattiBrie
de ez a szöveg legyen ott magyarul is, mert ugye magyaroknak szól!!! szvsz 2 nyelven

[/spam]™

CattiBrie
"Catti: beleírhatom a guild leírásba, hogy a tibia.hu a honlapunk? Most beraktam, csak kivegyem-e?"

Hát nem tudom. Zak azt mondta, hogy vegyem ki a karakterlapomról...

[/spam]™

CattiBrie
nem kötözködöm, csak az okát szeretném megtudni - persze attól még tök úgy hanzik, mint aki kötex 😊))

szerintem nekem sincs xp def. firewall-om... de nemt om 😊

[/spam]™

Son Ice
Pl, ha megtudom a jelszavát, akkor feltudok kukkolni az ftp-jére, hogy még hány szerencsétlennel bacott ki, és lehet õket figyelemztetni. Ha ezután kevesebb embert tud rászedni, akkor nekem már megérte.

Sonic: én elég sok dologgal tudnálak most támogatni, ha szükséged van vmire, mondjuk például ha volt egy noble armorod, és most nem tudod megvenni megint, akkor szólj, mert nem játékbeli hülyeségen buktad a cuccaid, hanem egy kis féreg miatt, szóval tényleg szólj, ha kell valami!

Catti: beleírhatom a guild leírásba, hogy a tibia.hu a honlapunk? Most beraktam, csak kivegyem-e?

Ezt még odahackeltem:
If you can speak hungarian and you accept tibian and community rules feel free to join us.

Így ha vki nem játszik barátságos módon, akkor repül egybõl, mert mielõtt belép a guildba, ezt el kell fogadnia. Meglopni nem tud minket senki, mert akirõl semmit nem tudunk, azt nem fogjuk kölcsön dsm-mel ellátni, szóval ha magyart találunk, akkor meghívhatjuk továbbra is, ha jó fejnek tûnik. Végülis annyian nem vagyunk online-ok rendszerint, hogy az zavaróan sok lenne a guild chaten, mert nem bírjuk olvasni, ha akarjuk. Sok kari csak igen passzív, sok ember afk, szóval sose fog ártani a "friss hús". Uff, beszéltem :p

Son Ice
Igen Catti, XP-m van, de mint említettem, az alaptûzfalát lelõttem, mert azt utálom!
Nem, én nem állítottam, hogy ha nincs tûzfalad akkor egybõl meghackelnek, csak az esély nagyobb rá.
Én amúgy is olyan vagyok, mint a mágnes, csak én nem a fémet, hanem a vírusokat vonzom. Amikor jól megy minden, akkor kb 4-5 óránként jön az üzi, hogy behatolási kísérlet történt stb. 😊

CattiBrie
mármint akkor micsinász?

[/spam]™

CattiBrie

ha elindítja, akkor azt tudni fogod.. de ha nem?

[/spam]™

CattiBrie
???

nemhogy elnézést kérél 😛PP

bár az én kommentjeimet elég egyszerû kilökni (mer annyi van) 😊)

[/spam]™

Son Ice
Catti: igen, elküldöm Neki, amit akart file-t (azzal a különbséggel, hogy nem a leütött billentyûk vannak benne, hanem csak hasonlóak, mintha azt írtam volna, hogy abrakadaba, csiribúcsiribá) 😄DD És ehhez csatoltam még egy állományt, ami nem bizti, hogy eljutott oda. Ha eljut is, nem valószínû, hogy elindítja, csak ha olyan, mint a troll. Bízzunk benne, hogy olyan 😄DD

CattiBrie
há' nem tom

mert azt nem hiszem el, hogy ha egy tök nyúbi júzer vagyok telepíteke gy gépet és mivel nem tudom, hogy mi az a tûzfal, nem teszek fel olyant...
letöltöm/telepítem a Tibiát és azonnal meg lennék hekkelve! ez szvsz nagyon butaság!!!

Sonic: XP-d van, nemde?

[/spam]™

kiserik
😛PP

CattiBrie
😄DD

osztálytársam volt!!! 😄DD

[/spam]™

kiserik
viszont vírusirtom az van és mindig is volt, õ meg azt mondta, hogy neki az is meghalt, szal...

CattiBrie
engem löktél ki!!!

ellenben közlüm mindenkivel, hogy hasonló esetben nem vész el a 30 percen át bepötyögött komment! használd a vissza nyilat és meg is van a megjelenítettlen komment!!!

[/spam]™

CattiBrie
errõl beszélek!!!

itt megdõl Sonic állítása, h azért lett hekkelve, mert meghalt a tûzfala.. nem?

[/spam]™

kiserik
Thx 😊

kiserik
milyen iskolát kell végezni ahhoz hogy 1/10 úgy értsek ezekhez a dolgokhoz mint te?

CattiBrie
hát de akkor ugyanazt kell elküldeni neki, mint amit õ írt!!! csak az õ dolgait fw a te egyik címedre.. nem?

[/spam]™

kiserik
pölö én, eddig nem használtam kimondottan tûzfalat, de most már van 😄DD