124119
  • Széchényi
    Gyertek man BALATONRA! Vonattal par ora, olcso is az ut! Hanem akkor Volanbusz
  • Széchényi
    Na fiuk lanyok, avassatok be ki mit csinal, hova mentek, mikor. Catti, Vihar ti akkor jottok? Mikor? 25-29en? Valaszoljatok, meg benezek valamikor.
  • olattila
    na ugy van hogy 17-diken este erkezunk Budapestre es hetfo reggel indulok vonatal 7 orakor
  • olattila
    meg nem tudom hogy pont 18-adikan e de ha valaki eljonne akkor irnek egy sms-t s legalabb megismernenk jobban egymast :P
  • maerlyn
    18an megyek pestre en is
  • olattila
    megyek a kerekpar vilagbajnoksagra slovakiaba es hazafele Budapesten fogok felulni a vonatra hogy menyek at Temesvara allamvizsgazni :P
  • Noodlee
    Mi jót fogsz csinálni?
  • olattila
    Na 17-diken vagy 18-adikan megyek Budapestre :)
    Valaki nem jon ki a vonatallomasra? :P
  • rroolli
    Pedig freesen is ki lehet próbálni 500 gp-ért a lovakat :D
  • Shaman
    noh mondom update volt,bár jórég nem voltam bennt benézek,s erre nem megy a server :S
  • rroolli
    Én is, mindenesetre érdekes koncepció, hogy mindenki sebezzen ugyanakkorát
  • olattila
    Kivancsi vagyok h menyire lessz hatasos ez amit most kitalaltak
  • rroolli
    Most arról van szó, hogy a lovagok kétkezes fegyverrel sebezzenek egyszerre több lényt, ha shieldet viselnek akkor meg blokkoljanak több mint 2 lényt :P

link

Aztán majd jön a többi 3 kaszt is, gondolom ugyanilyen meredek ötletekkel.
  • olattila
    eleget el van rontva minden ennel jobban nincs mit elrontsanak :P az lenne a csoda ha egyszer jatszhato lenne a jatek...
  • Bobber
    az volt a bug hogy játszahtó volt a játék és most gyorsan elrontanak benne valamit?:)
    (de gonosz vagyok:))
  • olattila
    ja most raktak ki h csak bugot talaltak es azt javitjak...
  • olattila
    Hmm megint valami van a Tibiaval mert a servert lelotek...
  • Bobber
    Ultima ÁÁÁÁÁ isten játék volt:)
  • rroolli
    1979-ben megjelent egy Ultima nevű játék:

Az évek során jöttek az újabb kiadások...
    1992-ben megjelent az Ultima VII ami már sokkal jobban nézett ki:

Hm, ismerős a grafika? :)
    5 évvel később néhány egyetemista megcsinálta a tibiát:

Az Ultima online szintén 1997-ben jelent meg, néhány hónappal a tibia után, de akkor már így nézett ki:

Cipsoft mint cég pedig csak további 4 évvel később, 2001-ben alakult meg.

Tehát már régen is iszonyatosan le voltak maradva "cipék" :P
  • rroolli
    Tiszta hawaii lett ez a rook :)

Teszt gyanánt szigorúan követtem a questet, nem gyaktam semmit plusszba, nem vettem semmilyen eq-t sehonnan.
    2-3 óra questelés után level 7 vagyok, 75% kell level 8-hoz.
    És ilyen ingyen eq-m van, ezzel gyaktam le a bosst is:

A gyűrű 10 perces, növeli a kaja hatékonyságát(első ránézésre kb kétszeresével).

A képen látható cuccokon kívül kaptam még egy garlic neclacet is(life drain ellen), összesen 5 small health poitont, ebből kettőt használtam el a bossnál. Kaptam még ásót, kötelet, csákányt, 10 brown mushroomot.
    Még ami nem látszik az, hogy level 3-asan kaptam egy sabrét a fakard helyett, valamivel később, talán level 4 felé kaptam egy studded shieldet. Aztán később azok helyett adott jobb itemeket, ami a képen is látható. A leather legs az egyetlen amit én lootoltam, amikor a trollos missiont csináltam.

Bankszámlámon levő pénz pedig, ami nagyrészben szintén npc ajándék, plusz pár gp amit quest közben lootoltam:

19:00 Paulie: Your account balance is 422 gold.

