Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
ha frees vagy és nem lépsz be egy lvl 10-es karakterrel 10 hónapig, akkor automatikusan (minden szó nélkül) törlik a karaktert

// vagy valahogy így, lehet kijavítani, pontosítani 😊

[/spam]™

Bobber
hogy hogy?

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

törölték az infernai karimat o.O

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
csak néha screenshotolni 😊

CattiBrie
nem tudom, nem szoktam nézni

[/spam]™

rroolli
nem ez volt tegnap is?

CattiBrie

Hacsak nem akarjuk elhagyni a felszerelésünket. 😊

[/spam]™

Bobber
én is csatlakoztam most megint a heti 3 hoz😊

Arcor
simán 😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
Indítottál topikot a kérdésnek? 😄

[/spam]™

Arcor
tibia.comon már nem mindenki ennyire lelkes 😄

Arcor
Tõlem így is megoldhatjuk 😄

CattiBrie
Én is jelentkezem. Akkor már kettõ. 😊

[/spam]™

Arcor
thx 😊

en 100%-ra tudok egyet 😛 az en vagyok 😛

CattiBrie
Szerintem nem. 😊

[/spam]™

Arcor
Tele meg tudod mondani hány player van Securán, aki hetente legalább 3x belép?

CattiBrie
Nem ás, és. 😄

[/spam]™

Arcor
Dec. 15

CattiBrie

[/spam]™

majus 30 😛

CattiBrie
Ás lehet élesbe is játszani 😄

http://www.tibia.com/community/?subtopic=polls

[/spam]™

CattiBrie
Tegyék meg tétjeiket! Mikor lesz a téli update!?

Kezdem: szerintem december 8, szerda 😊

[/spam]™

rroolli
Spoiler: December 6. és 17. között várható az update.

Bexter
Nem 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
12:20 Eztratosfera <29>: SELL HONEYCOMBS

Olyan érdekesen többféleképpen tudom ezt a nevet olvasni. 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nem nyomtak még orrba a logód miatt? 😊

[/spam]&#8482;

Bexter
prém off 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
Mi folyik itt (ott) éjszaka? 😊

[/spam]&#8482;

Doa
PG chanel
01:21 Firilio <219>: vannak ismerõsök akikkel jóban vagyunk
01:21 Firilio <219>: február március környékén

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

CattiBrie
Ebbõl még bármi lehet. 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Nov 29 2010 -
During the last days, players on all game worlds experienced connection problems due to ongoing DDoS attacks. We will continue working on further countermeasures to improve the situation.

Csak úgy mondom, hogy ez nem jelenti azt, hogy meg van oldva... Csak dolgoznak rajta.

CattiBrie
ahüm

[/spam]&#8482;

akkor szerencséd volt

CattiBrie
De csak mielõtt felléptem a vivernekhez. .)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Megint kidobandódtam. :/

[/spam]&#8482;

rroolli
Megint nem érdemes egy darabig gyakni indulni.
Bár ezek után ki tudja, hogy mikor merjek bármit csinálni.

"Nov 25 2010 - Yesterday evening, players on all German game worlds suffered from connection problems due to DDoS attacks. We apologise for any inconvenience this has caused, and would like to assure you that countermeasures have been initiated."

"Nov 27 2010, 19:38:36 CET Died at Level 262 by a masskick."

CattiBrie
Hát ez nagyon mass, nagyon kick.

[/spam]&#8482;

rroolli
Ugyanez a forgatókönyv már megtörtént, amikor lehetetlenné tették a stairhoppolást. Van egy csomó hely, amit azelõtt 1-2 pala vagy spellcaster simán kitakarított, most meg kell 3 blokker, druid, minden, mert stairhop híján oda kell állni 15 dark torturer elé.

