Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
[/spam]™
Egyébként meg van a helye, Anktól nyugatra lesz egy aszott nagy rész...
itten van a tibia.hu-n
[/spam]™
de egyelõre nem megoldható 😞
[/spam]™
Egyébként télleg korai lene. de nem is az oda út a lényeg.. inkább a haza út szokott jól esni kényelmesen. 😊
[/spam]™
tegnap amikor lennt voltunl akkor is vegig be volt nyomva😊 de aszem erre rajottetek ti is amikor joparszor ugy valaszoltam hogy: exura vita valami😊
bar ha van uh bekeszitve akkor megcsinalom szerintem de nem votl mert tajnak szoltam es nem volt beirva pedig nekem olyan az egerem hoyg 5 gombos es az egyiken az enter van szal csak meg kel nyomni es megy az uh😊
szal nbem tom mit es hanyat duplazott de bena is voltam meg kemeny is volt a kicsike😊😊
de máskor ne halj el!!! 8,(
Sejk
én arról beszélek h 2 wave 2 gfb plusz egy ütés... nah az már tud zõdbõl pirosat csinálni! nekem már volt szerencsém hozzá, és a szívemet még 10 percig próbáltam visszanyelni a torkomból!
Sejk
lehet hogy samli lesuzokik a piarol??😊
nahh én most off byz sok sok idõre megint, ennyi elég volt belõlem a fórumra ;P
Sejk
????
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Sejk
Sejk
es amugy meg lehet szokni
bar en most nem csinlaom de en anno sokat nyomultam ugy hogy ment a cs es kozben meg a runagyar
legalabbis en is tudtam😊😊)
a hp dologgal egyetertek en is ugy 300-350 korul szoktam magam gyogyitani
de mondom a gond akkor van ha duplaz foleg ha egymas utan 2x😊
amugy a masik ami milatt szodom magam hogy mostanaban alandan akarok magammal vini nyaklancot hogy ne sebezzen anyit a tuz de miondig elfelejtem😞
Cipsoft interjú:
"We are currently working on a jungle themed update. It features a huge new area with many mysteries, a new city with houses and two all new races with various special monsters. I don't want to spoil it too much but there has never been an update with more new graphics and more new monsters than this one! So I'll promise it's gonna be a hot summer in Tibia! Furthermore we're currently investigating solutions for problems like excessive use of macros and other cheats. Expect to see some countermeasures concerning these issues as well".
Nem fogom szóról szóra lefordítani,de a lényege,hogy egy dzsungel ápdéten dolgoznak,egy hatalmas új terület lesz,új város,2 új faj sokféle különbözõ lénnyel.Soha nem volt még olyan ápdét ami ennyi új grafikát,lényt stb hozott volna. S ez az ápdét jön nyáron. Utána már csak arról hablatyol,hogy valamit próbálnak tenni a makrózók stb ellen.
Szal nem lesz rossz,bár gondolom ez az új terület majd szintén premis lesz,mert már lassan minden permi...
Sejk
Sejk
Megnéztem ennyi xp kábé a lev 58-hoz kell. Szal hogy együnk 1 nap alatt lev 1-rõl lev 58 :-ppppp