Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
ja amugy neked ez ugy latom kimaradt
"ill senki nem tud biztosat mondani errol en ugy gondolom hogy a shield csak akkor er valamit ha van kimondottan nalad pajzs ha nincs nalad akkor csak a rajtadlevo felszereles szamit ill ami meg sokat szamit az a szinted"
hehe😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
blokkolsz nekem ma este?

bár lehet, hogy megkérem Sonicot 😄D

[/spam]™

Bobber
mar megint okoskodik😊
nincs itt egy honapig es igy jon vissza😊)

CattiBrie

Stop Luring!

[/spam]™

Bobber
a feneket😊😊
ha ugyes vagy es Ram mestertol tanulsz akkor akar 2 het alatt is el lehet erni😊
na jo nem mindeki olyan fanatkus mint Ram😊
na meg arrol nem is beszelve hogy ahoz azert eleg kemenyen ra kel fekudni a jatekra ami nekem mostanababn nem sikerul😊
szal hajra es nem lehetetlen hogy jol fejlodj😊
majd lehethogy neha segitrek😊

CattiBrie
lol

õ az utolsó 3-4 sorra értette

[/spam]™

Shiwo
REggeltet...Sonic..a szint attól függ, mennyit jáccol és mire mennyi idõt szánsz..lvl-ben elvileg sokkal jobban fejlõdik a sorc meg a druida, mert nem kell tréningelniük..(max amig más tréningel, addig õk AFK-rúnagyárt jáccanak)
másrészt sokat számít a hely..Tanis is prémi lett, és megmutattuk neki Ank-ban a lárvás helyet, ott pár nap alatt 3 szintet lépett

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shaman
"senki nem tud biztosat mondani errol "

Rajtad kívül szinte mindenki tudja....

Ha nincs nálad pajzs akkor SEMMIT SEM ÉR A SHIELDING.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Son Ice
Igen, és Te 1 évvel beljebb vagy (vagyis 1 évvel elõbb regisztáltál). Akkor nekem még nagyon messze van az a 49-es szint. 😞

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
ez nem is ték 😊)

[/spam]™

Bobber
hat erre most mondhatnam hogy tibia.hu😊😊
de nem mondom mert igazabol szerintem ott sincs errol semmi konkret informacio😊
ill senki nem tud biztosat mondani errol en ugy gondolom hogy a shield csak akkor er valamit ha van kimondottan nalad pajzs ha nincs nalad akkor csak a rajtadlevo felszereles szamit ill ami meg sokat szamit az a szinted
igazabol ez sehol nincs leirva es csak talagatas de ha most odaadnam neked az oszes cuccomat es odaalnal ket cyc koze valoszinuleg pilanatok alatt szetvernek a fejedet amig en szinte semi sebzesw lekul megusznam mert 30 szintel magasabb vagyok
de mondom ez csak talagatas😊😊
ill en ezt figyeltem meg😊😊

CattiBrie
nem voltam Cattival a gépnél, érted. 😊
este meg ugye gyaktunk

nem volt idõm hajtogantni 😊))

[/spam]™

Bobber
hehe megint nem vettuk eszre a teket😊😊

Bobber
öö neked anyi kiegeszites hogy a cycek gyakasa igazabol a palanal nem attol fugg hogy mekkora a shielded hacsak nem kimondodttan blokkolva mesz de ha ugy is mesz akkro is 3 cyc mar eleg szepen el tudja kalapalni a fejedet😊
igazabol a nagy lenyeknel a distance az ami sokat szamit de azert mint mondottam anno nem art ha magas a shielde mert akkor azert lehet jatszani a dardakkal is😊
en pl most a cychilben ugy voltam hogy lementem dardaval es azzal mentem balancedben es 2 cycet siman bevalaltam es azert volt jo hogy nagy volt a shieldem mert ha jott a 3. 4. cyc akkor siman blokkoltam a 2 alap cycet es a 3.at meg siman felkoteleztem es miondezt balancedben ami azert egy palanal nagy szo😊😊😊
szal csak haja es noveld a shieldedet😊
a fist az meg csak egy kenyszeru kovetkezmenye a dolognak😊
ha mar nagyon nagy lesz a shielded meg a fisted akkor irany ank es ott is lehet treningelni es ott fistel 2 leny afk mellet akar 30 percig is kitarthat😊😊
szal megegyszer hajra😊😊😊

