Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
mennyi zsé?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
ha elõlépteti magát

[/spam]™

Aquir
gyorsabban nõ a mana ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
Gyerekek! Sonic lassan 20-as szintû.

Ha szépen megkérek emberkéket, akkor eljönnének megcsinálni a vocation kvesztet.

Ha meglennénk, akkor én is mennék kísértõnek akár.

Sonic neked mondom, hogy csak akkor lehet azt megcsinálni, ha találsz mind a négy kasztból emberkét. Te pala vagy, már csak egy lovag, egy druida és egy varázsló kell. Emellett kell: alma (druid), spellbook (sorc), crossbow (pala), sword (nájt).

[/spam]™

CattiBrie
írtam, Sámlinak kell szólni és õ elintézi

egyébként
- hajózhatsz
- ezáltal prémiumos részekre juthatsz el
- prémiumos varázslatokat vehetsz meg
- prémiumos kveszteket csinálhatsz meg
- elõléptetheted magad pénzért, amitõl halálozáskor kevesebb %-ban vesztessz cuccot/exp pontot és skill pontokat
(...)

[/spam]™

CattiBrie
a weboldalon a készítõkhöz karakternevet írjak, vagy jó az, ami most van????

[/spam]™

Son Ice
QQCS. Lenne egy kifejtendõ kérdésem: hogy a csudiba tudok elõfizetni a game-re és milyen elõnyökkel/hátrányokkal jár? Vagyis azon kívül, hogy kapcsiból beenged loginnél, még milyen plusz okosságokat kapok? Lécci-lécci ne linket küggyé, mert . 😄 Vagy legalábbis ha link, akkor magyar legyen, köci.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
Darel... te ma menni oda le Minwallinba

esetleg én lenni elkísérhetni?

[/spam]™

"Gyorsan fejlodni csak Ram tud😊😊😊)"

szerintem meg az aki akar... csak Ram jobban akar mint a többiek 😛

Sejk

CattiBrie
Thais alatt mélyen

[/spam]™

Aquir
az hol van? 😊

lol!!!!
egyszer lõttem gfb-t egy lövésnyit
szal ennyit a mintwallin runapazarlásról 😛
nekem oda csak az kell h rajtam kívül max a tréningezõk legyenek ott, és akkor már nincs is gond!

Sejk

CattiBrie
hûm hûm..

[/spam]™

CattiBrie
de aszt meg lehet ölni?

[/spam]™

én tegnap voltam mintwallinban...
megtecett
Cattival egyedül is lazán bírod, egyetlen bibis rész az ha odaszaladsz a 2 mino mage közé és nem gyógyítod magad...
nagyon frankó kis hely, nekem bejött!!!
még tuti h ellövöm ott a 2 bp nyilamat és azzal kb meg is lesz a lvl 55😊

Sejk

Bobber
hat en nem tudom mit tud a kicsike de az tutiu hogy meg egy darabig nem szeretnek vele osszefutni mertz eleg jokat sebez ha jol latom😊
az a 330 as sebzes nem tul szimpatikus😊
foleg azert mert a csoka akit ut az egy 110 es knight😊 es ha o kap ekkorakat akkor belegondolni is rossz hogy mi mit kapnanak tolle😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
werbung

[/spam]™

CattiBrie
Ez mien enemi?
Ez mozog, mint egy bármi más?

[/spam]™

Bobber
mit toroltettetek? csak nagyvonalakban mondjatok mar el pls😊

Aquir
=)

CattiBrie
kértem törölést

[/spam]™

CattiBrie
dilít!!!

[/spam]™

Hamar kitiltották, grat for President Evil :p

Thou art a very pleasant little rabbit.

<sajnálja, de nem tudja>

CattiBrie

Death Slicer

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Mi a különbség a grey és a gray között???

[/spam]&#8482;

tibianews nap képe üt:p
eddig is tudtam, hogy a deathslicer egy állat, de mostmár kimondottan fosok még majd lev 110-en is odamenni :-)

CattiBrie
naugye

szinte mondhatám, hogy megérdemelte...

csak még ugye nem mesélte el, amit tegnap reggel ígért...

.)

[/spam]&#8482;

Shiwo
re..hiho all!

Bex felderítõsdit játszott (mikor megmondtam , merre ne menjen...) és talált 1 sárkányt..a sárkány meg nem várta meg, hogy meneküljön..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
Hát igen...

vannak véletlen lureolások és
vannak direkt lureolások

[/spam]&#8482;

Mondjuk azóta megfenyegetett ám, hogy ezért blacklistelni fog bosszúból egy tisza karival, ha nem vonom vissza, szóltam a blacklist crewnak, és azt mondták, csak várni tudunk...3-4 hónap késés után úgyse fognak rá emlékezni, meg honnan tudjam, hogy az a tiszta kari pont ez a töcs...

CattiBrie
Taj! Erre válszolj léci!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😊)))))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
a melóhelyen öten egyenpólóban ülünk 😄DD

[/spam]&#8482;

A sztori kicsit egyszerûsödött, mert fd-vel nem sikerült megölnie, de ezek szerint így lett blacklistelve :p

http://blacklist.silverguardians.de/index.php?module=search&cmd=search&searchstring=Warrior+of+distance

CattiBrie
o.O

[/spam]&#8482;

Son Ice
Az semmi 😊
Én két napig nem ettem, mert aszittem, ha a karim eszek, akkor nekem már nem kell. 😄

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Bobber
nem a troll az meg nem olyan veszelyes elojel az meg kezelheto ha mar orkokat meg sarkanyokat keresel es a sajat kutyadat is warvolfnak nezed na az mar eleg sujos tunet😊😊
de talan meg mentheto😊
mi mar nem sajnos mi mar teljesen fuggok vagyunk en ma is egesz ejel afk voltam meg almomban is😊

CattiBrie
😄DDDDDD

[/spam]&#8482;

Son Ice
Mikor válik vki Tibia-függõvé? Ha felszállok a buszra és Trollt keresek akkor az vagyok? 😛 Mert elég jól körülnéztem hazafelé jövet. 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Ezt még leírom:
Tegnap egy csóka el akart adni nekem vmit (vagy venni franctudja). Nem bírtam levakarni. Erre beírtam neki: What are You gyügyöging?
Nah, erre semmit nem tudott lépni és lekopott 😄DD

CattiBrie
😄DDDDDDDD

[/spam]&#8482;

Son Ice
Jééé, a bal kezem ugyanolyan ügyes, mint a jobb. Bal kézzel is simán leettem magam 😄

Son Ice
"mellesleg két második lett 😊))"
Pedig utálok 2. lenni 😄DDD

Ferro
áááááááááá <érti már> <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3> Igen! Szegény! 😞

CattiBrie
Taj!?

Mi a különbség a grey és a gray között???

[/spam]&#8482;

Bobber
nem en voltam

Bobber
azt nem tudom hogy hogy hogy sikerult lenyulni de a sov az az amit belinkeltem
Taj is arra palyazik😊

CattiBrie
úgy fáj az orrom egy pontja, mintha éjjel valaki jól benyomott volna egyet...

[/spam]&#8482;