Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
na ujra vagyok 😊
elmentem egy kicsit a varosba vasarolgatni😊
igaz cipot akartam venni de azt nemsikerult😊viszont vettem egy gatyit meg 2 inget😊)😊
sajna a cipomet csak jovoheten tudom majd megvenni mert akorara rendelik meg😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
grr

az angol tanárom is azt mondta, h angol vs. amcsi különbség lehet

(egy szó nem votl arról, hogy én úgy gondoltam is valaha, hogy nem mind a kettõ nem szürkét jelent - én csak a mégis különbségére voltam kíváncsi)

[/spam]™

Ferro
Nem hitted el!? 😉

Ferro
Jó napot mindenkinek! 😊

Son Ice
Annyira vigyázok velük, hogy most idõm sincs ingame-re 😞
Amúgy az utolsó szó: snake*

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
vigyázz a cycikkel!!!

[/spam]™

CattiBrie
Szióó! 😊

[/spam]™

Son Ice
QQCS! Szép jó reggelt!
Itt vagyok, ragyogok. Tegnap majdnem hazavágott 3 cyc. Azt hittem kicsit erõsebb vagyok már, de tévedtem. Keletrõl csaltam egy cyc-t, erre valaki nyugatról csalt kettõt. Persze õ meg kereket oldott. Szerencsére egy ütést sem kaptam, mert olyan voltam, mint a villám. 😄 De azért elég veszélyesnek tûnt a helyzet. Asszem egyelõre maradok a maciknál, wolfoknál (télleg tud sütni?), és vaniliás sékeknél (shanke).

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
ja, ezt már mondtam

[/spam]™

CattiBrie
ja, jó reggelt

[/spam]™

CattiBrie
De orctressbe sem megyek

nem megyek én sehova

[/spam]™

CattiBrie
Jó reggelt!

[/spam]™

CattiBrie
na, akkor Mintwallinról ennyit

nem fogok oda menni

[/spam]™

Bobber
de nagy a csend ma 😊
na en is elmegyek szerintem akkor egy kicsit csak hogy ne unatkozzam😊

Bobber
na akkor egy kis szamolas gyorsan😊
tegnap elmentem orktresbe gyakni😊
kb egy orarat sikerult gyaknom mert kozben elfogyott a BOLT amit vittem magammal😊
(el se hiszem hogy a draga boltot erre pazaroltam😊)
ja amugy aszem 600 bolt volt nalam

ez alatt az egy ora alatt sikerult kb 20% ot fejlodni na jo lehet hogy csa 19 et de ez annyira nem is lenyeges
na most az en szintemen ez a 20% sac per esznelkul 43k xp ami azert szerintem eleg jo😊😊
szal en ezert szeretem az orktrest😊
mondjuk sajna tegnap nem nagyon jott a loot😞
csak egy halberdet dobtak meg vagy 3 baltat ill egy broadswordot az egyik leader
ill volt meg egy par chain armor de nem erte meg meg azt se hogy feladjam😞

Bobber
joreggelt mindenkinek😊

bocsi h csak most válaszolok, de dolgom akadt és azóta csak most vagyok megint itthon....
a gépem rossz, majd vasárnap vissza pest akkor merek gyakni legközelebb, ha valakinek szüksége lenne a segítségemre vagy ilyesmi.

(De vasárnaptól 10 napig már WoWozok szal elõtre tessék szólni pl Ram/tajon keresztül 😛)

Sejk

nem, most egy darabig sehova sem megyek, majd pestrõl, mert bekrepált a gép 😞 csoda h most megy...

Sejk

Mintwallin tibia map leges legalján, thais alatt hosszú labirintus vezet oda.
Ami lent vár az kezdésnek elég gáz tud lenni... De ha ismered a karid erejét akkor vagy elhúzol a fenébe, vagy szépen okosan mindent legyaksz és nagyon heppi vagy...
De ennyit Mintwallin reklámjáról, mert a végén csak Pannonosok lesznek lent és nem tudok majd gyakni.. Mint mikor mentem nagy boldogan geohoz tréningelni és ott állt RAM.. pf... agyam elszállt, én meg még dicsekedtem h milyen jó, és szépen nem fétem már oda 😛 (nah jó ez csak a vicc része)
Majd egyszer ha akarod és mindeketten online leszünk megmutatom.. bárkinek...