Son Ice
Azért szerintem elég jó cuccokat kaptam Catti-tõl. Neki köszönhetem, hogy most már LVL 21-en tengetem az életem és nem még valahol 15-ön 😄
Megnéztem a tibia.hu-n a felszereléseket, és valóban jobb lenne a "nagyobb cucc", de akkor semmi értelme nem lenne a game-nek. Odaállnék a cychez, hogy: Na üss! 😄 Így legalább van benne egy kis izgalom. Bár igaz, hogy még nem igazán merek a cyc-ek közelébe menni. Múltkor majdnem legyaktak.
Egyvalamit viszont még mindig nem értek: most ugye egész jó lett a shieldem. Ha leteszem a pajzsot, akkor a páncélnál is számít valamennyit a shield, vagy ott nem ér semmit? Vagyis a shield a páncélra is vonatkozik, vagy csak a pajzsra?

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Bobber
ööö
de de en msot JO cuccokrol beszeltem😊az meg igazabol mondjik a c armornal kezdodik😊
szal nem akarom en a p-setet leszolni de az azert anyira nem egy hude hajde es akar a legnobbab ember is ha akarja akkor seperc alatt oszegyujtheti ra a lovet es vehet maganak ha nem tud neki adni senki mert anyira olcso(tudom ez relativ de egy csethez kepest semmibe se kerul)
amugy en is a palammal nagyon sokaig p-setben szaladgaltam
talan 40 es szint korul csereltem le a dolgaimat szal azert aniyra nem rosz de azt is figyelembe kell venni hogy en abszolut ugy vagyok a palaval hogyha csak kifejezetten nem blokkolni vagy treningelni megyek akkor engem ne nagtyon erjen utol az elenfel mert akkor mar baj van
ha meg nem er utol az elenfel akkor meg akar csupaszon is szaladgalhatnek egyszal BoH-ban😊 (na jo enyire nem vagyok bator😊)

Bobber
jok az idegeid Catti😊
en mar regen elhajtottam volna melegebb eghajlatra😊)😊

CattiBrie
neked az már nem jó cucc?????
nyúbiként álmom volt a studden cuccok helyébe!!!

neked nem?
nem emlékszel?
nyúbinak a MAX cucc!!!

[/spam]™

CattiBrie
szija

[/spam]™

Bobber
hat azert olyan nagoyn jo cuccot szerintem sonicnak se adtal mert nem Crown cucba max plateba oltoztetted fel az meg anyira nem nagy dorrenes
szal semmi gond nincs ezzel

Bobber
ja hiho all mindenki

Bobber
hat olyan 45 perc talan szal eleg sok

Son Ice
Szerintem is igazatok van. Engem is idegesít, amikor koldulnak össze-vissza. Ti nagyon rendesek voltatok, amikor meghackeltek, akkor is mindenki felajánlotta a segítségét, anélkül, hogy kértem volna. Még pénzt is adtatok volna. Persze könnyebb lenne, ha valaki jönne blokkolni cyc-t, mert nõnék mint állat, de pl a hétvégét is arra szántam, hogy trollokkal és wolfokkal tréningezzek, mert egyedül szeretnék megküzdeni a nagy vadakkal. 😄 (Persze a tréningnél is segített Catti - így nem volt unalmas)
Nem lehetetlen, és késõbb megtérül. A Shieldem nõtt vagy 15-öt a két nap alatt, a fist-em pedig vagy 17-et.
Ajánlom minden nyúbinak, hogy szánjon rá 2-3 napot a tréningre, mert késõbb megéri. Jah, és tréning közben pedig lehet még pecázni is.

Ott megyek el a sok deer mellett, jön egy csákó és kaját kunyizik. 😄 Ahelyett, hogy 1-et lõne. 😄

Bár igaz, kezdetben nekem is jól esett, hogy fogta valaki a kezemet, meg majd jól jön, amikor másik városba megyek, nehogy kapásból kinyiffanjak az elsõ felderítõ utamon.

Késõbb, ha nagyobb leszek, én is szívesen segítek az újaknak. 😄

Most pedig melózok (sokat).

