124119
  • CsikiAndriss
    A másodkarimat én is szeretem vinni főleg, hogy pala. És egy jó hír 1 hete nem volt áramingadozásom meg a nettem sem ment el, szóval van még vagy 50 nap prémim és ideje lessz huntolgatni :)
  • rroolli
    Nem tudod hány ujjam van? Pff...

Én is toltam valamikor másodkaraktert, aztán 111 szinttel lehagyta az első karakteremet :)
  • CattiBrie
    Jocó, Cipi, Firi.. de attól függ hány ujjad van egy kezeden :P

és van, aki inkább másodkaraktert tol..
    főleg ha lovag az első :P
  • rroolli
    Sok a másodkari :D Csak hogy az "első karikkal" se játszik senki, csak afk afk :D Tisztelet a kivételnek, biztos van még valaki, aki néha játszik, de biztos 1 kezemen meg lehetne számolni azokat az embereket :)
  • CattiBrie
    Pedig sok a másodkari..

Illetve akadnak újak:
    20:19 Kecskeember [44]: hi

:)

Igaz, én nem számítok.. másodkarakterrel sem, mert nem játszom. :)
  • Czdano
    Ezeket a dolgokat durván a 7.7-es verzió idején kezdtem el látni..nem véletlenül vannak 8-as verzió alatti törtszerverek (hozzáteszem, teljesen aktívak!). A hackelt karakter annyira nem zavar, tudtam hogy egyszer eljön ez az idő is, mikor valamelyik ökör megtalál. Igazából egy hét elég lenne hogy egy közepes eq-ra összedobjak, de semmi értelmét nem látom ennek a játéknak, és ez sajnos annak is köszönhető hogy minden magyar premiumos lett már 2-3 éve, egyedül pedig élvezhetetlen a játék. Anno mikor elkezdtem az egészet, az fogott meg, hogy sok magyar volt, ráadásul segítőkészek. Ezek az emberek mind-mind lvl 100 felett vannak már, szóval szóba se kerülhet hogy játsszak velük 50-es szinten :p
  • Shiwo
    iwiwen nézted ?
  • rroolli
    remélem kitaláltak már valamit, hogy ne foglaljon 100 megát a map...
  • maerlyn
    flashben van client storage, azaz x mennyiségű adatot le tud tároltatni a kliens gépére. nagy valószínűséggel így oldják meg.
  • A Joco
    Grat
  • CattiBrie
    Ilyennek láttam a képet:

• kiscipi

17:27 Congratulations! You earned the achievement "Potion Addict".
  • kiscipi
    map map map map

• Noodlee
    Én nem látom, hogy születésnapja lenne.
  • Shiwo
    Vackornak meg BSZ :) (tán ránéz néha esgére..)
  • CattiBrie
    "mert a szomorú igazság"