Bobber
jaja
én is azért pártoltam msot át a lovagra mert egyszerüen már unom hogy azt lessem hogy melyik lényre mit kell lõni és már lassan egy teljes zongora kell ahoz hogy spellcasterrel játszon az ember. Jó lesz nekem a kis lovagom. gyógyitani kell magam bizni abban hogy a csapat is gyógyit ha olyan helyzet van innen kezdve meg csak a sürüjében kell lengetni a kardomat😊
ettöl több észmunkára nem vagyok hajlandó mert megártana mostanában nekem😊
bár lehethogy szidni fognak a lovagok de most hogy ezt kezdtem el tolni szerintem a lovagokat is majd jól megszivatják valamivel csak hogy ne örüljünk😊

Bobber
amugy szerintem is elég nagy szivacs lesz ha ezt behozzák. amit eddig egy sorc vagy druid takarított ki egy pár kör alatt oda mostmár tényleg csak nagy csaapttal lehet majd menni amivel szerintem emgint a játszhatóságot rontják. Igaz a közösségi szellemet erõsíti de vannak akik még 3-4 emberes csapatot is alig tudnak összeszedni akkor ha ezentúl 10-15 ember kell egy nagyobb huntra akkor mi lesz??
szóval szeirntem elég sok ellenlábasa lesz ennek a dolognak.

Arcor
Hát igen. Nagynehezen felhúzom magam 100 fölé és mire élvezhetném a munkám gyümölcsét updételnek. Ugyanez volt a régi ue-vel is. Pont mire értelmesen tudtam volna használni bejöttek az elemi spellek.

Bobber
azért kell a sok manna hogy nyomj mana shildet ami meg nagy nagy waste és ne fejlõdjön úgy az mlvl-ed😊

jogos, ha azt nézem majdnem van annyi manám hogy tudok 3 exori grant nyomni 1más után kicsi rásegítéssel és akkor kb fut elég sok enemy max még 2-3 kört és biztos, ha behozzák ezt a várakoztató idõt vagy mit akkor ennyit a power gamelésrõl...

rroolli
Nem értem miért szükséges 1 körnél tovább késleltetni az erõs spelleket... Pont elég baj az, hogy 650-1200 manát levesznek, szóval ígyse lehet nyaklónélkül lõdözni õket. Ha valakinek van annyi manája, hogy egymás után 5-ször toljon ue-t, (miközbe gyógyul), akkor meg is érdemli. Pl minket hányszor mentett meg, hogy beléptünk valami durva helyre és maxra töltött manával addig tudtam ue-zni, amíg a nagyja lények ki nem haltak. Szerintem pont elég "cooldown" az, hogy egy ilyen akció rohadt sok pénzbe kerül és több perc eltelik, mire újra harcképesre feltöltöm a manám. Ha csak 5-10 vagy nemtom hány másodperc cooldown után lehet lõni ilyen durva spelleket, akkor mi a tököm értelme van a 7500 manának? :/

rroolli
> I'm curious, the spell icons look like they would be
> used on the flash client. is there anyway the flash
> client is comming out with the winter update?

No, the flash client won't be released with the winter update. After the winter update, a cooldown bar can be displayed in the current client and the spell icons will be shown in the context of that bar.

forrás

rroolli
Amíg jelentõs gondot okoz az, hogy székre ülhessen a karakter, addig szerintem nem kell aggódni a 3D grafika miatt 😊

Arcor
Nekem úgy tûnik nem átgondoltak a fejlesztéseik. Kapkodnak majd lesz ami lesz alapon.

Bobber
na a lassan elérjük azt is hogy bejelenti a tibia hogy full 3d lesz a kliens a legújabb motorral és 15giga a telepítõ és amugy is minek nekik ez a megszokott felülnézeti rendszer. és a lovagok is ha a megfelelõ kombókat nyomják a nyilakon vagy a spellcasterek akkor erõsebb vagy kombósabb sebzéseket visznek be a pala meg ha elõre hátra morzézik akkor nagyobb lesz a sebzése mert erõsebben dobja el a speart vagy jobban kihúzza a nyilat.
amúgy nem azt mondom hogy ellene vagyok a fejlesztéseknek. Csak szerintem a már megszokott és bevált rendszert kár hogy átalakítgatják😞

rroolli
Nekem a "toogle on/off mont" gombról is gyanús, hogy nem a mostani kliensbe fog belekerülni. Bár ki tudja.