Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
jaja..kb. annyit ér, mintha azt mondanám, hogy te buta, vagy te pimasz, meghogy irgum-burgum..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
én arra gondoltam.. 😊)

[/spam]™

CattiBrie
szvsz ez a noob elnevezés a legaribb, ami negatív lehet angolul 😊

[/spam]™

Shiwo
13:01 Bazukoom: YOUR MOM IS A NOOB

fúú...ezzel tuti megsértett valakit...😛

Shiwo
jaja..a többit meg elküldtem priviben 😉

CattiBrie
meg hát!

egyébként Budapest
valahol a nyugati környékén - sztem (ha nem lesz jobb ötlet)

[/spam]™

Son Ice
Örülök, hogy mûxik. Erre gondoltál egyébként?

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
tom, de most van egy-két dolog a queue-ban.. 😞

[/spam]™

Shiwo
Köszi szépen..müxik...majd ha nagy leszek, meghálálom 😉

Son Ice
Én nem tudom, hogy jó-e. Majd csak 1-2 nappal elõtte derül ki (lehet, hogy még akkor sem 😄). Az ilyen nyúbiknak is szól a találkozó, mint én? És hol lesz?

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
szuper, akkor már ketten vagyunk 😊

[/spam]™

Son Ice
Ok, már voltam ma tibia.com-on, de még semmi (asszem ma éjjel intézi Shaman).
Ment privi amúgy Neked.

Huma
Nekem OK :o)

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Huma
Nah, én lassan el melóba, majd még RE 4 környékén
Nektek további szép és kellemes napot!

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

CattiBrie
ha úgy fizeti be Sámli, ahogy Bobbernek, akkor majd a tibia.com-on be kell lépned és el kell fogadnod a befizetést!

[/spam]™

CattiBrie

3. Tibia találkozó

2005. június 25 szombat

Kinek jó, kinek nem jó..?

[/spam]™

Son Ice
Szijja! Sok meló van ma is, úgyhogy nem nagyon leszek. 😞 De ma éjjeltõl fizetõssé válok. 😄

Son Ice
Shiwo: ment mail 😊

CattiBrie
mien sokan összegyûltünk ma...

[/spam]™

CattiBrie
Helllló! 😊

[/spam]™

Son Ice
QQCS! Kellemes napot mindenkinek!

Bobber
hat az az igazsag ha megnezed azinfernai szervereket akkor ott igencsak sok az alacsony szintu ember szal rengeteg ember rookon tengetio csak az eletet 😊
ill ott meg egy 40 es embert is siman vissza lehet gyakni akar rookra is szal azert annyira ne bizd el magad😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
jajaajjajaja

genyák

[/spam]™

Shiwo
hát sztem az 1iket összelehet hozni...vagy a levelt, vagy a skilleket..együtt érdekes lesz..

CattiBrie
akkor még írok... 😛PP

[/spam]™

CattiBrie
Sziaaaaaaaaaaaa! 😊

[/spam]™

Shiwo
Reggeltet..
- Catti gratula a 46k-hoz..
- Svédre fordítás...mintha lenne egy Xudax-unk és egy Jedi-nk....
- http://www.asicseurope.com/ < egyetértek, kapják be..már mutatták ezt az oldalt, kerestük is rajta az email-címet, de nem találtuk..így nem tudtunk nekik írni, hogy "Büdös tahók nézzetek meg gyorsan egy atlaszt.."

Bobber
na nekiallok elolvasni😊

Bobber
ehh egy kicsit nem figyelek oda ratok es 622 uj uzenet😊

THX Huma :p
Most lett netem 1 órája kb., a csellót tegnap éjjel ,mintha elvágták volna, a modem szerint a kábel hol volt, hol nem :p

Egyébként padló alatt vagyok, mert oda az álmom, hogy júliusra lev 60 85/85 😞(((
tanulnom is kell megint 😞(( Cirka 250k exp, dsm, backpack, 25 óra tréning, amit bukhattam volna, de a dsm legalább megmaradt...

Thou art a very pleasant little rabbit.

Huma
Mert állandóan odapofátlankodtak..és egyiknek a fejére hajtogattam 😄

CattiBrie
aham, aham értem

de miért kellett a zerkerekre fogni...

[/spam]&#8482;

CattiBrie
hát.. party

😊

[/spam]&#8482;

Huma
Én mentem el érte, és elég sokat dobott...DSM + 900 oz, de a vackokat kivágtam (remélem semmi értékes nem volt közötte 😄)

Huma
Hehe...a háttérben meg Pókok csápolnak 😉

CattiBrie
a raktáros karkternek nem votl egyég CAP-ja???

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ja értem

[/spam]&#8482;

Huma
Az, hogy kézzel kellett kikaparnom õket a homok alól.. :S 😄

Huma
:o)

CattiBrie

Private Party

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ez milyen összefüggés?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
van, de afk inkább csak combot vagy nagyhusit eszem

[/spam]&#8482;

Huma
tegnap az ásómat is hozzávágtam a nagy pakolásban vmellik ork zerki fejéhez, mig Tajt lootoltam..aztán ma ementem scarabozni...:S

Huma
Thaisban elvileg van kajád, tuti 😊

Huma
Jaja..majd a szájába rágom :o)

CattiBrie

Orc Plague

[/spam]&#8482;

CattiBrie
go east!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mindenki ankban van..

nem értem mit keresek Thasiban...

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😄DD