124119
-
#118868 Lovag több xp/h-t tud csinálni, mint pala. Pala jópofa, meg olcsón gyakik, meg minden, de az egyetlen kaszt, ami egyszerre csak 1 lénybe tud komoly sebzést bevinni. Vannak jó lovag helyek, meg kell kérdezni a profikat, hogy hova járnak xp-ért, lootért... Behe, démon, ezek egyérelműen nem lovag lények... Én se akarok a palával minden áron olyat gyakni, ami nem nekem való, pl ghostot... A baj inkább az, hogy "rákényszerítik" a lovagokra is a démonokat, ezzel a task dologgal.
Blokkolni meg olcsóbban tud pala, mint lovag, ez tény. De a druid még olcsóbban tud és magas szinten már hp is van elég. Mégis lovagok blokkolnak, mert egy 200-as lovag sokkal több lényt megfog, mint egy 200-as pala, vagy mage, ráadásul a retargetolás ellen a pala semmit nem tud tenni. Mindenki lovagok akar a csapat élére, ha komoly huntról van szó... Komolytalanok meg úgy bohóckodnak, ahogy akarnak... -
A Joco #118867 nem akarok semmit tagadni vagy igazolni de én meg vagyok elégedve a lovagommal, most h van druidám is látom a különbségeket, persze a lovag biztonságosabb, de nem unalmas ha kicsit magasabbra teszed a lécet, néha wastezik igaz, de a druidák is főleg csapathuntokon, az xp/h val is meg vagyok elégedve, ha nagyon igyekszem 500k/h főlé tudom tornászni s nem durvulok erősen be mint pl Cipi szokott:), Druiddal meg folyton stresszelek h nagyobb kombo s alszik is vagy egy exurát egy körrel később nyomok s utána nem is kell mert tp... igy a CD vel is jól lehet nyomulni, esetleg halkan mondhatnám, hogy az új spellekkel kicsit hatékonyabb vagyok egyedül. kell kicsit probálgatni a dolgokat, szó mi szó, hogy lovag olyan szönyeket mit egy pala, druid öl ugy 50 késéssel tudja gyakni de ha felnő hozzá akkor elég brutálisan tud nyomulni :D -
taj #118866 éppen ideje lenne már felébredniük, és csinálni valamit azokkal a lovagot érintő problémákkal, amelyeket képtelenek orvosolni a játék kezdete óta -.-
pl.:
- máig gazdaságosabb a pala blokker, minket a ghp limitál egy sok pénzbe kerülő max gyógyításra, manából gyógyulni pedig máig olcsóbb,
- máig röhej, hogy míg nekünk oda kell állni egy behemoth/destroyer/black knight/hero stb. elé, addig valaki 95%-ban a miénkkel megegyező védelemmel nyugodt szívvel távolról legyakhat ilyen lényeket 2-3 exurából a megfelelő szinten, de én level 300-on sem fogok tudni soha normális lényeket gyakni, az ice rapier a ritkasága és a bizonytalan damage miatt nem opció, az enchantolt fegyverek pedig gyakorlatilag maximum ghost ellen jók,
- máig nincs semmilyen használható képessége a lovagnak olyan lények megölésére, amelyek berúgatnak, paralizálnak, menekülve lövöldöznek, esetleg közben láthatatlanná válnak (vö. a wow-os "odafut + néhány pillanatra elkábít" trükkel), egyszerűen IDEGESÍTŐ elindulni gyakni, annyira béna kaszt az ilyen lények ellen (formorgar mines, necro quest),
- a sorc, druid és pala kasztok több exp/hour és gp gyűjtésére képesek solo hunton, mintha lovagot is visznek magukkal, komolyabb party előnyök kellenének,
- ha exori gran spellel szeretnék gyakni, tehát sok exp, de waste kockáztatással (amire a többi kasztnak van lehetősége), akkor 6 másodperces cooldownnal kell számolnom, és azalatt a hat másodperc alatt a körülöttem álló lények közül valahogyan mindet célszerű lenne ütnöm, hogy ne az legyen, hogy csak egy hal meg a többinél kétszer gyorsabban, három pedig továbbra is üt fél hp-val, mert így túl sokáig üt túl sok lény, mire mindegyikkel végzek, tehát baromira nem éri meg...
