Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha szépen megkérek emberkéket, akkor eljönnének megcsinálni a vocation kvesztet.
Ha meglennénk, akkor én is mennék kísértõnek akár.
Sonic neked mondom, hogy csak akkor lehet azt megcsinálni, ha találsz mind a négy kasztból emberkét. Te pala vagy, már csak egy lovag, egy druida és egy varázsló kell. Emellett kell: alma (druid), spellbook (sorc), crossbow (pala), sword (nájt).
[/spam]™
egyébként
- hajózhatsz
- ezáltal prémiumos részekre juthatsz el
- prémiumos varázslatokat vehetsz meg
- prémiumos kveszteket csinálhatsz meg
- elõléptetheted magad pénzért, amitõl halálozáskor kevesebb %-ban vesztessz cuccot/exp pontot és skill pontokat
(...)
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
szerintem meg az aki akar... csak Ram jobban akar mint a többiek 😛
Sejk
egyszer lõttem gfb-t egy lövésnyit
szal ennyit a mintwallin runapazarlásról 😛
nekem oda csak az kell h rajtam kívül max a tréningezõk legyenek ott, és akkor már nincs is gond!
Sejk
megtecett
Cattival egyedül is lazán bírod, egyetlen bibis rész az ha odaszaladsz a 2 mino mage közé és nem gyógyítod magad...
nagyon frankó kis hely, nekem bejött!!!
még tuti h ellövöm ott a 2 bp nyilamat és azzal kb meg is lesz a lvl 55😊
Sejk
az a 330 as sebzes nem tul szimpatikus😊
foleg azert mert a csoka akit ut az egy 110 es knight😊 es ha o kap ekkorakat akkor belegondolni is rossz hogy mi mit kapnanak tolle😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Thou art a very pleasant little rabbit.
eddig is tudtam, hogy a deathslicer egy állat, de mostmár kimondottan fosok még majd lev 110-en is odamenni :-)
szinte mondhatám, hogy megérdemelte...
csak még ugye nem mesélte el, amit tegnap reggel ígért...
.)
[/spam]™
Bex felderítõsdit játszott (mikor megmondtam , merre ne menjen...) és talált 1 sárkányt..a sárkány meg nem várta meg, hogy meneküljön..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én két napig nem ettem, mert aszittem, ha a karim eszek, akkor nekem már nem kell. 😄
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
de talan meg mentheto😊
mi mar nem sajnos mi mar teljesen fuggok vagyunk en ma is egesz ejel afk voltam meg almomban is😊
Tegnap egy csóka el akart adni nekem vmit (vagy venni franctudja). Nem bírtam levakarni. Erre beírtam neki: What are You gyügyöging?
Nah, erre semmit nem tudott lépni és lekopott 😄DD
Pedig utálok 2. lenni 😄DDD
Taj is arra palyazik😊