Meg egy small ruby is van, amit mainlanden el lehet adni 250 gp-ért.
    Tehát ha innentől nem is lootolnék semmit, akkor is lenne kb 700gp-m mainlandre. Ami nem rossz, mert island of destiny-n kap a karakter full eq-t, amivel egész jól boldogul mainlanden, szóval az a pénz úgymond "luxuscikkekre" költhető :)

A quest maga elég érdekes, izgalmas. Aki először játszik, annak meg pláne :)

Szóval ez így nagyon kényelmes, hogy valaki csinál egy új karaktert, belép, végigtol 1 quest fonalat 2-3 óra alatt, majd még hozzá gyakik pár wolfot és már mehet is island of destiny-re. Ott választ kasztot, kap király kezdő eq-t, aztán már mehet is mainre úgy, hogy mindene megvan és az új questek még egész jól meg is tanították hogy kell játszani.
  • rroolli

:)
  • CattiBrie
    18:27 You see remains of a mad mage (Vol:22).

egy nagy sárga paca :D
  • rroolli
    Ugyanolyan erős, mint a fabunkó, de így legalább nem kell megint 10-es skillről indulnia annak, aki később kardozni akar :)
  • CattiBrie
    fakard*
  • CattiBrie
    jaj az a fakart egy olyan aranyos item!!! :)
  • rroolli

Átsétáltam a hídon rook felé, aztán már át is teleportálódtam erre a helyre :O
    Rendesen veszett xp meg skill a halállal... De aztán a templomnál visszakaptam az xp-t az npc-től, meg még adott egy ingyen backpack-et és egy fakardot.
  • CattiBrie
    Ebben teljesen egyetértünk.

:)
  • rroolli
    Szerintem sehogy :) Mindig voltak ilyen quest zsákutcák, amiknek majd "talán" lesz folytatása a jövőben, addig is lehet fejtegetni feleslegesen... Amit már évek óta nem sikerül megfejteni, az gyanús, hogy zsákutca és eredendően úgy lett csinálva, hogy ne lehessen tovább jutni...
    De nekik jó, mert röhöghetnek rajtunk :) Meg ezzel is hozzáadnak egy kicsit a tartalomhoz, hogy van néhány megfejtetlen(megfejthetetlen) rejtély.
  • CattiBrie
    én úgy tudom, it's a part of a quest.. you must die.. és nem vesztesz semmit.. teleport lesz a templomba.. valahogy így rémlik..

BÁR
    éppen ennek a csókának az adatlapjáról van az infó
    Gonzo the Great
    Jul 11 2011, 11:00:44 CEST Died at Level 2 by Kraknaknork's demon.
    Tehát megjelenik az adatlapon.. na jó, akkor nem emlékszem. :))
  • Bobber
    inkább arról kéne valami infót kiszivárogtatniuk hogy a sof-ot hogy lehet megszerezni:)
  • rroolli
    Tisztára elcsépelik ezt a demon boss sprite-ot... Manapság már nem is ritka látvány, egy csomó npc így néz ki és most már rookon is van egy ilyen noob lény, lol...
    Inkább egy GS-t kellett volna berakni oda, az ijesztőbb és nem is lehetne nagyon futkározni előle :P
  • Bobber
    és ő mire is jó?:)
    szerintem elég kemény rooki csapat kell hozzá hogy agyonvágják:)
    bár gondolom premi területen van igy én most nem nevezek be az agyoncsapására:)
  • CattiBrie
    Meg tudtad mi vár rád és nem lvl 2-es voltál. :D
  • olattila
    en futtam elole kb 2 percet kibirtam mert volt potim :P
  • CattiBrie
    http://tibia.wikia.com/wiki/Kraknaknork%27s_Demon

Behavior: Kills you. will retreat at ?
    Location: Alternate dimension near Rookgaard (during a quest).
    Strategy: Dying is your destiny. Do not give in. It is possible to die by Kraknaknork's Demon or by Kraknaknork himself in the north-east corner, but you must die.

:)))
  • CattiBrie
    Itt van! Ez nyírt ki engem Rookon

• Széchényi
    Igen, tudok szallast intezni. Megkell kerdeznem, de tuti biztos mert most 1 hetig egyedul leszek itt, felugyelnem kell a munkasokat.
  • CattiBrie
    Én is íjászkodtam. :-)
  • CattiBrie
    Tudsz nekem ingyen szállást? Mert akkor megyek. :D
  • CattiBrie
    Most hogy így mondod.. :))