Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg nem kell hozzá semmi, csak yalaharra eljutás. Az meg nem vészes, idõbe se, meg nehézségbe se 😊
Ráér, már nyár óta meg akarom csinálni, szóval pár hét nem számít már.
Ráér, már nyár óta meg akarom csinálni, szóval pár hét nem számít már.
õõõ én lehet benne lennék de sajna még csak 30 as a kis karim amit most tolok ill semmi quest nicsn neki megcsinálva😞
ill egy darabig még kicsi is lesz mert ezerrel tolom a taskot vele szóval ha egy két hét mulva még aktuális akkornagyon szívesen csatlakozom.
Bár szeretném a taskolást 1 hétre leszorítani utána meg fejlõdni ezerrel😊
ill egy darabig még kicsi is lesz mert ezerrel tolom a taskot vele szóval ha egy két hét mulva még aktuális akkornagyon szívesen csatlakozom.
Bár szeretném a taskolást 1 hétre leszorítani utána meg fejlõdni ezerrel😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Van valaki, aki szeretne, vagy tudna vengoth questet csinálni? Blood brothers-re gondolok.
3 darab level 40+ karakter kell, akinek még nincs meg a quest. Az is jó lenne, ha csak az elejénél segítene 3 ember, hogy be tudjak jutni a kastélyba.
Ez lenne a legfontosabb, mert a többi talán egyedül is megy. De ha véletlen lenne valaki, vagy akár többen is, akik szeretnék megcsinálni a teljes questet, akkor lehetne egybe letolni az egészet.
3 darab level 40+ karakter kell, akinek még nincs meg a quest. Az is jó lenne, ha csak az elejénél segítene 3 ember, hogy be tudjak jutni a kastélyba.
Ez lenne a legfontosabb, mert a többi talán egyedül is megy. De ha véletlen lenne valaki, vagy akár többen is, akik szeretnék megcsinálni a teljes questet, akkor lehetne egybe letolni az egészet.
nekem is kéne
Elsõ emlékem arról, amikor Ank területére elõször érkeztem (Dara felõle a hegyen át), hogy ástam egyet és találtam egy scarab coint. 😊
[/spam]™
<#nyes>#nyes>
Sai
15:20 Firilio <218>218>: 15:19 Tasuki <116>116>: SELL FULL PIRATE ADDON
15:20 Firilio <218>218>: ha lesz sai szóljatok neki écci
15:20 Firilio <218>218>: hátha még aktuális lesz neki is meng ennek is
15:21 Firilio <218>218>: 15:20 Kydran <125>125>: Sell 48 peg leg--51 eye patches--37 hook--4 springsprout rod also BUY Mermaid comb MSg me FAST
Tele van ilyennel a trade.
15:20 Firilio <218>218>: 15:19 Tasuki <116>116>: SELL FULL PIRATE ADDON
15:20 Firilio <218>218>: ha lesz sai szóljatok neki écci
15:20 Firilio <218>218>: hátha még aktuális lesz neki is meng ennek is
15:21 Firilio <218>218>: 15:20 Kydran <125>125>: Sell 48 peg leg--51 eye patches--37 hook--4 springsprout rod also BUY Mermaid comb MSg me FAST
Tele van ilyennel a trade.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
De a két próbálkozás között eltelt egy óra? Mert elvileg és tapasztalatom szerint egy óra alatt respelnek újra a scarabok.
Amúgy az imént egyet likat én sem találtam, mert ott már nem lehet ásni. :S Lehet, hogy odébb tették. 😄
Amúgy az imént egyet likat én sem találtam, mert ott már nem lehet ásni. :S Lehet, hogy odébb tették. 😄
[/spam]™
Csak pár helyet jegyeztem meg pontosan, de volt közötte olyan, amit sok próbálkozásra sem sikerült kiásnom.
Ott tuti volt régen, és most nincs.
Ott tuti volt régen, és most nincs.
anno szerintem azt a térképet Huma ide is belinkelte mert nekem úgy rémlik hogy egyszer kértem tõle és mintha itt kaptam volna meg. de lehet hogy rosszul emléxem
Variáltak rajta, az tuti, mert nem minden múködött nekem, ami régen.
Mielõtt belekötne valaki, a haste spellek se fejezhetõek ki pontosan százalékban, mert van a függvényben konstans, de azért a lényeg, hogy minél nagyobb a szinted, annál többet gyorsítanak a spellek. Boh meg mindig csak fix 20-at ad hozzá. És úgy néz ki, hogy az állatok is ugyanígy fogják növelni a speed-et, pontos adat még nincs, mert variálnak még.
szerintem különbözõ... a ritkább lények többet... és úgy néz ki, hogy a boh-hoz meg a time ringhez hasonlóan fix sebességet fognak adni, nem pedig százalékosat, mint a haste spellek.
annó Humának voltak ilyen coin-térképei, de nem tom azóta megvariálták-e a helyeiket
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gyud, ezzel a Bivalylukkal (Bialywilk) milyen kapcsolatban vagy? Csak mert ahogy leléptél, lenyúlta tõlem a barit. -.-
[/spam]™
Már csak azért fontos kérdés számomra, mert ha igazad van, akkor már semmi nem indokolja, hogy ne használjunk mindig állatot.
Amit még nem értek az az, hogy az utani hur vajon használható lesz mounttal is? Megkérdezem fórumon... 😊
Mármint szerettem volna szó'ni valamit, de aztán úgy néz ki jobb, ha semmit. 😞
😄
😄
[/spam]™
Azt írták, hogy a legtöbb lény nem ad más extrát a sebességen és kinézeten kívül.
