Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sejk
Este tudok küldeni leírást is, ha az megfelel.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jaja, már volt, amikor telepítettem PHP-t. A beállításokkal el lehet pöszmögni rendesen. Meg kell alá Apache server is. Nézz körül a prog.hu-n, ott van elég jó leírás hozzá. (Legalábbis régebben volt). Ha nagyon elakadsz, akkor szólj.
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
[/spam]™
15:25 Kilovokmindent: nemis
15:25 Shiwo: de
15:25 Kilovokmindent: csak én megyek bexért
15:25 Shiwo: itt igen
15:25 Shiwo: 😄DD
15:25 Shiwo: mert hova ragadt be ?
15:25 Bexter hun: waspokhoz
15:25 Kilovokmindent: valami waspokhoz
15:25 Shiwo: 😄DD
15:25 Bexter hun: nem röhög
15:26 Shiwo: 😄DD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Miért van az az érzésem, hogy hamarosan ismét meghal ?!?
Ez azt jelenti, hogy ha Sonicnak, aki most 21 es szintû, odaadnánk egy tök jó felszerelés, amilyen pl Bobberé, akkor attól még nem lenne olyan "jó", mintha mindehhez 50-es szintû is lenne. (Bár a skillekkel nem tudom mi a helyzet, mert ugye nyilván nem lenne olyan jó, ha egyszer a skilljei gyengébbek.)
szeirntem úgy értette, hogy ha még a skillek is megegyeznének (skill, felszerelés ugyanaz - szint különbözõ) akkor is elõbb szétkapnák a gyengébbet, csak a szintbéli különbség miatt (a HP-t leszámítva)
Más: Azt a bizonyos összeget, amirõl beszéltünk az egykori felbérlõdnél találod.
[/spam]™
"
Azt is tegyük hozzá,hogy Kazba mindenképp érdemes kaját küldeni,mert abból viszont kevés van....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
...de, ha ennyire kellenek a cuccaid 😄DDDD
én is gondolkoztam már régebben rajta,de nemtom milyenek...
Õszinte választ várok,nem pedig nyalizós választ,hogy "tök jó,mert catti is ezt szeereti,stb."
:-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.