Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodálkoztam volna, ha nem Catti az uccsó hozzászóló. 😄
Nah, irány munka, mert ki leszek hajítva, az meg nem lenne jó.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Thou art a very pleasant little rabbit.
Valgyit namelockolták és nem tudom mi legyen a neve. Ha olvassa ezt valaki, írja már le a véleményét. Két lehetõség van:
1. Vlagyi
2. valami kisErikere hajazó, bár már Kiserik létezik 😛
Elõre is köszi
a kazi látkép újra a régi 😄DDD
Thou art a very pleasant little rabbit.



eppen keresem meg a hibakat😊
eleg szep a szamla ahoz hogy kotekedjek😊(7 szamjegyu szal ezen mar erdemes kotekedni😊)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
bakker, ha valmamit xarult csináltak meg, akkor vállalják a felelõsséget és tessék elölrõl elkezdeni és kicsit nagyobb "odaadással"!!!
[/spam]™
sajnos ill nem is sajnos de ugye en is melztam anno ilyen jelegu munkakban mint az epitoipar es eleg kritikus szemmel tudom fikazni a mar kesz dolgokat akao olyan szinten is hogy kezdjek elorol😊
szal szerintem kurtara utalni fognak de ami megnyugvasal tolt el az az hogy a kolegak egyetertenek velem es orulnek hogy felnyitottam a szemuket😊😊😊
elment pecázni, mi meg megkerestük Tanisszal..õ svéd szinekbben és cyca öltözékben...kissé megrémült 😛
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
en meg most ebedelek😊
amugy meg azert voltam eltunve mert az uj irodanak en voltam a meosa es a muszaki atadas elott nekem kelet atnezni😊
hat sajnalom szegeny sracokat mert anyi mindent irtam osze hogy meg a jovoheten is azt fogjak csinalni szerintem ill szidni fogjak a nevemet is😊
amuy meg iszonyat hogy mit osze nem ganyoltak 😞
sajnalom hogy ilyen ember egylatalan iparosnak nevezi magat😞