persze majd (talán) védekezhetünk 3 lény ellen, ami szép és jó, de ha egyszer egy behemothot se tudunk tisztességes megölni, akkor miről beszélünk? :-P ezt eddig is megoldottuk úgy, hogy befutottunk olyan helyre, ahol két lény fért hozzánk, és ez legalább abban is segített, hogy ne aludjunk el gyakás közben, hiszen a lovagnál ez gyakori, annyira unalmas az egy helyben állós gyakás :-p -
A Joco #118865 Ez elég sajnos, azért gondolom, hogy néha néha be be nézel ha éppen a gép előtt ülsz és nincsen dolgod beköszönsz. :) -
Noodlee #118864 Pedig te is elég régi motoros voltál :( -
olattila #118863 free item plax (: ->"scak vicc"
remeljuk h egyszer visssza josz :P en is azt mondtam h abba hagyom vegleg elosztottam mindenem de vegul vissza tertem egy kis idore meg nem tudom hogy menyire...
nem fogom elfelejteni a port hope-on valo afkolasokot :P
-
silbor #118862 ohoh. rossz ezt hallani :( sajnálom nagyon... mondanám hogy gyere vissza majd egyszer de felesleges mert úgyis visszajössz ha megkívánod a tibiát :) mindig megálltam Port Hope-on és bekukkantottam a házad ablakán ha arra jártam :) (és köszönöm azt a kis segítséget amit a tibiához adtál régen) -
#118861 Sziasztok,
Nem valószínű, hogy valaha is játszani fogok már a Tibiával. Lassan lejár a premim is, viszont van a nevemen egy ház Port Hope-on. Valakinek, akit ismerek régről, átadnám 1 aranyért. A cuccaimról még nem döntöttem, az is lehet, hogy jótékonyságot rendezek majd.
Mindenki vigyázzon magára... -
A Joco #118860 Hmmm ben tudom miért de nem tudom megnyítani a bp-m depom meg ilyeneket flash kliens alatt. nem tudja valaki h miért? -
olattila #118859 Akkor gyere huzuk fel a druidodat :P -
#118858 http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews&id=1761
Vocation balancing készülőben...
Van egy olyan érzésem, hogy most a palát fogják lebutítani, a sorcot hagyják elcseszve és a druid+knight lesz a terminátor. Együtt meg főleg. -
Széchényi #118857 zsir
-
#118856 agusztusban betudok szállni -
#118855 És hogyan lehet megoldani a támogatást? -
#118854 Mindenképpen szükség volna mindenkire...
Utána meg eldönteni, hogy hogyan szeretnénk tovább.. -
#118853 aug elején kapok fizut, akkor tok adni bele, ha kell -
#118852 57MB helyet foglal most a home, plusz 420MB az adatbazis. -
#118851 Kérés: Catti-biával szeretnék vice lenni, amíg van prémim. Köszi! -
#118850 Megbízott leader helyettesi pozícióba felkértem Saiax the Paladin karaktert.
Resignation Offered
You have offered your resignation. Saiax the Paladin has to accept the leadership. If you own or bid for a guildhall, it will be transferred to the new leader, too. -
#118849 itt meleg van :) -
#118848 Oké, oké.. csak mert korábban kérdeztem és nem jött válasz, ezért nem tudtam, mi van. :)
De még van egy kis idő.. :) -
#118847 dolgozok :)
a régi accommal jobb lenne leadernek lennem, de oda kéne prémit fizetni és perpill otthon se vagyok... -
#118846 .. és már leader sem szeretnél lenni, vagy mi a helyzet? -
#118845 személyesen? :)) -
#118844 Na de mindegy, ha a végén még én vagyok a hülye, mert kitaláltam valamit és személyesen akartam elmondani, akkor hagyjuk az egészet. -
#118843 Eddig senki nem szólt bele a tárhelyes témába. Most vajon miért lenne más?
Meg te vagy az aki fizeti az egészet(vagy nem), akkor is, ha senki nem támogat egy fillérrel se. Szal ezekben a tárhellyel, oldallal kapcsolatos kérdésekben teljesen jogosan dönthetsz önkényesen és senki nem szólna egy rossz szót se.
Ennek tudatában mondtam el neked a véleményemet/javaslatomat. Gondoltam majd mondod rá, hogy látsz benne rációt, vagy esetleg azt, hogy hülyeség. Aztán ha tetszik az ötlet, megkérdeznéd Telétől, hogy mi a véleménye, meg a kívülállóktól SG-n, hogy nagy baj lenne-e, ha megszűnne a karakter logger.
