Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de igazad van =)
i buy bp of sd msg me 4,5k each bp
Sejk
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
//de minek ha itt van Ram gépe még másfél méterre se?!?!?! 😛PP)
Sejk
Sejk
Sejk
akkor énis!!!
]8-P
Sejk
Gondolj csak bele! amikor eszedbe jut akkor felnyomod h folytassa és 15 percig megint jön a mana! az 225 mana ha minden igaz. az vagy egy db sd, vagy 2db uh csak hogy két fontosat említsek! azért ha csak minden második 15 percet használod ki akkor is jó hogy megy ott mellette... Ami inkább probléma ebben az az, hogy ki gyõzi ezt kajával?
két rúnagyárost egy depóból eteni azt még csak csak lehet, de ha ezek mellett van még egy fõkari is akkor beüthet a gebasz elég hamar =)
de elhiheted! ha taj nem lenne itt, lehet h megpróbálnám az õ gépét is felhasználni =) 3 géprõl 3szor olyan sok rúna jönne össze =)
hehe hihi haha huhu hoho
Sejk
Nézd meg a szülinaposokat,nincs ott neked köztük egy ismerõs név? Ez tényleg igaz,s ma lenne neki?
Amikor úgy gondolod,hogy egyik gépen rúnagyártás lesz,másikon meg gyaksz,az nem túl hatékony,mert gyakás közben sokszor elfelejted a másik gépet,vagy eccerüen nem tudsz ránézni,mert jön az enemy,s ott kidob a játék.
Én eccer próbáltam ezt,s mikor már ötödször dobott ki a rúnagyártó karival,mert a másikkal gyaktam,akkor hagytam a fenébe,s rájöttem,hogy nem teljesen jó megoldás ez....
szégyellem is magam... =)
de kell az sd meg az explo ha durvulni akar az ember...
Sejk
de 2 pc rõl megy szóval mégsemm az de mégis
Sejk
Sejk
Sejk
Gratta!!! Na ha valami ez tuti meghozza majd a kedvem,hogy visszatérjek játszani,addig úgyse nyugszom,míg el nem visztek engem is egy démon gyakásra!!!!!
Én ezt egyszer mondtam nektek régebben cseten,de ha jól rémlik Tibia talin is és mindenki lehülyézett,hogy nem függ az emberek számától a respawn,na tessék,ugye-ugye!!!!!44
=)
én csak kétszer de a 2millát azt négyszer is bibibááá
Sejk
télleg attól függ h mennyien vannak a szerveren.
Sejk
a középsõ helyrõl csak annyit h szerintem ott is sokkal jobban jász ha inkább kicsalod a sárkányt... miért is? Lényegében azt vettem észre h gfb-t csak akkor lõ szívesen ha ott vagy hozzá közel. Te ugye tudod úgy is lõni h éppen csak bent van a képernyõdön, és ha messze vagy átlóban akkor semmi esélye annak h elkapj egy szép kics dupla fire wavet. és ott bõven van tered elszaladgálni elötte, ha meg égse tudod legyakni akkor délen van egy szikla akörül meg tudod forgatni és futhasz vissza... ergó kétszer annyi helyed van sárkányt ölni =) arra kell csak figyelni h télleg a lehetõ legmesszebb legyen a süsü! van még egy trükk a fire wavere! asszem ez elsõ két kockában még csak 1 tûz van utána 3 és szélesedik a végére. erre most nem emlékszem nekem már könyökbõl megy és alig kapok be wavet 1-1 ellen. ha ezt már tudod jól jáccani h kikerülj ebbõl a sávból akkor a fele sárkányt már szinte le is gyaktad minden egyéb nélkül. A gfb meg úgyis mindig betalál!
A déli spawn meg nem olyan jó paláknak, mert csak egy nyamvadt cseppkõ izé van de azt is ki lehet használni, csak ahhoz meg elég gyorsnak kell lenni. Én még nem vagyok az =) de ha magad és a cseppkõ között hagysz egy üres mezõt és a kõ mögött van a süsü akkor kicsi az esély h wave viszont nagyobb h megüt meg a gfb... én szoktam ott futni vele egy két kört aztán húzodok lefel és mire oda érne mellém pirosba lesz és menekül és megfexik és dobja a dragon shieldet 😛
de még egy hasznos sárkányölõ titok paláknak az, hogy amikor még messze jár és éppen full közeli hp-d van akkor megereszthetsz egy egy hmm-et meg akkor is ha olyan helyre megy ahonnan tuti tud majd hárta wavet nyomni és azzal megsütne akkor is mehet a hmm!!!
a hp-d ról meg annyit h 300hp körül már nem árt gyógyítani! én multkor bekaptam egy oylat ami 350hp-t vitt le majdnem ennél nagyobbat szerintem nem ad de elegendõ egy You are Dead-hez... 250nél lentebb viszont télleg ne legyen mert az egy combos wave megy egy gfb kombináció amit nagyon könnyû összehozni =)
Nem nagy kunszt süsüt gyakni ha figyel az ember az ilyen kis apróságokra és nem spórol a gyógyival... és még ott van ugye a dragon nyaklánc meg a mana növelõ ring pihizõs idõszakban=)
És adják ám rendesen a lootot =)
Sejk
Thou art a very pleasant little rabbit.
Thou art a very pleasant little rabbit.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Még nem is láttam!!!
ezt le kell lopni!!!
nincs kedve valakinek fordítgatni??? 😄DD
[/spam]™
guide
manual
4.1 Characters
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
tod, a tibia.com így kivesz belõle.. és nem marad meg a jó link - vgy hogy mongyam..
[/spam]™
Amúgy ingame közben nem igazán megy a net. Nemtom mi a baja gépemmel. Mindig 100%-on fut a proci ingame. Elolvastam tibia.com-on és azt írja, hogy a graphic-nál kell beállítani az értéket. Ezt megteszem, de akkor meg akadozik a game rendesen. Pedig tényleg kéne már egy pár progit/JS-t írnom.
De lehet, hogy megint tréningelek, mert akkor nõ a shield, fist vagy sword vagy distance, mlvl, fishing.
De majd ez még kiderül (nem úgy, mint az ég).
[/spam]™
Ma ki lesz ingame? Kéne sokat varázsolnom, hogy meglegyen a hiperszuper láthatatlansági varázslatom. Lehet, hogy most két hétig csak kajálok és varázsolok a tetõn 😄DD
A hozzászólásokkal sincs baj és a képekkel sincs. 😄