Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmentem egy kicsit a varosba vasarolgatni😊
igaz cipot akartam venni de azt nemsikerult😊viszont vettem egy gatyit meg 2 inget😊)😊
sajna a cipomet csak jovoheten tudom majd megvenni mert akorara rendelik meg😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
az angol tanárom is azt mondta, h angol vs. amcsi különbség lehet
(egy szó nem votl arról, hogy én úgy gondoltam is valaha, hogy nem mind a kettõ nem szürkét jelent - én csak a mégis különbségére voltam kíváncsi)
[/spam]™
Amúgy az utolsó szó: snake*
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Itt vagyok, ragyogok. Tegnap majdnem hazavágott 3 cyc. Azt hittem kicsit erõsebb vagyok már, de tévedtem. Keletrõl csaltam egy cyc-t, erre valaki nyugatról csalt kettõt. Persze õ meg kereket oldott. Szerencsére egy ütést sem kaptam, mert olyan voltam, mint a villám. 😄 De azért elég veszélyesnek tûnt a helyzet. Asszem egyelõre maradok a maciknál, wolfoknál (télleg tud sütni?), és vaniliás sékeknél (shanke).
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
na en is elmegyek szerintem akkor egy kicsit csak hogy ne unatkozzam😊
tegnap elmentem orktresbe gyakni😊
kb egy orarat sikerult gyaknom mert kozben elfogyott a BOLT amit vittem magammal😊
(el se hiszem hogy a draga boltot erre pazaroltam😊)
ja amugy aszem 600 bolt volt nalam
ez alatt az egy ora alatt sikerult kb 20% ot fejlodni na jo lehet hogy csa 19 et de ez annyira nem is lenyeges
na most az en szintemen ez a 20% sac per esznelkul 43k xp ami azert szerintem eleg jo😊😊
szal en ezert szeretem az orktrest😊
mondjuk sajna tegnap nem nagyon jott a loot😞
csak egy halberdet dobtak meg vagy 3 baltat ill egy broadswordot az egyik leader
ill volt meg egy par chain armor de nem erte meg meg azt se hogy feladjam😞
a gépem rossz, majd vasárnap vissza pest akkor merek gyakni legközelebb, ha valakinek szüksége lenne a segítségemre vagy ilyesmi.
(De vasárnaptól 10 napig már WoWozok szal elõtre tessék szólni pl Ram/tajon keresztül 😛)
Sejk
Sejk
Ami lent vár az kezdésnek elég gáz tud lenni... De ha ismered a karid erejét akkor vagy elhúzol a fenébe, vagy szépen okosan mindent legyaksz és nagyon heppi vagy...
De ennyit Mintwallin reklámjáról, mert a végén csak Pannonosok lesznek lent és nem tudok majd gyakni.. Mint mikor mentem nagy boldogan geohoz tréningelni és ott állt RAM.. pf... agyam elszállt, én meg még dicsekedtem h milyen jó, és szépen nem fétem már oda 😛 (nah jó ez csak a vicc része)
Majd egyszer ha akarod és mindeketten online leszünk megmutatom.. bárkinek...
Sejk
23:06 Catti-bia: gyerekek...
23:07 Shiwo: miben ?
23:07 Bexter hun: csomagot kéne küldenem
23:07 Catti-bia: :*
23:07 Shiwo: k
23:07 Shiwo: mondom
23:07 Bexter hun: k
23:07 Shiwo: szia catti
... pont eltüntél..szval szia és jóccakát
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezzel szemben a grey, az jelentheti még azt, hogy öreg, õsz, sápadt, sötét, nyomasztó.
grey vs gray
Teljesen ugyanaz. SEmmi különbség. Tök kira. 😊)
Nem is tudtam!
[/spam]™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Vigyázz promó, jövök!!
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Szal szólsz majd, ha aktuális lesz, várni tudok Hugi, és csak eljön majd az ideje mindennek egyszercsak :o)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Még gondolkoztam is, hogy úgyis fáradt vagyok, nem lépek be. De mégis. Lehet, hogy különben most az alapszigeten lennék és gyaknám a patkányokat a 8-as szint eléréséhez. 😞