Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4:28 CHRZCZON: 14:27 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10).YOU RECOGNIZE ALFONZO. HE WAS KILLED BY AN ORCBERSERKER.
És bammeg tényleg...
Alfonzo Jun 01 2005, 14:04:02 CET Killed at Level 183 by an orc berserker
És bammeg tényleg...
Alfonzo Jun 01 2005, 14:04:02 CET Killed at Level 183 by an orc berserker
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
onnan lehet tudni, hog Catti dolgozik, hogy teli van szpemmelve a topic 😉 egyébként kevesebbet irogat ide..amúgy 4 - fél 5 fele szokott végezni..
a tibi.hu-n kéne jelezni..speciel ezt Scorel Samhi feltételezte..õ asszem NF..
érdekes kérdéssel találkoztam az imént..miszerint vannak olyan varik, ahol 2 varázsszó van utána..Heavy Magic Missile (adori gran) (Energy) ...gyakorlatilag hiányos angol tudással feltételezhetõ, hogy az ENERY is varázsszó..szval jelezni kéne, hogy az a sebzés energia-típusát jelöli..esetleg másfajta zárójelbe rakni..
nem mindennél müxik..pl sorcnak a skillek ilyesmi..de az az eredetiben sem müxik..
[/spam]™
hogy mit olvastál uccsónak meg elvileg az, amelyik kommentre utolára rákattintasz 1et..legalábis nekem úgy müxik..
az a piros csík jelzi, hogy mit olvastál (elvielg) utoljára...meg elvileg akkor van is egy gomb, hogy ugrás az utolsónak olvasott-hoz vagy vmi ilyesmi...akkor odaugrik a csíkhoz..
annyi ember nem fél fel a listára..amúgy van link a blacklisthez..ott rátucc keresni emberkékre, akik "rohadt noob"-ok...csak 2-3 hónap, míg felkerülnek az újabbak..
miért nem jó ? majd átalakítjátok..amúgy az FF-es verzió nekem kiszámolta..
tök jó..elvileg má csak fire-elementalt nem tok idézni 😛
meg 5 szint múlva ue-t dobálok..😛
meg 5 szint múlva ue-t dobálok..😛
ez azé nem mûködött neked, mert az a firefox-os..plz azt is rakd fel..
[/spam]™
Valaki nézze már meg, hogy miért nem mûködik!!!!!
http://tibia.hu/damage.html
kosz!
http://tibia.hu/damage.html
kosz!
[/spam]™
Tehát mardosni fog az ideg, mint engem, amikor a minap megmentettem egy csákót a biztos haláltól, pedig már berágtam rá, mert ott ólálkodott, ahol én gyaktam. Õ lvl 55-ös volt, s biztos dobott volna valami jó kis lootot.
ha kérdeznétek, honnan van..a régi címén ügyebár van 1 szöveg, hogy új szervert keresnek az oldalnak.és most végre odarakták, hogy ideiglenes szerveren itt és itt található..
Elfogadod, hogy nem csalsz és nem leszel "rossz" a játékban, sose gonoszkodsz mással, nem csinálsz semmi olyat, aminek te se örülnél, elolvasod és elfogadod a szabályokat és a community lawt 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
csak ha hozzávágom a fejéhez, hogy NOOB, nem adok le annyi feszültséget ,mintha azt mondanám neki ,hogy "A ..<5 perc sipolás>..!!!!"