Sejk

Shiwo
23:06 Bexter hun: segitesz?
23:06 Catti-bia: gyerekek...
23:07 Shiwo: miben ?
23:07 Bexter hun: csomagot kéne küldenem
23:07 Catti-bia: :*
23:07 Shiwo: k
23:07 Shiwo: mondom
23:07 Bexter hun: k
23:07 Shiwo: szia catti
... pont eltüntél..szval szia és jóccakát

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
szép álmokat mindenkinek! 😊

[/spam]™

Aquir
én is igy tudom 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
nekem ezt egy angol mondta

[/spam]™

Son Ice
A gray, az csak szürkét jelent, mint szín.
Ezzel szemben a grey, az jelentheti még azt, hogy öreg, õsz, sápadt, sötét, nyomasztó.

CattiBrie
Megvan a megoldás!!!

grey vs gray

Teljesen ugyanaz. SEmmi különbség. Tök kira. 😊)

Nem is tudtam!

[/spam]™

Shiwo
sztem arra..csinálj neki 1et Aq 😉

Aquir
hm? logóra gondolsz ? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jhonny
szia all

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
ti hogy csinaljatok a kepet a nevenel?

Vigyázz promó, jövök!!

Shiwo
haste az prémi...

Jhonny
atjottem

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
valami otlet?

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
es mejik varosba menyek?

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
jah

Vigyázz promó, jövök!!

Huma
BoH + Strong Haste és LMM, HMM, GFB, SD, Explo meg társai :o)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Jhonny
csak az az egy bajvan hogy nem figyeltem meg regen es forterara csinaltam

Vigyázz promó, jövök!!

Ferro
Szia Kler! ^.^

Huma
Az én diódám scimitarral rohangált, és ma is megvan neki a szobában, a "falra akasztva" ;o)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Huma
Semmi gond, ami késik, az nem múlik, meg a pesti gyors szokott még késni :o)
Szal szólsz majd, ha aktuális lesz, várni tudok Hugi, és csak eljön majd az ideje mindennek egyszercsak :o)

Shiwo
olyan, amibõl olcsón szerzel és jót..sokat úgysem használod, csak eleinte (kb. lvl20-ig)..érdemes valami könnyû fegyvert választani..

Huma
Thaisban a depotól elindulsz jobbra, és lesz egy kis bolt, kb. 3-4. épület? Ott vehetsz, asszem látsz is majd a földön üvegcséket, meg mindent...10 gp / rune áron megy.

Jhonny
a sorcinak mi legyen a fegyvere?amugy kler vaok

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
szerinted en mit csinalok a masik karival

Vigyázz promó, jövök!!

CattiBrie
jó lesz ez a weboldal... 😊

[/spam]™

CattiBrie
ja, ok

[/spam]™

Son Ice
Nem este, hanem napközben.

Son Ice
Igen. A véletlenek érdekes dolgokat alkotnak. 😄
Még gondolkoztam is, hogy úgyis fáradt vagyok, nem lépek be. De mégis. Lehet, hogy különben most az alapszigeten lennék és gyaknám a patkányokat a 8-as szint eléréséhez. 😞

CattiBrie
aznap este dolgoztál otthon?

[/spam]™

CattiBrie
jaaa, szittem nem újat kapsz mélben, hanem megkapod az akutálisat...

[/spam]™

Son Ice
Csak azért idegesített fel ennyire a dolog (azon kívül, hogy egy trágya embernek tartom a hackert), mert valószínûleg a fejlesztésem egy részét is ellopta, mivel éppen itthon dolgoztam. Az viszont nem lenne jó, ha az kikerülne.