Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli

CattiBrie
Szerintem kérdezd meg ingame is. Lehet, hogy lesznek másodkarakterek!

[/spam]™

rroolli
Elvileg nem kell hozzá semmi, csak yalaharra eljutás. Az meg nem vészes, idõbe se, meg nehézségbe se 😊
Ráér, már nyár óta meg akarom csinálni, szóval pár hét nem számít már.

Bobber
Tegnaptól jöttem megint játszani😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
õõõ én lehet benne lennék de sajna még csak 30 as a kis karim amit most tolok ill semmi quest nicsn neki megcsinálva😞
ill egy darabig még kicsi is lesz mert ezerrel tolom a taskot vele szóval ha egy két hét mulva még aktuális akkornagyon szívesen csatlakozom.
Bár szeretném a taskolást 1 hétre leszorítani utána meg fejlõdni ezerrel😊

rroolli
Van valaki, aki szeretne, vagy tudna vengoth questet csinálni? Blood brothers-re gondolok.

3 darab level 40+ karakter kell, akinek még nincs meg a quest. Az is jó lenne, ha csak az elejénél segítene 3 ember, hogy be tudjak jutni a kastélyba.

Ez lenne a legfontosabb, mert a többi talán egyedül is megy. De ha véletlen lenne valaki, vagy akár többen is, akik szeretnék megcsinálni a teljes questet, akkor lehetne egybe letolni az egészet.

nekem is kéne

rroolli
Nekem port hope-on kéne aludni 100-at.

CattiBrie
Ha senki, akkor eladom!

[/spam]™

rroolli
köszi, már egyezkedtem vele

CattiBrie
Elsõ emlékem arról, amikor Ank területére elõször érkeztem (Dara felõle a hegyen át), hogy ástam egyet és találtam egy scarab coint. 😊

[/spam]™

<#nyes>

CattiBrie
Tényleg van több olyan, ami már nincs. 😊

[/spam]&#8482;

Badogember
Sai

15:20 Firilio <218>: 15:19 Tasuki <116>: SELL FULL PIRATE ADDON
15:20 Firilio <218>: ha lesz sai szóljatok neki écci
15:20 Firilio <218>: hátha még aktuális lesz neki is meng ennek is
15:21 Firilio <218>: 15:20 Kydran <125>: Sell 48 peg leg--51 eye patches--37 hook--4 springsprout rod also BUY Mermaid comb MSg me FAST

Tele van ilyennel a trade.

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

CattiBrie
De a két próbálkozás között eltelt egy óra? Mert elvileg és tapasztalatom szerint egy óra alatt respelnek újra a scarabok.

Amúgy az imént egyet likat én sem találtam, mert ott már nem lehet ásni. :S Lehet, hogy odébb tették. 😄

[/spam]&#8482;

Csak pár helyet jegyeztem meg pontosan, de volt közötte olyan, amit sok próbálkozásra sem sikerült kiásnom.
Ott tuti volt régen, és most nincs.

CattiBrie

😊

[/spam]&#8482;

CsikiAndriss
Köszönöm szépen😊<#wave>

CattiBrie
Boldog szülinapot Andris! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Te mikor jössz játszani? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Biztos egy órán belül volt elõtted ásva. 😊

[/spam]&#8482;

Bobber
anno szerintem azt a térképet Huma ide is belinkelte mert nekem úgy rémlik hogy egyszer kértem tõle és mintha itt kaptam volna meg. de lehet hogy rosszul emléxem

Variáltak rajta, az tuti, mert nem minden múködött nekem, ami régen.

CattiBrie
Szerintem a helyek ugyanazok. Képek nekem is rémellnek. De nem találtam.

[/spam]&#8482;

rroolli
Mielõtt belekötne valaki, a haste spellek se fejezhetõek ki pontosan százalékban, mert van a függvényben konstans, de azért a lényeg, hogy minél nagyobb a szinted, annál többet gyorsítanak a spellek. Boh meg mindig csak fix 20-at ad hozzá. És úgy néz ki, hogy az állatok is ugyanígy fogják növelni a speed-et, pontos adat még nincs, mert variálnak még.

rroolli
szerintem különbözõ... a ritkább lények többet... és úgy néz ki, hogy a boh-hoz meg a time ringhez hasonlóan fix sebességet fognak adni, nem pedig százalékosat, mint a haste spellek.

Shiwo
és különbözõ sebesség-bónuszt adnak, vagy ugyan annyit ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
annó Humának voltak ilyen coin-térképei, de nem tom azóta megvariálták-e a helyeiket

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
Gyud, ezzel a Bivalylukkal (Bialywilk) milyen kapcsolatban vagy? Csak mert ahogy leléptél, lenyúlta tõlem a barit. -.-

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Megpróbáltam összeírni, hol vannak coinok.. de idáig jutottam. -.-

[/spam]&#8482;

rroolli
Már csak azért fontos kérdés számomra, mert ha igazad van, akkor már semmi nem indokolja, hogy ne használjunk mindig állatot.