Amúgy egy csomó a 12 közül csak random raid-eken lesz beszerezhetõ, és még akkor se biztos, hogy be tudod fogni amelyiket akartad. Úgyis a legritkább lényre lesz a legnagyobb kereslet, de lényt nem lehet pénzért venni, max a befogó eszközt... Úgyhogy kempelni kell és várni, hogy mikor jön raid.
Amúgy egy csomó a 12 közül csak random raid-eken lesz beszerezhetõ, és még akkor se biztos, hogy be tudod fogni amelyiket akartad. Úgyis a legritkább lényre lesz a legnagyobb kereslet, de lényt nem lehet pénzért venni, max a befogó eszközt... Úgyhogy kempelni kell és várni, hogy mikor jön raid.
és szerintem különbözõ lesz a lények elõnye és midnenki egy féle lényt akar majd ami a legtöbb extrát adja és ezért annak nagyon drága lesz eleinte a cucca. utána meg mindenki azt fogja árulni fillérekért.
de lehet hogy majd ha behozzák akkor megint lesz egy kis premi kedvemés megnézem az újításokat😊
de lehet hogy majd ha behozzák akkor megint lesz egy kis premi kedvemés megnézem az újításokat😊
Hm. Ha egyszer kell megszelidíteni egy lényt, és utána örökre lesz ilyen állatkám.. akkor jó nehéz lesz azt az itemet beszerezni. 😞
[/spam]™
További infó CM-tõl:
-Ha usoljuk a szelídítõ itemet a megfelelõ lényen, nem biztos hogy sikeres lesz a szelídítés. Szóval szerencse is kell. (nekem ez tök úgy hangzik, mint a pokémon 😊
-paralize, bebaszajtás ugyanúgy érvényes, ha használja az állatát az ember
-tökre olyan mint egy plusz addon, ami a kinézeten kívül ad plusz sebességet
-lehet közbe huntolni, létrára mászni, meg mindent... csak pz-be nem lehet használni, meg ott ki is kapcsol automatikusan
-Ha usoljuk a szelídítõ itemet a megfelelõ lényen, nem biztos hogy sikeres lesz a szelídítés. Szóval szerencse is kell. (nekem ez tök úgy hangzik, mint a pokémon 😊
-paralize, bebaszajtás ugyanúgy érvényes, ha használja az állatát az ember
-tökre olyan mint egy plusz addon, ami a kinézeten kívül ad plusz sebességet
-lehet közbe huntolni, létrára mászni, meg mindent... csak pz-be nem lehet használni, meg ott ki is kapcsol automatikusan
hello
aki felakarja mapolni a házam és a GH-t jelezze.
1 hét múlva eladom
Privátba kérem a neveket, amelyik karival be akartok jönni.
Köszi
aki felakarja mapolni a házam és a GH-t jelezze.
1 hét múlva eladom
Privátba kérem a neveket, amelyik karival be akartok jönni.
Köszi
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Találtam plusz infót fórumon CM Mirade-tól:
-12 állat lesz, csak prémiseknek lehet használni. Késõbb még adnak hozzá több állatot.
-Outfithez hasonlóan mûködik. Egyszerre több állatod lehet.
-Lesz egy gyorsmenü is, ahol gyorsan ki-be kapcsolhatsz egy kiválasztott állatot
-Néhány állat csak raid-eken fog megjelenni.
-A legtöbb állatot kezelni kell valami speckó itemmel mielõtt használni tudod...
-Ezeket a special itemeket lootolni lehet különbözõ lényektõl
-Ha használod az állatot, nõni fog a sebességed. Pontos adat még nincs, hogy mennyivel.
-PZ-ben nem lehet mountolni. Ha PZ-be mész, automatikusan lekapcsol az állatod.
-Ha outfitet változtatsz, nem kapcsol ki a lényed. Viszont nem ablakos outfitváltásnál, mint láthatatlanság, creature illusion, vagy úszás, automatikusan kikapcsol a lényed.
-12 állat lesz, csak prémiseknek lehet használni. Késõbb még adnak hozzá több állatot.
-Outfithez hasonlóan mûködik. Egyszerre több állatod lehet.
-Lesz egy gyorsmenü is, ahol gyorsan ki-be kapcsolhatsz egy kiválasztott állatot
-Néhány állat csak raid-eken fog megjelenni.
-A legtöbb állatot kezelni kell valami speckó itemmel mielõtt használni tudod...
-Ezeket a special itemeket lootolni lehet különbözõ lényektõl
-Ha használod az állatot, nõni fog a sebességed. Pontos adat még nincs, hogy mennyivel.
-PZ-ben nem lehet mountolni. Ha PZ-be mész, automatikusan lekapcsol az állatod.
-Ha outfitet változtatsz, nem kapcsol ki a lényed. Viszont nem ablakos outfitváltásnál, mint láthatatlanság, creature illusion, vagy úszás, automatikusan kikapcsol a lényed.
Aki játszott már WoW al, annak pl nem lesz újdonság.
Röviden:
Lehet majd bizonyos állatokat idomítani valami special itemmel és utána lehet velük közlekedni. Az állatot az outfithez hasonlóan lehet ki-be kapcsolni, és ha használjuk, akkor gyorsabb lesz a sebességünk. Lõni/ütni gonodlom nem lehet így, de ezt nem írta tibia.com.
Röviden:
Lehet majd bizonyos állatokat idomítani valami special itemmel és utána lehet velük közlekedni. Az állatot az outfithez hasonlóan lehet ki-be kapcsolni, és ha használjuk, akkor gyorsabb lesz a sebességünk. Lõni/ütni gonodlom nem lehet így, de ezt nem írta tibia.com.
Stampor:
Midnight panther:
Undead cavebear:
Tin lizard:
Baze bringer:
Racing bird:
Black sheep:
War bear:
Widow queen:

Midnight panther:
Undead cavebear:
Tin lizard: