Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nem tudom, mirõl beszéltek (guild ház), de szerintem se legyen hozzáférésem. Asse tom mi az 😄
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
bocsi de azt kell hogy mondjam hogyha volt is jogod remelem Ram gyorsan leszedi es nem tudnak onnan semmit kiszedni bar ugyse tud bemenni csak a kozos reszekbe de akkor is ciki lenne😞
mail címet tudod... vagyis meg van a pass.. változtasd meg megin valami tök másra!!!
[/spam]™
De valaki azt mondta ingame a chat-en, hogy az elõbb már köszöntem. Csak nem emléxem, hogy ezt ki írta. 😞 Nem tudjátok véletlenül?
Thou art a very pleasant little rabbit.
Itt pont nem téged kérdezlek, hanem a törpieket, hogy vajon.. meg mi szokott ilyenkor lenni...
[/spam]™
Ez pontosan így van... Bobber is csinált mér ilyen, mikro vele voltam belépve...
[/spam]™
de hogy ez pontosan hogy is mukodik nem premiknel azt nem tudom anni tom hogy shaman meg darel lokdostek ki egymast mert shaman karakterevel akartak midn a2 en bejelentkezni😊😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sonic, amikor belépett magával, a cyc hill felé tartott.
Szerintetek mit akart ott???
[/spam]™
bar en is ki szoktam kapcsolni szal en se sok ertelmet latom😊
amugy anno nekem is volt tuzfal is meg vir irto is de ma mar egyik sincs mert az elmult 5 evben kb csak a feregvirus volt amit benyaltam az meg hogy esetleg anno egy par akcios oldal beirta magat a kedvenceim koze az nem izgatott annyira
viszont az zavart hogy alandoan beugatott a tuzfal ha valmi nem tetszett neki😊
szal azt is kilottem alandoan innen kezdve ma mar fel se teszem😊
szal en most ugy alok egyszal pocsben a net elott ahogy elo van irva 😊
ill van felteve valami spysweeper de az is csak az idegeimre megy mert alandoan beugat minden szarert😞
na szal en ezert fosok ill inkabb azert mertz ezt mostz spec a benti geprol neztem
ha az othoniu szal el azt nagyon nagy ivben kakikalom le de azeret a benti az nem lett volna jo poen ugyhogy ezert izgultam
ugyhogy ha sikerul akkor remelem jol meg lesz szivatva a kis kocsog
es meg azt is megbanhja hogy megszuletett
nem reklámozzuk
csak ismerõsöknek
Teiran meg Beedo-nak simán mehet, meg Harry Marrynek is...
de az uccsó kis figyelõ br-swe-nek nem
[/spam]™
[/spam]™
Hát nem tudom. Zak azt mondta, hogy vegyem ki a karakterlapomról...
[/spam]™
szerintem nekem sincs xp def. firewall-om... de nemt om 😊
[/spam]™
Catti: beleírhatom a guild leírásba, hogy a tibia.hu a honlapunk? Most beraktam, csak kivegyem-e?
Ezt még odahackeltem:
If you can speak hungarian and you accept tibian and community rules feel free to join us.
Így ha vki nem játszik barátságos módon, akkor repül egybõl, mert mielõtt belép a guildba, ezt el kell fogadnia. Meglopni nem tud minket senki, mert akirõl semmit nem tudunk, azt nem fogjuk kölcsön dsm-mel ellátni, szóval ha magyart találunk, akkor meghívhatjuk továbbra is, ha jó fejnek tûnik. Végülis annyian nem vagyunk online-ok rendszerint, hogy az zavaróan sok lenne a guild chaten, mert nem bírjuk olvasni, ha akarjuk. Sok kari csak igen passzív, sok ember afk, szóval sose fog ártani a "friss hús". Uff, beszéltem :p
Nem, én nem állítottam, hogy ha nincs tûzfalad akkor egybõl meghackelnek, csak az esély nagyobb rá.
Én amúgy is olyan vagyok, mint a mágnes, csak én nem a fémet, hanem a vírusokat vonzom. Amikor jól megy minden, akkor kb 4-5 óránként jön az üzi, hogy behatolási kísérlet történt stb. 😊
nemhogy elnézést kérél 😛PP
bár az én kommentjeimet elég egyszerû kilökni (mer annyi van) 😊)
[/spam]™
mert azt nem hiszem el, hogy ha egy tök nyúbi júzer vagyok telepíteke gy gépet és mivel nem tudom, hogy mi az a tûzfal, nem teszek fel olyant...
letöltöm/telepítem a Tibiát és azonnal meg lennék hekkelve! ez szvsz nagyon butaság!!!
Sonic: XP-d van, nemde?
[/spam]™
ellenben közlüm mindenkivel, hogy hasonló esetben nem vész el a 30 percen át bepötyögött komment! használd a vissza nyilat és meg is van a megjelenítettlen komment!!!
[/spam]™
itt megdõl Sonic állítása, h azért lett hekkelve, mert meghalt a tûzfala.. nem?
[/spam]™
[/spam]™