CattiBrie
Szerintem igen. 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Amit még nem értek az az, hogy az utani hur vajon használható lesz mounttal is? Megkérdezem fórumon... 😊

CattiBrie
Mármint szerettem volna szó'ni valamit, de aztán úgy néz ki jobb, ha semmit. 😞

😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ok. nem szó'tam. 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Vajon új item lesz ez a "befogó item", vagy már meglévõ? 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
"-Outfithez hasonlóan mûködik. Egyszerre több állatod lehet."

rroolli
Azt írták, hogy a legtöbb lény nem ad más extrát a sebességen és kinézeten kívül.

Amúgy egy csomó a 12 közül csak random raid-eken lesz beszerezhetõ, és még akkor se biztos, hogy be tudod fogni amelyiket akartad. Úgyis a legritkább lényre lesz a legnagyobb kereslet, de lényt nem lehet pénzért venni, max a befogó eszközt... Úgyhogy kempelni kell és várni, hogy mikor jön raid.

CattiBrie
És ha lehet majd mindenféle állatból egy darabom? 😊

[/spam]&#8482;

Bobber
és szerintem különbözõ lesz a lények elõnye és midnenki egy féle lényt akar majd ami a legtöbb extrát adja és ezért annak nagyon drága lesz eleinte a cucca. utána meg mindenki azt fogja árulni fillérekért.
de lehet hogy majd ha behozzák akkor megint lesz egy kis premi kedvemés megnézem az újításokat😊

CattiBrie
Hm. Ha egyszer kell megszelidíteni egy lényt, és utána örökre lesz ilyen állatkám.. akkor jó nehéz lesz azt az itemet beszerezni. 😞

[/spam]&#8482;

rroolli
További infó CM-tõl:

-Ha usoljuk a szelídítõ itemet a megfelelõ lényen, nem biztos hogy sikeres lesz a szelídítés. Szóval szerencse is kell. (nekem ez tök úgy hangzik, mint a pokémon 😊

-paralize, bebaszajtás ugyanúgy érvényes, ha használja az állatát az ember

-tökre olyan mint egy plusz addon, ami a kinézeten kívül ad plusz sebességet

-lehet közbe huntolni, létrára mászni, meg mindent... csak pz-be nem lehet használni, meg ott ki is kapcsol automatikusan

Arcor
De komoly 😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Matias con Toth
hello
aki felakarja mapolni a házam és a GH-t jelezze.
1 hét múlva eladom
Privátba kérem a neveket, amelyik karival be akartok jönni.
Köszi

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

rroolli
Találtam plusz infót fórumon CM Mirade-tól:

-12 állat lesz, csak prémiseknek lehet használni. Késõbb még adnak hozzá több állatot.

-Outfithez hasonlóan mûködik. Egyszerre több állatod lehet.

-Lesz egy gyorsmenü is, ahol gyorsan ki-be kapcsolhatsz egy kiválasztott állatot

-Néhány állat csak raid-eken fog megjelenni.

-A legtöbb állatot kezelni kell valami speckó itemmel mielõtt használni tudod...

-Ezeket a special itemeket lootolni lehet különbözõ lényektõl

-Ha használod az állatot, nõni fog a sebességed. Pontos adat még nincs, hogy mennyivel.

-PZ-ben nem lehet mountolni. Ha PZ-be mész, automatikusan lekapcsol az állatod.

-Ha outfitet változtatsz, nem kapcsol ki a lényed. Viszont nem ablakos outfitváltásnál, mint láthatatlanság, creature illusion, vagy úszás, automatikusan kikapcsol a lényed.

CattiBrie
Remélem, 1 bp enc spear kell hozzá. 😄 😄

[/spam]&#8482;

rroolli
Aki játszott már WoW al, annak pl nem lesz újdonság.

Röviden:

Lehet majd bizonyos állatokat idomítani valami special itemmel és utána lehet velük közlekedni. Az állatot az outfithez hasonlóan lehet ki-be kapcsolni, és ha használjuk, akkor gyorsabb lesz a sebességünk. Lõni/ütni gonodlom nem lehet így, de ezt nem írta tibia.com.

rroolli
Stampor:

Midnight panther:

Undead cavebear:

Tin lizard:

Baze bringer:

Racing bird:

Black sheep:

War bear:

Widow queen:

rroolli

CattiBrie
Jó, de Veled más "fórumon" is beszéltem arról, hogy tali. Viszont van aki be sem lép, fórumot sem olvas és orrba is lesz nyomva. 😄

[/spam]&#8482;