Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
World questben a lightbearer még úgy ahogy ötletes volt és jó volt. Az elsõ verzió. De aztán ahhoz is hozzápiszkáltak. A devovorgia, meg a többi az tragédia....
Újabban én sem vagyok sokat, és ennek legfõképpen ez a sok újítás az oka. A korábbi updatek, featurek nagyon tetszettek és hasznosak voltak, de az utóbbi 4-5 az tragédia. Egyre inkább koppintják a hasonló játékokat. Általában a WOW-t szoktam felhozni, mert azt ismerik a legtöbben. És ennek kapcsán tibia.com forumon is összeakaszkodtam már pár noobbal. Szóval a bajom az, hogy koppintják ezeket a játékokat. De a baj az, hogy nem ezért játszottam, szerettem a tibiát, hanem pont azért mert más volt. Ha ilyen funkciókat szeretnék, akkor más játékkal játszanék. Nem véletlenül szokták visszasírni a korábbi verziókat. És az sem véletlen, hogy az egykori törzsjátékosokból, nagy nevekbõl már alig van 1-2 aki játszik még.
Amik különösen zavarnak: a killing task, achivementek és a world questek. A mountokkal még úgy ahogy kibékülök, de gyorsítani alig gyorsítanak és kurva nehéz megszerezni a többségét. Pl fekete párduc asszem még mindig nincs. Szóval koppintanak ezerrel, de vhogy kurvára el tudják szúrni.
Arról nem is beszélve hogy anno az évi 2 updatet is sokaltam, de már vagy 4-5 is van. Idõ sincs megszokni, kihasználni. Plusz még nem láttam olyan updatet, ami után ne lett volna azonnal bug javítás 😊
Szóval a szememben nagyon elvesztette már a régi feelingjét és mivel nem tudom ezeket megszokni, így megszöktem 😊 Pedig jó kis csapatok, meg huntok, questek jöttek össze.
tobb oka is van neki, az sem tetszik, amerre elindultak az szabalyok atalakitasaval, meg melom is egyre tobb van. neha azert benezek, meg eddig megtartottam minden cuccom, szoval ki tudja, mi lesz kesobb?
http://hu.tibia.hu/news/713/best_royal_painters
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

[/spam]™
nem lenne rossz megint ilyeneket huntolni csak már nem igen van kivel 😞
van másfélórás film róla
Nagy Krapekk <183>183>: ez fasza volt
a druidoknak ennyi is elég 😄
Csak hogy kicsit megmutassam h hol kezdodik a brutal es hogy emlekezzunk a regi szep idokre amikor eztet lootoltuk 😛
A hely nem mas mint Inqusition-Dark Torturer Seal es voltunk 6-on vagy 8-an mar nem tudom 😛
ez csak a kezdet (:
majd mikor belinkel Fagyi egy olyan kepet ahol 2 RH meg csomo egyebb loot van akkor az mar brutal lessz 😛
azert ez se rossz loot...
és sajnos igazad van Gyud ez brutál😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
20:46 Gyudron <160>160>: szép látvány, én ilyet sose fogok látni...
20:47 Husosfagyi <206>206>: nem megy fel fórumra
20:47 Husosfagyi <206>206>: :/
20:47 Gyudron <160>160>: még szerencse 😊
20:48 Gyudron <160>160>: knightok idegösszeomlást kapnának ;Ð
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

298 csillag, 138 közepes mana, másfél óra 😊

<#smile>#smile>
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
08:31 Dalaras Tarus ❤️21>321>: exura ico
...
08:39 Dalaras Tarus ❤️21>321>: exura ico
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.