Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
talán tegnap volt, hogy 10k-t akar kérni, hát real kinevettem, egyébként meg csak mondom, hogy "no"
[/spam]™
😛
Catti-bia hozzászólásainak száma: 17117
Catti-bia hozzászólásainak száma: 17117
Ezt osszuk el kettõvel 😛
Ezt osszuk el kettõvel 😛
Kár, hogy páratlan szám. 😄D
Kár, hogy páratlan szám. 😄D
szal csak kemenyen esw konyortelenul nezd vegig hogy megdoglik es utana tunnj el a szajreval😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
😄DDD Ez teccik. Le kéne fordítani vagy 5 nyelvre és betenni egy hotkey-re 😄
ezt valaki lefordítaná nekem!?
[/spam]™
Lehet, hogy egy hétig nem leszek ingame. Még kell 17% a lvl 20-hoz. 😊
Dögöljek meg, ha mégegyszer segítek idegennek: egy lvl 11-es küzdött egy cyc-cel. Odasietek, mert látom, hogy már pirosban van és lelövöm róla. Erre blacklist-tel fenyegetõzik. 😄 Még egy ütés lett volna és neki annyi. Ráadásul a cyc belsejét is otthagytam neki, mert nekem végülis az xp is jól jött. Most valamit rosszul csináltam, vagy nem én vagyok a hülye?
<#szomoru1>#szomoru1>vagy
meg tudsz nekem bocsajtani??<#szomoru1>#szomoru1>
pls pls pls<#duma>#duma><#duma>#duma>
csak nehogy azt mond hogy <#schmoll2>#schmoll2>
ert en akkor nagyon <#szomoru1>#szomoru1>leszek😊
es hat egy kicsit kivantak a szervezetemet a tobbiek😊
ill volt arcornak is sorcija de o nagyon ritkan volt benn akkor is csak ejfel utan szal ezert kelletem en annyira😊
"
mi van???
nem értem
[/spam]™
if (($file_name != '.') and ($file_name != '..') and ($file_name != 'lastmod.php') and ($file_name != '.ftpquota'))
Ezt kell kiegészítened:
if (
($file_name != '.') and
($file_name != '..') and
($file_name != 'lastmod.php') and
($file_name != '.ftpquota') and
($file_name != 'ezt se nézze.txt') and
($file_name != 'ez sem kell.mp3')
)
marmint ami ram vonatkozik😊😊
2004. jún. 04. 16:07 | Privát | Galéria | Válasz | #325
Na végre a magic levelem elérte a 9-et,s tudok Greater Fire ball rúnát csinálni (szerencsére pont 120 manám van).
Ki is próbáltuk Bobberral mielõtt kiléptem,s jöttem melóba.
NAGYOON DÚÚÚRVA!!:-ppp
Kérdése,ez csak a szörnyeket sebzi,vagy a másik karit is,mert Bobber panaszkodott,hogy bekapott egy irdatlan sebzést,csak nem tudja honnan.
hehe ez se rossz😊😊
Igen ez itt a baj.
Hogy a játék ezen szakasza elég unalmas a varázshasználóknak.
Mert 5-ször annyi idejig tart leütni egy szörnyet,mint egy lovagnak,vagy paladinnak,de sima szörnyre (roti,troll,ork,stb.) meg nem használ varázslatot az ember,mert elég lassan töltõdik a mana. Én körülbelül így használom,hogy Orc warrior-ra hmm,ha meg sok a roti,akkor gfb. Ez szép meg jó,de pont emiatt iszonyat lassú a fejlõdés egy harcoshoz képest,s sajna elég unalmas is.. én már szívesen questelnék,vagy fedeznék fel új területeket,de kissé kicsi hozzá a karim. Szal sztem ezt igen-igen elbarmolták a játékban.
Hogy mást ne mondjak,pl Bobber most ezért nem tolja,mert már unja ugyanazokat a szörnyeket ugyanott gyakni 200-adszorra.
Lovaggal persze könnyebb,mert neki 1-2 ütés egy lény oszt csókolom,de druidával,vagy sorccal baromi sok,s ebbe un bele az ember.:-((
Most mindjárt 17-es vagyok (kb 1000xp),de még 20-ashoz baromi sok kell....,s addig ugyanitt ugyanezeket kell csapkodni...:-(
hat igen a regi szepidok😊
2004. júl. 15. 12:52 | Privát | Galéria | Válasz | #1805
Bobber: mindenképp kell a csávód,mert knight van 2 is vagy több druida is van 2 (gyudroné,meg enyimé),paladin is lesz egy-pár,de lev sorcid CSAK NEKED VAN!!! Szal kellesz nagyon!
szoltam mar neki kb hetfon de meg mindig nem fizette be😞
pedig mar 2x is szoltam neki😞
remelem mam ar nem felejti el mert ha igen akkor lehet hogy nagy bajban leszek 😊
nemelyik karimnak tobb cucca van a depoban mint 1000 talan ill van akinek a rezidenciaja premis reszen van szal mindenkeppen be kene fizetnie😊
remelem ezt is elolvassa es eszbekap es be is fizeti😊
(lassan megvan az az 50 es szint😊)
kerjuk majd az index masolatat berakni a forumba😊😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azt írja ki, hogy "Utolsó módosítás: 2005.05.26. ", pedig ma még hozzá sem nyúltam!!!
Jó lenne, ha egy-két fájlt nem vizsgálna, mert van egy, ami minen letöltésnél módosul!!!
[/spam]™