Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez baromság,hogy senki sem tud biztosat mondani errõl,hiszen ez konkrétan le is volt a tibianews-on dokumentálva!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
<#ejnye1>#ejnye1> Aztán nem kinyírni Sonicot.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
- nyíl, íj...
- ásó, kapa, nagyharand, machete, pick...
- néhány rúna
- ad adott városba tartozó kulcsok
- kaja
- pár platina
szal gondold át, hogy mi kellhet odaát, mert pl Kazban - amin úgy is kersztûl megyünk - szemét számra van eldobálva például az ásó, pick...
Venore-ban pl zsákszámmal hever a torch...
[/spam]™
<#eplus2>#eplus2> <#mf2>#mf2> <#hehe>#hehe> <#vigyor1>#vigyor1> <#mf3>#mf3> <#mf1>#mf1> <#vigyor1>#vigyor1> <#hehe>#hehe> <#eplus2>#eplus2>
[/spam]™
de azert ki lettem okositva hogy igzabol eloszor azt a 3 konyvet irta Salvatore es utana ele irta az othon szamuzott menedeket:😊Ö😊😊😊
kezdem magam salvatorebol kepezni😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Catti-Brie színre lép!!!
Olvassuk el még egyszer!!!!
Bár az csak ugye a 4.dik kötettõl. 😊
[/spam]™
életem elsõ halála
a lured mino guard..
szegény lurer, azóta is bl-en van Ze da Padoca.
[/spam]™
szal amr megvan az elso trilogia😊
ha akarod akkor akar a cychegybe is lemehetunk😊
szal en benne agyok mindenbe
de nekem most az elso hogy osszeszedjek 15k xp-t es vegre en is belepjek az 50esek tarsasagaba😊😊
sajna neha olvasas kozben a kolegaimra is figyelni kell hogy mit hordanak osze itt nekem😊
Ööööö, még egy kérdés: Ami cuccom van Thaisban a depotban, az a többi városban is megvan? Vagy át kell küldenem csomagban?
Ha magaddal viszel másik városba, benne vagyok.
Más lény is van arra? Úgy rémlik, mintha lenne ott valami erõsseb enemi is.
[/spam]™
tod?
egyedül oda gyakni és soha nem mentem
mint mondtam nekem a cycek így tök kimaradtak az életembõl
illetve Catti életébõl 😊
[/spam]™
Igen, én is ezért gondoltam, hogy délre kéne mennem/mennünk, mert észak kicsit bizonytalannak tûnik. Odaállnak a bejárathoz, és nekem annyi. 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ott a felszinen vanak a cycek os nem okoznak akkora gondot mint egy bezart reszen😊
szal szerintem arra menjunk majd ha osszejon de ha gondolod akkor elviszelk szivesen a cychegybe is es elvileg meg tul is fogod elni😊
majd ugy intezem hogy arra jarjak😊
Pfff. Catti, én nagyon szívesen blokkolok Neked, de asszem azzal nem mennél sokra: max wolfit, meg macit tudok. 😄 De, ha az megfelel, akkor felõlem mehetünk.
Majd annyi segítséget kérnék valakitõl, hogy (talán ma este) jöjjön el velem valaki Thaisban délre, ahol vannak cycek, mert ki szeretném magam próbálni, hogy mennyire tudom gyakni õket nyíllal. Csak azt kérném, ha gáz van, akkor lépjen közbe valaki.
Persze, ha ez is a pofátlanság kategóriába tartozik, akkor nem szóltam.
el szeretnek menni kiprobalni magam a gsek elen pohra😊
de egyedul felek ill szeritnem ha bena vagyok akkor fellorolnam en is kaz hidhoz vagy a fene se tudja hova szal kene egy kis segitseg😊
szal ma elvileg este meglepem az 50 es szintet es utana ki szeretnem magam probalni hogy le tudom e futni😊😊
lehet jelentkezni😊