Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
de ez tök jó, h pont megnézte.. 😊

[/spam]™

Son Ice
Nem értem a kérdést. Amikor be akartam lépni, akkor nem tudtam. Erre a tibia.com-on kértem új jelszót a mailcímemre. Nem tudom, hogy a csóka mire változtatta meg. A lényeg, hogy újat kaptam.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Ha ez a szolgáltatás pénzbe kerülne, szvsz akkor is megérné.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Ferro
Sejtettem! 😊

CattiBrie
mien jelszót adott õ neked? amit lekértél?

[/spam]™

CattiBrie
igen.. itt kezdtem a tájékozódást 😊

[/spam]™

Son Ice
Jah, kiderült, hogy mikor lépett be a nevemben a hacker. Nem a tibia küldte az infót. A barinõm megnézte, hogy mikor léptem be utoljára (pont aznap), és csodálkozott is, hogy milyen gyorsan hazaértem. 😄 Még azelõtt beléptem a játékba, mielõtt elindultam volna tõle. 😊
20:23 körül léptem be (vagyis a hacker), és szerencsére amikor én beléptem 21:06 körül, akkor kinyírtam a session-jét. 😊 Vagyis kb. fél óráig garázdálkodott, ezért maradt meg néhány cuccom, és ezért nem volt ideje valószínûleg kinyírni. Már csak a belépési helyet (IP-címet) kéne megtudni.
Azért nem tudott utána belépni, mert a jelszót közben megváltoztattam 😄

Kéne egy olyan plusz szolgáltatás, mint az xyz szolgáltatónál, amikor belépek egy oldalra, akkor kapok egy sms-t. Szerintem hasznos lenne! És akár egy sms-küldéssel le tudnám tiltani a belépést (pl belépett a hacker, miközben én a dolgozom). Ekkor sms-ben kapnék egy új jelszót, és csak azzal lehetne ismét belépni a karival.

Jhonny
ha sorci vaok akkor a varazslathoz honnan szerezzekrunet?

Vigyázz promó, jövök!!

Ferro
Szerintem nem grey, gray.

Ferro
Ha azt kérded amire gondolok akkor a Név/Karakternév formula lenne számomra teccetõs! 😉

CattiBrie
nem amcsi vs. angol?

[/spam]™

Ferro
Én egyenlõre inkább a skilljeimet fejlesztem mint a szintemet! ;D

Ferro
Nekem is van egy!;D Még rookról hoztam emlékbe! 😄

Ferro
+a dupla akkora depót! Nem 1000 hanem 2000 fér bele!

Catti a gray és grey között jelentésileg nincs semmi különbség, esetleg valami más szempontból?! 😉

CattiBrie
nekem nincs

[/spam]™

CattiBrie
szia!

valószínûleg tolódik az utazásom, amirõl reggel beszéltünk!

bocsi!

[/spam]™

Huma
Venoreban lehet venni, de akar vagy 50 szanaszét nekem is a tibia világon, különbözõ depókban :o)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Huma
HA szükséges, akkor én is mekkísértem a csapatot, meg hát...majd körülnézek a darai depóban, ott van elõre elkészített desert quest csomag, pár, csak meg kell találni 😄

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Jhonny
hello

Vigyázz promó, jövök!!

Huma
Hiho all!

Jhonny
itt vaok egy masik karakteremmel azert kerdem

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
van vkinek forteran karaktere?

Vigyázz promó, jövök!!

Son Ice
Csak most nekem is dolgoznom kell. Nemtom mikor leszek ingame.

Jhonny
en vok kler

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
HELLO

Vigyázz promó, jövök!!

Son Ice
Jól hangzik 😄

Shiwo
jah, almát lehet venni (de asszem Humának van..), vari könyvem meg van nekem is egy féltucat..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
jah Sonic..prémiben van még 1 olyan, hogy "személyessé teszed" az accountodat ,és kapsz 1 kódot, amivel visszakapod az accod (meg ezáltal a prémid) ha meghackelnek..

CattiBrie
ott van az!!!

(...)

naugye 😄DD

[/spam]™

Shiwo
Tanis is lassan 20. szintû..õ knight...sorcot vállalom..amúgy préminél kifelejtettétek a nagyobb VIP-listát 😉

Bobber
na en elhuztam haz valamikor az este folyaman lehet hogy leszek bar eleg sok dolgom van 😞
de ha kellenek akkor Catti tudja hogy tud utolerni😊😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
hat azert a meghalasokat inkabb hagyd ki😊

Bobber
ja bar en ugyis tudom hogy ebbol is kimaradok majd😊

CattiBrie
na, akkor mehet egybe Soniccal..

[/spam]™

CattiBrie
😛PPPPPPPPP

[/spam]™

Son Ice
Akkor ma este felmászok Tibia (ha beenged és megvannak a cuccaim 😛), és pörgetem magam 1000-rel a 20-as szint felé. Bár mégcsak most lettem 19, vagyis elég sok kell még a 20-hoz, de majd sietek. 1-2 cyc+1-2 meghalás 😄

Bobber
ja tele SHAMLI PLS INTEZD A PREMIMET MERT LEJAR PENTEKEN koszike😊

ja csak azert irtam igy hatha igy eszreveszed mert tegnap estere igerted de az ugylatom elmaradt😊

Son Ice
Jééé, egybõl megértettem a feladatot 😛

Bobber
ja amugy itt van valahol a forumba belinkelve 😊
igaz az nem olyan szep mintha en csinaltam volna mertz Shamli csinalta de azert hasznalhato😊

CattiBrie
azt Bobber csinálja 😄D

[/spam]™

Bobber
hehe azzal sose keszultem el😊😊
de olyan nagy baj nem erhet minket mert Catti mar eleg kemeny annyira meg ugyse tevedunk el😊
legroszab esetben egy par zerkerbe futunk bele amikhez nekem mar volt egyszer ott szerencsem es bele is haltam😊

Son Ice
Vocation (Desert) Quest:
"A helyes útirány a mellékelt térpképen van feltüntetve."
Az meg hol van?

CattiBrie
és te az tat is tudod, nem?

[/spam]™

CattiBrie
aszt akarom lekrni, hogy egy adott könyvtárban melyik file volt,a mit utoljára modosítottunk .. így jön ki az Utolsó módosítás dátuma. A többi része megvan, csak a fájlokat most egyenként kell bepötögni.. meg ha új jön..

[/spam]™

Son Ice
Nekem van nyílpuskám!!!!! 😄

Bobber
en a lovag szerepet valalom a desert questben legalabb mar anak is meglesz egy felev utan😊

CattiBrie
írjál itt sg-n privát üzenetet Shaman-nak a pontos karakterneveddel

utána majd megírja, h mien számra kell utalni a mennyi lét

[/spam]™

Son Ice
Catti: Miért kell Neked egy könyvtárban lévõ összes file (alkönyvtárakban is)? Mit tárolsz azokban? A tartalmuk kell, vagy csak a nevük?

CattiBrie
sok

[/spam]™

Son Ice
Wow, ez jól hangzik. De, ha mégegyszer meghackelnek, akkor én... grrrr