Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy mi a rák az az ikon a két nyillal jobbra a csórikám képétõl ?
mióta van Animate és Soft Image kijelölhetõség és mi a csudának van ott link ? Vagy egy csak tibiawiki dizájn, és a játékba nincsenek benne ?
mióta van Animate és Soft Image kijelölhetõség és mi a csudának van ott link ? Vagy egy csak tibiawiki dizájn, és a játékba nincsenek benne ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jó ez az outfitter, csak baromi lassú :|

Yap!

[/spam]™
Melyik a kedvenc outfitetek?

mondjuk annak az egy embernek nem lehetett olyan nehéz dolga, mintha a semmibõl kellett volna összeütnie egy játékot, a mostanit alapul tudta venni, max javítani kellett rajta ezt-azt, meg flash-be átírni a mostani scriptjeit..
nem hinném, hogy a mostani kliensbe ikonokat tennének, ezért gondolom a flash-t...remélem az erõsebb flame strike meg sorc only lesz (és gondolom lesz frost-ba druidának)
az a baj, hogy így együtt még fel is csigázza az érdeklõdésemet, pedig erõsen filózom rajta, hogy nem hosszabbítok prémit (úgy se nagyon lenne most mibõl..)
az a baj, hogy így együtt még fel is csigázza az érdeklõdésemet, pedig erõsen filózom rajta, hogy nem hosszabbítok prémit (úgy se nagyon lenne most mibõl..)
Amit olvastam, abba azt írták, hogy 1 ember dolgozik a flash kliensen. Ezt tavaly olvastam, és akkor is azt írták hogy már 1 éve készül. Durva 😄
Biztos felvettek még 1 embert, és duplázódott a fejlesztés sebessége.
Biztos felvettek még 1 embert, és duplázódott a fejlesztés sebessége.
Új spellek lesznek és a meglévõ spelleket is módosították... Remélem most jön a sorc-druide balance is. Legalábbis úgy tûnik eddig, hogy a sorc már tutira kapott egy erõsebb fire strike-ot.
Meg olyat is ír, hogy egyes spelleknek hosszabb töltõdés fog kelleni. Ha bevezetik, hogy ue-t ne lehessen minden körbe lõni, akkor megszûnik az egyetlen dolog ami miatt néha élveztem a gyakást.
Flash kliens akár nem elképzelhetetlen szerintem... Túl sok teaser jön már róla. Bár legutóbb azt mondták, hogy nagyon messze van még... De lehet, hogy belehúztak a fejlesztésbe.
Meg olyat is ír, hogy egyes spelleknek hosszabb töltõdés fog kelleni. Ha bevezetik, hogy ue-t ne lehessen minden körbe lõni, akkor megszûnik az egyetlen dolog ami miatt néha élveztem a gyakást.
Flash kliens akár nem elképzelhetetlen szerintem... Túl sok teaser jön már róla. Bár legutóbb azt mondták, hogy nagyon messze van még... De lehet, hogy belehúztak a fejlesztésbe.
Szerintem még nem jön, csak bedobnak néha valami újat. Szerintem az még legalább fél év.. de inkább 1. De ez csak szerintem. 😊
[/spam]™
spell-ikonok ? valyon akkor most decemberbe jön a flashes kliens ? meg ahogy elnézem, lesz végre erõsebb flame strike.....
vajon miért nemtudunk ezen csodálkozni hogy ezt irták
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
😊
És itt van:
"Nov 25 2010 - Yesterday evening, players on all German game worlds suffered from connection problems due to DDoS attacks. We apologise for any inconvenience this has caused, and would like to assure you that countermeasures have been initiated."
"Nov 25 2010 - Yesterday evening, players on all German game worlds suffered from connection problems due to DDoS attacks. We apologise for any inconvenience this has caused, and would like to assure you that countermeasures have been initiated."
Nemsokára jön ez:
"During the last days, DDoS attacks caused lag and mass kicks on several German and American game worlds. We deeply regret any inconveniences you may have experienced. Be assured that we will continue our efforts to protect our servers against attacks."
vagy ez:
"Yesterday, around 18:00 CET, players on all game worlds experienced kicks due to a technical problem at our service provider. They investigated the problem and the situation is back to normal now."
"During the last days, DDoS attacks caused lag and mass kicks on several German and American game worlds. We deeply regret any inconveniences you may have experienced. Be assured that we will continue our efforts to protect our servers against attacks."
vagy ez:
"Yesterday, around 18:00 CET, players on all game worlds experienced kicks due to a technical problem at our service provider. They investigated the problem and the situation is back to normal now."
na aszem most untam meg mert már vissza se akar engedni
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Király, akkor már 3-an lennénk blood brothers-höz 😊
Nem tudom, hogy esetleg Andrisnak a palájának megvan-e a quest...
Nem tudom, hogy esetleg Andrisnak a palájának megvan-e a quest...
õ biztos arab 😄
10:31 Lucyfer of destruction <185>185>: o laj laj laj laj laj o laj laj laj laj laj o laj laj laj laj ; >
10:31 Lucyfer of destruction <185>185>: o laj laj laj laj laj o laj laj laj laj laj o laj laj laj laj ; >
[/spam]™
kinek kell megveszem <#kacsint>#kacsint>
01:25 Sino <205>205>: Sell Golden Boots bid 3,5kk
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
én megyek ha kell 😊