Son Ice
Reggelt, szépet, napfényeset!

CattiBrie
hát inkább

😄D

[/spam]™

Gőzgép
vagy vegyek neki is dsm-et?
<#conf><#idiota>

Gőzgép
adjam neki a crown armort, ha lecserélem dsm-re???😄

Huma
Ilyentet én is kaptam sokat...
Nah, ha bármi hasonló lesz estig, Swatot kikommandózom a klánból...utólagos engedelmetekkel, vagy anélkül...mert azért ez nem errõl szól..ez egy játék, és nem lejmoló koldulófarm...ha valaki segítséget kér, okis, persze, amit tud az ember, megtesz. De van a pofátlanságnak is határa....
Scorel, szeretnélek megkérni, hogy beszélj vele, próbáljon meg viselkedni, és a tibia.hu-t olvassa el, nem olyan fárasztó...
Az egészben az a visszás még, hogy velünk szemben ezt csinálja, jó idegesít, max. ignorelem 1 napra, de a a guilden kívüli játékosokkal is így viselkedik, meglát egy magasabb szintût, és kunyerál, hát én ilyet nem akarok visszahallani soha senkitõl...
Tömören így reggel, álmosan ennyi a meglátásom...

Uff, Huma voltam, beszéltem!

Ui.: Jah, Taj adott neki P-settet, amire mi volt a válasz?
"Jobb nincs?"
Semmi köszi, vagy valami..

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

CattiBrie
Ebben a txt-ben nincs benne az, amikor visszjöttem a gép elé Cattihoz és háronszor egymás utána ez várt a defaultban (1 percen belül):

Swat Alias: tudsz egy jo fegyvert adni?

Hol élünk gyerekek???

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Mindenen felülmúlik Swat Alias "teljesíténye".

A féreértések elkerülése véget leginkább Humának és Tajnak, hogy pontosan hogyan is kezdõdött:
swat

Nem olvasta el sem a Tibia.hu-t, sem a szabályokat. Én csak gyorsan "továbbpasszoltam", mert egyátalán nem voltam a gépnél. Catti hatalmas afk-t tartott. Felõlem, ha bent van, és amíg nem olvas szabályokat és nemn tanul el kis tiszteletet, addig nyugottan ki lehet tenni a guildbõl.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szia! 😊

akkor tessék nyilatkozni! 😊

[/spam]&#8482;

Shaman
reggeltet

megyek humoros topikba ott 2100 olvasatlan üzi.....nem hiszem,hogy végiolvasnám...

Shaman
"én is anno megküzdöttem a "jobb" cuccokért, annak ellenére, hogy valami minimumot kaptam Zaktól."

hmmmmmm......

Shaman
"kira, már 5-en vagyunk 😊)

3. Tibia tali résztvevõi: Huma, Bobber, Sámli, Gõz, Catti

(Sámlit is beírom, bár csak a kéróra kérdeztem rá) 😊"

????
Még ha jól tom semmit sem nyilatkoztam az ügyben...:-))

Son Ice
Jó éjszakát mindenkinek! <ásít>

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
jöhet szpem, kezdõdik a hét

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mono guard? 😄

[/spam]&#8482;

:p

Thou art a very pleasant little rabbit.

Badogember
19:29 Mike of the caos: no kill my mono guards plx
19:29 Mike of the caos: i lurer it
19:29 Mike of the caos: 😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Aquir
nyomonkövetjük az eltünt számok nyomait 8)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Son Ice

(: Kakukktojás 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
😄DDD

[/spam]&#8482;

Aquir
vándorolnak tovább az eltünt számok 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jhonny
szia mindenki

Vigyázz promó, jövök!!

Aquir
most meg 2. nincs 😊)

Aquir
buk 😊

CattiBrie
22:29 You advanced in awaying from keyboard.

[/spam]&#8482;

Son Ice
Egyébként nemsokára MLVL 11 leszek és pár % múlva LVL 21. 😊 Ma sokat tréningeztem. A shielding 6-ot javult, a fist fighting pedig 11-et.

CattiBrie
Kicsit bibis:

[/spam]&#8482;

CattiBrie
így már értem..

[/spam]&#8482;