124119
  • silbor
    én is erre gondoltam! a knight-ok mi másra használhatnák most azt a slotot...ha van valakinek eladó akkor én vevő lennék rá! :)
  • silbor
    rá kellene keresni a nevekre, hogy mennyit fejlődtek azóta... :)
  • silbor
    nagyon jó!!! döglött kutya, tábla, csatornafedő, tűz, gold coin retró!!! semmit sem változott! :)
  • silbor
    na nem sikerült pánikot csinálnom :) gondoltam beírom azután elmegyek dolgozni...mire visszaérek többen felvágják ereiket :)
  • rroolli
    Legjobb ami odarakható lesz, az a frozen starlight... Vajon sokan akarnak majd venni patch után? :)
  • CattiBrie
    És az új Tibia!

:D
  • CattiBrie
    Eddig 100 karakterből 95 használta azt a slotot, most 100-ból 1 fogja.
  • kiscipi
    királyság, mert a potis zsákom ott tartom a nyilas spoton... :))
  • Husosfagyi
    Ott marad amíg ki nem veszed.
    Teszt szerveren is így volt, nem hinném hogy másképp lenne.
  • CattiBrie
    Vagy már mindenki online? :$
  • CattiBrie
    Tegyék meg tétjeiket...

Szerintem egy órán belül mehetünk. :)
  • rroolli
    Mindenesetre tegnap este teszt céllal telepakoltam a sorcom inventory-ját mindenféle "nem odavaló" itemekkel... Úgyhogy nemsokára kiderül hogy oldják meg :D
  • rroolli
    Én inkább arra tippelnék, hogy nem fog semmi történni az itemekkel amik "rossz slotban vannak". Viszont ha elveszed onnan, akkor nem lehet majd visszarakni.
    Mint ahogy a lovagos cuccok is fent maradtak a spellcastereken(természetesen nem védtek annyit, mint kéne), de ha levették, akkor már lehetett visszarakni.

Azért elég durva lenne, hogy 1-2 év retire után visszajön valaki tibiázni, soft boots az arrow slotban... és ahogy belép, azonnal kidobja alá a földre, vagy eltűnik... na nee...
  • CsikiAndriss
    4-5 napja ki volt jelentve hogy ma UPDATE lessz :)
  • CattiBrie
    volt ilyen infó?
    nem láttam

most az egész a blikk vagy csak a zárójeles.. vagy mi van? :P
  • CattiBrie
    :)))
  • silbor
    patch...most lesz a slot korlátozás hogy csak a fentibe lehet zsákot tenni. remélem olvastátok hogy kilog előtt tegye mindenki a felsőbe a cuccot mert a belognál ledobja a cuccot a földre (jobb esetben ott lesz rosszabban azonnal törli a szerver)ami az alsó slotban volt!!!??? (blikk.tibia.hu)
  • A Joco
    ez annak az eredménye h nem huntolsz eleget :P
  • rroolli
    Mennyivel jobb lenne 1 lövéssel 5 bat... :)
  • CattiBrie
    5 lövés egy bat..

• CattiBrie
    Azt mondja Teiran, hogy tervezi, hogy a nyáron jön Budapestre! :)
  • rroolli
    Engem egyből megprivizett amikor beléptem. De szinte mindig megpriviznek ilyen hülyeséggel, amikor benézek tibiába... Már el se tudnám képzelni a játékot ezek nélkül.
  • CattiBrie
    Help

23:23 Catti-bia [174]: Be careful of Wedeer [2], he is NOT a Cipsoft member!
    23:30 Holly mouse [43]: Thank you for the warning^^

hm :)
    remélem, tényleg hasznos

de lehet, hogy így is késő és már sokakat átvert a hülyegyerek
    bannoláshoz úgy is legalább egy nap kell (a 3 hónap is legalább egy nap) és egyszerre szédíthet akár 50 játékost, amiből lehet, hogy 10 beveszi :/
  • CattiBrie
    szőrös nyuszitappancs :))
  • silbor
    15:20 Congratulations! You earned the achievement "Snowbunny".

hehe
  • Bobber
    hehe
    hát kb annyit is érnek mint egy baba
  • rroolli
    A GM-eket eltették láb alól -> babává változtatták őket
  • CattiBrie

10:45 You see a gamemaster doll.
    You are too far away to read it.
  • CattiBrie
    upsz
  • rroolli
    úúúú
  • CattiBrie
    Azt hiszem, kevesebbet kéne aludnom :D

• CattiBrie

• Xing
  • Shiwo
    signed
  • rroolli
    Következő újítás az lesz, hogy a paladinok distance skillje visszacsökken 10-re :D Mert a paladin kaszt egyik játékban se távolharcos, így tibiában is meg kell változtatni, hogy ne legyen bonyolult a kezdők számára :D
  • rroolli
    Igen, ez így szívás... Azért csinálják ezt, hogy az "újaknak" logikusabb és érthetőbb legyen(legyen több prémis).

Egyébként össze lehetne számolni, hogy mik azok a tulajdonságok, amikben a tibia más mint a többi mmorpg. Ezekből a dolgokból az utóbbi időben minden patch/update elvesz egyet-kettőt.
    Kíváncsi vagyok, hogy ilyen ütemben haladva mi lesz pár év múlva... Valami tök más játék, mint amit megszerettünk. (az új játékosokat meg baxhatják, mert az átlagember 2011-ben csak azt nézi, hogy "ez egy 2d xar" és nem érdekli, hogy mit lehet rakni az arrow slotba)
  • maerlyn
    ez igy szivas - runakat nem lehet majd kezbevenni peldaul? nyilas slotban meg a masodlagos bp-m tartom olyan dolgokkal, amik mindig nalam kell legyenek (kotel, aso, csakany, stb.)
  • CattiBrie
    Szülinapod lesz? :)
  • A Joco
    Nekem van még 144 nap Prémem, s ha minden igaz nemsokára kapok még 3 hónapot :D.
  • rroolli
    Még azt is írták, hogy tervben van a bot-reportolás mennyiségi korlátainak megszüntetése. Erre egy szellemes válasz fórumon:

"Good to see the limit for reporting botters will be removed, though I have to say I have stopped reported botters a couple of months ago seeing as none of the ones I reported ever got banned or deleted I found it a waste of time."

Azaz jó látni, hogy megszűnnek a korlátok, bár már néhány hónapja feladta az illető a reportolgatást, mert soha egyik bottert se bannolták akit reportolt, így időpocsékolásnak találta.