Nem olyan nagy baj az. :)
  • rroolli
    Amik eddig voltak hackelések, azok inkább tibián belül küldözgetett átverős linkek... Meg lehet letölteni itt-ott tibiás "cheatet", ami valójában keylogger. De ezek a "hackek" szerintem csak kisded játékok azokhoz a globális trójaikhoz, vírusokhoz képest, amik egy hétköznapi, nem tibiázós ember számítógépére is eljuthatnak. Azok a vírusok meg nem fognak tudni mit csinálni a tibiával, mert a szomorú igazság, hogy egy szűk társaságon kívül senki nem tudja mi az a tibia. De amúgy fogalmam sincs, csak valahogy így tudom elképzelni a helyzetet...
  • Shiwo
    azért gondoltam, hogy a szerverükön tárolják, mert különben nem lenne értelme a flash azon előnyének, hogy bárhonnan beléphetsz, ahol van net ...más kérdés, hogy mennyire biztonságos belépni tibiába mondjuk egy netkávézóból vagy suliból, ahol tele van vírussal a gép...asszem növekedni fog a hackelések száma...
  • Bobber
    bár ugye ennek az lenne a lényege hogy bárhonnan tudd nyomni böngészőböl szóval az lenne a logikus ha a chip tárolná ezentúl ezeket az adatokat. aztán néha meg beszólna hogy bocsi de a szerverparkban tűz ütött ki és nem volt arhíválásunk :)
  • Bobber
    én kinézem Chipből hogy teljesen alapból újra kell mappolni mindent ami elég bosszantó de mégse annyira ha mondjuk nem egy szépen elkülönített helyen tárolja a térképet majd hanem berakja mondjuk temp vagy hasonló könyvtárba:)
    és amikor azt mondod a böngészőnek hogy előzmények stb törlés megy minden a levesbe:))
    de szép is lenne:)
  • CattiBrie
    Szerintem ez még majd kiderül.. de alapból feketével indultunk...
  • Shiwo
    amúgy a flash-es tibiában hogy volt megoldva a térkép? ugyanúgy a gépen tárolta? vagy beimportálta magának? vagy totál új térkép van rajta, és akik eddig felfedeztek egy csomó dolgot a régi kliensbe, azok bachatják mert megy majd a levesbe?
  • silbor
    ja tényleg csalnak most látom... el kell takarni a szemed oldalról ha te vagy a hunyó és számolsz :)
  • silbor
    nem biztos hogy csalnak...csak így szeretnek tibiázni :) hunyóznak :)
  • CattiBrie
    Így is lehet "játszani", azaz csalók falhoz állítva :D

• rroolli
    ha kétszer akarok elküldeni valamit, akkor kiírja, hogy várni kell nemtom már mennyi percet... sőt, talán akkor is ezt csinálja, amikor 2 üzenet nagyon hasonlít egymásra. Ami bénaság, hogy ha valaki tud törölni üzenetet és ír valamit, kitörli, aztán módosít valamit és újra elküldi, akkor sg azt hiszi, hogy duplán akarja elküldeni és várni kell...
  • CattiBrie
    Ezt a bágot már lehet, hogy kezeli. Legalábbis valamit javítottak rajta az elmúlt 5 év alatt. :)
  • silbor
    én már csak egy ilyen kis semmi vagyok...el is tűnök a fórumról :)
  • Noodlee
    Eh. Sry Silbor.
    Kigolyóztál, és 2 egyforma kommentet írt, szokásos bug.
    Gondoltam az egyiket kitörlöm, minek a duplikált, erre ugrott mindkettő.

Szóval azt írta Silbor, hogy igaz, hogy ő nem PG-s, de szívesen átvenné :)
    Én meg azt írtam, hogy lehet mapolni? :)
  • Husosfagyi
    Márpedig ez házikó!
    Ráadásul elég való-házikó :)

Van benne titokszoba is, azon a szinten vannak az ágyak.
    Az a szint nem látható se lentről, se fentről, sehonnan máshonnan, csak ha épp ott vagy :)
  • Noodlee
    GH-ra ne mondd azt, hogy házikó :)
  • Husosfagyi
    Keresek olyat akinek van lehetősége egy házikót átvenni :)
    4 szintes, két ágyas, free területen van Thaishoz közel.
    Többi infót priviben adok.

Jelentkezőt pedig 6-7 napon belül keresek.
    Köszi :)
  • CattiBrie
    disztányér :D
  • Bobber
    diszkréció kérem diszkréció:)
  • CattiBrie
    disszertáció :)
  • Bobber
    Hát szidtalak én titeket???
    ilyen csunya szavakat használni ebben a topikban, Hát ezt gyerekek is olvashatják. Felelőtlen banda.:)
  • CattiBrie
    nem tudom, csak ha már.. akkor jegyezzük meg, hogy az sincs messze és, vizsgáltassuk ki arra is :D
  • Husosfagyi
    disznóság
  • Shiwo
    számolni sem tud ? :)
  • CattiBrie
    ne hagyjuk ki a diszkalkuliát sem :)