Valahogy így képzeltem, hülye fejjel :) -
#118842 Nekem kéne továbbítanom sg-re, amit mondasz? Vagy hogy gondolod? -
#118841 Csakhogy ez a dolog főleg téged érint, mert te fizetsz. Nem gondoltam, hogy nem fogsz méltóztatni válaszra egy ~fél órás intervallumban se.
Nem tudtam, hogy aki SG-n szpemmel az nagyobb prioritást élvez nálad, mint aki ingame szeretne beszélni. -
#118840 Vihar, Vihar-nak adhatom a lídörséget vagy melyik karaktert szeretnéd? -
#118839 Ha valamit szeretnél mondani, azt ide írd.. talán egyszerűbb. :P Főleg, hogy nem csak én vagyok, hanem még egy csomó más Tibiás.. -
#118838 "hagyjátok"
Semmi közöm a weboldalhoz. :D -
#118837 Ingame elmondtam a javaslatomat a költségek csökkentésével kapcsolatban.
Többek közt, hogy hagyjátok el a szintlépés loggert és költözzetek egy olcsóbb tárhelyre. Pl nekem van 2 darab 1 gigás tárhelyem és egy 3 gigásom. Mindegyikhez tartozik elsődleges domain. Az egész mókáért összesen fizetek feleannyit, mint te most 1 évben, tibia.hu-ért.
A levelup logger nélkül simán felférne az oldal 1 gigára is, sőt, még felrakhatnád tibiagallery-t is. Lehet, hogy sokaknak az is van olyan jópofa, mint a levelup logger.
Persze nem rossz koncepció ez a loggolásos dolog se. Csak egyik az, hogy ennyi pénzt fizetni érte, ilyen látogatottság mellett szerintem pazarlás. Másik pedig, hogy 2010. augusztusban elvesztek az adatok. Azelőtt pl Andris szintlépéseit végig lehetett követni level 1-től level 160-ig. Most pedig, ha rákeresek Andrisra, akkor csak level 160-tól mutatja. Szerintem így már nem olyan érdekes, mint régen... Pláne, hogy 12000 forintot kell fizetni érte évente. De mind1, én csak javasoltam.
Ingame mondtam konkrét szolgáltatókat, amikről jó tapasztalataim vannak. Sajnos választ nem igen kaptam. Persze szívesen támogatnám én is az oldal fennmaradását, szívemen viselem a sorsát, stb... De feleslegesen sokat költeni senki se szeret.
De legalábbis jó lett volna, ha valami választ kaptam volna ingame, ha már veszem a fáradtságot, hogy saját problémámként foglalkoztasson a dolog. -
#118836 Szolgáltatások árai:
• tibia.hu domain
- 2880 bruttó forint / első két év; 2009.04.21 - 2011.04.21 // kifizetve
- 1900 bruttó forint / év; 2011.04.21 - 2012.04.21 // kifizetve by Cattizseb
• tibia.hu tárhely (1000 bruttó forint / hónap; 2009.06.17-től)
- 2009.12.17-ig // kifizetve
- 18 000 bruttó forint az alábbi időszakra: 2009.12.17 - 2011.06.17
azaz jelenleg 18 000 bruttó forinttal lógunk
// az elszámolás jogát fenntartom :)
-
#118835 De, már akkor is mínuszban voltunk.
2009.06.17-től van tárhely, amire eddig összesen 6000 forintot fizettünk, ami azt jelenti, hogy 2009.06.17 + 6 hónap van kifizetve, ami 2009.12.17-ig letudva. -
#118834 07:48 Leaderina [8]: balance
07:48 Naji: Your account balance is 10490 gold.
Monthly Rent: 22810 gp per month
Their home on Secura is Mammoth Belly. The rent is paid until Jul 15 2011.
Mammoth Belly -
silbor #118833 BROKEN BOT :)
-
#118832 Catti lassan 2 napja nem jár errefelé, talán nyaralni ment :) -
olattila #118831 Na az este beszeltem Gyudal ot tudom ertesiteni hogy mikor erek Budapestre ha valakit erdekel a dolog akkor beszeljen Gyudal h szoljon ha irok neki hogy merre vagyok meg hasonlok vagy akar adok egy telefonszamot es egy Sms-t irhatok 17-diken vasarnap h merre vagyok s vissza irok :)
Na sziasztok majd 1 het mulva jovok ja es remelem h ossze jon egy talalkozas veletek :)
Tel: 0040746319358 -
#118830 holnap estétől vasárnapig Veszprémben vagyok, utcazene fesztiválon, te merre? -
#118829 olyan korán még nem leszek ott, szóval majd legközelebb