Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Bár jó lenne, ha látnád, hogy melyik topic-ban hány hozzászólásod volt.
Ez nálam nagyon ecccccerû, mert csak a Tibia-ba beszéltem bele. 😄
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Ez a hét is gyorsan elment! - Mondta Hófehérke, és felhúzta a bugyiját....
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
A skót felhívja a szextelefont. A vonal túlsó végérol megszólal egy
csábos
noi hang:
- Megcsinálok neked bármit, amire csak áhítozol !
- Igen ? - villanyozódik fel a skót. - Akkor megtennéd, hogy visszahívsz ?
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
ellenben az alsó keresõ a névre nem keres csak a komment tartalmára
[/spam]™
ja hogy nincs is anyi hozzaszolasod??😊😊:😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
[/spam]™
19364-17920=1444
Máe csak ennyi a kommentjeink közötti különbség.....a nagy szpemmer hölgy megelõz:-((
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
amugy meg a 15-20 lehet hogy jobban hangzik (valojaban mindegyik egy vadalat de nekem altalaban sikerul megszeliditeni oket<#idiota>#idiota>)
szal ha gondolod akkor este nagyon szivesen megmutatom hogy merre szoktam es hogy gyakni bar ez a kijelentesem tegnap is rosz omennek bizonyult szal lehet hogy megse mutatok semmit😊
szal a nyugati falon ugye ott van 3 hely ahol susu van en ebbol a kozepsot szoktam altalaban valasztani mert ott 3 susu respel
de ha kinyirom mind a 3 at es 3 percenkent ffelmegyek akkor egyesevel respelnek benn a nagyíteremben
ez azert jo mert benna teremben van egy nagy csonti ill meg ket ko mellete ami korul lehet szaladgalni ha ugyes az ember es a susu nincs irgalmatalnul kiehezve az emberi husra akkor siman meg lehet ugy csinalni hoyg ide oda szaladgal az ember az egyik oldalon a susu meg a masikon😊
es altalaban a fire wavet nem az emberre nyomja max a gfb kap el de az meg nem sebez akkorat szal majdenm az t mondom hogyha minden oszejon akkor siman lehet a susuket akar uh nelkul is gyakni
na azert van elenpelda is mert van amikor elmebeteg susuvel talakozik az ember es minden korben duplaz en is ebbe haltam bele😞
de ez nagyon ritka kb minden 10-15. susu ilyen
a masik meg ahol gyakni szoktam az a legfelso
ugye ott is nagy csointi van ami korul lehet szaladgalni es ott meg az a jo hogy olyan sok susu respel benn hogy szinte folyamatosan lehet oket csalni de ott sajna eleg keves a hely szal sajna eleg sok uh el is megy😞
szal ez a ket resz az ami nekem bejott
majd csak akkor hiszem el ha megint jatszol
és így szegény már tök elavult 😊
csak mondom; abban is majd ápdételni kell a szöveget (csak mondom)
[/spam]™
amugy meg nem tom mit rinyalsz mert te mar most is 50 felett vagy en meg ha minden jo megy se leszek szerintem 55-60 nalé tobb szeptemberre szal lesz kivgel gyaknod ne izgulj
Hmmmm nem arról vót szó,hogy szeptemberig semmi? ki lesz az én nyúbi társam??
:-((
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
egy par tor kard meg mitom en😊
na meg a vegen nem fogom erteni hoyg miert leptem 2 szintet miag benn se voltam😊😊
azert ovatosan gyakjal velem ha mar benn a "tudtom" nelkul😊
ja meg akkor mar az en dfewpomban levo cuccoat is eladhatod😊
amit meg nem tud halal eladni azt majd eladja taj😊
bar mondjuk meg van egy par kard kazban is😊
Thou art a very pleasant little rabbit.